tamam canım kıdemli olan sensin ozaman senin hemen sancıların ttutsun sonra benim sabaha karşı tutsun esilanında eşi gelince tutsun pırtlatıverelim olmamıyaradanım duyy sesimizi valla ciddiyim ha
benim arkadaş karnımı severken önce hafiften patlatıyor biriki sonra bizimki kıpraşmaya başlıyor. Alıştı teyzesine. Teyzesi elleyince ayağını kaydırıveriyor bizim arkadaşta tırsıp çekiveriyor ellerini
bdt si benimle bir olanlar doğurdu ben kaldım benden önceki bdtler bile doğurdu yaa
ozaman hayırlısıyla sıra sendeeee :) olsun sıkma canınıı demekki senden alacak besini var daha
haha yaaa öle patlatırsa bi iki oda onu minik ayaklarıyla korkutuverir işte öle:) benimde eşim elini koyuyo karnıma kız bi dalgalanma yaratıyo göbeğimde eşimde korkudan çekiyo elinidiyorum korkma içimde alien yok bebek var ama alien gibi hareket ediyo diyo deli o hala minik minik tekmeler atacak die bekliyo garibim
tamam canım kıdemli olan sensin ozaman senin hemen sancıların ttutsun sonra benim sabaha karşı tutsun esilanında eşi gelince tutsun pırtlatıverelim olmamıyaradanım duyy sesimizi valla ciddiyim ha
valla doktorda öyle dedi zaten 17 sine kadar geldi geldi gelmezse suniyi basacak bana öyle dedi
deme öyle deme deme amannnn diyimmm
en son 4-5 gün önce gitmiştim kontrole 3300-3400 arası demişti çok kilo alırsa nasıl çıkacak diye stres yapıyorum gün de geliyr stres iyice had safhalara geliyor bende
valla doğru diyor bazen banada alien gibi geliyır karnını bi o tarafa yamultuyo bi biyerini çıkartıyor bi sivriltiyor ne mucizevi bişi ama yaa
kızlar ben kaçar azcık uyumaya çalışayım nasıl olacaksa uykum yokken bende bilmiyorum yaa
ayyy rabbim duy sesimizi şimdi yasin okudum bide üstüne salaten tefriciye bol bol dua ettim kızlar hepimize rabbim inş kabul eylerde sırayla pırtlatırız
valla bnm akıbet daha belli değil pazartesi belli olacak :18:
valla cnm bende çok tırsıyom suniden ama başa gelen çekilir artık ne yapak bide millet çok korkutuyo diyolar suni sancı normal sancının 2 katı vs die sinir oluyorum öle dediklerindebizim cesarete ihtiyacımız var millet aksine cesaret kırıyo ben etrafımdaki tüm hamilelere her zaman destek olup cesaret verirdim oysa
kızlar ben kaçar azcık uyumaya çalışayım nasıl olacaksa uykum yokken bende bilmiyorum yaa
hay manyaklara bak sanki biz neyin nolduğunu bilmiyoz. Zaten kimle konuşssan askerlik anısı gibi doğum hikayesi anlatıyor. Yaşlılarda " eh ben senin gibiyken tarlaya gİderdim onu yapardım bunu yapardım" lafları. Bende o senin hatan diyorum öle diyene. Ben normal halde tarlaya gitsem geberirim bide bu halle gitcem. Geçende biri gene ben öle yapardım atlarsım zıplardım dedi bende ay ne cahilikmiş ben ölsem yapmam dedimhahahah
Buarada suyum falan gelsin diye beklerken tshirtümde bir ıslaklık meğer sütüm gelmiş bugün çok oynadım göğüs ucu çıksın diye herhal ondan :) bideee midem yanıyooo
merhaba kızlar.. ben de bir türlü doğuramadım gitti.. canım çok sıkkın.. uyku diye bişey kalmadı zaten ha böyleyim.. psikolojim alt üst oldu yaa
merhaba kızlar.. ben de bir türlü doğuramadım gitti.. canım çok sıkkın.. uyku diye bişey kalmadı zaten ha böyleyim.. psikolojim alt üst oldu yaa
tam iki hafta önce dr bebek kanala yerlesmis dedi ve iki haftadir gun sayiyorum ve okadar uzun gelioki bayanlar, son persembe gittigimde de gununden önce bekleme tam gununde gelir bu bebek demesinmi, o iki haftanin acisini dr dan cikarmak icin neler vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?