2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tamam canım kıdemli olan sensin ozaman senin hemen sancıların ttutsun sonra benim sabaha karşı tutsun esilanında eşi gelince tutsun pırtlatıverelim olmamı yaradanım duyy sesimizi valla ciddiyim ha

hamilelerin duası tutarmış ayy hadi inş.

haha yaaa öle patlatırsa bi iki oda onu minik ayaklarıyla korkutuverir işte öle:) benimde eşim elini koyuyo karnıma kız bi dalgalanma yaratıyo göbeğimde eşimde korkudan çekiyo elini diyorum korkma içimde alien yok bebek var ama alien gibi hareket ediyo diyo deli o hala minik minik tekmeler atacak die bekliyo garibim

ozaman hayırlısıyla sıra sendeeee :) olsun sıkma canınıı demekki senden alacak besini var daha

en son 4-5 gün önce gitmiştim kontrole 3300-3400 arası demişti çok kilo alırsa nasıl çıkacak diye stres yapıyorum gün de geliyr stres iyice had safhalara geliyor bende

valla doğru diyor bazen banada alien gibi geliyır karnını bi o tarafa yamultuyo bi biyerini çıkartıyor bi sivriltiyor ne mucizevi bişi ama yaa

tamam canım kıdemli olan sensin ozaman senin hemen sancıların ttutsun sonra benim sabaha karşı tutsun esilanında eşi gelince tutsun pırtlatıverelim olmamı yaradanım duyy sesimizi valla ciddiyim ha

ayyy rabbim duy sesimizi şimdi yasin okudum bide üstüne salaten tefriciye bol bol dua ettim kızlar hepimize rabbim inş kabul eylerde sırayla pırtlatırız

valla doktorda öyle dedi zaten 17 sine kadar geldi geldi gelmezse suniyi basacak bana öyle dedi

valla bnm akıbet daha belli değil pazartesi belli olacak :18:

deme öyle deme deme amannnn diyimmm

valla cnm bende çok tırsıyom suniden ama başa gelen çekilir artık ne yapak bide millet çok korkutuyo diyolar suni sancı normal sancının 2 katı vs die sinir oluyorum öle dediklerinde bizim cesarete ihtiyacımız var millet aksine cesaret kırıyo ben etrafımdaki tüm hamilelere her zaman destek olup cesaret verirdim oysa

en son 4-5 gün önce gitmiştim kontrole 3300-3400 arası demişti çok kilo alırsa nasıl çıkacak diye stres yapıyorum gün de geliyr stres iyice had safhalara geliyor bende

canım hiiiç takılma onlara benim annem kardeşimi 3850 doğurmuş gayetde rahat doğurmuş. Bende 3500 doğmuş*m hemdeeee ayaklarımdan doğmuşum

kızlar ben kaçar azcık uyumaya çalışayım nasıl olacaksa uykum yokken bende bilmiyorum yaa

valla doğru diyor bazen banada alien gibi geliyır karnını bi o tarafa yamultuyo bi biyerini çıkartıyor bi sivriltiyor ne mucizevi bişi ama yaa

demi yaaaaa insan düşününce gdrçekten ne mucizevi bi olay yaaa resmen içimizde bi canlı barındırıyoruz rabbimin en büyük mucizelerinden biri gerçekten...

hay manyaklara bak sanki biz neyin nolduğunu bilmiyoz. Zaten kimle konuşssan askerlik anısı gibi doğum hikayesi anlatıyor. Yaşlılarda " eh ben senin gibiyken tarlaya gİderdim onu yapardım bunu yapardım" lafları. Bende o senin hatan diyorum öle diyene. Ben normal halde tarlaya gitsem geberirim bide bu halle gitcem. Geçende biri gene ben öle yapardım atlarsım zıplardım dedi bende ay ne cahilikmiş ben ölsem yapmam dedim hahahah

Buarada suyum falan gelsin diye beklerken tshirtümde bir ıslaklık meğer sütüm gelmiş bugün çok oynadım göğüs ucu çıksın diye herhal ondan :) bideee midem yanıyooo

Son düzenleme:

haha ii yapıştırmışın cnm valla haketmişler... ya eski zamanla şimdiki zaman bir mi allah aşkına ne cahil insanlar var yaaa...

Buarada suyum falan gelsin diye beklerken tshirtümde bir ıslaklık meğer sütüm gelmiş bugün çok oynadım göğüs ucu çıksın diye herhal ondan :) bideee midem yanıyooo

bende çok oynarım göğüslerimle ama şimdiye kadar hiç süt falan gelmedi valla bütün sıvılara kapalıyım herhal.. ne su gelir ne nişan nede süt mide yanmasıda çok kötü cnm yaaa hiç sevmiyorum onu ben

merhaba kızlar.. ben de bir türlü doğuramadım gitti.. canım çok sıkkın.. uyku diye bişey kalmadı zatenha böyleyim.. psikolojim alt üst oldu yaa

tam iki hafta önce dr bebek kanala yerlesmis dedi ve iki haftadir gun sayiyorum ve okadar uzun gelioki bayanlar, son persembe gittigimde de gununden önce bekleme tam gununde gelir bu bebek demesinmi, o iki haftanin acisini dr dan cikarmak icin neler vermezdim

merhaba kızlar.. ben de bir türlü doğuramadım gitti.. canım çok sıkkın.. uyku diye bişey kalmadı zatenha böyleyim.. psikolojim alt üst oldu yaa

valla normaldir cnm yaaa ben kaç gündür nasıl bi stres içindeyim anlatamam uyku düzensizliği ve bi türlü düzene girmeyen sancılarım uyuz ediyo beni artık amuda kalkacam yakında yaaaa

amanınnn sakınn psikolojlmizi hoş tutalım ne isterlerse yapalım yoksa dahada gecikir valla doğum. Güüül geeeeççç

esilacım bende bugün lansinoha başladım bide göğüs ucumu çok çıkartmaya çalıştım ondandır. Ay valla bendede ne nişaan ne su. Kızımda sen çoook beklersin anne der gibi vurup duruyor ha bide hıçkırıyor. Yanımada sarı leblebi aldım midemi rahatlatıyor bakalım biz nezaman sızcaz

hayyydaaa ozaman doğru dürüst açıklama yap be insan. niye insanı heveslendirip yada korkutup bırakıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…