2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalrr kızlar görüşmeyeli nasılsınızzz valla özledim sizleriiii...
şu lohusa depresyonu denen şey bana yavaştan gelmeye başladıı yanımda eşim ve bebğim dışında hiiiç kimseyi istemiyorum hatta evde kimseyi istemiyorummm.. annem 5 gündürr bizde kalıyo artık gitsin istiyorum kv geldi bi gün kaldı kalayım mı diye sordu eşim yok anne sibel çok şükür iyi dedi bizim kimseye ihtiyacımız yok kalsan ne yapacaksın dedi annemede aynı şeyleri söyledi birde benim afacan 8 yaşında kardeşim var yalnız bıraksam oğlumun gözlerini oyacak anneme on kere dedim ben iyiyim git artık diye anlamıyo eşimde akşam dedi artık anne gerek yok kimsenin kalmasına dedi kimseye ihtiyacımız yok dedi yani annesine dediklerini annemede söyledi ve annem salı akşama kadar bizde hadi uzak bi yer olsa neyse sadece 30dk mesafedeler yaaa özlediler mi torunlarını sabah gelip akşam gitsinler. ilk günden beri annem ben sibelle yatayım dedi eşim yok dedi ben karımla çocuğumla yatcam dedii. ilk günden beri eşim benim yanımda yatıyo sağolsun kimseyi istemiyoruz evde yaa en azından yatılı kimseyi istemiyoru valla bunaldım kızlarr yaaa. her işimi görüyorum inanın kendim ne annem ne kv inanın her işleri yarım yaa eşim bile dedi valla sibel ikiside senin yaptığın işin onda birini yapmıyo dedi birde bende bi temizlik hastalığı var herşey tam olacak ama adam akıllı ne yemeğimi hazırlıyolar ne evim temizleniyo arkalarını yine ben toğluyorum anlayacağınız evimde varlıkları bana zarar yaa off kızlar çok dldum yaaa. oğlumda zaten memeyi zarzor alıyoo stres oluyorum iyice yaaa.
hakkınızı helal edin inanın çok doldum paylaşmak istedim kusuruma bakmayın nolur..
birde size tavsiyem göğüs ucunuz azsa mutlaka silikon göğüs ucu alın birde göğüs pompası bebeklerin çeneleri çok kuvvetli olmadığı için göğüsleriniz tam boşalmıyo ve geriliyoo çok rahatsızlık veriyoo insana ben ev hanımıyım diye almammıştım ama oğlum gerginlikten memeyi almadı ve bende ağrı oldu çok fena hemen eşim aldı geldi bütçenize göre manuel elektrikli hiiç fark etmez mutlaka edinin bi tane eşim manuel almış wee marka 40 tl çok güzel sağıyoo işimide görüyoo tavsiye ederim..

ayyyy kıyamam cnm yaaa. nasıl dolmuşsun gerçekten. okurken ben bile daraldım....sırf yanında kaldık diye kalmasalar di mi? iyiymişsin çok şükür. zaten normal yaptın.özlediklerinde gelir giderler. neyse söylemişsiniz zaten gidin diye.biraz daha sabır artık. yapacak bişey yok.salı gününden itibaren biraz daha rahatlarsın. bebişinle başbabaşa kalmak daha iyi gelecek sana. en azından düzenini oturtacaksın.kafan rahat olacak...

evet yaa bizimle aynı olan hatta sonrakiler bile doğurdu. salı randevum var. doktor son güne kadar beklicez dedi. demek ki 12den sonra bekletmicek. kendiliğinden gelmesini o kadar isterdim kiiisenin doktorun ne yapıcak?

benim 17 sine kadar bekleyecek 17 si hala bişey yoksa sancı namına filan yatış verdi suni sancıyla doğumu başlatacakmış

yugoslav göçmeniyse kesin akraba çıkarız

bız de yugoslav gocmenıyız, kosova prıstıne
arnavutuz yanı :)

esım sıvas'lı ama

bu arada, lansınoh kremden alın sımdıden mutlaka
ben sımdıden kullanıyorum, kullandıktan sonra farkettım kı gercekten gogus uclarım kuruymus
oyle yumusattı kı farkı sonradan anladım

bır de son 2 hafta catlak oldu vucudumda
2 hafta oncesıne kdr hıc bısey yoktu oysa kı, cok uzuldum

ALLAHIMA bin şükür iyiyim canım normal olması avantajım zatenn...
lohusa kadının başında neden kalınır yemeğini dört dörtlük yapacaksan evi yeri pırıl pırıl yapacaksan öyle kalınırr e benim annem de kv de yarım yamalak iş yapıyolarr iyisimi kalmasınlasr daha iyi ben en fazla evimi süpüremem onuda eşim yuapar sağolsun..
dün kv vardı yemek yapmış ocak batmış silmemiş yaklaşık 5-6 bardak 2-3 tabak var neymiş yemekle çıkan bulaşıkla yıkayacakmış boşuna deterjan gitmesinmiş fesuphanallah yaa.. dün akşam tavuk çıkarrttım birde nohut ısladım annem sabah ne olacak bu diyo ne olacağımı var yaa yemek olacağı belli..

oyyy cnm yaaaa valla en zor kısmı şu işin lohusalık dönemi herhalde.. ben şimdiden kafaya takıyorum aynı senin gibiyim evde kimseyi istemiyorum ama kv beni bıktıracak o kesin evden ayrılmaz herhalde bide hiç bişeye elini sürmez hayatta ... annem de gelecek kalacak hesapta ama onunda kalmasını istemiyorum evde curcuna olacak boş yere aslında insanın lohusalık zamanı en güzel zamanı bana göre eşinle ve bebeğinle baş başa geçirdikten sonra gayet güzel olur tabi meme süt sıkıntılarını falan saymazsak:) insanın en çok kafa dinlemesi gereken bi dönem bence boş kalabalıklara hiç gerek yok ama gelde anlat anlatabilirsen millete... ben çok düşünüyorum şimdidende bakalım hakkımızda hayırlısı artık .. sende bir an önce göndermeye bak herkesi kafanı dinle bi güzel cnm...

oyy oyyy bendede 8. ayın sonuna kadar çatlak namına bişey yoktu 9. ayda bi başladı karnımın alt tarafı çatladı komple bacaklarım harita oldu zaten bide en başından beri badem yağı kakao yağı vs kullandım ama traş çatlayınca çatlıyo işte.. kötü tarafıda öle kalıyo geçmiyo bi daha

SİBEL

canım biraz daha sık dişini, ama çok hoşmuş annen ya "ne olcak bu nohutlar"

benim annemler çok yakın aramızda 5 dk.lık mesafe var, gelir giderler gündüzleri, akşamları biz başbaşa oluruz eşimle ve oğlumla. Annem benden çok daha hamarattır bi dakka oturmaz, ablam da gelir evi temizleyip yemek yaparlar. Hatta muhtemelen annem kendi evinde yemek yapıp getirir. Kv zaten burda değil. Gelen giden olur tabi evi derli toplu tutmak, bişeyler ikram etmek lazım, o yüzden de birilerinin yanında olması iyi, ama işe yarar birilerinin.

canım ben 10 gün önce sezeryanla aldım miiniğimi kucağıma genel anestezi istedim açıkcası insan kokruyo sedyeyle ameliyata götürdüler titriyodum korkudan ama korkmaa çünküü hiçbişi duymuyon ameliyata giriyoun 5dk sora uyutuyolar seni we bidaha yatagında açıyosun gözlerini we bi bakıyosun minikinde yanında inşallahh : ) hiç korkma olup bitiyo hepsi benim kadar korkan olmasında : ) ben ki bunu diyosam hakkaten korkma canım : ) normal doğum nasıl bişiy bilemiyorum

ayyyy kızlar siz nasıl temizlik yapıyorsunuz. kaç aydır hep eşim açıyordu süpürgeyi. az önce yatak odasını temizleyip beşiği falan halledeyimm dedi. süpürgeyi açtım tozu alırken yarım bıraktım. valla yapamadım. ayyyy ben çok mu tembelim
daha vileda yapıp beşiği hazırlayacaktım((

ayyy süpürmek çok zor gerçekten cnm bnmde eşim süpürüyo hep arada ben süpürüyorum ama bel ağrısından ölüyorum sonra
halıları falan sermedim daha sürekli siliyorum evi ayyy bi doğursamda rahata ersem artık yaaaaaa

cnm seni çok iyi anlıyorum bende evde annemden başka kimse kalsın istemiyorum ama annem olunca iki kardeşim ve ara sırada babam bizde kalıyor evleride 1 saat uzaklıkta her zaman gidip gelemiyolar sürekli bebeğin başında herkes offfffffff offfff lohusalık çok zor k.validede annem gidince gelecekmiş eşime sölemişşş

ooo yemeğin ne olacağını bile sen düşünüyorsun. hem yeni doğum yaptın hem de evde misafir var gibi bişey sen de.
yarından sonra biraz daha rahatlayacaksın emin ol.neyseki 40 ın çıkana kadar sendeyiz demiyorlar. birazcık daha sabır...

valla ben de sermedim sermeyide düşünmüyorum. sabah eşime de söyledim sancılarım tutunca sen ser dedim.gideyim az daha sileyim. yavaş yavaş yapayım bari biraz oturup biraz yapayım. böyle zamanlarda yalnız olduğum daha çok yüzüme çarpıyor.((

günayydın kızlarr

off bitmedi hala temizlik ama az kaldı:)oğlum artık gelsin istiyorummm
ama ne sancı ne de kasılma bizim bey yerinde çokk rahat heraldee

sibel yaşadıklarını inan çok iyi anlıyorum şu an bende aynı durumdayım, neymiş 40 çıkmadan yalnız bırakılmazmış.
inan bi iş yapıyolar arkalarını toplamaktan ben helak oluyorum, iki gündür feci bir baş ağrım var.

Son düzenleme:
merhaba kızlar
ben de 2012 ekim annesi olucam inşallahhh

sizlerin doğurmasını bekliyoruz topikçe

rabbim bir an önce kurtarsın hepinizi
ben bişey sorucaktım doğum tablomuz hala yok yapmak istedim ama beceremedim
acaba aranızda tablo yapım işlerinden anlayan var mı dicektim:26:

ayy valla kızlar mümkün mertebe eşleriniz ve çocuğunzla yalnız olmaya bakınn evde ne kdadar kalabalık o kadar stres ve yorgunlukk yanii..
gece çocuk gık demeden annemde kvde odaya damlayıp durdular inanmazsınız yaa yahu bi bekleyin bakalım belki çocuk memeyi almaya çalışıyoo gık demeden dalınmaz ki canımm. hele kv çocuğu bi günde kucağa alıştırıyoduu uyuyan çocuğa gelip gelip bakıyoo yahu bi rahat bırakın yavrumu yaaa ufacıkk dahha o..
çocuk en kötü ihtimal 1 saat uyuyo aralıksız zatenn inanın o 1 saate bütün işler bitiyo evdeki ayy ALLAHIMM şu kırk günü bi atlatsak sağ salimm iyi olacak yaniii..

kızlar bu arada hastane çantama iyiki koymuşum dediğim şeyler 3 takım gecelik, havlu ve hasta bezi oldu, ben çok terledim odada duş olduğu için duş aldım ve sık sık üzerimi değiştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…