2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gerçekten hiç ağrı sızı sancı hissetmediği halde nst de sancısı çıkan var mı kızlar? ben daha hiiç girmedim,ama bende tık yok,korkuyorum doğuramıycam da sezeryan falan olcam diye :26:

gerçekten hiç ağrı sızı sancı hissetmediği halde nst de sancısı çıkan var mı kızlar? ben daha hiiç girmedim,ama bende tık yok,korkuyorum doğuramıycam da sezeryan falan olcam diye :26:

var cnm ben 3 haftadır giriyorum bana sancım yok gibi geliyordu ama bugün az bişi çıkmış sancı, çatıda muayenem oldu açılmada başlamış allaha şükürler olsun.yani normalde sancı hissetmiyorum

var cnm ben duydum şahşen:) yada doğru düzgün sancısı olmadğı halde 2-3 cm açılmayla dönenler bile var :) çok karışık bi durum anlıcağın:) bnm de sancım 20 lerde ne olcak bilmiyom açılma için bu sancı yeterli değil dedi doktor

var cnm ben 3 haftadır giriyorum bana sancım yok gibi geliyordu ama bugün az bişi çıkmış sancı, çatıda muayenem oldu açılmada başlamış allaha şükürler olsun.yani normalde sancı hissetmiyorum

oh maşallah cnm kaç çıktı sancıların acep ... ben açılma varmı yokmu die baktırmadım acaba varmıdırki yaaa:26: 20 lik sancı açılma yaparmıki

bnmde ne agrim ne sizim var ben n e zaman dogurupda yazcm acaba bugün tursulariimizi kurduk Allah yemeyi nasip etsi n ins. ultrasyonda bebeim 3kilo 200küsur grmdi

oh maşallah cnm kaç çıktı sancıların acep ... ben açılma varmı yokmu die baktırmadım acaba varmıdırki yaaa:26: 20 lik sancı açılma yaparmıki

tatlım 50 yi geçmeyen birkaç sancım olmuş bana da dr sordu ağrın sancın varmı diye yok yani sancı acaba dedim benmi hissetmiyorum gerçek sancıları hissetmemen mümkün değil dedi onlar başlayınca zaten asıl açılma başlıcakmış kısmet artık.

ayyy valla akıbetimiz ne olcak çok merak ediyom yaaa rabbim hayırlısını nasip eder inş cnm ... bnm kasılmalarım çok arttı ama şiddeti az bide düzensiz doktor işte o kasılmalar doğum sancısı ama tabi en hafifi seninki dedi:18: baya bi şiddetlenmesi gerekiyomuş açılma için

kızlarr hepinize iyi geceler bugün kuyruk sokumu denen yerde biraz ağrım var ama hafif hafif arada hissediyorum acaba şiddetlenirmi yine uyku yok bu gecede herşeyi kafama takıyorum uyuyamıyorum sonraa

işte tatlım açılma başlarsa suni sancı veriyorlar açılma olsun diye bi şekilde çıkarıcaz bebişleri rabbim sağ salim almamızı nasip etsin inşallah.

kızlarr hepinize iyi geceler bugün kuyruk sokumu denen yerde biraz ağrım var ama hafif hafif arada hissediyorum acaba şiddetlenirmi yine uyku yok bu gecede herşeyi kafama takıyorum uyuyamıyorum sonraa

bize uyku falan yok cnm artık doğuma kadar bende aynıyım sürüyle şey düşünüyorum doğumdan sonra zaten uykuyu unutmamız gerekiyo:) alıştırma olsun bari:) ağrılar girmesi normal cnm önemli olan şiddetlenmesi ben onu bekliyom ama kızım bana havanı alırsın anne diyo

işte tatlım açılma başlarsa suni sancı veriyorlar açılma olsun diye bi şekilde çıkarıcaz bebişleri rabbim sağ salim almamızı nasip etsin inşallah.

ewet hiç açılma yoksa suni vermiyolar hayırlısı artık yaaa dediğin gibi bi şekilde çıkacak bu veletler ordan

evet :))) e peki hangi durumda böle bişi oluyomuş,kaka olayını bi araştırım bakim,neymiş :2:

bızım bebegımız de su anda 3850 cıvarıymıs ama benım catı kemıgım musaıt degıl normal dogum ıcın, kılosu daha az olsa olabılırmıs ama zaten kanala da gırmemıs henuz.
nacızane tavsıyem, lutfen 40. haftanız dolduktan sonra 1 gun bıle beklemeyın.
9 aydır yavrularımızı kucagımıza saglıklı bır sekılde alabılmek ıcın dua edıyoruz.
40 hafta ve sonrası asıl rıskler baslıyor, yer daraldıgı ıcın kordon dolanması, kaka yenıp enfeksıyon kapılması vs gıbı...
bence sezeryan dıkıslerımızın acısı boyle bı durumla karsılastıgımızda yasayacagımız acının yanında hiç kalır....
herkesın kendı kararı tabı kı ama bu ugurda en ufak bır rısk bıle almaya degmez
ben 13 eylul persembe gunu saat 08:00 de 39+2 de epıdural sezeryan olacagım kısmetse.

evet :))) e peki hangi durumda böle bişi oluyomuş,kaka olayını bi araştırım bakim,neymiş :2:

ben doktorun anlatıığnı söliyim bebeğin kakasını yutması değilmiş sorun asıl sorun bu kakanın ciğerlere kaçmasıymış. Buna kimse engel olamazmış. Tedavisi varmış ama riskliymiş.

yaa kızlar benim sancılarım başladı sanırım ilk olduğu için sancı mı bunlar onu da bilmiyorum
şöyle tarif edeyim belim ağrıyo ve adet olduğumda yada üşüttüğümde karnım ağrırdı öyle karnıma ağrı giriyor ve oğlum çok fazla hareketli göbeğin alt tarafında

bu arada 2 gün önce suyum geliyo sanmıştım doktora gitmiştim alttan muayene etmişti hiç açılma yok demişti ve gelen suyum değilmiş akıntıymış sadece

ayy sabaha kadar dayanabilirsem dayanacağım. çünkü alttan muayene çok canımı yaktı 2 gün önce

bu arada bu sancı dakkalarını belime girenlerden mi tutacağım ben şimdi akşam 11 den beri ara ara gelyor eşime ovdurdum azcık geçmedi belim ağrısı

tatlım öncelikle bebek doğum kanalına girdiyse hareketleri azalır soluna yattığında eğer 20 dk da 3 ten az hareket ediyosa kanala girdi demekmiş yani hareketli olmaz bu durumda die biliyorum ... benim kaç gündür adet ağrım ve bel ağrım var ama düzenli değil .. eğerki ağrıların zamanla şiddetleniyosa kasılmaların artıyosa ve bunlar belli düzene giriyosa o doğum sancısı oluyo önemli olan şiddetinin artması yani onu takip et ve kaç dakkada bir geldiğine bak sancıların he birde doğum sancısı kasılmayla birlikte gelir unutma...

hmm olabiir. Bak doğumu kolaylaştırmak için göğüs uçlarına masajı tavsiye ediyor bir site.

ben normal doğum çok istiyorum ama bu konuda sana katılıyorum 40. haftadan sonra bende bekleme taraftarı değilim diretmem kesinlikle normal doğum die allah korusun öle bi acı yaşatmasın rabbim kimseye insan sonra vicdan azabından ölür gider bende doktoruma sölücem beklemek istemediğimi.... bu arada maşallah bebişine tatlım kilosu çok güzel bnm daha çatı muayenemde olmadı o yüzden bilmiyorum hiç normal doğuma müsaitmi değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…