gerçekten hiç ağrı sızı sancı hissetmediği halde nst de sancısı çıkan var mı kızlar? ben daha hiiç girmedim,ama bende tık yok,korkuyorum doğuramıycam da sezeryan falan olcam diye :26:
gerçekten hiç ağrı sızı sancı hissetmediği halde nst de sancısı çıkan var mı kızlar? ben daha hiiç girmedim,ama bende tık yok,korkuyorum doğuramıycam da sezeryan falan olcam diye :26:
var cnm ben 3 haftadır giriyorum bana sancım yok gibi geliyordu ama bugün az bişi çıkmış sancı, çatıda muayenem oldu açılmada başlamış allaha şükürler olsun.yani normalde sancı hissetmiyorum
oh maşallah cnm kaç çıktı sancıların acep ... ben açılma varmı yokmu die baktırmadım acaba varmıdırki yaaa:26: 20 lik sancı açılma yaparmıki
tatlım 50 yi geçmeyen birkaç sancım olmuş bana da dr sordu ağrın sancın varmı diye yok yani sancı acaba dedim benmi hissetmiyorum gerçek sancıları hissetmemen mümkün değil dedi onlar başlayınca zaten asıl açılma başlıcakmış kısmet artık.
kızlarr hepinize iyi geceler bugün kuyruk sokumu denen yerde biraz ağrım var ama hafif hafif arada hissediyorum acaba şiddetlenirmi yine uyku yok bu gecede herşeyi kafama takıyorum uyuyamıyorum sonraa
ayyy valla akıbetimiz ne olcak çok merak ediyom yaaa rabbim hayırlısını nasip eder inş cnm ... bnm kasılmalarım çok arttı ama şiddeti az bide düzensiz doktor işte o kasılmalar doğum sancısı ama tabi en hafifi seninki dedi:18: baya bi şiddetlenmesi gerekiyomuş açılma için
kızlarr hepinize iyi geceler bugün kuyruk sokumu denen yerde biraz ağrım var ama hafif hafif arada hissediyorum acaba şiddetlenirmi yine uyku yok bu gecede herşeyi kafama takıyorum uyuyamıyorum sonraa
işte tatlım açılma başlarsa suni sancı veriyorlar açılma olsun diye bi şekilde çıkarıcaz bebişleri rabbim sağ salim almamızı nasip etsin inşallah.
doktorda öle dedi 4 ü geçerse sıkıntı dedi valla ne yapcam bilmem:) oyyy kuzum yaaa valla bende çok istiyorum gelsin şu bebişler artık da bizde uykusuzluk gaz süt sorunları ile boğuşuversekartık o sorunlara bile özenecek kadar kafayı yedim sen düşün cnm:) bide kaka yeme olayı çok stres yapıyo bende bugün hastanede karşılaştım böle durumla iyice stres oldum yaaa hadi kızlar doğurak artık yaaaaa
doktorda öle dedi 4 ü geçerse sıkıntı dedi valla ne yapcam bilmem:) oyyy kuzum yaaa valla bende çok istiyorum gelsin şu bebişler artık da bizde uykusuzluk gaz süt sorunları ile boğuşuversek artık o sorunlara bile özenecek kadar kafayı yedim sen düşün cnm:) bide kaka yeme olayı çok stres yapıyo bende bugün hastanede karşılaştım böle durumla iyice stres oldum yaaa hadi kızlar doğurak artık yaaaaa
evet :))) e peki hangi durumda böle bişi oluyomuş,kaka olayını bi araştırım bakim,neymiş :2:
evet :))) e peki hangi durumda böle bişi oluyomuş,kaka olayını bi araştırım bakim,neymiş :2:
yaa kızlar benim sancılarım başladı sanırım ilk olduğu için sancı mı bunlar onu da bilmiyorum
şöyle tarif edeyim belim ağrıyo ve adet olduğumda yada üşüttüğümde karnım ağrırdı öyle karnıma ağrı giriyor ve oğlum çok fazla hareketli göbeğin alt tarafında
bu arada 2 gün önce suyum geliyo sanmıştım doktora gitmiştim alttan muayene etmişti hiç açılma yok demişti ve gelen suyum değilmiş akıntıymış sadece
ayy sabaha kadar dayanabilirsem dayanacağım. çünkü alttan muayene çok canımı yaktı 2 gün önce
bu arada bu sancı dakkalarını belime girenlerden mi tutacağım ben şimdi akşam 11 den beri ara ara gelyor eşime ovdurdum azcık geçmedi belim ağrısı
tatlım bende kaç haftadır var adet ağrısı bel ağrısı ama nst de sancı çıkmıyodu hiç kasılmalarım bi iki gündür arttı ve ağrılar birazdaha şiddetlendi bugün 20 lerde sancı çıktı yani belli olmuyo kimisinin hiç ağrısı olmadığı halde nst de 50 lerde 100 lerde çıkıyo sancısı ben pek anlam veremedim valla
valla bilmiyorumki tatlım yaaa suyum şu an sınırda o yüzden pekte riske girmek istemiyo herhalde
bızım bebegımız de su anda 3850 cıvarıymıs ama benım catı kemıgım musaıt degıl normal dogum ıcın, kılosu daha az olsa olabılırmıs ama zaten kanala da gırmemıs henuz.
nacızane tavsıyem, lutfen 40. haftanız dolduktan sonra 1 gun bıle beklemeyın.
9 aydır yavrularımızı kucagımıza saglıklı bır sekılde alabılmek ıcın dua edıyoruz.
40 hafta ve sonrası asıl rıskler baslıyor, yer daraldıgı ıcın kordon dolanması, kaka yenıp enfeksıyon kapılması vs gıbı...
bence sezeryan dıkıslerımızın acısı boyle bı durumla karsılastıgımızda yasayacagımız acının yanında hiç kalır....
herkesın kendı kararı tabı kı ama bu ugurda en ufak bır rısk bıle almaya degmez
ben 13 eylul persembe gunu saat 08:00 de 39+2 de epıdural sezeryan olacagım kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?