2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben doktorun anlatıığnı söliyim bebeğin kakasını yutması değilmiş sorun asıl sorun bu kakanın ciğerlere kaçmasıymış. Buna kimse engel olamazmış. Tedavisi varmış ama riskliymiş.

işte asıl sorun o... bugün şahit oldum bebek kakasını yutmuş oda ciğerlerine kaçmış bi sürü hortum bağlamışlar çocuğa ve en acısıda hemşire geldi aileye herşeye hazırlıklı olun bebeğin durumu kötüye gidiyo ciğerlere yayılmış enfeksiyon dedi aile paramparça oldu o an çok kötü bi durum offff aklıma geldikçe moralim bozuluyo

ben doktorun anlatıığnı söliyim bebeğin kakasını yutması değilmiş sorun asıl sorun bu kakanın ciğerlere kaçmasıymış. Buna kimse engel olamazmış. Tedavisi varmış ama riskliymiş.

işte asıl sorun o... bugün şahit oldum bebek kakasını yutmuş oda ciğerlerine kaçmış bi sürü hortum bağlamışlar çocuğa ve en acısıda hemşire geldi aileye herşeye hazırlıklı olun bebeğin durumu kötüye gidiyo ciğerlere yayılmış enfeksiyon dedi aile paramparça oldu o an çok kötü bi durum offff aklıma geldikçe moralim bozuluyo

canım kaka olayının günle alakası yokmuş. 15 gün öncesindede olabiliyor böyle birşey. Kordom dolanmasından hele hiç korkmayın nette de araştırdım doktrda söledi kordon çok kısa değilse ki bu zaten belli oluyormuş hiiç bi sorun teşkil etmiyormuş. Doktorumun dediği 3 4 günde birde sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlet dedi. Ben 15inde bdt'm ama doktor 24üne kadar bekleyebiliriz dedi.

cnm dakka tut nekadar aralıklı ve nekadar sürüyor. Giderek azalıyorsa zaman aralığı gidersin doktora hadi inşallah dğum sancısıdırr:)

aman cnm düşünme öyle şeyleri. Allah göstermesin.

devam canım yaa o kadar çok zorlamıyor şu an için ağrılara dayanmaya çalışıyorum yarım saat gibi şuan için gelişleri ağrının

hala var olması güzel bide sıklaşıp şiddetlenirse süper :) ( sancı çelmeye buakadar meraklı olmakta başka) hastaneye gitcek olursan ben gidiyorum de anlarız :)

hala var olması güzel bide sıklaşıp şiddetlenirse süper :) ( sancı çelmeye buakadar meraklı olmakta başka) hastaneye gitcek olursan ben gidiyorum de anlarız :)

tamam haber veririm. ben biraz evin içinde tur atayım ortalıkta bişeyler varsa toplayayım hazır olalım

hayde kolay gele cnm... sancılar geldiğinde çömel hemen ve gez evin içinde ben öle yapıyorum kasılma gelince hemen çömeliyorum ay maymun oldum yaw:)

ay valla maymun etti bu çocuklar bizi :) neyse hafiften uykum geldi sanki kaçmadan uyuyayım ben kızlar görüşürüüüüzzz

ay valla maymun etti bu çocuklar bizi :) neyse hafiften uykum geldi sanki kaçmadan uyuyayım ben kızlar görüşürüüüüzzz

hadi ii uykular tatlım allah rahatlık versin bende yatmak istiyom ama belim çok ağrıyo bide kasılıyom çok nasıl uyucam bilmiyom.... hadi ii gec şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…