ben doktorun anlatıığnı söliyim bebeğin kakasını yutması değilmiş sorun asıl sorun bu kakanın ciğerlere kaçmasıymış. Buna kimse engel olamazmış. Tedavisi varmış ama riskliymiş.
ben doktorun anlatıığnı söliyim bebeğin kakasını yutması değilmiş sorun asıl sorun bu kakanın ciğerlere kaçmasıymış. Buna kimse engel olamazmış. Tedavisi varmış ama riskliymiş.
bızım bebegımız de su anda 3850 cıvarıymıs ama benım catı kemıgım musaıt degıl normal dogum ıcın, kılosu daha az olsa olabılırmıs ama zaten kanala da gırmemıs henuz.
nacızane tavsıyem, lutfen 40. haftanız dolduktan sonra 1 gun bıle beklemeyın.
9 aydır yavrularımızı kucagımıza saglıklı bır sekılde alabılmek ıcın dua edıyoruz.
40 hafta ve sonrası asıl rıskler baslıyor, yer daraldıgı ıcın kordon dolanması, kaka yenıp enfeksıyon kapılması vs gıbı...
bence sezeryan dıkıslerımızın acısı boyle bı durumla karsılastıgımızda yasayacagımız acının yanında hiç kalır....
herkesın kendı kararı tabı kı ama bu ugurda en ufak bır rısk bıle almaya degmez
ben 13 eylul persembe gunu saat 08:00 de 39+2 de epıdural sezeryan olacagım kısmetse.
yaa kızlar benim sancılarım başladı sanırım ilk olduğu için sancı mı bunlar onu da bilmiyorum
şöyle tarif edeyim belim ağrıyo ve adet olduğumda yada üşüttüğümde karnım ağrırdı öyle karnıma ağrı giriyor ve oğlum çok fazla hareketli göbeğin alt tarafında
bu arada 2 gün önce suyum geliyo sanmıştım doktora gitmiştim alttan muayene etmişti hiç açılma yok demişti ve gelen suyum değilmiş akıntıymış sadece
ayy sabaha kadar dayanabilirsem dayanacağım. çünkü alttan muayene çok canımı yaktı 2 gün önce
bu arada bu sancı dakkalarını belime girenlerden mi tutacağım ben şimdi akşam 11 den beri ara ara gelyor eşime ovdurdum azcık geçmedi belim ağrısı
işte asıl sorun o... bugün şahit oldum bebek kakasını yutmuş oda ciğerlerine kaçmış bi sürü hortum bağlamışlar çocuğa ve en acısıda hemşire geldi aileye herşeye hazırlıklı olun bebeğin durumu kötüye gidiyo ciğerlere yayılmış enfeksiyon dediaile paramparça oldu o an çok kötü bi durum offff aklıma geldikçe moralim bozuluyo
hmm olabiir. Bak doğumu kolaylaştırmak için göğüs uçlarına masajı tavsiye ediyor bir site.
aman cnm düşünme öyle şeyleri. Allah göstermesin.
aynn fazla düşünmemek lazım yaaa stres zararlı bizlerede bebişlerede rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Asigöçmen ne durumdasın cnm sıkl?ştımı sancılar yoksa kaçtımı
aminnn cnm. Buarada lansinohu aldınmı? Bide doğumu hızlandırmak için ilişki diyor birçok yerde
devam canım yaa o kadar çok zorlamıyor şu an için ağrılara dayanmaya çalışıyorum yarım saat gibi şuan için gelişleri ağrının
yok daha almadım cnm yaaa alacam inş:) heee bak onu duydum işte:) hatta uygulamaya geçirdik bi iki kere ama yine yok yine yok:)
devam canım yaa o kadar çok zorlamıyor şu an için ağrılara dayanmaya çalışıyorum yarım saat gibi şuan için gelişleri ağrının
hala var olması güzel bide sıklaşıp şiddetlenirse süper :) ( sancı çelmeye buakadar meraklı olmakta başka) hastaneye gitcek olursan ben gidiyorum de anlarız :)
valla bizde denedik ama cıkshayırlısı demekki bilio bizim kızlar gelceği vakti
tamam haber veririm. ben biraz evin içinde tur atayım ortalıkta bişeyler varsa toplayayım hazır olalım
hayde kolay gele cnm... sancılar geldiğinde çömel hemen ve gez evin içinde ben öle yapıyorum kasılma gelince hemen çömeliyorum ay maymun oldum yaw:)
ay valla maymun etti bu çocuklar bizi :) neyse hafiften uykum geldi sanki kaçmadan uyuyayım ben kızlar görüşürüüüüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?