2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok sevindim :) normal olmasına daha çok sevindimm.. allah analı babalı büyütsün.. olsun,sağlıcakla almışsın ya kucağına tüm zamanını alsada olur :) darısı bizim başımıza inşallahhhh.. süt 3 günün sonunda daha güzel gelir diyorlar,tabi bıkmadan usanmadan bol bol emzirerek.. merakla bekliyoruz doğum hikayeniii

kızlar bende dr den geldim nst çekindim sancı mancı hiç bişey yoktu dr ayın 18. de valizini al gel dedi. suni mi verceniz dedim evet dedi..
ay ayın 16 sı son gün.. o güne kadar gelse bebiş ya insan stres oluyo

ben de bugün doktordaydım ben de de iki kez sancı çıktı ama bu sancıyla doğuramazsın dedi ayın 18inde sabah 8.30da çantanı da al gel aç olarak o zaman karar veririz dedi alttan muayene yaptıktan sonra sorun yoksa suni sancı verecek olmazsa sezeryan...

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel normal doğum olmuş ve seni çok bekletmemiş.

dün öğrendim ben de süt için dere otu yiyin diyorlar. Birkaç saate süt yapıyormuş. Bi dene istersen.

kızlar eşimin kuzeninin karısı doğum yapmış, akşam onu görmeye gidicez hatsaneye, onun da günü eylül sonuydu ama ilki sezeryan olduğu için ikincisini de sezeryanla şimdi almışlar, bebek sevicez yani, bu ara çevremde çok hamile ve doğuran var. Bu hafta bi arkadaşımın bebeğini daha görmeye gidicez inşallah, hepsine öyle dikkatli bakıyorum ki, benimki de böyle mi, kilosu da benimkiyle aynıymış falan diye düşünüp duruyorum.

gözünaydın canım allah bağışlasın.
bdt 20 eylül ama gelmiş bebeğin, darısı başımıza sağlıkla tabi..

Selam kızlar , doğum yapan anneler , hayırlı ugurlu olsun doğum yapmayan annelere de hayırlı doğumlar diliyorum..

bizim bugun 10. günümüz ablamlar yanımda düne kadar keyfim süperdi ama evlerine döndüler başka şehirde yaşıolar onlar gidince iş başa düştü tabi .. bide anlayışsız k.v k.p varsa durum bnmki gibi zorlaşıo annem yemek yapıp gönderıo k.v. k.p ise yemeğe gelıo .. k.v. ise ahh çok hastaymış yapamıomuşş insan normalde takmaz da işte lohusalıkta biraz daha kafaya takılıo sanırım sinirlerim bole tepeme cıkıo tansiyonum dünden beri düşük bugun 9-5 çıktı .. bugunlerde geçicek inşallah dayanıksız olmamın biraz da sebebi uykusuz kalmak sanırım hamişken alıştık tabi uykuya şimdi 4 saat 5 saat anca uyuyorum onda da 2 saatte bir kalkarak dün gece hele oğluşuma nazar değdi sanırım gelenler bi maşallah bile demeden gitti bütün gece huysuzdu mık mık ağladı bende 10 kere kalkmışımdır yataktan enemmm ne dertliymişimm .. yine de oğlum için herşeye değer bugunlerde geçicek inş .. herkese i akşamlarr

selam annişler doğum yapan anneleri tbrk ediyorum uykusuz günlerimiz başladı artık oğluşumu hem anne sütü hem mamayla besliyorum sütüm var çok şükür ama paşama yetmiyor sanırım emdikten belli bi süresonra göğsümü istemiyor bende hemen savıp biberonla veriyorum o zaman güzel alıyor gece de mama takviyesi yapırum 4 saate yakın bebekte bende rahat uyuyabiliyoruz

Ahh bacım biz bu lohusa depresyonuna kesin gircez gibi benim bebis daha 3 gunluk memişler şimdiden yara oldu gece uyku yok gündüz daha iyi ama. Birde aynı k.v basımda birde hep batıl inançlar 40 günde delirmezsem iyi yok babasının pantolonu beşik yanına yok aksam olunca çamaşırını topla bezini çöpe atma bunlara inanma bir ayetel kursi oku öyle gel yanıma dedim ama anlayana
Sut icin humana aldım baya ise yaradı cok şükür. Kimyon kullanıyorum yemeklerime gaz icin. Bir gün kaka yapmadı bir suru senaryo yazıldı. Valla daha önce cok bomuş hayat hiç sıkıntım yokmuş gibi geliyo şimdi. İnşallah hersey düzene girecek Allah bekleyenlere Hayirlisiyla bebisleri kucağına almayı nasp etsin bizlerinde yardımcısı olsun.

kızlar bebişim 10 günlük oldu gaz sancısı war sanırım : (( ayaklarını topluyo yukarıya we ağlıyo : ( napıcamı bilemiyorum.... ateşide 37 akşamdan beri : ((

37 çok bi derece değil..gazı içinde bol bol egzersiz yaptırın..ayaklarını karnına doğru bastırıp kaldırın..bide kim ne derse desin hava sıcak bile olsa bebişler üşüyor..çok sıcak tutun bebeğinizi..üşüyünce hemen gazı oluyor..Sağlıkla büyütün bebişinizi

aynı sıkıntılar bende de var ahh cnm ya o kadar ii alıorum ki seni bebek sarılık oldu die taktı bi sarı bez sarı bez bide altın yüzügü takcakmısım cocugun boynuna tenine temas etcekmiş yapmadım tabiki hele nazarla ilgili yaş dediği bişi var onu burda soleyemem bile sacma sapan bişi normalde hehe deyip gecıodum ama lohusayken gecilmıo işte

humana çayından bende aldım kızlar faydasını gordum sanırım sütümü sağmadığım için bol mu değil mi henüz anlayamadım ama çayın tadı güzel illaki de faydası olmustur die içiorum acıkcası :))

Kızlar bende bebişim daha doğmadan batıl inançlar furyasıyla boğuşmaya başladım k.v. tarafından. Başta muska yazdıralım öyle böyle dediler ondan vazgeçirdim, şimdi sarı örtü var ve neymiş bebeğe su verilmesi şartmış vermiyorum dedim tabi doktordanda duydular artık pek ısrar edemiyorlar..

benimde böle dertlerim olsun istiorummmm

canım maşallah hem seni hem biberonu alıyorsa çok güzel.bebeğim beni emmekte zorlandığından sütümü sağarak biberon verdik göğsümü zarzor aldı hatta bugün tamamen kestim biberonu.biberonla çook düzenliydik 5 ml fazla yedirsem hooop kusuyordu,kapasitesini bile biliyordum yani; hafta hafta artırmıştım miktarını.iyice alışsın göğsüme ben de takviye yapabilirim sağarak inşallah...

tatlım o geriden geliyo hikayesini hiç takma kafana çoğu ölçümler uyuşmuyo birbiri ile ve öle geriden geliyo deyip doğum yapan bir çok arkadaş aslında hiç bi gerilik olmadığını öğrendi benimkide en baştan beri bir hafta geriydi son zamanlarda kapadı aradaki farkı şimdi uyumlu haftası ile .. sıkıntı yapma sakın kendine o konuyu

kızlar selam bugün doktordan geliyoruz sabahtan beri hastanelerde fenalık geldi yaaa doktor ultrasonda detaylı inceleme yaptı bugün hemde ilk defa gittiğim bi doktor o kadar mükemmel biriki baştan gidemedim ya bu adama ona yanıyorum

her neyse suyum şu an sınırdaymış kızım 3600 olmuş teyzeleri 1 hafta daha gelmezse 4 kilo olur dedi doktor:) ölçümleri haftası ile uyumlu gelişmesi güzel dedi nst ye girdim ilk nst sonucumu beğenmedi bebeğin kalp atışları iyi çıkmamış dedi bi şişe şekerli su verildi damardan sonra ikinciye girdim gayet güzel çıkmış şimdi dedi sancılarımda 20 lerde seyrediyo hala

anlayacağınız bu haftada beklemedeyim eğer gelmezse bu hafta bnm bıdık suni sancı ile doğumu başlatacak artık ... bizden haberler böle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…