09.09.2012 saat 00.40da kızım normal doğumla dünyaya geldi. herşey çok hızlı oldu.şu an tek sorunumuz süt,sütüm çok az geliyobi ara doğum hikayemi de paylaşıcam,siz de ne var ne yok kızlar,bebek çok fazla zamanımı alıyo...
kızlar bende dr den geldim nst çekindim sancı mancı hiç bişey yoktu dr ayın 18. de valizini al gel dedi. suni mi verceniz dedim evet dedi..
ay ayın 16 sı son gün.. o güne kadar gelse bebiş ya insan stres oluyo
09.09.2012 saat 00.40da kızım normal doğumla dünyaya geldi. herşey çok hızlı oldu.şu an tek sorunumuz süt,sütüm çok az geliyobi ara doğum hikayemi de paylaşıcam,siz de ne var ne yok kızlar,bebek çok fazla zamanımı alıyo...
Selam kızlar , doğum yapan anneler , hayırlı ugurlu olsun doğum yapmayan annelere de hayırlı doğumlar diliyorum..
bizim bugun 10. günümüz ablamlar yanımda düne kadar keyfim süperdi ama evlerine döndüler başka şehirde yaşıolar onlar gidince iş başa düştü tabi .. bide anlayışsız k.v k.p varsa durum bnmki gibi zorlaşıo annem yemek yapıp gönderıo k.v. k.p ise yemeğe gelıo .. k.v. ise ahh çok hastaymış yapamıomuşş insan normalde takmaz da işte lohusalıkta biraz daha kafaya takılıo sanırım sinirlerim bole tepeme cıkıo tansiyonum dünden beri düşük bugun 9-5 çıktı .. bugunlerde geçicek inşallah dayanıksız olmamın biraz da sebebi uykusuz kalmak sanırım hamişken alıştık tabi uykuya şimdi 4 saat 5 saat anca uyuyorum onda da 2 saatte bir kalkarak dün gece hele oğluşuma nazar değdi sanırım gelenler bi maşallah bile demeden gitti bütün gece huysuzdu mık mık ağladı bende 10 kere kalkmışımdır yataktan enemmm ne dertliymişimm .. yine de oğlum için herşeye değer bugunlerde geçicek inş .. herkese i akşamlarr
6Aralik saat 11. 45de elifim dunyaya gozlerini actii..normal dogumm 347O gr 50 cm doogdu.cok gusel bir dogum oldu darisi dogurmayanlara..
Ahh bacım biz bu lohusa depresyonuna kesin gircez gibi benim bebis daha 3 gunluk memişler şimdiden yara oldu gece uyku yok gündüz daha iyi ama. Birde aynı k.v basımda birde hep batıl inançlar 40 günde delirmezsem iyi yok babasının pantolonu beşik yanına yok aksam olunca çamaşırını topla bezini çöpe atma bunlara inanma bir ayetel kursi oku öyle gel yanıma dedim ama anlayana
Sut icin humana aldım baya ise yaradı cok şükür. Kimyon kullanıyorum yemeklerime gaz icin. Bir gün kaka yapmadı bir suru senaryo yazıldı. Valla daha önce cok bomuş hayat hiç sıkıntım yokmuş gibi geliyo şimdi. İnşallah hersey düzene girecek Allah bekleyenlere Hayirlisiyla bebisleri kucağına almayı nasp etsin bizlerinde yardımcısı olsun.
6 aralık yazmısım demekkı uykusuzlukk beynıme vurmuss 6 eylul olucaktı
Selam kızlar , doğum yapan anneler , hayırlı ugurlu olsun doğum yapmayan annelere de hayırlı doğumlar diliyorum..
bizim bugun 10. günümüz ablamlar yanımda düne kadar keyfim süperdi ama evlerine döndüler başka şehirde yaşıolar onlar gidince iş başa düştü tabi .. bide anlayışsız k.v k.p varsa durum bnmki gibi zorlaşıo annem yemek yapıp gönderıo k.v. k.p ise yemeğe gelıo .. k.v. ise ahh çok hastaymış yapamıomuşş insan normalde takmaz da işte lohusalıkta biraz daha kafaya takılıo sanırım sinirlerim bole tepeme cıkıo tansiyonum dünden beri düşük bugun 9-5 çıktı .. bugunlerde geçicek inşallah dayanıksız olmamın biraz da sebebi uykusuz kalmak sanırım hamişken alıştık tabi uykuya şimdi 4 saat 5 saat anca uyuyorum onda da 2 saatte bir kalkarak dün gece hele oğluşuma nazar değdi sanırım gelenler bi maşallah bile demeden gitti bütün gece huysuzdu mık mık ağladı bende 10 kere kalkmışımdır yataktan enemmm ne dertliymişimm .. yine de oğlum için herşeye değer bugunlerde geçicek inş .. herkese i akşamlarr
6 aralık yazmısım demekkı uykusuzlukk beynıme vurmuss 6 eylul olucaktı
selam annişler doğum yapan anneleri tbrk ediyorum uykusuz günlerimiz başladı artık oğluşumu hem anne sütü hem mamayla besliyorum sütüm var çok şükür ama paşama yetmiyor sanırım emdikten belli bi süresonra göğsümü istemiyor bende hemen savıp biberonla veriyorum o zaman güzel alıyor gece de mama takviyesi yapırum 4 saate yakın bebekte bende rahat uyuyabiliyoruz
slm kızlar..ya dün gece düşünmekten uyuyamadım iyice taktım ben bunu kafaya.allah.ım sağlık versin.şimdi benim miinik meleğim geriden geliyo yaa gelişimi de mi geri?yani ciğer gelişimi falan...Allah.ım sonlara yaklaştıkça 1001 düşünce alıyo beni.sağlıcakla doğum yapsaydık hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?