2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ohhhh maaşallahhh,annesine sıkıntı vermesinde doğumda,varsın olsun 4 kilo senin kız gelmeli ki bizlerede yol açılsın :) de haydi de haydii

Çok geçmiş olsun canım umarım suni sancısız yaparsın doğumunu gelsin artık bebişin :)

Hayırlı kolay bir doğum diliyorum..sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucaklarsınız bebişinizi inşallah..

Bizimde bgn nst miz vardı bi kaç kez sancı çıktı drum muayenede etti bebek 13 eylülü beklemiyebilir dedi eğer saatte 10 kez sancın olursa hemen gel alalım bebeği dedi dularınızı eksik etmeyin inş kızım babasınıda bekler sürpriz yapmaz bize

hanımlar ben de 38.haftadayım.şimdiye kadar nst de bişey çıkmamıştı. iki gündür adet ağrısı gibi ağrılarım başladı.sizce bu sancı mıdır? yarın doktora gidicem ama kafama takılmış durumda şuanda.tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica edicem

Doğum yapan annelerden de bi ricam olacak nasıl sancı gelmesi gerek doktora gitmem için bel ağrısı mı olcak kasık ağrısı benim kasılmam oluyo ama dr normal dedi ona

selam kızlar özlemişim toipiğimizi ya ne zamandır giremiyorum ne hayırsızım dimi doğurunca koptum valla zaman olmuyor pek doğuramyanlar kimler nasılsınz bebişler nasıl herşey yolundadır inşaalah

Size de hayırlı doğumlar..İnşallah acısız dertsiz kavuşursunuz bebişinize..Doğum anında bebek sahibi olmak isteyenlere ve ülkemize dua etmeyi unutmayın

canım geçen hafta doktora gittiğimde son adet tarihime bakıp bana zaman olarak 11'i ile 24ü arası bekle dedi. Genelde bu zamanın ortasına denk gelir demişti. Bu hafta sonu sunni sancı için çok erken değilmi bence bidahaki haftayı beklese daha iyi ama doktorların işine karışılmıyor.

Beline vuruyosa ağrı kasılmaların başlamış olabilir

Doğum yapan annelerden de bi ricam olacak nasıl sancı gelmesi gerek doktora gitmem için bel ağrısı mı olcak kasık ağrısı benim kasılmam oluyo ama dr normal dedi ona
Valla ben hastaneye gittiğimde hiç sancım yoktu..hiç sancı yokken suyum geldi..hemen hastaneye gittik..yani illa sancıyla başlamayabilir..suyunda gelebilir..Allah yardımcın olsun

hadi allah kavuştursun hayırlısı ile cnm valla bazen diyorum gününü saatini bilmek ne güzel bişe keşke bende bilseydim yaaa böle çok stres oluyo insan ama olsun vazgeçmeyecem normalden:) maşallah oğluşuna annesi iyi beslemişsin bnm kızımda 3600 olmuş bu haftada beklemede olacaz hadi allah ağrısız sızısız kurtarsın inş cnm

bnm kv de inanılmaz heyecanlı aynı seninki gibi sürekli soruyo bide bugün nst de kalp atışları ritimsiz çıkınca kadın çok korktu korkudan diyo sezeryan mı olsan acaba die ya bugün hastanede çok kötü oldum bitane bebiş getirdiler yavrum kakasını yapmış anne karnında enfeksiyon kapmış ama ciddi derecede hemşire dedi durumu kötüye gidiyo hazırlıklı olun die o an anlatamam kendi başıma gelmiş gibi içim parçalandı nasıl üzüldüm inş atlatır durumu yavrucak ... bunuda duyunca stres oldum off gel artık kızım yaaaa

merhaba arkadaşlar sanırım ben normal dogum yapamıycam moralim bozuldu bebegimin başı 40 haftada gerisi normal bir anormallik yok ama başı büyükn işte dogumda sıkıntı olabilir dedi dr.

moralini bozma tatlım hayırlısı olsun öncelikle hakkımızda... normal olması için biz elimizden geleni yaparız olmazsada sezeryan artık ne yapalım herşeyden önce bebişlerin sağlığı önemli

evet bebişler doğunca insan wc ye gitmeye vakit ayıramıo valla bebeiğin de hoş geldi sefalar gtirdi topiğimize zamanla gelir sütün canım sen sk sık emdir gelir ...

bence mama verme canım bi süre bekler o sonra tekrar alır yoruluyordur belki mamaya alıştırmasan daha iyi çünkü sütün varmış emiyorda bebiş yinede sen bilirsin canım..

kızlar bebişim 10 günlük oldu gaz sancısı war sanırım : (( ayaklarını topluyo yukarıya we ağlıyo : ( napıcamı bilemiyorum.... ateşide 37 akşamdan beri : ((

geçmiş olsun canım sen anason çayı içiyormusun içmiyosan iç hem sende ki şişlik gider hem bebeğin kolay gaz çıkarır birde bebeğin bacaklarını karnına doğru yukarı ittir masaj yap yardım etmiş olusun...birde hem emdirmeden sonra omzuna ysla bebeği sırtına masaj yap birde poposuna her emmede yap bunu canım ben herşeyi yediğim halde gaz sorunumuz yok seninkide olmaz inş.ateşini sık kontrol et 38 olunca hastaneye götür cnm ihmal etme sakın birde ceyranda kalmasın sıkı giydir havalar serinledi artık benden tavsiyeler bunlar cnm paylaşmak isedim belki yararrım olur

ohhhh maaşallahhh,annesine sıkıntı vermesinde doğumda,varsın olsun 4 kilo senin kız gelmeli ki bizlerede yol açılsın :) de haydi de haydii

doktorda öle dedi 4 ü geçerse sıkıntı dedi valla ne yapcam bilmem:) oyyy kuzum yaaa valla bende çok istiyorum gelsin şu bebişler artık da bizde uykusuzluk gaz süt sorunları ile boğuşuversek artık o sorunlara bile özenecek kadar kafayı yedim sen düşün cnm:) bide kaka yeme olayı çok stres yapıyo bende bugün hastanede karşılaştım böle durumla iyice stres oldum yaaa hadi kızlar doğurak artık yaaaaa

tatlım bende kaç haftadır var adet ağrısı bel ağrısı ama nst de sancı çıkmıyodu hiç kasılmalarım bi iki gündür arttı ve ağrılar birazdaha şiddetlendi bugün 20 lerde sancı çıktı yani belli olmuyo kimisinin hiç ağrısı olmadığı halde nst de 50 lerde 100 lerde çıkıyo sancısı ben pek anlam veremedim valla

valla bilmiyorumki tatlım yaaa suyum şu an sınırda o yüzden pekte riske girmek istemiyo herhalde

Ay beni de heyecan sardı..karnı burnunda bilgisayar başında kadınlar düşününce Allah hepinize ve ablama hayırlı doğum nasip etsin..Bakalım ablamında bu hafta belli olcak nezaman doğacağı:18:

Ay beni de heyecan sardı..karnı burnunda bilgisayar başında kadınlar düşününce Allah hepinize ve ablama hayırlı doğum nasip etsin..Bakalım ablamında bu hafta belli olcak nezaman doğacağı:18:

amin cnm ...ablanında hakkında hayırlısı olsun inş sağ sağlim alır bebişini kucağına oda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…