kızlar selam bugün doktordan geliyoruz sabahtan beri hastanelerde fenalık geldi yaaa doktor ultrasonda detaylı inceleme yaptı bugün hemde ilk defa gittiğim bi doktor o kadar mükemmel biriki baştan gidemedim ya bu adama ona yanıyorum
her neyse suyum şu an sınırdaymış kızım 3600 olmuş teyzeleri 1 hafta daha gelmezse 4 kilo olur dedi doktor:) ölçümleri haftası ile uyumlu gelişmesi güzel dedi nst ye girdim ilk nst sonucumu beğenmedi bebeğin kalp atışları iyi çıkmamış dedi bi şişe şekerli su verildi damardan sonra ikinciye girdim gayet güzel çıkmış şimdi dedi sancılarımda 20 lerde seyrediyo hala
anlayacağınız bu haftada beklemedeyim eğer gelmezse bu hafta bnm bıdık suni sancı ile doğumu başlatacak artık ... bizden haberler böle...
kızlar selam bugün doktordan geliyoruz sabahtan beri hastanelerde fenalık geldi yaaa doktor ultrasonda detaylı inceleme yaptı bugün hemde ilk defa gittiğim bi doktor o kadar mükemmel biriki baştan gidemedim ya bu adama ona yanıyorum
her neyse suyum şu an sınırdaymış kızım 3600 olmuş teyzeleri 1 hafta daha gelmezse 4 kilo olur dedi doktor:) ölçümleri haftası ile uyumlu gelişmesi güzel dedi nst ye girdim ilk nst sonucumu beğenmedi bebeğin kalp atışları iyi çıkmamış dedi bi şişe şekerli su verildi damardan sonra ikinciye girdim gayet güzel çıkmış şimdi dedi sancılarımda 20 lerde seyrediyo hala
anlayacağınız bu haftada beklemedeyim eğer gelmezse bu hafta bnm bıdık suni sancı ile doğumu başlatacak artık ... bizden haberler böle...
Hayırlı kolay bir doğum diliyorum..sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucaklarsınız bebişinizi inşallah..kızlar selam bugün doktordan geliyoruz sabahtan beri hastanelerde fenalık geldi yaaa doktor ultrasonda detaylı inceleme yaptı bugün hemde ilk defa gittiğim bi doktor o kadar mükemmel biriki baştan gidemedim ya bu adama ona yanıyorum
Size de hayırlı doğumlar..İnşallah acısız dertsiz kavuşursunuz bebişinize..Doğum anında bebek sahibi olmak isteyenlere ve ülkemize dua etmeyi unutmayınBizimde bgn nst miz vardı bi kaç kez sancı çıktı drum muayenede etti bebek 13 eylülü beklemiyebilir dedi eğer saatte 10 kez sancın olursa hemen gel alalım bebeği dedi dularınızı eksik etmeyin inş kızım babasınıda bekler sürpriz yapmaz bize
Beline vuruyosa ağrı kasılmaların başlamış olabilirhanımlar ben de 38.haftadayım.şimdiye kadar nst de bişey çıkmamıştı. iki gündür adet ağrısı gibi ağrılarım başladı.sizce bu sancı mıdır? yarın doktora gidicem ama kafama takılmış durumda şuanda.tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica edicem
Valla ben hastaneye gittiğimde hiç sancım yoktu..hiç sancı yokken suyum geldi..hemen hastaneye gittik..yani illa sancıyla başlamayabilir..suyunda gelebilir..Allah yardımcın olsunDoğum yapan annelerden de bi ricam olacak nasıl sancı gelmesi gerek doktora gitmem için bel ağrısı mı olcak kasık ağrısı benim kasılmam oluyo ama dr normal dedi ona
merhaba,
bugun kontrolumuz vardı. oglumuzun kg sunu en az 3800 gr olcuyorlar. hatta toplamda 3 dr baktı.
on catı kemıgı basık oldugu ve bebek henuz kanala gırmemıs oldugu ıcın mecburen sezeryan olacak.
kanala gırmesını bekleyebılırız ama o zaman da kg su artar ve zaten normal dogum yapamazsın bu catı kemıgıyle dedı.
13 eylül perşembe gunu saat 08:00 de epıdural sezeryan olacagım arkadaslar.
günümüzü aldık. saat 7 de hastanede olun dedıler.
amelıyat ortalama 1 saat suruyormus.
sımdıden cok heyecanlandım.
gunun bellı olması ayrı bır heyecan yaratıyormus... dualarınızı beklıyorum.
sevgıler
özlem
canlar canlar kızımla yeni uyandık 2. kahvaltımızı yaptık benim kayınvalidem çok uzak değil 1 alt katta oturuyor ama mutluyum annem çok uzaklarda sivaslarda istanbula gelmesi 1 günü bulur kv doğuma gideceğim kesin o benden daha heyecanlı ama her zaman ne zaman gelecek diye sormasa :26: çünkü bende bilmiyorum
merhaba arkadaşlar sanırım ben normal dogum yapamıycam moralim bozuldu bebegimin başı 40 haftada gerisi normal bir anormallik yok ama başı büyükn işte dogumda sıkıntı olabilir dedi dr.
09.09.2012 saat 00.40da kızım normal doğumla dünyaya geldi. herşey çok hızlı oldu.şu an tek sorunumuz süt,sütüm çok az geliyobi ara doğum hikayemi de paylaşıcam,siz de ne var ne yok kızlar,bebek çok fazla zamanımı alıyo...
selam annişler doğum yapan anneleri tbrk ediyorum uykusuz günlerimiz başladı artık oğluşumu hem anne sütü hem mamayla besliyorum sütüm var çok şükür ama paşama yetmiyor sanırım emdikten belli bi süresonra göğsümü istemiyor bende hemen savıp biberonla veriyorum o zaman güzel alıyor gece de mama takviyesi yapırum 4 saate yakın bebekte bende rahat uyuyabiliyoruz
kızlar bebişim 10 günlük oldu gaz sancısı war sanırım : (( ayaklarını topluyo yukarıya we ağlıyo : ( napıcamı bilemiyorum.... ateşide 37 akşamdan beri : ((
ohhhh maaşallahhh,annesine sıkıntı vermesinde doğumda,varsın olsun 4 kilosenin kız gelmeli ki bizlerede yol açılsın :) de haydi de haydii
Çok geçmiş olsun canım umarım suni sancısız yaparsın doğumunu gelsin artık bebişin :)
Hayırlı kolay bir doğum diliyorum..sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucaklarsınız bebişinizi inşallah..
hanımlar ben de 38.haftadayım.şimdiye kadar nst de bişey çıkmamıştı. iki gündür adet ağrısı gibi ağrılarım başladı.sizce bu sancı mıdır? yarın doktora gidicem ama kafama takılmış durumda şuanda.tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica edicem
canım geçen hafta doktora gittiğimde son adet tarihime bakıp bana zaman olarak 11'i ile 24ü arası bekle dedi. Genelde bu zamanın ortasına denk gelir demişti. Bu hafta sonu sunni sancı için çok erken değilmi bence bidahaki haftayı beklese daha iyi ama doktorların işine karışılmıyor.
Ay beni de heyecan sardı..karnı burnunda bilgisayar başında kadınlar düşününceAllah hepinize ve ablama hayırlı doğum nasip etsin..Bakalım ablamında bu hafta belli olcak nezaman doğacağı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?