2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam kızlar ben pazar günü doğum yaptim 16 saat doğum sancısından sonra sezeryan ile doğum yaptım biraz zordu ama kızım yanımda her şeye değer

çook doğru yazmışsın bende katılıyorum riske atmayın kesınlıkl...bende 10 gün önce genel anesteziyle sezeryan oldum o derece korkulacak bişi yok ağrı sızı sancı ws benım olmadı bile o yüzden illada normal doğum diye riske girmeyın...bende gebelik zehirlenmesi oldu 37+2de aldılar bebeğimi hiç açılmam olmadıgı için direk sezeryana girdim epidrale cesaret edeemdım zaten tansıyonum çok yüksekti...ayrıca normal doğumdada alttan kesikler ws oluyo o da çok basit bişi değil ama en doğalı o tabiki :) bence normal isteyin tabiki ama olmuyosa sezeryanda kötü bişi değil yaşadm gördüm :))

benim göbeğim normalde aşağıdaydı.düşsede anlama diyordum. ama bugün farkettim ki iyice düştü göbeğim. göğsümün altı baya baya boşaldı. bir de küçüldü sanki:))) baktım doğum yakın demekmiş.

lohusa için olan kırmızı kalıp sabunlar gibi şerbetten bende aldım içine ne almam gerekiyor başka bilen varmı benim doğum herşey bu cumartesi belli olacaktır dar deyip normal yapamazsın derse hemen sezeryan isteyeceğim eğer biraz daha bekliyelim derse son günüme kadar beklerim herhalde allahın izniyle bütün dualarımız bebişlerimize sağlıcakla kucağımıza almakta ben en son 3 hafta once kilozu 2900 sonrasında öçlmedi göbüşten belli 3.500 olur bu dedi bakmaya gerek yok doktoruma güvendiğim için birşey demedim bende

Son düzenleme:

evet bendede öyle oldu 3 karış düştü sanki bebeğim küçülmüş gibi ama artık herşeyini alttan hissediyorum komik bir duygu

lohusa şerbeti kalıp şeklinde mi??

ben de aktardan kalıp seklınde olanlardan aldım. hacı sakır banyo sabunundan bıraz daha buyuk boyutta.
yaklasık 3 lt suyun ıcıne atıp kaynatacakmışız.
fokurdamaya baslayınca ıcıne 10-15 tane karanfıl ve 2-3 kabuk tarcın atıp yıne 15 dk daha kaynatacakmışız.
ıstege gore sekerını ayarlıyormuşuz. tadına gore karar verıcez artık bız de bılmıyoruz tam ne kdr atılması gerektıgını.
sonra buzdolabından saklayacagız.

Merhaba kızlar

artık fazla gelemiyoruz topiğe biraz zaman geçsin döneriz inşallah eski günlerimize

Doğum yapacak arkadaşlarıma şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum, Allahım kurtarsın...

Bende fırsat buldum biraz, doğum hikayemi yazdım, şimdi gidiyorum...

Yiğidomla öpüyoruz hepinizi

dogum yapan arkadaslar ;

bebegınızın son ultrasonda kılosu ıle dogum yaptıgınızdakı kılosu arasında ne kdr fark var acaba ?

kızlar sütümün yetip yetmediğini sadece sağarak mı öğrenebilirim farklı bir yöntem var mı bilen var mı??

slm kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi dr geldim açılmalarım başlamış sancımda varr git yürüyüş yap sancıların çoğalırsa gece gel dedi yoksa sabah gel yatış yapcam dediii bizden haberler böylee yarına giremezsen nete doğurdum demektirrr

duaa edinnn nolurrrr

selam kızlar bende bugün randevumu aldım perşembe gününe sezeryan gününü belirleyecek dr çok heycanlıyım ben :))))

ayyy inanmıyorum cnm ya.hadi hayırlısı olsun darısı başıma inşallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz...

hahahaha valla insan işine gelince neleeer yapıyor

aklına kötü şeyler getirmeeee hem açılma hiç olmazsa suniyi vermezler diye biliyorum.

aklına kötü şeyler getirmeeee hem açılma hiç olmazsa suniyi vermezler diye biliyorum.

aklına kötü şeyler getirmeeee hem açılma hiç olmazsa suniyi vermezler diye biliyorum sıkma canını

merhaba kızlar. önemsemediğim kaşıntı ve şişlikler meğerse karaciğer emzinlerimin yükselmesinden dolayıymış. doktorlar daha fazla beklemenin benim ve bebeğim açısından tehlikeli olduğuna karar verdiler. yarın sabah saat 8.30da suni sancıyla doğumum başlatılıcak. hepinizden dua bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…