bızım bebegımız de su anda 3850 cıvarıymıs ama benım catı kemıgım musaıt degıl normal dogum ıcın, kılosu daha az olsa olabılırmıs ama zaten kanala da gırmemıs henuz.
nacızane tavsıyem, lutfen 40. haftanız dolduktan sonra 1 gun bıle beklemeyın.
9 aydır yavrularımızı kucagımıza saglıklı bır sekılde alabılmek ıcın dua edıyoruz.
40 hafta ve sonrası asıl rıskler baslıyor, yer daraldıgı ıcın kordon dolanması, kaka yenıp enfeksıyon kapılması vs gıbı...
bence sezeryan dıkıslerımızın acısı boyle bı durumla karsılastıgımızda yasayacagımız acının yanında hiç kalır....
herkesın kendı kararı tabı kı ama bu ugurda en ufak bır rısk bıle almaya degmez
ben 13 eylul persembe gunu saat 08:00 de 39+2 de epıdural sezeryan olacagım kısmetse.
benim göbeğim normalde aşağıdaydı.düşsede anlama diyordum. ama bugün farkettim ki iyice düştü göbeğim. göğsümün altı baya baya boşaldı. bir de küçüldü sanki:))) baktım doğum yakın demekmiş.
lohusa şerbeti kalıp şeklinde mi??
slm kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi dr geldim açılmalarım başlamış sancımda varr git yürüyüş yap sancıların çoğalırsa gece gel dedi yoksa sabah gel yatış yapcam dediii bizden haberler böylee yarına giremezsen nete doğurdum demektirrr
duaa edinnn nolurrrr
bide bebeğin kilosu usg de 2900 çıktı ama doktor alttan muayene etti daha fazla 3 den fazla dedi kilosuu doğsun bakalım kaç kiloo
kızlar sütümün yetip yetmediğini sadece sağarak mı öğrenebilirim farklı bir yöntem var mı bilen var mı??
dogum yapan arkadaslar ;
bebegınızın son ultrasonda kılosu ı3le dogum yaptıgınızdakı kılosu arasında ne kdr fark var acaba ?
slm kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi dr geldim açılmalarım başlamış sancımda varr git yürüyüş yap sancıların çoğalırsa gece gel dedi yoksa sabah gel yatış yapcam dediii bizden haberler böylee yarına giremezsen nete doğurdum demektirrr
duaa edinnn nolurrrr
olbailir aslında çünkü doktor benim göğüslerimden sıvı geliyor dediğimde oynama kesinlikle( daha 5. ayımda başlamıştı) rahim kaslarını uyarıyorsun erken doğuma sebep olabilir demişti:))
benim de dün gece gelen akıntı mıydı acaba. ama böyle sanki alt tarafım açıldı kapandı. ayyy çok tuhaftı...senin sancılar ne alemde???
anaaammmmm ne ilişkisi. ben yatakta bir taraftan bir tarafa dönemiyorum bile
nasılsınız kızlar..gece kötü kötü rüyalar gördüm allah hayıra çıkarsın.....doğurcak gibi değilim ya ne sancı var ne bişey.yalancı sancı bile yok.açılmam da yok zaten.sonum suni sanci açılmadı sezeryan gibi gözüküyoo :-(((
olbailir aslında çünkü doktor benim göğüslerimden sıvı geliyor dediğimde oynama kesinlikle( daha 5. ayımda başlamıştı) rahim kaslarını uyarıyorsun erken doğuma sebep olabilir demişti:))
benim de dün gece gelen akıntı mıydı acaba. ama böyle sanki alt tarafım açıldı kapandı. ayyy çok tuhaftı...senin sancılar ne alemde???
nasılsınız kızlar..gece kötü kötü rüyalar gördüm allah hayıra çıkarsın.....doğurcak gibi değilim ya ne sancı var ne bişey.yalancı sancı bile yok.açılmam da yok zaten.sonum suni sanci açılmadı sezeryan gibi gözüküyoo :-(((
canım bana kirli bezini takip et dediler ama bende bunu anlamanın bi yolunu bulamadım hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?