2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım allah yardımcın olsun.kolay geçer inşalla doğumun.

kızlar sütümün yetip yetmediğini sadece sağarak mı öğrenebilirim farklı bir yöntem var mı bilen var mı??

canım bebeğin günde 6 kere beze idrar yapıyorsa sütün yetiyor demektir.yani günde 6 defa idralı bez değiştirirsen sorun yoktur:)

hakkınızda hayırlısı olsun cnm bende aynı dertten muzdariptim hatta sez.dan sonra dr.um ilk tahlillerde cıkmamasına ragmen sende kolestaz oldu sanırım gibi bi cumle bile etti ya da ben ole anladım .. doğumdan sonra tüm kasıntılar bitio sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

bende şimdi doktordan geldim hala bişey yok açılma yok sadece sabahtan beri kasıklarım çok ağrıyor birazda sancı çıktı nts de o kadar gelsin artık bebişim herşeyimiz hazır kilosuda iyi çıktı çok şükür 3500 olmuşpaşam :)

canım bebeğin günde 6 kere beze idrar yapıyorsa sütün yetiyor demektir.yani günde 6 defa idralı bez değiştirirsen sorun yoktur:)

değiştirdiğim 6 bezde idrar olması gerekıo dogru mu anladım :)) oyleyse her kirli bezde idrar oluo

Merhaba kızlar,facedekı grubu farkedınce buraya artık gırmez oldum.Nasılsınız?saat bır bucukta doktora gıtcem ,doğumla ılgılı konuscaz.

facede grup var ve benim haberim yok.bende girmek istiyorum.canım özele yazarmısın adresi.bu arada hayırlı haberlerle gel canım doktordan.

nasılsın cnm bebişin nasıl

yeni yeni iyi oluyorum canım ya.doğumumda rahimde çok yırtık oldu.tam bir buçuk saat dikişim sürdü.26 ağustosta doğum yapmama rağmen daha 2 gündür oturmaya başladım.herşeyimi yatarak yapıyordum.bebeğimi bile yatarak emzirdim.bide bebeğim sarılık oldu.onunla hastaneye gidip geliyordum.hastanede bile koltukların üzerinde uzanarak emzirdim.ama şuan çok şükür iyiyim.bebeğimin sarılığı ile uğraşıyorumsürekli emzirme modundayız işte.emzirmek sarılığı geçirirmiş.sen neyaptın bebeğin nasıl

merhaba kızlar son 2 günüm kasılmalarım ve sancılarımla bekliyorum bakalım ne zaman gelicek benim oğlum.sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum inşallah günü geçmden gelir bebeğim.sanırım sadece eylül sonu anneleri kaldı doğurmayan.bide benim gibi bikaç anne var heralde.inşallah hepimiz zamnı gelince bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.

bide doğum yapan anneler sancılarınız kaç dakikaya düştüğünde ve nasıl sancılarla gittiniz hastaneye.

bide doğum yapan anneler sancılarınız kaç dakikaya düştüğünde ve nasıl sancılarla gittiniz hastaneye.

cnm bnde de aynı sıkıntılar vardı yatarak emzirmek cok kotuydu ama kucağımda emziremedim dikişlerim çok acıdı ama emzirme yastığı aldım cok faydasını gordum şimdi dikişlerin bi uç kısımları acıo .. artık bebişin dertleriyle ugrasıoz geceleri 3 saat aglıo gaz sorunumuz var gazlı bebek zormuş ilk gunlerde hiç sorunu yoktu şimdi gazla ugrasıoz ole olunca ben uyuyamıorum uykusuz olunca gergin oluyorum hiçbişiye tahammulum kalmıo ozellikle k.v. lere sıkıyorum kendimi laf solememek için eşime solenıorum o da cok bozuluo ailesi hk. bişiler soluorum die .. bole gecıo günlerimiz ..

canım ben sabaha karşı bi adet sancısı gibi bir sancıyla uyandım.yatakta kalkıp oturdum.o arada adet oluyormuşum gibi bir akıntı hissettim.wc ye gittim.şeffafla kahverengi karışık bir akıntı geldi.eşimi kaldırdım hastaneye gittim.nişan gelmiş.3 cm de açılma varmış.ağrımda 5 dk arayla hafif yokluyordu.yatırdılar hemen.çok şiddetli bir sancıyla gitmedim zaten.ama ben doğumdan önce son 2 günümde bacaklarımı kapatamaz oldum ayaklarım yana bakarak anca yürüyebiliyordum.otururken bile bacaklarımı uzatıp tamamen açıyordum bide şişmiştim iyice.benim böyle oldu canım.

canım tekrardan geçmiş olsun.inşallah bian önce iyice kendini toparlarsın.bebeğinde sarılığı atlatır canım kısa sürede.normal hemen hemen her bebekte olabiliyo inşallah atlatırsınız canım.

benimde öle ama daha yapmadım cnm..bu gidişle yapamıcam daha heralde açılmam yokmuş.

benim çatı muayenemi bile yapmadı daha doktorum, bu cuma kontrolüm var, bu hafta yapacak, inşallah hiç değilse 1 cm olsun açılmam da çıkar cumaya kadar

seni çok iyi anlıyorum canım bazen bizimkndede gaz sorunu oluyor.dayanamıyorum.bebek bakma gerçekten zor iş.birde ben doğumda çok kan kaybettiğimiçin çok halsizde düştüm.ağlamayla uğraşacak gücüm bile yok yani.neyse sende takma kafana bebeğinide kendinide sıcak tut.gaz yapacak şeyler yeme.en önemlisi herşeye rağmen bebeklerimizi kucağımıza sağsalim almamız.hastanede neler neler gördüm.allahım esirgesin.bu günümüze çok şükür.

canım tekrardan geçmiş olsun.inşallah bian önce iyice kendini toparlarsın.bebeğinde sarılığı atlatır canım kısa sürede.normal hemen hemen her bebekte olabiliyo inşallah atlatırsınız canım.

sağol canım inşallah hepimizde bebeklerimizi sağlıklıca büyütürüz.sende hayırlısıyla doğumunu yapıp bebeğini kucağına alırsın inşallah.

canım bendede sürekli kasılma var.ve ardından adet olacakmışım gibi ağrılar hamile olmasam adet oluyorum diycem ve bazıları gerçekten çok zorluyor.ve sürekli akıntı var ama beyaz süt gibi.ve aşağı doğru çok baskı yapıyo oğlum.bazen canımı yakacak kadar baskı yapıyo.sanırım sancıların sıklaşmasını beklemem lazım bakalım perşembe son gün o gün kontrolüm var.bebeğin hareketlerini takip ediyorum eskisi kadar olmasada hareketi var yukarda ayaklarıyla ittiriyo aşağıdan kafasını itiyo sanki öyle hareketler.

teşekkür ederim canım cevabın için.

doru soluosun cnm bizde de sarılık var yrn dr. kontrolümüz var bakalım düşüşe geçmiş mi .. o bende de var yüzüm hep sapsarı tansiyonum 9a 5 oluyo ama o zaman kafamı kaldıramıorum neyse buna şukurr

doru soluosun cnm bizde de sarılık var yrn dr. kontrolümüz var bakalım düşüşe geçmiş mi .. o bende de var yüzüm hep sapsarı tansiyonum 9a 5 oluyo ama o zaman kafamı kaldıramıorum neyse buna şukurr

canım inşallah geçmiştir bebeğinin sarılığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…