slm kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi dr geldim açılmalarım başlamış sancımda varr git yürüyüş yap sancıların çoğalırsa gece gel dedi yoksa sabah gel yatış yapcam dediii bizden haberler böylee yarına giremezsen nete doğurdum demektirrr
duaa edinnn nolurrrr
canım bendede sürekli kasılma var.ve ardından adet olacakmışım gibi ağrılar hamile olmasam adet oluyorum diycem ve bazıları gerçekten çok zorluyor.ve sürekli akıntı var ama beyaz süt gibi.ve aşağı doğru çok baskı yapıyo oğlum.bazen canımı yakacak kadar baskı yapıyo.sanırım sancıların sıklaşmasını beklemem lazım bakalım perşembe son gün o gün kontrolüm var.bebeğin hareketlerini takip ediyorum eskisi kadar olmasada hareketi var yukarda ayaklarıyla ittiriyo aşağıdan kafasını itiyo sanki öyle hareketler.
teşekkür ederim canım cevabın için.
merhaba kızlar. önemsemediğim kaşıntı ve şişlikler meğerse karaciğer emzinlerimin yükselmesinden dolayıymış. doktorlar daha fazla beklemenin benim ve bebeğim açısından tehlikeli olduğuna karar verdiler. yarın sabah saat 8.30da suni sancıyla doğumum başlatılıcak. hepinizden dua bekliyorum
kızlarrr ben dün gece çok korktummmm:18::18::18:
2-3 gündür yine delikli uyumaya başladımhalbuki ne güzel uyuyordum.
neyse yattım saat başı zaten uyanıyorum ama sabah 4 buçuk gibi birden bişey geldi.nasıl anlatsam mesela benim ilk adet günümde olurdu alt tarafın hafif açılıp pıt diye sıvı bişeyin düşmesi gibi.
Alllaaahhhh dedim ya suyum geliyor ya nişan.inanılmaz soğukkanlıyımdır normalde ve doğumla ilgili hiç korkum yoktur ama görmeliydiniz kalbim yerinden çıkacaktı. şimdi yavaş yavaş kalkayım dedim. birden boşalırsa sudur.yok su gelmezse kesin kan.
ayağa kalktım gelen giden yok. su değil yani.
sonra tuvalete gittim ama alllahım daha erken lütfen olmasın lütfen olmasın diye dua ede ede:)))
baktım kan falan da yok ama çamaşırım ıslak:44::44: sonra neyse yattım ama bir süre kalp atışlarım düzene girmedi:))))
acaba biraz su mu geldi yoksa altına kaçırma dedikleri şeymiydi anlayamadım.
merhaba kızlar. önemsemediğim kaşıntı ve şişlikler meğerse karaciğer emzinlerimin yükselmesinden dolayıymış. doktorlar daha fazla beklemenin benim ve bebeğim açısından tehlikeli olduğuna karar verdiler. yarın sabah saat 8.30da suni sancıyla doğumum başlatılıcak. hepinizden dua bekliyorum
ben bu gece doğurmak istiyorummmm.. yarın hazır randevum varken doğuma alıversinler...çok istiyorum kızımın kokusunu duymayı
cnm tıpatıp aynı şikayetler var bendede ... sürekli geçmeyen bi bel ağrım ve aynı adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var ve hiç geçmiyo akıntım çok var sürekli bakıyorum ağrıdan sonra akıntı geliyo ama beyaz nişan falan geldiği yok bebeğimin hareketleride dediğin gibi yukarıda ayak hareketleri var aşağıdada kafa hareketi... ama kasılmalarım çok fazla ve belim çok ağrıyo
canım inşallah geçmiştir bebeğinin sarılığı.
demekki günümüz yaklaştığı için canım.bakalım doğumlar ne zaman olcak.bnim kasılmalarım çok sık bazen 5 dk da bire il düşüyo ama adet ağrılarım o kadar sık olmuyo o yüzden beliyorum.en son kasılmalarım sıklaştıdye oktora imiştim.nst ye yatınca 1 kere kasılma olduadece oa 100 çıktı amagerisi gelmedi.benim oğlan eve çektirdiğini hastanede yapmıyo.o yüzden iyice emn olmak için bekliyorum.gerçek doğum sancısı geçmezmiş arası uzamaz kısalırmış.
cnm tıpatıp aynı şikayetler var bendede ... sürekli geçmeyen bi bel ağrım ve aynı adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var ve hiç geçmiyo akıntım çok var sürekli bakıyorum ağrıdan sonra akıntı geliyo ama beyaz nişan falan geldiği yok bebeğimin hareketleride dediğin gibi yukarıda ayak hareketleri var aşağıdada kafa hareketi... ama kasılmalarım çok fazla ve belim çok ağrıyo
ay herşeyi belirti olarak görmekten yoruldum. Şuram ağrıyor doğum yaklaştı ondan buram ağrıyor e doğum yaklaştı ondan. Aaaaaaaa ama ne yaklaşmaymış bu bee fizandanmı geliyor bu doğum anlamadım gitti. Bugün temizlik yaptım gerçi bitiremedim ama olsun. Yeterse yeter gel kızım artık yaaaa...
benim çatı muayenemi bile yapmadı daha doktorum, bu cuma kontrolüm var, bu hafta yapacak, inşallah hiç değilse 1 cm olsun açılmam da çıkar cumaya kadar
haha al benden de o kadar cnm yaaa valla kaç gündür kesintisiz ağrı sancı çekiyorum ama devamı yok yok yok bende bugün bi sürü iş yaptım dünya kadar merdiven indim çıktım eğildim kalktım hala aynı ağrılar devam ediyo ne şiddetleniyo ne düzene giriyo valla insan böle kafayı yer yaaaa ....
canım benim nasılsın ne zamandır yazayım diyorum bir fırsatını bulamıyordum... aklımdaydın sanırım bebişimiz yerini çoook sevmiş annesi...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, zaman ne çabuk geçmiş öyle... inş gözün aydın dileklerimi de buradan yazarım sana...
diğer bebeğini bekleyen arkadaşlarım da tez zamanda kavuşursunuz inş miniklerinize... iyi akşamlarr... misafir kabul ettiğiniz için teşekkürlerr
gece gece pek heyecan yaşamışsın. Su değildir bence tatlım akıntıda olabilir :)
haha al benden de o kadar cnm yaaa valla kaç gündür kesintisiz ağrı sancı çekiyorum ama devamı yok yok yok bende bugün bi sürü iş yaptım dünya kadar merdiven indim çıktım eğildim kalktım hala aynı ağrılar devam ediyo ne şiddetleniyo ne düzene giriyo valla insan böle kafayı yer yaaaa ....
sorma cnm kalbim ağzımda attı valla:))) su değildir cnm yoksa yataktan kalkınca inerdi hepsi:)) bence de akıntı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?