2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy çok sevindimmmmm,bdt lerimiz aynııı,hadi hayırlı haberler bekliyoruz,Allah yardımcın olsunnnn,çok heyecan yaptım :))) sıra banada gelse :))

cnm tıpatıp aynı şikayetler var bendede ... sürekli geçmeyen bi bel ağrım ve aynı adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var ve hiç geçmiyo akıntım çok var sürekli bakıyorum ağrıdan sonra akıntı geliyo ama beyaz nişan falan geldiği yok bebeğimin hareketleride dediğin gibi yukarıda ayak hareketleri var aşağıdada kafa hareketi... ama kasılmalarım çok fazla ve belim çok ağrıyo

Allah bi avazda kurtarsın cnm ,bebeğini sağlıcakla alırsın inşallah kucağına

gece gece pek heyecan yaşamışsın. Su değildir bence tatlım akıntıda olabilir :)

canım allah yardımcın olsun inşallahh suniye gerek kalmadan hayırlısıyla gelir sancın ve doğurursun bebeğini

ben bu gece doğurmak istiyorummmm.. yarın hazır randevum varken doğuma alıversinler...çok istiyorum kızımın kokusunu duymayı

ben bu gece doğurmak istiyorummmm.. yarın hazır randevum varken doğuma alıversinler...çok istiyorum kızımın kokusunu duymayı

rabbim gönlüne göre versin cnm eli kulağında :)))

demekki günümüz yaklaştığı için canım.bakalım doğumlar ne zaman olcak.bnim kasılmalarım çok sık bazen 5 dk da bire il düşüyo ama adet ağrılarım o kadar sık olmuyo o yüzden beliyorum.en son kasılmalarım sıklaştıdye oktora imiştim.nst ye yatınca 1 kere kasılma olduadece oa 100 çıktı amagerisi gelmedi.benim oğlan eve çektirdiğini hastanede yapmıyo.o yüzden iyice emn olmak için bekliyorum.gerçek doğum sancısı geçmezmiş arası uzamaz kısalırmış.

aynn benimde öle cnm yaaaa kasılmalar inanılmaz fazla 5 dakkadan bile kısa olduğu oluyo dakkada bir semsert oluyo karnım nefesim kesiliyo aksine nst de hiç kasılma olmuyo valla senle herşeyimiz aynı heeee bakarsın aynı anda doğuruveririz kız gerçekten sabrım kalmadı artık çok istiyorum kızıma kavuşmayı

ay herşeyi belirti olarak görmekten yoruldum. Şuram ağrıyor doğum yaklaştı ondan buram ağrıyor e doğum yaklaştı ondan. Aaaaaaaa ama ne yaklaşmaymış bu bee fizandanmı geliyor bu doğum anlamadım gitti. Bugün temizlik yaptım gerçi bitiremedim ama olsun. Yeterse yeter gel kızım artık yaaaa...

haha al benden de o kadar cnm yaaa valla kaç gündür kesintisiz ağrı sancı çekiyorum ama devamı yok yok yok bende bugün bi sürü iş yaptım dünya kadar merdiven indim çıktım eğildim kalktım hala aynı ağrılar devam ediyo ne şiddetleniyo ne düzene giriyo valla insan böle kafayı yer yaaaa ....

canım benim nasılsın ne zamandır yazayım diyorum bir fırsatını bulamıyordum... aklımdaydın sanırım bebişimiz yerini çoook sevmiş annesi...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, zaman ne çabuk geçmiş öyle... inş gözün aydın dileklerimi de buradan yazarım sana...

diğer bebeğini bekleyen arkadaşlarım da tez zamanda kavuşursunuz inş miniklerinize... iyi akşamlarr... misafir kabul ettiğiniz için teşekkürlerr

oyyy kuzum nasılsın görüşmeyeli yaaa özlemişim seni valla sorma teyzesi çıkmak bilmiyo bnm kız yaw:) hakkaten sevdi yerini gelmek istemiyo ama eli mecbur çıkacak elbet öle yada böle sen nasılsın kuzum ne yapıyon iyimisin ...

kızlar şu sol ayak bilek testi vardı ya o nasıl bilen varsa söylesin .. ben sol ayak parmaklarını sağ topuğa değdirmekte baya zorlanıyorum ama sağ ayak parmaklarını kolayca sol topuğa rahatça değdiriyorum...
az günüm kaldı benim ama tık yok bendede...
benim bebişte ayaklarıyla göğüs altımı tekmeliyo başıylada alt kısmıma öyle bir baskı yapıyo ki.. uzun süre ayakta kalamıyorum belim kopuyo ama dinlenince geçiyor.. nstlerdede bişey çıkmıyor... eylülün ortasında gelecek bebişler çok nazlı çıktı illa kırk haftayı bitircekler heralde...

ay bende sancıda yok çok nadir arada ufak tefek okadar. Buseferde insan hiç gelmicekmi diye korkuyor. Ooofff offf tezkere beklemek bile daha kolay en azından zamanı belli.

ay bende sancıda yok çok nadir arada ufak tefek okadar. Buseferde insan hiç gelmicekmi diye korkuyor. Ooofff offf tezkere beklemek bile daha kolay en azından zamanı belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…