kızlar şu sol ayak bilek testi vardı ya o nasıl bilen varsa söylesin .. ben sol ayak parmaklarını sağ topuğa değdirmekte baya zorlanıyorum ama sağ ayak parmaklarını kolayca sol topuğa rahatça değdiriyorum...
az günüm kaldı benim ama tık yok bendede...
benim bebişte ayaklarıyla göğüs altımı tekmeliyo başıylada alt kısmıma öyle bir baskı yapıyo ki.. uzun süre ayakta kalamıyorum belim kopuyo ama dinlenince geçiyor.. nstlerdede bişey çıkmıyor... eylülün ortasında gelecek bebişler çok nazlı çıktı illa kırk haftayı bitircekler heralde...
kızlar şu sol ayak bilek testi vardı ya o nasıl bilen varsa söylesin .. ben sol ayak parmaklarını sağ topuğa değdirmekte baya zorlanıyorum ama sağ ayak parmaklarını kolayca sol topuğa rahatça değdiriyorum...
az günüm kaldı benim ama tık yok bendede...
benim bebişte ayaklarıyla göğüs altımı tekmeliyo başıylada alt kısmıma öyle bir baskı yapıyo ki.. uzun süre ayakta kalamıyorum belim kopuyo ama dinlenince geçiyor.. nstlerdede bişey çıkmıyor... eylülün ortasında gelecek bebişler çok nazlı çıktı illa kırk haftayı bitircekler heralde...
ay bende sancıda yok çok nadir arada ufak tefek okadar. Buseferde insan hiç gelmicekmi diye korkuyor. Ooofff offf tezkere beklemek bile daha kolay en azından zamanı belli.
canım yere oturuyosun. Bacakları dümdüz uzat hiç biyere dayanma. Sol topuğunla saı ayak parmaklarına dokunmaya çalış zorlanıyosanda oldu sayılır. Hiç yapamaman lazım.
bide doğum yapan anneler sancılarınız kaç dakikaya düştüğünde ve nasıl sancılarla gittiniz hastaneye.
ayyy sorma cnm yaaaa valla herkes aldı bebişleri kucaklarına bi biz kaldık hiç tahmin etmiyodum bu kadar bekleyeceğimi hep erken gelir die bekledim hatta korkudan yürüyüş bile yapmıyodum ağrım oluyodu nerden bileydim kızın bu kadar gecikeceğini... senle zamanımız da aynı bu gidişle biz 41. haftayıda tamamlarız braue
valla yaaa gelsinler bu hafta artık yeteeeerrr. Hareketi önceden zor yapıyodum şimdi denedim sürpriizzzz daha kolay yapıyorum benim kız çıkcağına dahada içeri kaçıyor galiba ühüüüü ;(
canım yere desteksiz oturuyosun sonra sol ayağının topuğunu sağ ayağının parmaklarına deydirmeye çalışıyosun eğer beceremezsen doğum yakın demekmiş.... seninki yine dinlenince geçiyo cnm bnm belim sürekli ağrıyo otursamda yatsamda gezsemde ağrıyo anlam veremedimkızım hayırlısı ile bi gelsin soracam ona ben nazı:)
Ya kızlar sinirden kanguru gibi çömelip çömelip zıplayasım var yaaa ne nişan var ne sancı delircemmm
maalesef yapabiliyorum benim bebişnde geleceği yok anlaşıldı...
ben birde 2. ye hamileyim kızım mutemel doğum tarihinden bir gün önce gelmişti..
doğum sancıları gelince farketmemek elde olmuyo.. ama insan her ağrıyıda bekliyoki düzenli olmaya başlasında doğurayım diye..aslında benim bdt de 15 eylül ama ben kendime 1 gün kıyak daha geç miştim takvimde 16 diye işaretledim.. anlaşılan bebişin belirlediği daha farklı
kızlaaarr bende geldim doğuramayanlar grubu mu kursak acaba hergün 1 saat yürüyorum iş yapıyorum ama hiç nişan sancı yookjkkkk
kızlar ben 38.haftaya girdim heyecan bastı artık iyice.dün ilk defa nst ye girdim.doktor 3 haftamız var ama her an bekliyoruz artık dedi. çatı muayenesi yapar diye düşünüyodum yapmadı...bende de bazen sanki adet olcakmışım gibi bel ağrısı oluyo bu doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi acep??
bu arada face deki grubun adını yazar mısınız tam olarak??
lohusa şerbeti kalıp şeklinde mi??
aynı durumdayız tatlım ne yazıkki valla psikolojim bozulmak üzere artık hem geçmeyen ağrılar hem başlamayan sancılar hem gelmeyen kızım
ewet herkes öle diyo doğum sancılarını anlamamak imkansız diyolar valla bende merak içersindeyim artık o imkansızlığı yaşamak istiyorumo zaman seninlede bdt miz aynı cnm ay üçledik seriyi ayol braue sen ve ben hayde kızlar büyük bi çekişme yaşanıyo le le le:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?