2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım yere oturuyosun. Bacakları dümdüz uzat hiç biyere dayanma. Sol topuğunla saı ayak parmaklarına dokunmaya çalış zorlanıyosanda oldu sayılır. Hiç yapamaman lazım.

canım yere desteksiz oturuyosun sonra sol ayağının topuğunu sağ ayağının parmaklarına deydirmeye çalışıyosun eğer beceremezsen doğum yakın demekmiş.... seninki yine dinlenince geçiyo cnm bnm belim sürekli ağrıyo otursamda yatsamda gezsemde ağrıyo anlam veremedim kızım hayırlısı ile bi gelsin soracam ona ben nazı:)

ay bende sancıda yok çok nadir arada ufak tefek okadar. Buseferde insan hiç gelmicekmi diye korkuyor. Ooofff offf tezkere beklemek bile daha kolay en azından zamanı belli.

ayyy sorma cnm yaaaa valla herkes aldı bebişleri kucaklarına bi biz kaldık hiç tahmin etmiyodum bu kadar bekleyeceğimi hep erken gelir die bekledim hatta korkudan yürüyüş bile yapmıyodum ağrım oluyodu nerden bileydim kızın bu kadar gecikeceğini... senle zamanımız da aynı bu gidişle biz 41. haftayıda tamamlarız braue

bide doğum yapan anneler sancılarınız kaç dakikaya düştüğünde ve nasıl sancılarla gittiniz hastaneye.

canım ben pazar gecesi hafif adet sancısı ile uyandım ama dakika tutuğumda düzenliydi 10 dk da bir geliyordu sonra wc ye gittiğimde kanlı akıntımın geldiğini gördüm ama kahverengi değildi bildiğin açık kırmızıydı bi süre sildim devam ediyordu..eşimi annemi uyandırdım erken olduğunu biliyordum ama açık kırmızı kan olunca bi hastaneye gidelim dedim nese sancılar 10 dk devam ediyor ama..gittik ebe doğum başlamış açıklığın yok ilk doğum olduğundan uzun sürebilir dedi biz ilçede oturuyoruz doğum için il merkezine gidecektik..yola çıktığımızda sancılar 5 dk da bire düştü ama dayanabiliyordum..ve bu 5 dk sancılar yavaş yavaş şiddetlenerek tam 13 saat kadar sürdü açıklığım ilk başta 1 cm di 13 saatin sonunda 1,5 cm di :) sonra 4 dk da bir sancı geldi bu 2 saat sürdü.. yine aynı açıklık bana suni sancı teklif ettiler ama sancılarım dayanılmazdı suni ile açıklığımın olacağınında garantisi yoktu nese doktorla konuştum o zamn sezeryana karar verdik ama sezeryana 1 saat kalmıştı 2 dk da bir sancım geliyordu artık ben dayanamıyordum açıklık yoktu ben normal doğurursam keseceklerdi beni :) son 3 saat çektiğim sancıları hayatım boyunca unutamam :) diyordum ama unuttum bile sanırım :)
o kadar uzun yazmışımki sorunun cevabını bence 5 dk da bir ya da 4 dk da bir olduğunda doğum eylemi ve açılma aktif başlıyor o zamn git

valla yaaa gelsinler bu hafta artık yeteeeerrr. Hareketi önceden zor yapıyodum şimdi denedim sürpriizzzz daha kolay yapıyorum benim kız çıkcağına dahada içeri kaçıyor galiba ühüüüü ;(

valla yaaa gelsinler bu hafta artık yeteeeerrr. Hareketi önceden zor yapıyodum şimdi denedim sürpriizzzz daha kolay yapıyorum benim kız çıkcağına dahada içeri kaçıyor galiba ühüüüü ;(

bende denedim cnm ve bende gayet rahat yapıyorum hatta bacak bacak üstüne bile atabiliyorum oyy oyyyyy sanki ömür boyu böle kalacam yaaaa

maalesef yapabiliyorum benim bebişnde geleceği yok anlaşıldı...
ben birde 2. ye hamileyim kızım mutemel doğum tarihinden bir gün önce gelmişti..
doğum sancıları gelince farketmemek elde olmuyo.. ama insan her ağrıyıda bekliyoki düzenli olmaya başlasında doğurayım diye..aslında benim bdt de 15 eylül ama ben kendime 1 gün kıyak daha geç miştim takvimde 16 diye işaretledim.. anlaşılan bebişin belirlediği daha farklı

kızlar ben 38.haftaya girdim heyecan bastı artık iyice.dün ilk defa nst ye girdim.doktor 3 haftamız var ama her an bekliyoruz artık dedi. çatı muayenesi yapar diye düşünüyodum yapmadı...bende de bazen sanki adet olcakmışım gibi bel ağrısı oluyo bu doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi acep??
bu arada face deki grubun adını yazar mısınız tam olarak??

kızlaaarr bende geldim doğuramayanlar grubu mu kursak acaba hergün 1 saat yürüyorum iş yapıyorum ama hiç nişan sancı yookjkkkk

ewet herkes öle diyo doğum sancılarını anlamamak imkansız diyolar valla bende merak içersindeyim artık o imkansızlığı yaşamak istiyorum o zaman seninlede bdt miz aynı cnm ay üçledik seriyi ayol braue sen ve ben hayde kızlar büyük bi çekişme yaşanıyo le le le:81:

kızlaaarr bende geldim doğuramayanlar grubu mu kursak acaba hergün 1 saat yürüyorum iş yapıyorum ama hiç nişan sancı yookjkkkk

hoşgeldin tatlım valla ben yakında kuracam o grubu baksana eylül ayının en tembel hatunları çıktık yaw bi pırtlatamadık gitti bende bugün dünyanın işini yaptım ama tık yok

inş seninki bekletmeden gelir cnm yaaaa valla ben çok heyecanlıydım 38. haftamda ... kesin gelir die bekliyodum ama nerdeeeeee 40. haftaya girdim gelen giden yok... facedeki grubun adı 2012 eylül anneleri cnm....

sanırım heyecan sardı beni iyice 2-3 gündür uyuyamıyorum bi de benim oğlan bu akşam çok hareketli maşallah da ne bileyim
hani hareketleri azalacaktı anlamadım ben??sizinkilerde hareketli mi

kızlar bende de hareket yok daha
soranlar olmasa stres yapmıcam aslında oturuyoruz ne güzel oğluşumla
bugün göbeğim aşağı inmiş gibi geldi biraz.
şu topuk değdirme hareketini geçen hafta çok rahat yapmıştım bugün çok zor yaptım, zorlamasam yapamıyodum yani..
bakalım bu belirtiler bişey ifade edicek mi

ilk olarak kim doğurcak bakalım. Ay yarışmı yapsak belki bizim çocuklar hırs yaparda doğarlar. Eşim demin yattı gene aynı laflar belki sen bu gece doğurursun ben uykumu alayım bari biriki saat :) bende baktım çocuğun gelceği yok salonun orta yerine yıkanan çamaşırları astım kurusun sabaha toplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…