ah o gazı bi çıkartabilsem bütün mesele orda ama çıkmıyor bi türlü masaj da yaptırmıyor kıvranmaktansancılanıyordur midesinde gaz birikince öyle yapar. doymadığı için memeyi de bırakmıyor. gazını çıkart rahatlar
4 ekimde aylık kontrolüne göürücem sarılık 2 ayda yavaş yavaş geçer korkma dedi doktr hormon kontrolü yaptı temiz çıktı artık çok sararmazsa kan almaya gerek görmüyorum dedi,, evet isilik gibi bizimki de.tekrar ne zaman götüreceksin? ben artık dayanamıyorum kan almalarına. ellerinin üzeri mahvoldu yavrumun((
benimkindede dün çıktı cnm. isilik gibi sanki. ama dün bebeğim çok terliyordu ondan oldu sanırım. ya da ıslak mendille silmek gibi bir hata ettim ondan da olabilir. çok hassas olabilid cildi. bugün bir mendili ıslattık sildik elini yüzünü biraz iyi geldi. ona devam edeceğim.
benim bebeğim tam bir başak kızlar:))) 13 günlük ama çoookkkk titiz beni çok güldürüyor.:))
Vay beee neler neler paylastık sizlerle..Şöyle bir nostanji yapayım dedim de..duygulandım valla..Ya ben hamileliğimi coook özlüyorummm..Bitane daha mı dogurrsam hemen naaapsam
Vay beee neler neler paylastık sizlerle..Şöyle bir nostanji yapayım dedim de..duygulandım valla..Ya ben hamileliğimi coook özlüyorummm..Bitane daha mı dogurrsam hemen naaapsam
tekrar ne zaman götüreceksin? Ben artık dayanamıyorum kan almalarına. Ellerinin üzeri mahvoldu yavrumun((
çok şükür cnm doğru söylüyorsun neleri var.
Ben de çok ağladım.beni bırakmadılar hastanede bebeğimi aldılar elimden siz gidebilirsiniz dediler.elim eve boş dönünce dayanamadım işte((
evim tüm gün güneş alıyor. Ben bilmiyordum ev inanılmaz sıcak oluyor diye güneşliği kapatıyordum dün öğrendim güneş ışığının iyi geldiğini. Bugün tüm gün açık bıraktım güneş içerideydi...
Cnm ıslak mendil kullanıyor musun bilmiyorum ama ıslak mendil kullanmakta kötü yapıyr. Ben doğduğundan beri pamuğu ıslatarak kullanıyorum sonra tekrar pamukla kuruluyorum. Bazen de yıkıyorum poposunu.çok rahat ediyor bebeğim..
Benimkindede dün çıktı cnm. Isilik gibi sanki. Ama dün bebeğim çok terliyordu ondan oldu sanırım. Ya da ıslak mendille silmek gibi bir hata ettim ondan da olabilir. çok hassas olabilid cildi. Bugün bir mendili ıslattık sildik elini yüzünü biraz iyi geldi. Ona devam edeceğim.
Benim bebeğim tam bir başak kızlar:))) 13 günlük ama çoookkkk titiz beni çok güldürüyor.:))
Günaydın kızlar, biz sabahın 5 inden beri ayaktayız yeni uyudu miniğim......
Sizler ve beb,işleriniz nasıl....
Biz gaz sancısıyla uğraşıyrz,kıvranıyo yazık yavrum....
Gaz sancısı için bişey kullanıyrmusunuz?ben ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum biraz rahatlıyoo
hayır canım bende pamuğu ıslatarak kullanıyrm hatta kaynamış soğutulmuş suyla ıslatıyrm...ama çok hasas hep açık bırakıp havalandırmak gerekiyo,ondanda korkuyrm hasta edicem diye,
benim kızımda tam bi başak canım çok titiz,altı pis olsun mümkün değil meme emmiyo,yapar yapmaz hemen alınsın istiyo cadı kızım benim....
bende şu gaz problemi için dr. götüreyim diyrm Zinco yu duymuştum daha önce canım anladğım kadarıyla menunsun bende olmadı ondan isterim doktordan....,cnm dun dr.daydik gazli bebek bnmki de zinco veriorum bitkisel bi ilac gunde 3 kere ver dedi dr. duzenli olsun bide her emziirmeden sonra gazini al dedi..
buarada yetisebiliomusun ev islerine falanben anca uyursa bi yemek yapiorum
bizimkide bazen yapıyı o cadılığı,gaz için önce doktora bi gideyim diyorum ama aklımda nurse harveys var. bende gece karnına ya sıcak su torbası yada sıcak havlu koyuyorum.
bende altını açınca ıslak mendilleri sıcak suya batırıp kullanıyorum poposuna soğuk değmesin diyesonra tülbent gibi bi kumaştan annemin yaptığı bezler var yumuşak onlarla kuruluyorum ama bazen ortalığı yıkıyo altını değiştirirken.
slm kızlar devit3 damlasına kaçıncı gün başladınız kaç damla veriyosunuz
kızlar,göbekleriniz ne kadar zamanda düştü?biz 10 günlük olduk çok az bişey kaldı düştü düşecek ama akıntı olmuş pansuman yapmama rağmen(
inş.sorun olmaz yaaa....
kızlar benim kızımdada sarılık var sıksık emziriyorum ama hala geçmedi bide ağzı pamukcuk oldu dr ilaç verdi kullanıyoruz inş tez zamanda oda geçer, bide bişey sorucam bebeğiniz 15 günlükken veya 10 günlükken kaç gr almıştıı paylaşırsanız sevinirimm
slm kızlar devit3 damlasına kaçıncı gün başladınız kaç damla veriyosunuz
canım benim oğlumdada var sarılı.ilk 3 gün sütüm gelmediğinden emzirememiştim.geçen hafta 12 idi bugn gittik 10 a düşmüş.1 haftada 150 gr.almış az mı çok mu bilemedim bişey demedi doktor.bol bol emzirmeye devam dedi sadece
kızlar birde benim oğlum çok hıçkırıyor ya.sizinde öle mi.o zaman ne yapıyorsunuz?
15. günden sonra sabahları 3 damla veriyorum ben..slm kızlar devit3 damlasına kaçıncı gün başladınız kaç damla veriyosunuz
benimki de hıçkırıyor, emzirince geçer demişlerdi doğruymuş emmeye başlayınca geçiyor.kızlar birde benim oğlum çok hıçkırıyor ya.sizinde öle mi.o zaman ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?