2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sancılanıyordur midesinde gaz birikince öyle yapar. doymadığı için memeyi de bırakmıyor. gazını çıkart rahatlar
ah o gazı bi çıkartabilsem bütün mesele orda ama çıkmıyor bi türlü masaj da yaptırmıyor kıvranmaktan

4 ekimde aylık kontrolüne göürücem sarılık 2 ayda yavaş yavaş geçer korkma dedi doktr hormon kontrolü yaptı temiz çıktı artık çok sararmazsa kan almaya gerek görmüyorum dedi,, evet isilik gibi bizimki de.

Vay beee neler neler paylastık sizlerle..Şöyle bir nostanji yapayım dedim de..duygulandım valla..Ya ben hamileliğimi coook özlüyorummm..Bitane daha mı dogurrsam hemen naaapsam

Vay beee neler neler paylastık sizlerle..Şöyle bir nostanji yapayım dedim de..duygulandım valla..Ya ben hamileliğimi coook özlüyorummm..Bitane daha mı dogurrsam hemen naaapsam

ayy buaksam arkadasım geldi hamiş bdt si 10 ekim son gunleri yani ayy bir özendim anlatamam sanki ben hiç hamile olmadım

hatta son gunler cok sıkıntılıydı ama insan unutuo sanki şuan daha zormuş karnımdayken daha rahatmış gibi :)) zorlukları ne kolay unuttuum bende bidaha hamile mi kalsam

:)))

Doğur anacım çok kolay oluyo saki doğurmak Bende arayı fazla açmamayı düşünüyorum ama uykusuz gecelere dayanmakta zor..

Hanımlar naslsınız uzun zamandr yazmıyorum buraya bebişleriniz nasılll hepinizi kocaman öpüyruz kızımla

Günaydın kızlar, biz sabahın 5 inden beri ayaktayız yeni uyudu miniğim......
Sizler ve beb,işleriniz nasıl....
Biz gaz sancısıyla uğraşıyrz,kıvranıyo yazık yavrum....
Gaz sancısı için bişey kullanıyrmusunuz?ben ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum biraz rahatlıyoo

hayır canım bende pamuğu ıslatarak kullanıyrm hatta kaynamış soğutulmuş suyla ıslatıyrm...ama çok hasas hep açık bırakıp havalandırmak gerekiyo,ondanda korkuyrm hasta edicem diye,

benim kızımda tam bi başak canım çok titiz,altı pis olsun mümkün değil meme emmiyo,yapar yapmaz hemen alınsın istiyo cadı kızım benim....

cnm dun dr.daydik gazli bebek bnmki de zinco veriorum bitkisel bi ilac gunde 3 kere ver dedi dr. duzenli olsun bide her emziirmeden sonra gazini al dedi..

buarada yetisebiliomusun ev islerine falan ben anca uyursa bi yemek yapiorum

gaz için önce doktora bi gideyim diyorum ama aklımda nurse harveys var. bende gece karnına ya sıcak su torbası yada sıcak havlu koyuyorum.
bende altını açınca ıslak mendilleri sıcak suya batırıp kullanıyorum poposuna soğuk değmesin diyesonra tülbent gibi bi kumaştan annemin yaptığı bezler var yumuşak onlarla kuruluyorum ama bazen ortalığı yıkıyo altını değiştirirken.

merhaba arkadaşlar ben bu siteyi yeni keşfettim baya güzelmiş...hemn hemen aynı şeyleri yaşıyoruz önceden sadece ben bu sorunları yaşıyorum sanırdım ama meğer herkes hemen hemen aynı dertten muzdaripmiş...anladığım kadarıyla hepimiz için şu an en büyük sorun gaz sancıları...ben de tecrübemi paylaşmak isterim...benim ablam yenidoğan hemşiresi o bana zinco önermişti günde en fazla 4 defa verilebiliyor ama ben akşam uyumadan çnceki son emmesinden sonra veriyorum geceyi rahat geçiriyo o zaman yani gaz sancısı başlamadan vermek daha etkili...bir de poposunu açıp ılık suyla masaj yapıyoruz hemen kakasını yapıveriyo ve gece çok rahat uyuo...bazen bu yöntemlerin işe yaramadığı da oldu bazen çok fazla huzursuz oluyo ve bi türlü uyumuyo ama genel olarak işe yaradı....şu an benim en büyük sorunum göğüslerimin yara olması bir türlü geçmedi her emzirmede acı çekiyorrum sütüm oğluma güzel yarıyo o yüzden kesmeye de kıyamıyorum...şimdilik saf zeytinyağı sürüyorum ama bakalım geçer inşallah...

cnm dun dr.daydik gazli bebek bnmki de zinco veriorum bitkisel bi ilac gunde 3 kere ver dedi dr. duzenli olsun bide her emziirmeden sonra gazini al dedi..

buarada yetisebiliomusun ev islerine falan ben anca uyursa bi yemek yapiorum
bende şu gaz problemi için dr. götüreyim diyrm Zinco yu duymuştum daha önce canım anladğım kadarıyla menunsun bende olmadı ondan isterim doktordan....,
canım şuana kadar hep annem yanımdaydı,haftaya salı dönücek çokta alıştım rahatlığına,daha sonrada kaynvaldem gelcek bakalım o zaman napıcam...sanırım hem kızıma hemde o zatımuhtereme bakmak zorunda kalıcam.....
annem olmasa yetiştiremem hiç bişeyi....

bizimkide bazen yapıyı o cadılığı,

kızlar,göbekleriniz ne kadar zamanda düştü?biz 10 günlük olduk çok az bişey kaldı düştü düşecek ama akıntı olmuş pansuman yapmama rağmen(
inş.sorun olmaz yaaa....

kızlar,göbekleriniz ne kadar zamanda düştü?biz 10 günlük olduk çok az bişey kaldı düştü düşecek ama akıntı olmuş pansuman yapmama rağmen(
inş.sorun olmaz yaaa....

canım bizim 5. günümüzde düşmüştü göbeğimiz.....
akıntısına çok dikkat et tatlım mikrop kapmasın sakın ...suya falan temas etmesin sakın....
BACTROBAN KULLANMIŞTIM GÖBEĞİNE,DÜŞTÜĞÜ HALDE AKINTI OLUYODU,ÇOK İİİ GELDİ....,
HİJYENİNE DİKKAT ETTİĞİN SÜRECE BİŞEY OLMAZ CANIM...

canım benim oğlumdada var sarılı.ilk 3 gün sütüm gelmediğinden emzirememiştim.geçen hafta 12 idi bugn gittik 10 a düşmüş.1 haftada 150 gr.almış az mı çok mu bilemedim bişey demedi doktor.bol bol emzirmeye devam dedi sadece

bizim sarılığımız var ama az dr tahlil de yapmadı hafif dedi,bebişin kilosu ilk hafta doğum kilosundanda düşük çıktı dr normal dedi düşmesi,şimdi 19 günlüğüz bilmiyorum kilosu nekadar oldu

selam herkeze inş iyisinizdir kimsecikler pek ypk artık bebişler uyutmuyormu benim paşamla bugün kırkımızı çıkardık ne çabuk geçiyor zaman bizim sornumuz var benim paşam 12 gün yoğun bakımda kalınca ben biraz şıöarttım sallayarak uyuttum hep gündüz asla durmuyor anakucağına yatırıyorum ciyak ciyk ya kucak ya sallanacak uykurkende sallanmak istiyor dandini beşik aldım kendiliğinden sallanıyor melodiside var çok rahat ettim benim bebiş ağlayınca acıkıyo diye memeyi dayıyorum sütüm çok fazla deil göğüsüm sertleşince hemen çekiyo ve yumuşayınca asla almıyo bende mama veriyorum mamayıda püskürtüyo ağzından başlıyo ağlamaya buseferde ilk mememi deil mama verdim o zaman güzel emiyo napıcam bilmiyorum sizlerde deböyle sorun varmı 2 yada 3 satte bir yememsi gerekir ama ben her ağladığında tıkıyom mama yada memeyi kızımda böyle şey yaşamamıştım

slm kızlar devit3 damlasına kaçıncı gün başladınız kaç damla veriyosunuz
15. günden sonra sabahları 3 damla veriyorum ben..

kızlar birde benim oğlum çok hıçkırıyor ya.sizinde öle mi.o zaman ne yapıyorsunuz?
benimki de hıçkırıyor, emzirince geçer demişlerdi doğruymuş emmeye başlayınca geçiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…