Selam kızlar...29 Eylül saat 13:30 'da oğluma kavuştum normal doğum yaptım.beklenen tarihten bir gün önce geldi bebeğim.şükürler olsun oğlum da ben de çok iyiyiz.darısı bebişini bekleyenlerin başına..hoş bu topikte çoğunluk bebeklerini kucağına çoktan aldı zannediyorum...
iyilik sağlık valla bebişlerle uğraşıyoruz yaa gazlı ve uykusuz geceler geçiriyoruz canım seni sormalıı??
amanın kimsecikler yok gazlarla, çişlerle, uykularla uğraşıyoruz işte
kızlar size birşey soracağım ya, hangi bebek bezini kullanıyorsunuz ve ne kadar ?
ben prima premium care kullanıyorum ve çok memnunum, 24-26 lira arası birşey ...
ama hani ortalıkta çok bilen bilmişler var ya çok pahalı bez kullandığımı gerek olmadığını söylediler, bende diğer bezlere hiç bakmadım önceden bundan aldığım için, hemde bebekten bebeğe de değişiyor ama merak ettim şimdi, siz neler kullanıyorsunuz ne kadara alıyorsunuz diye ?
canım sen nasılsın tel.den takip ederken okumuştum yazamıyordum ama emzirirken tel.den takip edyordum
iyimisin şimdi rahatsızlığın geçtimi canım
cnm bnde prima kullanıorum ben cok bi fark gormuorum diğer bezlerle arasında millet herseye karısmayı pek bı bılır ztn :)
kızlarrr sarılık olan var mı?(((
benim meleim sarılık oldu...çok üzülüyorum. hastaede yattı bir gün hala düşmedi. korkuyorum değerlerinin yükselmesinden. geçmiş yapamadım. sarılık olan var mıydı???
umarım kimse yaşamamıştır gerçi((
canım biz de olduk ...
yani ilk 2 gün anne sütü olmadığından ondan sonrada memeyi almadığından sarılık değeri 11 di sonra 15e yükseldi sınır 17 felanmış herhalde ...
bebeğim 10 gün memeyi almadı ama ben sarılık için sürekli sağdım 10 cc bile çıksa sürekli anne sütü takviyesi yaptım mamanın yanında, 2 saatte bir 2 çay kaşığı su verdim...
hemde beşiğini cam kenarına koydum aralıklarla güneş ışığı almasını sağladım, çok şükür hemen düştü ...
inşallah sizde atlatırsınız en kısa sürede Allahım şifa versin...
benim 20 ile hastaneye yattı cnm. 13 le çıkardık. sonra 15 oldu yine cuma günü. bebeğimin ellerinin üstü mosmor oldu artık kan almaktan. bol bol emzirmeye çalışıyorum ama sarılık uyku yapıyor ya uyandımakta zorlanıyorum.
şu an çok yoğun değil gibi ama iyileşmedi henüz hala var.çok ağladım hastaneye yatınca.üzülmemeye çalışsam da yapamıyorum ((
KIZLAR 29 GÜNLÜK OLDUK
her saat başı acıkıyor ve ağlıyor
sizinkiler de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?