2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar aşırı terleme vücuttaki ödemi atmak için oluyomuşş yani vücut ödemi atıyoo benim kısa sürdü terleme olayım ve bütün şişliklerim gitti

Selam kızlar...29 Eylül saat 13:30 'da oğluma kavuştum normal doğum yaptım.beklenen tarihten bir gün önce geldi bebeğim.şükürler olsun oğlum da ben de çok iyiyiz.darısı bebişini bekleyenlerin başına..hoş bu topikte çoğunluk bebeklerini kucağına çoktan aldı zannediyorum...

Allah analı babalı büyütsün inşallah

canım sen nasılsın tel.den takip ederken okumuştum yazamıyordum ama emzirirken tel.den takip edyordum
iyimisin şimdi rahatsızlığın geçtimi canım

arkadaşlar 21 eylul cuma gunu saat 08:33 de oğlumu dünyaya getirdim.adı buğra:) epidural sezeryanla dünyaya geldi.4100 gram doğdu:) çok guzel bi duyguymus annelik ,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:)

selam kızlar nasılsınız herkes doğum yaptı sanırım allah bebelerimizi bize bağışlasın.oğlum yarın bir aylık oluyor.gaz sancısıyla baş etmeye çalışıyoruz.allah yardımcımız olsun öpüyorum bebeleri

amanın kimsecikler yok gazlarla, çişlerle, uykularla uğraşıyoruz işte

kızlar size birşey soracağım ya, hangi bebek bezini kullanıyorsunuz ve ne kadar ?

ben prima premium care kullanıyorum ve çok memnunum, 24-26 lira arası birşey ...

ama hani ortalıkta çok bilen bilmişler var ya çok pahalı bez kullandığımı gerek olmadığını söylediler, bende diğer bezlere hiç bakmadım önceden bundan aldığım için, hemde bebekten bebeğe de değişiyor ama merak ettim şimdi, siz neler kullanıyorsunuz ne kadara alıyorsunuz diye ?

cnm bnde prima kullanıorum ben cok bi fark gormuorum diğer bezlerle arasında millet herseye karısmayı pek bı bılır ztn :)

canım sen nasılsın tel.den takip ederken okumuştum yazamıyordum ama emzirirken tel.den takip edyordum
iyimisin şimdi rahatsızlığın geçtimi canım

iim cnm cok sukur şimdi cok sukur allah hepimize saglık sıhhat versin de bebeklerimize faydamız olsun

kızlarrr sarılık olan var mı?(((
benim meleim sarılık oldu...çok üzülüyorum. hastaede yattı bir gün hala düşmedi. korkuyorum değerlerinin yükselmesinden. geçmiş yapamadım. sarılık olan var mıydı???
umarım kimse yaşamamıştır gerçi((

cnm bnde prima kullanıorum ben cok bi fark gormuorum diğer bezlerle arasında millet herseye karısmayı pek bı bılır ztn :)

sorma canım ya, sanki hem parasızlıktan bahsediyorsunuz hemde pahalı bez kullanıyorsun gibi anladım ben

birden kötü hissettim kendimi daha uygunu ve iyi olanı varsa onu alayım diye düşündüm

canım biz de olduk ...
yani ilk 2 gün anne sütü olmadığından ondan sonrada memeyi almadığından sarılık değeri 11 di sonra 15e yükseldi sınır 17 felanmış herhalde ...

bebeğim 10 gün memeyi almadı ama ben sarılık için sürekli sağdım 10 cc bile çıksa sürekli anne sütü takviyesi yaptım mamanın yanında, 2 saatte bir 2 çay kaşığı su verdim...

hemde beşiğini cam kenarına koydum aralıklarla güneş ışığı almasını sağladım, çok şükür hemen düştü ...

inşallah sizde atlatırsınız en kısa sürede Allahım şifa versin...

benim 20 ile hastaneye yattı cnm. 13 le çıkardık. sonra 15 oldu yine cuma günü. bebeğimin ellerinin üstü mosmor oldu artık kan almaktan. bol bol emzirmeye çalışıyorum ama sarılık uyku yapıyor ya uyandımakta zorlanıyorum.
şu an çok yoğun değil gibi ama iyileşmedi henüz hala var.çok ağladım hastaneye yatınca. üzülmemeye çalışsam da yapamıyorum((

KIZLAR 29 GÜNLÜK OLDUK
her saat başı acıkıyor ve ağlıyor
sizinkiler de öyle mi

inşallah atlatırsınız hemen canım, sen üzülme ki aman sütüne bişey olmasın, sen sık sık emzirmeye devam et...Bizimki de tam geçmemişti kontrolümüzde ama tehlikeli bir durum yoktu, zamanla geçti yani bıçak gibi kesilmiyor azar azar azalıyor ve tamamen geçiyor, Allahım yardım etsin...

bende uyandıramıyorum bizimkini, doktora gittiğimizde de uyuyordu doktor ayaklarını gıdıkladı uyandı öyle dene birde

KIZLAR 29 GÜNLÜK OLDUK
her saat başı acıkıyor ve ağlıyor
sizinkiler de öyle mi

bizde o civardayız

10 da yattı 12 de uyandı ve saat 3 oldu bu saate kadar memede 10 dakikalık aralıklarda bıraktı ama sonra yeniden istedi ve daha uyumadı zaten sütte kalmadı halen açmış gibi hareketleri var, düşün yani...biraz daha uyumazsa mama vericem mecburen, biraz süt gelsin diye beklesem dicem ama beklemez, beklemeye tahammülü yok çünkü...

telaşlanma yani bildiğim kadarıyla çoğu arkadaşında böyle, eylül bebikleri zorlu bebikler biraz

kızlar benim kızımdada sarılık var sıksık emziriyorum ama hala geçmedi bide ağzı pamukcuk oldu dr ilaç verdi kullanıyoruz inş tez zamanda oda geçer, bide bişey sorucam bebeğiniz 15 günlükken veya 10 günlükken kaç gr almıştıı paylaşırsanız sevinirimm

selam kızlar ben geldim bugün ilk kez markete gittik bebikle baya iyi oldu uzun süredir çıkmıyordum evden yaşadığımı hissettim resmen, çok yorgunum şimdi zor da olsa uyuttum biraz dinlenip ev işine girişicem allah hepimize güç kuvvet ve kolaylık versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…