selam kızlar ben geldim bugün ilk kez markete gittik bebikle baya iyi oldu uzun süredir çıkmıyordum evden yaşadığımı hissettim resmen, çok yorgunum şimdi zor da olsa uyuttum biraz dinlenip ev işine girişicem allah hepimize güç kuvvet ve kolaylık versin :)
amanın kimsecikler yok gazlarla, çişlerle, uykularla uğraşıyoruz işte
kızlar size birşey soracağım ya, hangi bebek bezini kullanıyorsunuz ve ne kadar ?
ben prima premium care kullanıyorum ve çok memnunum, 24-26 lira arası birşey ...
ama hani ortalıkta çok bilen bilmişler var ya çok pahalı bez kullandığımı gerek olmadığını söylediler, bende diğer bezlere hiç bakmadım önceden bundan aldığım için, hemde bebekten bebeğe de değişiyor ama merak ettim şimdi, siz neler kullanıyorsunuz ne kadara alıyorsunuz diye ?
benimkinde de sarılık vardı hala var şimdiki değeri 13.kızlarrr sarılık olan var mı?(((
benim meleim sarılık oldu...çok üzülüyorum. hastaede yattı bir gün hala düşmedi. korkuyorum değerlerinin yükselmesinden. geçmiş yapamadım. sarılık olan var mıydı???
umarım kimse yaşamamıştır gerçi((
benimde içim gidiyo kan alırlarken, doktor hormonlarına bakalım dedi 2 tüp kan aldılar elinden dayanamadım ağladım canımdan can gitti.benim 20 ile hastaneye yattı cnm. 13 le çıkardık. sonra 15 oldu yine cuma günü. bebeğimin ellerinin üstü mosmor oldu artık kan almaktan. bol bol emzirmeye çalışıyorum ama sarılık uyku yapıyor ya uyandımakta zorlanıyorum.
şu an çok yoğun değil gibi ama iyileşmedi henüz hala var.çok ağladım hastaneye yatınca.üzülmemeye çalışsam da yapamıyorum ((
aynıyız canım :)) hatta yarım saatte bir acıktığı bile oluyor.KIZLAR 29 GÜNLÜK OLDUK
her saat başı acıkıyor ve ağlıyor
sizinkiler de öyle mi
ben mama vermiyorum bezleri hep çişli oluyo yetiyodur diye düşünüyorum ama bi yandan da geceleri çok sık uyandığı için annem falan yetmiyodur mama ver aç bırakma diyo..bizde o civardayız
10 da yattı 12 de uyandı ve saat 3 oldu bu saate kadar memede 10 dakikalık aralıklarda bıraktı ama sonra yeniden istedi ve daha uyumadı zaten sütte kalmadı halen açmış gibi hareketleri var, düşün yani...biraz daha uyumazsa mama vericem mecburen, biraz süt gelsin diye beklesem dicem ama beklemez, beklemeye tahammülü yok çünkü...
telaşlanma yani bildiğim kadarıyla çoğu arkadaşında böyle, eylül bebikleri zorlu bebikler biraz
kızlar benim kızımdada sarılık var sıksık emziriyorum ama hala geçmedi bide ağzı pamukcuk oldu dr ilaç verdi kullanıyoruz inş tez zamanda oda geçer, bide bişey sorucam bebeğiniz 15 günlükken veya 10 günlükken kaç gr almıştıı paylaşırsanız sevinirimm
canım karbonatlı su yapıp tülbentle ağzının içini ve göğsünü silmeyi dene bi..Bende bugün farkettim bizde de var az biraz pamukçuk, karbonatla temizlemek felan gibi birşeyler duymuştum ama bir araştırayım bakayım:18:
iyi oldu valla rahatladım lohusa bunalımım hafifledi biraz, canım sana sling öneririm benimki de aynı memeye yapışıyo ama slinge koydummu mayışıyo bi süreliğine.ohhh ne güzel olmuştur yarasın bebişe de annişkosuna da
ben bebekle bir yere gitmeyi düşünemiyorum uyanık değilken, çünkü uyanık olduğu tüm vaktini emmeye harcıyor sevdirmiyor bile kendimi paşam
kızlar çogumuzun bebekleri sürekli emmek istiyor .. ben karnı doymuoda sürekli istio sanmıstım ama bugun dr.daydık çok güzel kg almış tam 1 aylığız ..sizde bebek doymuo die mama vermeyin gercekten doymuorsa dr.unuz kg almadıgı için zaten soylicektir yetmıo mama takviyesi yapın die.
Dr.a sürekli emmek istiyo karnı mı doymuo acaba dedim yok hayır onun en rahat ettiği yer meme dedi emmek istemesi normal istiyorsa verin bi sure sonra zaten düzene giricektir fazla emmesinden de cekinmeyin fazlasını cıkarıcaktır dedi..
Oyuzden doymuor mu diye düşünüp mama vermeyin ama idrara az cıkıorsa kaka az yapıorsa o zaman baska ..
kuzucuklarımız sağlıkla buyusunler inşallahhh
amanın kimsecikler yok gazlarla, çişlerle, uykularla uğraşıyoruz işte
kızlar size birşey soracağım ya, hangi bebek bezini kullanıyorsunuz ve ne kadar ?
ben prima premium care kullanıyorum ve çok memnunum, 24-26 lira arası birşey ...
ama hani ortalıkta çok bilen bilmişler var ya çok pahalı bez kullandığımı gerek olmadığını söylediler, bende diğer bezlere hiç bakmadım önceden bundan aldığım için, hemde bebekten bebeğe de değişiyor ama merak ettim şimdi, siz neler kullanıyorsunuz ne kadara alıyorsunuz diye ?
kızlarrr sarılık olan var mı?(((
benim meleim sarılık oldu...çok üzülüyorum. hastaede yattı bir gün hala düşmedi. korkuyorum değerlerinin yükselmesinden. geçmiş yapamadım. sarılık olan var mıydı???
umarım kimse yaşamamıştır gerçi((
slm kızlar,
biz kızıma Molfix, prima,prima primium care,huggies kullandık hepside pişik yaptı...
yavrucağız barın barın bağırdı pişikten....
Bi arkadaşımdan duymuştum Jenny Willy kullanıyrm die...
bende kalitesizdir dahada beter yapar die pek kullanmak istemedim...
daha sonra fiyat uygun gelince denemekte fayda var dedik kullanmaya başladık
ogün bugündür jenny Willy kullanıyrz,baya memnunum......
umarım kısa zamanda düzene girer,benim göğüslerim iflas etme derecesinde.....kızlar çogumuzun bebekleri sürekli emmek istiyor .. ben karnı doymuoda sürekli istio sanmıstım ama bugun dr.daydık çok güzel kg almış tam 1 aylığız ..sizde bebek doymuo die mama vermeyin gercekten doymuorsa dr.unuz kg almadıgı için zaten soylicektir yetmıo mama takviyesi yapın die.
Dr.a sürekli emmek istiyo karnı mı doymuo acaba dedim yok hayır onun en rahat ettiği yer meme dedi emmek istemesi normal istiyorsa verin bi sure sonra zaten düzene giricektir fazla emmesinden de cekinmeyin fazlasını cıkarıcaktır dedi..
Oyuzden doymuor mu diye düşünüp mama vermeyin ama idrara az cıkıorsa kaka az yapıorsa o zaman baska ..
kuzucuklarımız sağlıkla buyusunler inşallahhh
aynen canım..kendi bırakıyo memeyi,ardından ağzına doğru uzatmama rağmen boğuşup duruyo memeyle......kızlar bebeğim bazen memeyle kavga ediyor niye anlamıyorum bide yüzünde kırmızı kırmızı pütür pütür şeyler çıktı normal mi acaba?
umarım kısa zamanda düzene girer,benim göğüslerim iflas etme derecesinde.....
bide hep memede olduğu için süt bitiyoo,oda süt gelmiyo die basıyoo çığlığı....
bazende doymak nedir bilmediği için habire çekiyo memeyi çekiyo ardından kusuyoo cadı....
aynen canım..kendi bırakıyo memeyi,ardından ağzına doğru uzatmama rağmen boğuşup duruyo memeyle......
bizdede var canım o kırmızı pütür şeylerden şimdi tek tük kaldı...normalmiş,sıcaktan olabilirmiş,emzik emiyosa o yapabilirmiş, bide şampuan yapabilirmiş...ama ben bizimkinin neden olduğunu anlamadım doğduktan 1 hafta sonra çıkmaya başladı.....
biz saf gülsuyu ve süütümle siliyoruz hergün yüzünü
tavsiye ederim.....
kızlar selam ben ancak fırsat buldum kk ya girmeye... gelmeyen kızım sonunda zorlu koşullarda dünyaya gelmeyi başardı 24.09.2012 pazartesi günü saat 16:21 de 2900 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı pazartesi yatışım yapıldı hastaneye saat sabah 8:30 da suni sancı verilmeeye başlandı taa akşam 4 e kadar ... açılmam çok güzel ilerledi ama bebeğim kanala giremedi ve sıkıştı bu yüzden acil sezeryana alındım bebişim doğduğunda yanağı morarmıştı dudağıda şişmiş sıkıştığından dolayıallahtan şimdi sorun yok çok zorlu bi doğum oldu şimdi 5 günlüğüz şükür bi sorun yok yalnız dikişlerim hala sızlıyo ve çok acıyo ne zaman geçecek bilmem... ayrıntıları vakit buldukça yazarım kızlar ... allaha emanet olun hepiniz
kızlar bebeğim bazen memeyle kavga ediyor niye anlamıyorum bide yüzünde kırmızı kırmızı pütür pütür şeyler çıktı normal mi acaba?
tekrar ne zaman götüreceksin? ben artık dayanamıyorum kan almalarına. ellerinin üzeri mahvoldu yavrumunbenimkinde de sarılık vardı hala var şimdiki değeri 13.
benimde içim gidiyo kan alırlarken, doktor hormonlarına bakalım dedi 2 tüp kan aldılar elinden dayanamadım ağladım canımdan can gitti...
çok şükür cnm doğru söylüyorsun neleri var.bizimde 15 küsürdü yatık 1 gün vermek isteedim ama sağlıkları için vermem gerekti ışık aldı düştü değeri
BİRDE KENDİMDEN UTANDIM BEĞİMİ ALDILAR DİYE AĞLAMIŞTIM DOKTORDA BANA MORAL VERMEYE ÇALIŞIYORDU AMA ORADAKİ ERKEN DOĞAN BEBKERLİ DIŞARDA BEKLEYEN ANNELERİ BEEBĞİNİZ İÇİN BİŞEY YAPAMIYORUZ DEDİKLERİNİ DUDUĞUMDA ŞÜKRETTİM HALİMA ORADAKİ BEBEKLERE DUA ETTİM BEBEĞİMİ EMZİRMEYE GİİTİĞİMDE O BEBEKELRİ GÖRDÜM AĞLADIM VALLLA
BİRDE GÜNEŞLENDİR ÜSTÜNÜ SOYUP GÜNEŞ ALAN BİR ODA VARSA ÜŞÜTMEDEN
BENİM AKŞAM 5 GİBİ MUTFAK ALIYOR ORADA GÜNEŞLENDİRDİM
cnm ıslak mendil kullanıyor musun bilmiyorum ama ıslak mendil kullanmakta kötü yapıyr. ben doğduğundan beri pamuğu ıslatarak kullanıyorum sonra tekrar pamukla kuruluyorum. bazen de yıkıyorum poposunu.çok rahat ediyor bebeğim..slm kızlar,
biz kızıma Molfix, prima,prima primium care,huggies kullandık hepside pişik yaptı...
yavrucağız barın barın bağırdı pişikten....
Bi arkadaşımdan duymuştum Jenny Willy kullanıyrm die...
bende kalitesizdir dahada beter yapar die pek kullanmak istemedim...
daha sonra fiyat uygun gelince denemekte fayda var dedik kullanmaya başladık
ogün bugündür jenny Willy kullanıyrz,baya memnunum......
kızlar bebeğim bazen memeyle kavga ediyor niye anlamıyorum bide yüzünde kırmızı kırmızı pütür pütür şeyler çıktı normal mi acaba?
kızlar...normal dogum yapalı 28 gun oldu.ilk 2 hafta rahattım sonradan dikis yerlerimde agrı sızı basladı...doktor dikislerin gayet normal dedi,bir antiseptik krem verdi..birkac gun iy geldi gene ustune oturamıyorum...dikis yerimden hafif kan sızdıgını farkettim...cok moralm bozuk,biraz yurusem,buyuk tuvalete gitsem mahvoluyorum..sizde durumlar nasıl????..neden boyle oldu?bisey kullanan var mı??? nolur akıll verin.....cocugumu bile emzirirken agrı cekiyorum,moralim bozuluyo..ilk kez bugun keske sezeryan yaptırsaymısım dedim, sanssiz bedevi miyim neyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?