2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende bugün farkettim bizde de var az biraz pamukçuk, karbonatla temizlemek felan gibi birşeyler duymuştum ama bir araştırayım bakayım:18:

ohhh ne güzel olmuştur yarasın bebişe de annişkosuna da

ben bebekle bir yere gitmeyi düşünemiyorum uyanık değilken, çünkü uyanık olduğu tüm vaktini emmeye harcıyor sevdirmiyor bile kendimi paşam

ben iki paket huggies kullandım 1 tane 1no 1 tane 2no, şimdi jenny willy kullanıyoruz paketi 13küsür bişey fiyatına göre gayet iyi ben memnunum.

benimkinde de sarılık vardı hala var şimdiki değeri 13.

benimde içim gidiyo kan alırlarken, doktor hormonlarına bakalım dedi 2 tüp kan aldılar elinden dayanamadım ağladım canımdan can gitti.
KIZLAR 29 GÜNLÜK OLDUK
her saat başı acıkıyor ve ağlıyor
sizinkiler de öyle mi
aynıyız canım :)) hatta yarım saatte bir acıktığı bile oluyor.

ben mama vermiyorum bezleri hep çişli oluyo yetiyodur diye düşünüyorum ama bi yandan da geceleri çok sık uyandığı için annem falan yetmiyodur mama ver aç bırakma diyo..

bebek memeden düşmüyo kii daha nasıl sık emzireyim ben dedim doktora o da uzamış anne sütü sarılığı 2 ayda anca geçer yavaş yavaş korkma falan dedi geçti. pamukçuk için karbonatlı su yaıp ağzının içini ve göğsünü sil demişlerdi bana canım aklında olsun..

kızlar çogumuzun bebekleri sürekli emmek istiyor .. ben karnı doymuoda sürekli istio sanmıstım ama bugun dr.daydık çok güzel kg almış tam 1 aylığız ..sizde bebek doymuo die mama vermeyin gercekten doymuorsa dr.unuz kg almadıgı için zaten soylicektir yetmıo mama takviyesi yapın die.

Dr.a sürekli emmek istiyo karnı mı doymuo acaba dedim yok hayır onun en rahat ettiği yer meme dedi emmek istemesi normal istiyorsa verin bi sure sonra zaten düzene giricektir fazla emmesinden de cekinmeyin fazlasını cıkarıcaktır dedi..

Oyuzden doymuor mu diye düşünüp mama vermeyin ama idrara az cıkıorsa kaka az yapıorsa o zaman baska ..

kuzucuklarımız sağlıkla buyusunler inşallahhh

Bende bugün farkettim bizde de var az biraz pamukçuk, karbonatla temizlemek felan gibi birşeyler duymuştum ama bir araştırayım bakayım:18:
canım karbonatlı su yapıp tülbentle ağzının içini ve göğsünü silmeyi dene bi..

iyi oldu valla rahatladım lohusa bunalımım hafifledi biraz, canım sana sling öneririm benimki de aynı memeye yapışıyo ama slinge koydummu mayışıyo bi süreliğine.

evet canım bende araştırmıştım bu konuyu ilk 3 ay dünyaya adapte olmaya çalışırken kendilerini memede rahatlatıyorlarmış..

biz canbebe kulnıyoruz 15 falan 54 tanesi

bizimde 15 küsürdü yatık 1 gün vermek isteedim ama sağlıkları için vermem gerekti ışık aldı düştü değeri
BİRDE KENDİMDEN UTANDIM BEĞİMİ ALDILAR DİYE AĞLAMIŞTIM DOKTORDA BANA MORAL VERMEYE ÇALIŞIYORDU AMA ORADAKİ ERKEN DOĞAN BEBKERLİ DIŞARDA BEKLEYEN ANNELERİ BEEBĞİNİZ İÇİN BİŞEY YAPAMIYORUZ DEDİKLERİNİ DUDUĞUMDA ŞÜKRETTİM HALİMA ORADAKİ BEBEKLERE DUA ETTİM BEBEĞİMİ EMZİRMEYE GİİTİĞİMDE O BEBEKELRİ GÖRDÜM AĞLADIM VALLLA

BİRDE GÜNEŞLENDİR ÜSTÜNÜ SOYUP GÜNEŞ ALAN BİR ODA VARSA ÜŞÜTMEDEN
BENİM AKŞAM 5 GİBİ MUTFAK ALIYOR ORADA GÜNEŞLENDİRDİM

slm kızlar,
biz kızıma Molfix, prima,prima primium care,huggies kullandık hepside pişik yaptı...
yavrucağız barın barın bağırdı pişikten....
Bi arkadaşımdan duymuştum Jenny Willy kullanıyrm die...
bende kalitesizdir dahada beter yapar die pek kullanmak istemedim...
daha sonra fiyat uygun gelince denemekte fayda var dedik kullanmaya başladık
ogün bugündür jenny Willy kullanıyrz,baya memnunum......

kızlar bebeğim bazen memeyle kavga ediyor niye anlamıyorum bide yüzünde kırmızı kırmızı pütür pütür şeyler çıktı normal mi acaba?

canım bende şimdi yazdım bizde ondan kullanıyoruz değiştirmeyi düşünmüyorum memnunum..

umarım kısa zamanda düzene girer,benim göğüslerim iflas etme derecesinde.....
bide hep memede olduğu için süt bitiyoo,oda süt gelmiyo die basıyoo çığlığı....
bazende doymak nedir bilmediği için habire çekiyo memeyi çekiyo ardından kusuyoo cadı....

kızlar bebeğim bazen memeyle kavga ediyor niye anlamıyorum bide yüzünde kırmızı kırmızı pütür pütür şeyler çıktı normal mi acaba?
aynen canım..kendi bırakıyo memeyi,ardından ağzına doğru uzatmama rağmen boğuşup duruyo memeyle......
bizdede var canım o kırmızı pütür şeylerden şimdi tek tük kaldı...normalmiş,sıcaktan olabilirmiş,emzik emiyosa o yapabilirmiş, bide şampuan yapabilirmiş...ama ben bizimkinin neden olduğunu anlamadım doğduktan 1 hafta sonra çıkmaya başladı.....
biz saf gülsuyu ve süütümle siliyoruz hergün yüzünü
tavsiye ederim.....

aynen anlattğn gibi uzatıyorum ağzına habire uğraşıp duruyo memeyle,
emzik tutturamadım bi türlü sıcaktan olabilir ozaman çünkü kafası çok terliyo.. bizde de geçenhaftadan beri var alerji olmasından şüpelendim allah korusun

kızlar...normal dogum yapalı 28 gun oldu.ilk 2 hafta rahattım sonradan dikis yerlerimde agrı sızı basladı...doktor dikislerin gayet normal dedi,bir antiseptik krem verdi..birkac gun iy geldi gene ustune oturamıyorum...dikis yerimden hafif kan sızdıgını farkettim...cok moralm bozuk,biraz yurusem,buyuk tuvalete gitsem mahvoluyorum..sizde durumlar nasıl????..neden boyle oldu?bisey kullanan var mı??? nolur akıll verin.....cocugumu bile emzirirken agrı cekiyorum,moralim bozuluyo..ilk kez bugun keske sezeryan yaptırsaymısım dedim, sanssiz bedevi miyim neyim???

ayy kızlar valla foruma girince yazdıklarınızı okuyunca içim rahatlıyor bizim sıkıntıların başkalarında da olduğunu görünce tek bize özgü değilmiş yani benim meleğimde hergün huy değiştiriyor bigün güzel emiyor bigün emmiyor bigün uyuyor bigün uyumuyor saat başı değişiyor alışkanlıkları ne zaman düzelecek bilmem bu durum. Allahıma çok şükür sütüm geldi memeyide aldı emiyor kızım yoksa kafayı yiyecektim resmen lohusa depresyonuna girmiştim. Ne kadar zor bir durummuş yarabbim Allah kimseye yaşatmasın.

esilacım seni merak ediyordum çok sevindim bebeğini sağlıkla kucağına almana bekledik bekledik aynı gün doğurduk miniklerimizi benimkide suni sancıyla oldu çok şükür normal doğum oldu rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

sancılanıyordur midesinde gaz birikince öyle yapar. doymadığı için memeyi de bırakmıyor. gazını çıkart rahatlar

benimkinde de sarılık vardı hala var şimdiki değeri 13.

benimde içim gidiyo kan alırlarken, doktor hormonlarına bakalım dedi 2 tüp kan aldılar elinden dayanamadım ağladım canımdan can gitti...
tekrar ne zaman götüreceksin? ben artık dayanamıyorum kan almalarına. ellerinin üzeri mahvoldu yavrumun((
çok şükür cnm doğru söylüyorsun neleri var.
ben de çok ağladım.beni bırakmadılar hastanede bebeğimi aldılar elimden siz gidebilirsiniz dediler.elim eve boş dönünce dayanamadım işte((
evim tüm gün güneş alıyor. ben bilmiyordum ev inanılmaz sıcak oluyor diye güneşliği kapatıyordum dün öğrendim güneş ışığının iyi geldiğini. bugün tüm gün açık bıraktım güneş içerideydi...
cnm ıslak mendil kullanıyor musun bilmiyorum ama ıslak mendil kullanmakta kötü yapıyr. ben doğduğundan beri pamuğu ıslatarak kullanıyorum sonra tekrar pamukla kuruluyorum. bazen de yıkıyorum poposunu.çok rahat ediyor bebeğim..

benimkindede dün çıktı cnm. isilik gibi sanki. ama dün bebeğim çok terliyordu ondan oldu sanırım. ya da ıslak mendille silmek gibi bir hata ettim ondan da olabilir. çok hassas olabilid cildi. bugün bir mendili ıslattık sildik elini yüzünü biraz iyi geldi. ona devam edeceğim.

benim bebeğim tam bir başak kızlar:))) 13 günlük ama çoookkkk titiz beni çok güldürüyor.:))

canım arkadaşlarım sizleri özledim valla.
bizde 22sinde doğuma girdik,normal normal yaptım doğumu çok şükür.gece 12:30ta sancı geldi yavaş yavaş sıklaştı,5 dk arayla gelene kadar bekledim.sonra gittik hastaneye.bayaa açılma olmuştu hemen aldılar doğumhaneye,5:30ta doğumhaneye girdik saat 8de işimiz bitmiş halde odaya aldılar,koynuma verdiler EGEMENimi.

Eve geldiğimizde bikaç gün zorlu geçti.sonra dr gittik burnu tıkanmış,ememedi yavrum.burun spreyi ve gaz damlası sorunumuzu çözdü.şimdi iyiyiz çok şükür.

Bugünde sağlık ocağına topuk kanı vermeye gittik.göbeği düşmedi daha,hemşirede akıntı var dedi,moralim bozuldu biraz ama inş.iyileşir.bide 2 günde bir kaka yapıyo,güzel de emiyo ama neden sadece çiş yapıyo anlamıyorum:S

Gerçekten özledim sizleri bize birbirimizden fayda var sadece,aynı şeyleri yaşıyor paylaşıyoruz.hepinizden Allah razı olsun canlarım.....

benim de 13 gün oldu cnm. bazen yanıyor bazen sızlıyor. sabahları temizleme jeliyle yıkıyorum.sık sık pedimi değiştiriyorum.tam olarak ben de oturamıyorum hala korkuyorum.büyük tubvletime korkarak gidiyorum ama psikolojik sanırım benimki.doktora geçen hafta gittiğimde dikişlerimi aldı. ben kendi düşer sanıyordum.oyüzden şimdi korkuyorum dikkat etmeye çalışıyorum.
kafana çok takılıyorsa bir kontrole git istersen. seni çok iyi anlıyorum.ancak doktora gidesen için rahat edecek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…