sabahları 3 damla veriyorum ben..
benimki de hıçkırıyor, emzirince geçer demişlerdi doğruymuş emmeye başlayınca geçiyor.
bende şu gaz problemi için dr. götüreyim diyrm Zinco yu duymuştum daha önce canım anladğım kadarıyla menunsun bende olmadı ondan isterim doktordan....,
canım şuana kadar hep annem yanımdaydı,haftaya salı dönücek çokta alıştım rahatlığına,daha sonrada kaynvaldem gelcek bakalım o zaman napıcam...sanırım hem kızıma hemde o zatımuhtereme bakmak zorunda kalıcam.....
annem olmasa yetiştiremem hiç bişeyi....
emiyo emiyo sonra kusuyo, fazlasını kusar diyolar.
kustuktan sonra hıçkırmaya başlıyobuna sinir oluyo, tekrar emmek istiyo o zaman geçiyo hıçkırığı.
biraz emdikten sonra tekrar aynı döngü
kusmasa ya da hıçkırmasa uyucak aslında
slm kızlar devit3 damlasına kaçıncı gün başladınız kaç damla veriyosunuz
kızlar,göbekleriniz ne kadar zamanda düştü?biz 10 günlük olduk çok az bişey kaldı düştü düşecek ama akıntı olmuş pansuman yapmama rağmen(
inş.sorun olmaz yaaa....
kızlar birde benim oğlum çok hıçkırıyor ya.sizinde öle mi.o zaman ne yapıyorsunuz?
selam herkeze inş iyisinizdir kimsecikler pek ypk artık bebişler uyutmuyormu benim paşamla bugün kırkımızı çıkardık ne çabuk geçiyor zaman bizim sornumuz var benim paşam 12 gün yoğun bakımda kalınca ben biraz şıöarttım sallayarak uyuttum hep gündüz asla durmuyor anakucağına yatırıyorum ciyak ciyk ya kucak ya sallanacak uykurkende sallanmak istiyor dandini beşik aldım kendiliğinden sallanıyor melodiside var çok rahat ettim benim bebiş ağlayınca acıkıyo diye memeyi dayıyorum sütüm çok fazla deil göğüsüm sertleşince hemen çekiyo ve yumuşayınca asla almıyo bende mama veriyorum mamayıda püskürtüyo ağzından başlıyo ağlamaya buseferde ilk mememi deil mama verdim o zaman güzel emiyo napıcam bilmiyorum sizlerde deböyle sorun varmı 2 yada 3 satte bir yememsi gerekir ama ben her ağladığında tıkıyom mama yada memeyi kızımda böyle şey yaşamamıştım
canım hıçkırık tuttuğu zaman ben emziriyorum geçiyo o zaman...kızlar birde benim oğlum çok hıçkırıyor ya.sizinde öle mi.o zaman ne yapıyorsunuz?
evet canım bizdede 40 çıkana kadar lahusa kadın yalnız bırakılmaz......yalnız kalmaman ii olmuş.....ay cnm bnmde ablamlar yanımdaydı ilk bir hafta snra kendim idare ettim anneme gittim şimdi de k.v.deyim eşim vardiyalı aksamları yok 40ım cıkana kdr yalnız kalmama izin vermıo eşim.. ilk günler k.v ile çok sorun yasamıstım ama smdi iiiz çok sukur. buarada sen fyste yoksun dimi
ohhhhhh beeee göbeğimiz düştü,bugün hiç akıntıda olmadı.....çok şükür çok şükür:))
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar...
benim oğlum da 27 eylül sabahı saat 10 da epidural normal doğumla dünyaya geldi. Kaç gündür bebekle uğraşmaktan, gelen gidenden foruma giremedim. Dünyanın en güzel duygusu, Allah herkese nasip etsin inşallah.
oglum bugun 19 gunluk oldu. o da ara sıra hıckırıyor. bır kac damla sut ıcırın oyle durumlarda, hemen gecer dedı dr umuz.
canım çok geçmiş olsun.....merhaba kızlar
bu sabah bebeğim birkaç defa öksürdü baktım ki burnu tıkanmış gün içerisinde çok olmasa da öksürdü tek tük
burnunu temizledim biraz rahatladı... Sadece burun tıkanıklığı mı yoksa soğuk algınlığı başlangıcı mı bilemedim
emmesi iyi, neşesi de yerinde, ateşi de yok çok şükür ama çok üzüldüm üşüttüyse nasıl becerdim üşütmesini diye, çok dikkat ediyorum çünkü...
ben emzirirken çok terliyorum haliyle o da benim sıcağımdan çok terliyor özellikle kafası sanırım kafasını üşüttüm, çok kızıyorum kendime
gidip hemen okyanus suyu aldım eczaneden onu denicem burnu için...
inşallah ilerlemez ya kıyamam ben ona
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar...
benim oğlum da 27 eylül sabahı saat 10 da epidural normal doğumla dünyaya geldi. Kaç gündür bebekle uğraşmaktan, gelen gidenden foruma giremedim. Dünyanın en güzel duygusu, Allah herkese nasip etsin inşallah.
canım hıçkırık tuttuğu zaman ben emziriyorum geçiyo o zaman...
evet canım bizdede 40 çıkana kadar lahusa kadın yalnız bırakılmaz......yalnız kalmaman ii olmuş.....
hayır canım ben orda yokum....
işte k.k. takılıyrm.....
canım senin meleğin kaç günlük?boyu ve kilosu nası?
bende sütün beslemiyo yetmiyo sanmıştım ama besliyomuş,bide benim kızım çok obur yaaaa,artık annemle oburix diyoruz cadıya,paso memede kuruttu valla.......
hadi gözün aydın tatlım....
allah analı babalı büyütsün canımmmm
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın...
bebeğim 26 eylülde normal doğum ile dünyaya geldi buna rağmen hemen sütüm gelmedi kaşıkla mama verdiler hastanede ertesi gün evde biz de buşekilde beslemeye çalıştık ama bebeğim aç kalmış tekrar gittik hastaneye mecbur biberonla doyurdular ve sonrası malüm biberona alıştı şimdi beni emmiyor bebeğim.çok uğraşmamıza rağmen meme verince çığlık çığlığa ağlıyor hala sütüm çok az geliyor çok üzülüyorum
cnm allah analı babalı buyutsun bnmde ole oldu cuma dogdu hiç süt olmayınca mama verdik kasıkla çarşamba günü anca alıştı memeye onun öncesinde kafasını geriye dogru itiodu sanki memede zehir var bide aglıoduki sorma o aglıodu ben aglıodum bebeğimi emziremicem anne sütünden mahrum kalcak die.. ama ablam kafasını zotrla memeye itiodu agzına da mememi tutup zorla agzına verıodu ole ole alıstı. darısı basına inşallah
sağol canm inşallah öyle olur .. biz de çok zorluyoruz ama memeden şıkır şıkır süt gelmiyor gelmeyince de sinirleniyor çekmesi zor geliyor bizimkine umudumu yitirmeye başladım sanırım biberonla büyüyüp gidecek benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?