2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sabahları 3 damla veriyorum ben..

benimki de hıçkırıyor, emzirince geçer demişlerdi doğruymuş emmeye başlayınca geçiyor.

emiyo emiyo sonra kusuyo, fazlasını kusar diyolar.
kustuktan sonra hıçkırmaya başlıyo buna sinir oluyo, tekrar emmek istiyo o zaman geçiyo hıçkırığı.
biraz emdikten sonra tekrar aynı döngü
kusmasa ya da hıçkırmasa uyucak aslında

ay cnm bnmde ablamlar yanımdaydı ilk bir hafta snra kendim idare ettim anneme gittim şimdi de k.v.deyim eşim vardiyalı aksamları yok 40ım cıkana kdr yalnız kalmama izin vermıo eşim.. ilk günler k.v ile çok sorun yasamıstım ama smdi iiiz çok sukur. buarada sen fyste yoksun dimi

benimki emdikten sonra değilde gaz sancısıyla birden uyanınca hıçkırmaya başlıyo,
senin için en iyisi hıçkırığı geçene kadar emzik vermen sanırım yoksa dediğin gibi kısır döngü bu..

Son düzenleme:
slm kızlar devit3 damlasına kaçıncı gün başladınız kaç damla veriyosunuz

15. gün cnm
kızlar,göbekleriniz ne kadar zamanda düştü?biz 10 günlük olduk çok az bişey kaldı düştü düşecek ama akıntı olmuş pansuman yapmama rağmen(
inş.sorun olmaz yaaa....

7.gün düştü cnm ama alt tarafta küçük parça kalmıştı dr.umuz gümüş nidratla yaktı

kızlar birde benim oğlum çok hıçkırıyor ya.sizinde öle mi.o zaman ne yapıyorsunuz?

emziriorum gecıo cnm

bnmki de cok memeci sütüm yetmıo sanıodum güzel kg almış dedi dr sürekli emme istegi seni istemesinden kaynaklanıo istedikçe al kucagına düzelicek zamanla dedi

oglum bugun 19 gunluk oldu. o da ara sıra hıckırıyor. bır kac damla sut ıcırın oyle durumlarda, hemen gecer dedı dr umuz.

şimdiye kadar 3 farklı çocuk doktoruna gittim ama içime sinen doğru düzgün ilgilenen bi doktor bulamadımm perşembe de aile hekimie götürücem bakalım o neler diyecek bize..

Son düzenleme:
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar...

benim oğlum da 27 eylül sabahı saat 10 da epidural normal doğumla dünyaya geldi. Kaç gündür bebekle uğraşmaktan, gelen gidenden foruma giremedim. Dünyanın en güzel duygusu, Allah herkese nasip etsin inşallah.

kızlar birde benim oğlum çok hıçkırıyor ya.sizinde öle mi.o zaman ne yapıyorsunuz?
canım hıçkırık tuttuğu zaman ben emziriyorum geçiyo o zaman...

evet canım bizdede 40 çıkana kadar lahusa kadın yalnız bırakılmaz......yalnız kalmaman ii olmuş.....
hayır canım ben orda yokum....
işte k.k. takılıyrm.....
canım senin meleğin kaç günlük?boyu ve kilosu nası?
bende sütün beslemiyo yetmiyo sanmıştım ama besliyomuş,bide benim kızım çok obur yaaaa,artık annemle oburix diyoruz cadıya,paso memede kuruttu valla.......

ohhhhhh beeee göbeğimiz düştü,bugün hiç akıntıda olmadı.....çok şükür çok şükür:))

hadi gözün aydın tatlım....

allah analı babalı büyütsün canımmmm

Son düzenleme:
merhaba kızlar

bu sabah bebeğim birkaç defa öksürdü baktım ki burnu tıkanmış gün içerisinde çok olmasa da öksürdü tek tük

burnunu temizledim biraz rahatladı... Sadece burun tıkanıklığı mı yoksa soğuk algınlığı başlangıcı mı bilemedim

emmesi iyi, neşesi de yerinde, ateşi de yok çok şükür ama çok üzüldüm üşüttüyse nasıl becerdim üşütmesini diye, çok dikkat ediyorum çünkü...

ben emzirirken çok terliyorum haliyle o da benim sıcağımdan çok terliyor özellikle kafası sanırım kafasını üşüttüm, çok kızıyorum kendime

gidip hemen okyanus suyu aldım eczaneden onu denicem burnu için...

inşallah ilerlemez ya kıyamam ben ona

oglum bugun 19 gunluk oldu. o da ara sıra hıckırıyor. bır kac damla sut ıcırın oyle durumlarda, hemen gecer dedı dr umuz.

benimde kızım 19 günlük doğum günleri aynı kilo alımı nasıl canım senin oğlanın benim ki 15. günde 200 gr almış kızım az sanki

canım çok geçmiş olsun.....
bende ne kadar dikkat etsemde benimkindede arada sırada öksürük oluyo,annem kuşun kanadındaki yelden bile etkilenir bebekler der....
çok ama çok dikkatli olmak lazım...

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın...

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın...

sağolun kızlar amin inşallah.

bebeğim 26 eylülde normal doğum ile dünyaya geldi buna rağmen hemen sütüm gelmedi kaşıkla mama verdiler hastanede ertesi gün evde biz de buşekilde beslemeye çalıştık ama bebeğim aç kalmış tekrar gittik hastaneye mecbur biberonla doyurdular ve sonrası malüm biberona alıştı şimdi beni emmiyor bebeğim.çok uğraşmamıza rağmen meme verince çığlık çığlığa ağlıyor hala sütüm çok az geliyor çok üzülüyorum

cnm allah analı babalı buyutsun bnmde ole oldu cuma dogdu hiç süt olmayınca mama verdik kasıkla çarşamba günü anca alıştı memeye onun öncesinde kafasını geriye dogru itiodu sanki memede zehir var bide aglıoduki sorma o aglıodu ben aglıodum bebeğimi emziremicem anne sütünden mahrum kalcak die.. ama ablam kafasını zotrla memeye itiodu agzına da mememi tutup zorla agzına verıodu ole ole alıstı. darısı basına inşallah

kızlar 40 ım cıkana kadar yalnız bırakmıo kocam işte oldugu için k.v ye geldim yine kalmaya ama sinir olmamak elde değil ki cocugu kucaktan indirmiyorlar k.v. k.birader .. güzel bir dille k.v. ye kucaga alısırsa cok zorlanırım diorum ne dese beğenirsiniz ' İşin ne senin çocuga bakmak tasırsın kucagında dıo ' heyyarabbım yemegi kim yapcak eve kim bakcak dedim sustu .. kucaga alısan bebek olursa wc ye bile gidemem tabi onlara bi zorluk yok bi sevıolar zorlugu ben cekicem..

sağol canm inşallah öyle olur .. biz de çok zorluyoruz ama memeden şıkır şıkır süt gelmiyor gelmeyince de sinirleniyor çekmesi zor geliyor bizimkine umudumu yitirmeye başladım sanırım biberonla büyüyüp gidecek benimki

hayır allahın izniyle bol bol olucak sutun inş olumlu dusun bak nsıl artıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…