Merhabalar, ben de 6 eylul de dogum yaptim. 37. Haftamda.
Kizim saatlerce garip sesler çıkariyor. Buyuk adam gibi ıkınma sesleri. Kaka yapana kadar boyle. Ama çok uzun suruyor. Uykusunda bileboyle. Doktor normal diyor ama kafama takıldı. Buyuk kizim da gazliydi ama aglardi. Boyle bir durum yasayan var mi?
bizimkide aynı canım, sabaha karşı özellikle uykusunda habire ıkınıp mıkırdanıyor, uyuyacaksam bile uyuyamıyorum bişey mi oluyo diye.
Benimki de sabah basliyo. Kakasini aksam yaparsa aksama kadar oyle. Buyuk kizim kabizdi sebebini biliyodum. Gazi olunca da susturabilene askolsun. Bu sefer anlamadim. Ikınmaktan da surekli kusuyo. Utusu bozulmadan kıyafet degistiriyorum.
Selam herkese ne güzel kuzularınızı aldınız kucağınıza
Size bir şey sormak istiyorum devlet hastanesinde normal doğum yapan var mı sancı odasına alıyorlar ya hani oraya eş ve ya anne sokuyorlar mı tek başına mı bekliyorsun:18:
benim eşimi almadılar yanıma annem falan olsaydı onuda almazlardı katı kuralları var devlet hastanelerinin.. ben tek başıma çektim sancı bide yanımda diğer doğuma gelen hamileler vardı.
Selam herkese ne güzel kuzularınızı aldınız kucağınıza
Size bir şey sormak istiyorum devlet hastanesinde normal doğum yapan var mı sancı odasına alıyorlar ya hani oraya eş ve ya anne sokuyorlar mı tek başına mı bekliyorsun:18:
rica ederim, doktorumuzdan memnunum, tavsiyeyle başladık zaten. inşallah iyi gider..
Selam anneler
Pek kimse yok artik bende 17 eylulde pasami aldim kucama:)
Bi kac sorum olcak size
Bebegim memede uyuyo ve gazini alirkende uyaniyor sonrada uyutabilene askolsun tabi bide gaz sancimiz var ben nasil uyutcam oglumu besikmi alayim?
Bide yuzune ne suruyorsunuz kucuk kirmiziliklar var bepanten krem mi dursem acaba?[/QUOThayırlı olsun canım ben de 18 eylülde doğum yaptım.benimki de zor uyuyo yüzünde de aynı kırmızılıklardan oluyo içinde de beyazlık oluyo hiçbirşey sürmüyorum uyuyunca kendiliğinden geçiyo.beşiğinde uyumuyo benimki ayakta sallanarak ya da bazen memede uyuyo
kızlar ben 13 eylülde doğum yaptım.. 20 gün oldu ama benim dikiş yerleri hala sızlıyor sizinkiler nasıl normal doğum yapmış olanlar... bir ara sarı ve kokulu akıntım vardı sonra akıntım taze kanlı olmaya başladı 5 gündür çok kanama yok damla gibi.. akıntılı ama kötü koku kayboldu..adet sancısı gibi sancılarım oluyo 4-5 gündür ... dikişlerim döküldü ama... rahminde zar kalan arkadaş senin şikayetlerin nasıldı..
kızlar bebegini mama ile besleyen varmı benim sütüm yetersiz agzına pek süt gitmiyor sanırım.beş on dk çekiyor ağlamaya başlıyo.öyle uçlarından süt felanda damlamıyo.bebegim mamayla büyücek die çok üzülüyorum.birde kabız olmuş.bebegi kabız olan anneler neler yapıyorsunuz.anne sütü içmedği içinmi kabız oluyor acaba.mama yaparmıkiibu arada bebişim 19 günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?