2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben oğlumun gazı var diyodumya o hiç bişeymiş kızlar, iki gündür öyle bi gaz sancısı çekiyoki yavrum içim parçalanıyo kıvranmaktan uyuyamıyo bi türlü. bende zombi moduna geçtim artık..
dün ilk aşımızı olduk, doktorumuz izine çıkmış yine görüşemedik..

Merhabalar, ben de 6 eylul de dogum yaptim. 37. Haftamda.
Kizim saatlerce garip sesler çıkariyor. Buyuk adam gibi ıkınma sesleri. Kaka yapana kadar boyle. Ama çok uzun suruyor. Uykusunda bileboyle. Doktor normal diyor ama kafama takıldı. Buyuk kizim da gazliydi ama aglardi. Boyle bir durum yasayan var mi?

bizimkide aynı canım, sabaha karşı özellikle uykusunda habire ıkınıp mıkırdanıyor, uyuyacaksam bile uyuyamıyorum bişey mi oluyo diye.

bizimkide aynı canım, sabaha karşı özellikle uykusunda habire ıkınıp mıkırdanıyor, uyuyacaksam bile uyuyamıyorum bişey mi oluyo diye.

Benimki de sabah basliyo. Kakasini aksam yaparsa aksama kadar oyle. Buyuk kizim kabizdi sebebini biliyodum. Gazi olunca da susturabilene askolsun. Bu sefer anlamadim. Ikınmaktan da surekli kusuyo. Utusu bozulmadan kıyafet degistiriyorum.

Benimki de sabah basliyo. Kakasini aksam yaparsa aksama kadar oyle. Buyuk kizim kabizdi sebebini biliyodum. Gazi olunca da susturabilene askolsun. Bu sefer anlamadim. Ikınmaktan da surekli kusuyo. Utusu bozulmadan kıyafet degistiriyorum.

aynen benim oğlumda ıkınmaktan ve gazdan habire kusuyo, ne gazmış anlamadım yaa yapa yapa bitmedi tüm gece boyunca..

Selam herkese ne güzel kuzularınızı aldınız kucağınıza
Size bir şey sormak istiyorum devlet hastanesinde normal doğum yapan var mı sancı odasına alıyorlar ya hani oraya eş ve ya anne sokuyorlar mı tek başına mı bekliyorsun:18:

Selam herkese ne güzel kuzularınızı aldınız kucağınıza
Size bir şey sormak istiyorum devlet hastanesinde normal doğum yapan var mı sancı odasına alıyorlar ya hani oraya eş ve ya anne sokuyorlar mı tek başına mı bekliyorsun:18:

benim eşimi almadılar yanıma annem falan olsaydı onuda almazlardı katı kuralları var devlet hastanelerinin.. ben tek başıma çektim sancı bide yanımda diğer doğuma gelen hamileler vardı.

benim eşimi almadılar yanıma annem falan olsaydı onuda almazlardı katı kuralları var devlet hastanelerinin.. ben tek başıma çektim sancı bide yanımda diğer doğuma gelen hamileler vardı.

Bu çok zor işte insan daha çok ürker yanındakilerdenbahçede falan çeksek olmuyor mu ya

canım bende devlet hastanesinde doğurdum sancı odasına almıyorlar kimseyi yasakmış öyle demişti hemşireler. iki kişilikti odalar bi yatakta ben yattım ötekine gelen başka hamileler benim doğum biraz zor oldu açılma olmadı sezeryana alındım ertesi gün.. ama yanımdaki yatakta iki hamile çatır çatır sancı çekip hop doğuma gittiler bende suni bek etki göstermedi millet 4-5 saatte doğurdu. galiba ötekilerin doğuma gittiğini seslerini duyunca ürktüm ben olan sancılar kaçtı benim

Selam anneler
Pek kimse yok artik bende 17 eylulde pasami aldim kucama:)
Bi kac sorum olcak size
Bebegim memede uyuyo ve gazini alirkende uyaniyor sonrada uyutabilene askolsun tabi bide gaz sancimiz var ben nasil uyutcam oglumu besikmi alayim?
Bide yuzune ne suruyorsunuz kucuk kirmiziliklar var bepanten krem mi dursem acaba?

cnm aynı şeyler bendede oldu sarı kokulu akıntı halen devam ediyor.bende 17, eylülde doğum yaptım.koku beni endişelendiriyodu demekki normalmiş.bende basur olmuşum doğumda zorlanmaktan sanırım.benimde dikişler yeni yeni dökülüyo.bende merak ettim rahimde parça kalması ne gibi belirtiler verir.

kızlar bebegini mama ile besleyen varmı benim sütüm yetersiz agzına pek süt gitmiyor sanırım.beş on dk çekiyor ağlamaya başlıyo.öyle uçlarından süt felanda damlamıyo.bebegim mamayla büyücek die çok üzülüyorum.birde kabız olmuş.bebegi kabız olan anneler neler yapıyorsunuz.anne sütü içmedği içinmi kabız oluyor acaba.mama yaparmıkiibu arada bebişim 19 günlük.

canım benim de sütüm var ama doymuyo günde 4 kere falan 30 ya da 45lik mama veriyorum napalım ama emzirmeyi sakın kesme sütn yoksa bile emzir gelir

[/QUOThayırlı olsun canım ben de 18 eylülde doğum yaptım.benimki de zor uyuyo yüzünde de aynı kırmızılıklardan oluyo içinde de beyazlık oluyo hiçbirşey sürmüyorum uyuyunca kendiliğinden geçiyo.beşiğinde uyumuyo benimki ayakta sallanarak ya da bazen memede uyuyo[/QUOTE]
Sanada hayirli olsun canim saglikla buyusun kuzularimiz:)
Sagol ben zeytin yag ile sildim az once bakalim gecerse super olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…