kızlar nasılsınız?kuzucular nasıl?herkez iyidir inş...yaa bişey sorucam oğlumun yanaklarında kırmızı küçük kabarcıklar çıktı içi beyaz..öle çıkan var mı nedir bilen var mı?doktora götürsem mi ki?
birde bende süt+mama veriyorum.45 lik bir gece birde sabah..diğer zamanlar emiyor sütüm çok geliyor ama yaramıyor demek ki :-(
canım neden mama veriyosun doktor mu tavsiye etti
kızlar nasılsınız?kuzucular nasıl?herkez iyidir inş...yaa bişey sorucam oğlumun yanaklarında kırmızı küçük kabarcıklar çıktı içi beyaz..öle çıkan var mı nedir bilen var mı?doktora götürsem mi ki?
birde bende süt+mama veriyorum.45 lik bir gece birde sabah..diğer zamanlar emiyor sütüm çok geliyor ama yaramıyor demek ki :-(
evet cnm ya doktor dedi..sarılığı geçene kadar ver dedi.neden anlamadım.zaten doktoruda gözüm tutmadı yaa çok genç ve tecrübesiz gibi geldi bana.en iyisi dotorumuzu değiştirelim.ilk mama vermeden zaten kilosu artmıştı.doktor bunu bile bile sabah akşam mama ver dedi.
benım oglum 13 eylul dogumlu, yanaklarında alnında hatta sac dıplerınde sıvılceye benzer ucu beyaz kızarıklıklar olustu.
bazılarının ucları kurudu ve sarı kabuklar olustu. doktorunu arayıp sordum, hıc bırsey yapmayın zamanla gecer dedı.
ben de mama destegı yapıyorum, senınkınden daha fazla hem de.. neredeyse 2 ogunde 1 kez 30-40 cc vermek zorunda kalıyorum
benimde kızım 13 eylül doğumlu sen neden mama takviyesi yapıyosun canım sütün yeterli değilmi ben gece yatmadan 1 kase komposto içiyorum gündüzleride 2 3 litre su içiyorum sütüm gayet yeterli oluyoo kompostoyu dene derim bende işe yarıyo
kızlar bu gaz sancısını ne yapacağız yaaa yavrum memedeyken kıvranıyor doymadığı için memeyi bırakamıyor bırakınca ağlıyor aç olduğundan uyuyamıyorda denemediğim kalmadı şu eczanedeki damlalardan kullanan varmı işe yarıyormu aceba son çare onlara kaldım artık
Canim bagirsaklarina masaj yap youtube da videosu var ordan bak ne diye arattim buldum bilmiyom ama bebekte gaz masaji falan yaz ben dun gece onu uyguladim cok ise yaradi ilacta kullanilabilir tabi ama ben ne ilac ne rezene cayi vermeyi dusunmuyorum masaj cok ise yariyo biraz agladi ama cok rahatladi kuzumkızlar bu gaz sancısını ne yapacağız yaaa yavrum memedeyken kıvranıyor doymadığı için memeyi bırakamıyor bırakınca ağlıyor aç olduğundan uyuyamıyorda denemediğim kalmadı şu eczanedeki damlalardan kullanan varmı işe yarıyormu aceba son çare onlara kaldım artık
1tatli kasigi anason tohumuMaalesef yeterlı degıl ....
dereotu yıyorum sabahları, komposto ıcıyorum, dut kurusu, ıncır vs yemedıgım ıcmedıgım sey kalmadı ama yeterlı dııl ıste.
her ıkı gogsumu de emıyor, altını degıstırıyoruz, gazını da cıkarıyo ama uyumuyo,sonra 30cc mama verıyoruz uyuyor.
Ben buyuk kizimda verdim. Cok rahat ettim.2 yasinda da kestim,disleri fazla zarar gormeden. Simdi kucugumu alistiramadim. Midesi bulaniyo cikariyo. Arabada,zorda kalinca vs. iyi oluyo emzik bence.kızlar yalancı emzik kullanan varmı? ben alıştırmak istemiyorum ama çok mızmızlanınca veriyorum sakinleşiyor ve uykuya çok rahat dalıyor.neyapıcamı şaşırdım.
Bizde o kabarciklar alerjik. Atopik ciltliler. Insallah sizin oyle degildir. 3 kusur yaslara kadar devam etti kizimin ama daha tam gecmedi. Tum vucuda yayildi bizim 1 yasinda. 4-5yaslarinda geciyo diyolar da bizim azaldi. Cok doktora goturdum bekleyin dendi.benım oglum 13 eylul dogumlu, yanaklarında alnında hatta sac dıplerınde sıvılceye benzer ucu beyaz kızarıklıklar olustu.
bazılarının ucları kurudu ve sarı kabuklar olustu. doktorunu arayıp sordum, hıc bırsey yapmayın zamanla gecer dedı.
ben de mama destegı yapıyorum, senınkınden daha fazla hem de.. neredeyse 2 ogunde 1 kez 30-40 cc vermek zorunda kalıyorum
Sarilik icin anne sutu iyi gelir. Bence de baska doktora daha git. Belki bir bildigi vardir ama teyit alinacak bi konu bence. Benim canim cikti sutumu yetiricem diye ama mama vermedim. Hala didiniyoruz. Kilo alimi minumumda ama, anne sutu olsun bu kadar olsun dedi doktor. Surekli tartiya gidiyoruz konrrol icin ama olsun.evet cnm ya doktor dedi..sarılığı geçene kadar ver dedi.neden anlamadım.zaten doktoruda gözüm tutmadı yaa çok genç ve tecrübesiz gibi geldi bana.en iyisi dotorumuzu değiştirelim.ilk mama vermeden zaten kilosu artmıştı.doktor bunu bile bile sabah akşam mama ver dedi.
kızlar bu gaz sancısını ne yapacağız yaaa yavrum memedeyken kıvranıyor doymadığı için memeyi bırakamıyor bırakınca ağlıyor aç olduğundan uyuyamıyorda denemediğim kalmadı şu eczanedeki damlalardan kullanan varmı işe yarıyormu aceba son çare onlara kaldım artık
doymadığından değil sancısından kıvranıyo canım. bi derdi olunca sürekli meme istiyolar çok küçükler daha, memeyi sakinleşmek için de kullanıyolar
ben de rezene verdim bikaç defa işe yaradı ama alıştırmak istemiyorum.
göbeği düşse masaj yapıcam
17 günlük olduk göbek hala düşmedi, sizin nasıl göbekler?
Rezene bende deneyim. Ne kadar veriyosun?
Ben 37. Hafta dogum yaptim. 4. Gun dustu gobek. Buyuk kizimin da 8. Gun dusmustu. O da 41. Hafta dogmustu. Arkadasimin 28. Gun dustu.
doymadığından değil sancısından kıvranıyo canım. bi derdi olunca sürekli meme istiyolar çok küçükler daha, memeyi sakinleşmek için de kullanıyolar
ben de rezene verdim bikaç defa işe yaradı ama alıştırmak istemiyorum.
göbeği düşse masaj yapıcam
17 günlük olduk göbek hala düşmedi, sizin nasıl göbekler?
bende rezeneyi denedim ama nasıl itiyor onu suratını nasıl ekşitiyor hiç almak istemiyor cadı yaaa ağzının tadınıda nasıl biliyor. memede öyle kıvranıyor ki yavrum ne iyi gelirse vermeye razı oldum artık rezene damla ne olursa artık( bizimkinin göbeği 9 günlükken düştü geçen hafta çarşamba günü ama kanama oluyor arada. bugün doktora götüreceğim artık bakalım ne diyecek inşallah önemli bişey değildir.Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin inşallah
göbeğe masaj yapılıyo gaz için, güneş ay fln. netten bakabilirsin işe yarıyomuş.
göbek düşmediği için onu yapamadım ben. bacaklarını hareket ettiriyorum, o hareket de var videolarda. anında çıkartıyo gazını alttan.
ama karnındaki gurultu yine devam ediyo. her emmeden sonra hem üstten hem alttan çıkartmak lazım gazını ama gece uyuyoruz hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?