2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım çok geçmiş olsun
Sakın isyan etme hayırlısı böyleymiş tatlım
Ben seni çok iyi anlıyrm, bende seninkine benzer şeyler yaşadım.Kabullenmek zor şey bilirimmm
Allah en kısa zamanda sağlıklı ,sıhatli bi evlat nasip eder inşallah

Kızlar mide bulantılarınız ortalama kaçıncı hafta başladı 5+5 haftalık gebeyim aşırı derecede kusmalarım yok fakat mide bulantım var hafif bir şekilde bilgi verirseniz çok sevinirim

nasilsiniz maasallah sohbet almis basini gitmiss hiziniza yetisemiyorum bizde 4 subatta son kontrolumuze gittik hersey yolunda dedi doktorum buyuyomus bebegim cok sukur 4 martta ikili test icin gidecez insaallah.doktor bana kocani kendinden uzak tut dediii yazik garibim hamile oldugumu ogrendik gece hayatimiz bitti bir sorunda yok ama niye oyle soyledi anlamadim :44:

Kızlar mide bulantılarınız ortalama kaçıncı hafta başladı 5+5 haftalık gebeyim aşırı derecede kusmalarım yok fakat mide bulantım var hafif bir şekilde bilgi verirseniz çok sevinirim

canim benimki 7. haftada basladi evdeyken rahatim sabah az bi bulantim oluyo ama araba yolculugu yapinca cikariyorum cok kotu oluyo o yuzden bir sure evden cikmayi dusunmuyorum bence dert etme belli olmuyo bunyeden bunyeye degisiyor

Kızlar bir akrabamız memorialda doğum yaptı dün. Bugün gittim ziyarete. Hem odaları da görmüş olurum dedim. Hemen bebeği elime verip fotoğraf çektiler. Ben yeni doğmuş bebeği vermem valla gelenlerin eline. dışardan bir sürü virüsle bakteriyle geliyorlar, biraz büyüsün ele gelsin öyle veririm. Siz ne düşünüyorsunuz? Benim daha kimse hamile olduğumu da bilmiyor ama eşimle aklımızdan geçirdik bizimki de böyle olacak mı, gözlerini açmaya çalışacak mı diye....
Bu arada memorialda fotoğraf, kuaför ve makyaj hizmeti varmış doğumdan sonra ve lohusa şerbeti veriyorlarmış. Çok hoşuma gitti. Tabi bunlar için çok erken daha ama sizinle paylaşayım dedim.

Genelde 7. haftada başlayıp 9. haftada tavan yapıyormuş.
Benim midem bulansam mı bulanmasam mı düşünüyor bir karar veremedi...

ve dün kontroldeyim bebeğimn resmini paylaşmak istedm biraz buğulu idare edin kızlar bebeğim iyiymiş elhemdulillah 3 hafta sonra ikili teste gidicez ve inş cinsiyetini söyliycekmş doğum tarihi 25 ağustos muş başkaaaa kaşıntım vardı tüm vücutta test yapıldı sonuç almadım önemli olabilirmş bizden böyle kızlar

bulantı kişiye göre değişiyor mesela kızımda 9ayy oldu bakalım bunda ne olacak

canım benim 3. haftamda başladı hala da bulanıyor. ilk günlerdeki gibi
çok şiddetli değil ama hala bulantı yanma ekşime var ne yazıkki. 3. aydan sonra
biteceği söyleniyor ama anne adayına göre de değişiyormuş gerçi.

benim ikizlerim olacakmış. dün kalp atışlarını duyduk :)
sürpriz oldu

Ay süper ya ikiz bebekkkk
Maşallah canım

Gözün aydın canım
Darısı başımıza inşalllah
Doğum tarihi 25 Ağustos muş şaşırdım o zaman ben 20 sinde falan mı doğurcam neeee
Umarım kaşıntı testinde de önemli bi sonuç çıkmaz
bebişine iyi bak annesiiiii

canim benimki 7. Haftada basladi evdeyken rahatim sabah az bi bulantim oluyo ama araba yolculugu yapinca cikariyorum cok kotu oluyo o yuzden bir sure evden cikmayi dusunmuyorum bence dert etme belli olmuyo bunyeden bunyeye degisiyor

genelde 7. Haftada başlayıp 9. Haftada tavan yapıyormuş.
Benim midem bulansam mı bulanmasam mı düşünüyor bir karar veremedi...

hıı anladım arkadaşlar o zaman benim için daha erken mide bulantısı benim var ama az az hayırlısı olsun artık kızlar tabi bu hamilelik herkese göre değişiklik gösteriyo

sağol canm sende iyi bak bebişine senindemi sezeryan olucak

sağol canm sende iyi bak bebişine senindemi sezeryan olucak

Bilmiyrum canım benim ilk bebişim olucak
senin bebişin 10 + 1 gözüküyor tatlım
benimkide 11+2 bugün ona göre hesapladım benim ki büyük olunca daha önce doğa bileceğini düşündüm
Ben doğum tarihini netten hesaplayınca 29 Ağustos dio
DR. um 1 eylül dedi
Bakalım ne olucakkkk

anladım canım sezeryan olursa 2 hafta erekn alıyolar biliyosundur da sezeryan istiyomusun sen hoş ben ilkinde normal diye direttim doğuramadımepidural normal olucaktı acil sezeryan oldum ama sezeryanda rahatmış zor geçmedi tek dezavantajı süt geç geliyo bide bikaç gün bebekle ilgilenemiyosun

Slm kızlaRR
Ben 1 aydır bebişimi görmüyrm ayın 16 sında 2'li test için gitcez ancak o zaman görebilecem,ama meraktan çatlıyrm inanın
Bide ben çok takıntılı ve batıl inançları olan birisiym
Yaklaşık 1 haftadırda sağ gözüm seyiriyr
Ne zaman seyirse hep ağlıyrm
Şimdi o kadar çok endişeli ve mutsuzum ki kötü bişey duyucam
Yine bebeğinin kalbi durmuş diyecekler dieee
Sıyırcam yaniiiii
hemen şu 1 hafta geçsinnn
Kızlar benim için dua edin lütfen... Allah hepimizin güzel yavrularını bizlere bağışlasın.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…