nerdesiniz kuzular... bebişler nasıl... bizimkinin hergün huyu değişio.. tamam diorum rayına oturdu herşey ama diğer sabah bi sürpriz patlatıo :))) cadım benim..
70 günlük olduk ama bnm hala 6 kilo fazlam var ...ne yapmalı çok da iştahım açık... hamileyken canım hiçbişi istemiodu şimdi gece-gündez sürekli yeme isteğim var...
sizde durumlar nasıl..öpüldünüz
amın cnm cok saolsncanım,
gözün aydın...
Inan çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...
Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın....
inş cnm aılevı meselnn pek oluru yok artık ya cocgum ıcın gıdıp kalıcam onu mutsuz bı yuvada buytcm yada bnmle tek basımıza daha mutlu olucaz hyrlısı artık kaderımde ne varsa onu gorucem ne olck bakalımçok sevindim yavrun içinde inşallah ailevi meselelerinide hayırlı şekilde halledersin yavrucağın huzur içinde sağlıcakla büyür annesi
saolsn cnmhadı gozun aydınn cnm cok svındımm .. Amınnnn
fufa geçmiş olsun canım..
Allah sağlık versin bebişlerimize
fufa cok sevindim içim rhatladı valla
canım ne kadar sevindim anlatamam. Allah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın. Annelik çok farklı bir duygu okuyunca acını içimde hissetmiştim şimdi de sevincini...
amın cnm cok saolsn
inş cnm aılevı meselnn pek oluru yok artık ya cocgum ıcın gıdıp kalıcam onu mutsuz bı yuvada buytcm yada bnmle tek basımıza daha mutlu olucaz hyrlısı artık kaderımde ne varsa onu gorucem ne olck bakalım
saolsn cnm
hepınz cok saoln kızlar valla evlt co baska bısey hele bıde onu brkp ıse gıtmek cok koyuyo bana cok zoruma gıdıo
nerdesiniz kuzular... bebişler nasıl... bizimkinin hergün huyu değişio.. tamam diorum rayına oturdu herşey ama diğer sabah bi sürpriz patlatıo :))) cadım benim..
70 günlük olduk ama bnm hala 6 kilo fazlam var ...ne yapmalı çok da iştahım açık... hamileyken canım hiçbişi istemiodu şimdi gece-gündez sürekli yeme isteğim var...
sizde durumlar nasıl..öpüldünüz
kuzular kuduruo naspsınlar :) bizde bugun 84 günlüğüz 3 ay olmamıza cok az kaldı bide şu ishal gecseydi iidi.. iştahım bnmde acıldı cnm 75 te sabit kaldım veremıorum aman almıyım daaaa
fufa : gözün aydın cnm maşallah bebeğine
mericdemir2007
cnm nasılsın kızın cok tatlı masallaahhh :))
mrb canım....
iyiyiz işte cimcimemle uğraşıyrz.......
çok teşekkür ederiz teyzesi.....
Eymen oğlumuzunda maşallah ı var....
sarı garibe senin oğlan...bende kızımı hep sarı bekliyrdum ama saçları koyu renk geldi....
kuzular kuduruo naspsınlar :) bizde bugun 84 günlüğüz 3 ay olmamıza cok az kaldı bide şu ishal gecseydi iidi.. Iştahım bnmde acıldı cnm 75 te sabit kaldım veremıorum aman almıyım daaaa
fufa : gözün aydın cnm maşallah bebeğine
mericdemir2007
cnm nasılsın kızın cok tatlı masallaahhh :))
Merhaba herkese,
Biz da sabah doktora gittik. Yavrucugumun yanaklari kizardi, sertlesti. Bir haftadir azalip artiyordu. Atopik dermatitmisAllah beterinden korusun ama uzuluyo insan. Kan aldilar alerji testi icin, dayanamadim aglamalarina ben de agladim onunla....
Bebislerin gece uyanmasi hasta degilse acliktan veya annesiyle zaman gecirmek icin uyanmayi aliskanlik haline getirmesinden olurmus. Gunduz ve gece yatmadan once iyi beslenmesi cok onemli. Ben buna dikkat etmeye baslayali gecelerimiz cok rahatladi, cok sukur. Bir de bebisin gece gunduzu ayirt etmeyi ogrenmesi icin gunduz sesli, nispeten aydinlik yerde bulunmasi, siz is yaparken yaninizda olup seyretmesi lazimmi
COK GECMIS OLSN CNM INSAN AGLAYINCA DAYANAMIO DIM
BENM KZIM BUNA ALISTI GECELRI SORUN OLMUO MAŞALLHH GUNDUZ ANNMDE GELEN GIDEN COK ABIM GELIO KARDESIM BABAM DERKN SES KALABLIK GORUO GECE OLUNCA HERKES ODASNDA IKIMIZ BASBABSA KALIOZ ANLIO UYKU VAKTININ GELDIGINI KARNINI DOYURDKTN SNRA EMZIGI AGZINDA UYUYO :))
yok cnm kumral siyah sacli kahve rengi gozlufotodan oyle duruodur bu gece cok yordu beni saatte bir uyandi gozunden uyku akio suAn
iii canım kızımın uyanmasını bekliyrm,babası bizi atti götürcek,cadınında uyuyacağı tutu .saolsn cnm
günaydın kızlar nasılsnz kızımı bırktm ıse geldım ama bugun yanımda durck kzım oglen annemın ısı var kızmı alıp getrcem yanıma bırlıkte calıscaz:))))sız nasılsınz bebcıkler nasıll
Merhaba herkese,
Biz da sabah doktora gittik. Yavrucugumun yanaklari kizardi, sertlesti. Bir haftadir azalip artiyordu. Atopik dermatitmisAllah beterinden korusun ama uzuluyo insan. Kan aldilar alerji testi icin, dayanamadim aglamalarina ben de agladim onunla....
Bebislerin gece uyanmasi hasta degilse acliktan veya annesiyle zaman gecirmek icin uyanmayi aliskanlik haline getirmesinden olurmus. Gunduz ve gece yatmadan once iyi beslenmesi cok onemli. Ben buna dikkat etmeye baslayali gecelerimiz cok rahatladi, cok sukur. Bir de bebisin gece gunduzu ayirt etmeyi ogrenmesi icin gunduz sesli, nispeten aydinlik yerde bulunmasi, siz is yaparken yaninizda olup seyretmesi lazimmis.
vay vay vayyyyy büyümüşte annesiyle işe gidermiş tatlı cadı.....Kızım suan yanımda bırlıkte ısyrndeyız :)))ama o burdykende calısılmıo ama yaaa
canım benim yaaaa....evet bazen tutuyo öyle yaramazlıkları,emenim gündüzde gözünü açamıyordur uykudan,,,,
iii canım kızımın uyanmasını bekliyrm,babası bizi atti götürcek,cadınında uyuyacağı tutu .
Canım geçmiş olsuuuuunnnnnnnn........
Vay vay vayyyyy büyümüşte annesiyle işe gidermiş tatlı cadı.....
Canim hic aklina takma. Benim oglum 1,5 aylikken 3-4 gunde birbyapmaya basladi. O da 1 cay kasigi saf zeytinyagi icirdikten sonra ancak yapiyrdu. Sonra 1 haftaya kadar zeytinyagi icirsem de yapamamaya basladi. 1hafta sonunda bir yandan karnina masaj yapip bir ysndan zeytinyagli pamukla poposunu uyararak ancak yaptirdik. 1 aydir boyleydi. Ama nihayet bu hafta kendi yapti mudahalesizslm kızlar bizde uzun zamandır yokduk burlarda, bizde herşey yolunda allaha şükür.....sadece iki gündür kızım kakasını yapamıyor, ıkınıyor ama zorlanıyor.......en iyi gelen şey su torbası, onu karnına koyunca rahatlıyor, az önce biraz tuvaletini yaptı......zeytinyağ sürdüm poposuna.......dün fitil atmıştım....gaz için olan damlalardan da verdim...başka önere bileceğiniz bir şey var mı??? Belki daha önceki konuşmalarda yazmışsınızdır ama benim şuanda hepsini okuma gibi bir zamanım yok......durum çok vahim değil ama yinede cevap veren olursa çok sevinirim kızlar......şimdiden saolun
slm annişler bebişler nasıl biz yusuf eymen le 84 günlük olduk bile
uyku düzenimiz yavas yavas düzene giriyor rada bozulsada ilk zamanlardaki
kadar kalmadı...:B
beyefendi laf diye ölüyo sürekli oturup konusmak istiyo kendiside cvp
veriyor agı agı diye sanki bana bişeyler anlatır gibi....
ya anneler ben bişe sorucam ek gıda için daha erken degilmi annem
artık çorbaların suyundan ve meyve suyundan verebilirsin diyorda aklım karıştı benim biraz
herkese bol agılı gunler bebişleriyle byy...........
Merhaba herkese,
Bebislerin gece uyanmasi hasta degilse acliktan veya annesiyle zaman gecirmek icin uyanmayi aliskanlik haline getirmesinden olurmus. Gunduz ve gece yatmadan once iyi beslenmesi cok onemli. Ben buna dikkat etmeye baslayali gecelerimiz cok rahatladi, cok sukur. Bir de bebisin gece gunduzu ayirt etmeyi ogrenmesi icin gunduz sesli, nispeten aydinlik yerde bulunmasi, siz is yaparken yaninizda olup seyretmesi lazimmis.
mrb burcucumslm annişler bebişler nasıl biz yusuf eymen le 84 günlük olduk bile
uyku düzenimiz yavas yavas düzene giriyor rada bozulsada ilk zamanlardaki
kadar kalmadı...:B
beyefendi laf diye ölüyo sürekli oturup konusmak istiyo kendiside cvp
veriyor agı agı diye sanki bana bişeyler anlatır gibi....
ya anneler ben bişe sorucam ek gıda için daha erken degilmi annem
artık çorbaların suyundan ve meyve suyundan verebilirsin diyorda aklım karıştı benim biraz
herkese bol agılı gunler bebişleriyle byy...........
slm kızlar bizde uzun zamandır yokduk burlarda, bizde herşey yolunda allaha şükür.....sadece iki gündür kızım kakasını yapamıyor, ıkınıyor ama zorlanıyor.......en iyi gelen şey su torbası, onu karnına koyunca rahatlıyor, az önce biraz tuvaletini yaptı......zeytinyağ sürdüm poposuna.......dün fitil atmıştım....gaz için olan damlalardan da verdim...başka önere bileceğiniz bir şey var mı??? Belki daha önceki konuşmalarda yazmışsınızdır ama benim şuanda hepsini okuma gibi bir zamanım yok......durum çok vahim değil ama yinede cevap veren olursa çok sevinirim kızlar......şimdiden saolun
Size de gecmis olsun canim..merhaba canım, benim de oğlum 2 aylık ...ben de aynı sorunlarla doktora gittim sabah. bana da atopik dermatit dedi.ama çok korkuttu ömür boyu kalır falan gibi.. size nasıl bir tedavi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?