2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm canımmmm....
bebiş nasıl lsun oynatıyo bizi parmağındaaaaa....
aynen benim cimcimeninde hergün ayrı bi huyu çıkıyooo.....

kilo olayına hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç girmeyelim benim moralim çok bozuluyoo,zaten en çok kiloyu alıp doğuma giden kişi benim topicte....neyseeeee

ama verince buraya yazıcamm doğumdan beri 14 kilo verdim daha fazlalıklarım var ........

canım,
gözün aydın...
Inan çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...
Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın....
amın cnm cok saolsn
çok sevindim yavrun içinde inşallah ailevi meselelerinide hayırlı şekilde halledersin yavrucağın huzur içinde sağlıcakla büyür annesi
inş cnm aılevı meselnn pek oluru yok artık ya cocgum ıcın gıdıp kalıcam onu mutsuz bı yuvada buytcm yada bnmle tek basımıza daha mutlu olucaz hyrlısı artık kaderımde ne varsa onu gorucem ne olck bakalım
hadı gozun aydınn cnm cok svındımm .. Amınnnn
saolsn cnm
fufa geçmiş olsun canım..
Allah sağlık versin bebişlerimize

fufa cok sevindim içim rhatladı valla

canım ne kadar sevindim anlatamam. Allah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın. Annelik çok farklı bir duygu okuyunca acını içimde hissetmiştim şimdi de sevincini...

hepınz cok saoln kızlar valla evlt co baska bısey hele bıde onu brkp ıse gıtmek cok koyuyo bana cok zoruma gıdıo

Fufa insallah butun meseleleri senin aklina bile gelmeyen guzellikte cozersiniz.
Ya bu birakip ise gitme mevzusunu napicaz ya is yerlerinde kres zorunlu olmali, yas siniri olmamali. 1-2 saatte bir is yeriyle ayni binada olan kresimize gitsek, yavrumuzu opsek koklasak fena mi olurdu.. en azindan 50-100 bayanin calistigi yerlerde kesssin olmali bu!

Cnm bn okonuda bıraz sanslıyım sbh 10da gelıyrm ıse kzımı doya doya sevıp gelıyrm 3 4 saatte bır emzırmye gdyrm emmıo ama olsun oynuyrm bıraz sonra sagyrm gogsumu sagsamda 1 cay kasıgı anca cıkıo sut yınede sagıyrm belkı artar sutum azdı ama sıkıntılrdn ıyıce kesıldı ıns artar yıne

kuzular kuduruo naspsınlar :) bizde bugun 84 günlüğüz 3 ay olmamıza cok az kaldı bide şu ishal gecseydi iidi.. iştahım bnmde acıldı cnm 75 te sabit kaldım veremıorum aman almıyım daaaa

fufa :
gözün aydın cnm maşallah bebeğine

mericdemir2007

cnm nasılsın kızın cok tatlı masallaahhh :))

mrb canım....
iyiyiz işte cimcimemle uğraşıyrz.......
çok teşekkür ederiz teyzesi.....
Eymen oğlumuzunda maşallah ı var....
sarı garibe senin oğlan...bende kızımı hep sarı bekliyrdum ama saçları koyu renk geldi....

yok cnm kumral siyah sacli kahve rengi gozlu fotodan oyle duruodur bu gece cok yordu beni saatte bir uyandi gozunden uyku akio suAn

saolsn cnm

günaydın kızlar nasılsnz kızımı bırktm ıse geldım ama bugun yanımda durck kzım oglen annemın ısı var kızmı alıp getrcem yanıma bırlıkte calıscaz:))))sız nasılsınz bebcıkler nasıll

Merhaba herkese,
Biz da sabah doktora gittik. Yavrucugumun yanaklari kizardi, sertlesti. Bir haftadir azalip artiyordu. Atopik dermatitmis Allah beterinden korusun ama uzuluyo insan. Kan aldilar alerji testi icin, dayanamadim aglamalarina ben de agladim onunla....

Bebislerin gece uyanmasi hasta degilse acliktan veya annesiyle zaman gecirmek icin uyanmayi aliskanlik haline getirmesinden olurmus. Gunduz ve gece yatmadan once iyi beslenmesi cok onemli. Ben buna dikkat etmeye baslayali gecelerimiz cok rahatladi, cok sukur. Bir de bebisin gece gunduzu ayirt etmeyi ogrenmesi icin gunduz sesli, nispeten aydinlik yerde bulunmasi, siz is yaparken yaninizda olup seyretmesi lazimmis.

yok cnm kumral siyah sacli kahve rengi gozlu fotodan oyle duruodur bu gece cok yordu beni saatte bir uyandi gozunden uyku akio suAn

canım benim yaaaa....evet bazen tutuyo öyle yaramazlıkları,emenim gündüzde gözünü açamıyordur uykudan,,,,

iii canım kızımın uyanmasını bekliyrm,babası bizi atti götürcek,cadınında uyuyacağı tutu .

canım geçmiş olsuuuuunnnnnnnn........
Kızım suan yanımda bırlıkte ısyrndeyız :)))ama o burdykende calısılmıo ama yaaa
vay vay vayyyyy büyümüşte annesiyle işe gidermiş tatlı cadı.....

aynen cnm geldık bıraz huysuzlndı ama alıstı mamsını yedı altınada yaptı dgstrdk sımdı yanmda uyuyo :)))

slm kızlar bizde uzun zamandır yokduk burlarda, bizde herşey yolunda allaha şükür.....sadece iki gündür kızım kakasını yapamıyor, ıkınıyor ama zorlanıyor.......en iyi gelen şey su torbası, onu karnına koyunca rahatlıyor, az önce biraz tuvaletini yaptı......zeytinyağ sürdüm poposuna.......dün fitil atmıştım....gaz için olan damlalardan da verdim...başka önere bileceğiniz bir şey var mı??? Belki daha önceki konuşmalarda yazmışsınızdır ama benim şuanda hepsini okuma gibi bir zamanım yok......durum çok vahim değil ama yinede cevap veren olursa çok sevinirim kızlar......şimdiden saolun

slm annişler bebişler nasıl biz yusuf eymen le 84 günlük olduk bile
uyku düzenimiz yavas yavas düzene giriyor rada bozulsada ilk zamanlardaki
kadar kalmadı...:B
beyefendi laf diye ölüyo sürekli oturup konusmak istiyo kendiside cvp
veriyor agı agı diye sanki bana bişeyler anlatır gibi....

ya anneler ben bişe sorucam ek gıda için daha erken degilmi annem
artık çorbaların suyundan ve meyve suyundan verebilirsin diyorda aklım karıştı benim biraz
herkese bol agılı gunler bebişleriyle byy...........

Canim hic aklina takma. Benim oglum 1,5 aylikken 3-4 gunde birbyapmaya basladi. O da 1 cay kasigi saf zeytinyagi icirdikten sonra ancak yapiyrdu. Sonra 1 haftaya kadar zeytinyagi icirsem de yapamamaya basladi. 1hafta sonunda bir yandan karnina masaj yapip bir ysndan zeytinyagli pamukla poposunu uyararak ancak yaptirdik. 1 aydir boyleydi. Ama nihayet bu hafta kendi yapti mudahalesiz bakslim bundan sonrasi nasil olacak. İki doktor bu donemde olabilir, on gune kadar normal dedi. Baska bir doktor idrar yolu enf. Sebep olbilir dedi. İdrar verdik ama sonuclar cikmadi henuz.

Bizim minik bey de aynen her an onunla sohbet edelim istiyo. Kendi bir baslayinca da agi sarkisi suruyo birkac dakika

Annem de bize 4 aydan sonra azcik azcik ek gida vermeye baslamis ama ben doktora sordum. Bebegin kilo alimi normalse 5-5.5 aydan once onermiyoruz dedi. Cunku ek gida anne sutune olan istegini azaltirmis halbuki alabildigi kadar anne sutu almasi lazim.

Son düzenleme:

merhaba canım, benim de oğlum 2 aylık ...ben de aynı sorunlarla doktora gittim sabah. bana da atopik dermatit dedi.ama çok korkuttu ömür boyu kalır falan gibi.. size nasıl bir tedavi verdi

mrb burcucum
maşallah bebişine bak büyüyürz işte yavaş yavaş...
benimkide kendisiyle ilginelinsin konuşulsun bayılıyor..hatta odadan dışarı çıkayım,kendini yalnız hissetsin basıyor çığlığı.....
evet aslında erken bencede çok küçükler,hatta ben su bile vermedim henüz kızıma,bazı topiclerde okuyrm su beren anneler var ilk 6 ay dolmamasına ragmen...
ama ben bazen kahvaltıda parmağımın ucuyla pekmez yalatıyrm ,yalanıp duruyo yavrucak
bide elma falan yersem ondanda yalatıyrm,yavaş yavaş alışsın die....
4. ayımız bitsin ben yavaş yavaş meyve sularına başlamayı düşünüyrm,mesela günde 5 çay kaşığı falan elma suyu gibi....
ay çok konuştummmm

canım benim kızımdada kabızlık olayı hiç olmuyrdu,
geçen gün memedeki sütleri bitirdi,eeeee süt kalmayınca huzursuz oldu hala istiyo,bende 30cc lik aptamil verdim.....2 gündürde sırf mama yüzünden tık yok....
şimdi bende poposuna zeytinyağı sürüp,masaj yaptı karnına kasıklarına
umarım işe yararda sabaha kadar rahatlar yavrummmm

merhaba canım, benim de oğlum 2 aylık ...ben de aynı sorunlarla doktora gittim sabah. bana da atopik dermatit dedi.ama çok korkuttu ömür boyu kalır falan gibi.. size nasıl bir tedavi verdi
Size de gecmis olsun canim..
Bize nemlendirici ve kortizollu krem verdi. Bir hafta sonra kontrole gidicez. Yaklasik iki yasina kadar artar azalir, devam eder genellikle dedi. Tabi gida alerjisi de olabilirmis, bunun icin kan tahlili sonucunu bekliyoruz.
Size nasil bir tedavi verdi? Atopik dermatitlerin ucte ikisi kucuk yasta iyilesirmis ama ozen gostermek gerekirmis. Sizin doktor belki titiz davranin diye korkutmak istemistir sizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…