2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın anneler
2 aylık aşımızı da olduk bakalım, ateş fln olmaz inş.

günaydın canım. her bebekte ateş olmuyo biz çok rahat atlattık. bu arada kilosuna baktırdınmı? evde tartınca eksik gibi geliyo diyodun,merak ettim. benim kızımda az kilo alıyo,üzülüyorum o yüzden.

Annisler merhaba, ben de doktora geldim. Kanamam baslamisti 52. gunde telefonda adet kanamasi demisti gel bi bakalim dedi gelince de RİA takariz kanama varken daha kolay olur demisti. Simdi sirami bekliyorum bakalim basima neler gelecek.

tatlım allah acil şifalar versin geçici bir şeydir inşaallah rabbim büyüktr bebişlerimizi korur sen güçlü olki bebişin korkmasın annesi...

cok saolun kızlar bugun goturdum doktora ccok sukur temız cıktı ses gelıo ama zararsız bısey dedı:))cok sukur ıcım nasıl rahtldı hastanede gulmukten olduk doktorla kızı muayne ederkn bızımkı basldı hı hı dıe konusp gulmeye doktrda dıo ole oranmı agrıo hemn kontrol edyrm dıe melegım benım nası guluo:)))rabboım ıns evldımın yuzunu guldrrr bahtı acık olur ıns hep ıns cumlmzn cocuklrnnda

Canim nasil sevindim anlatamam benim tahmin ettigim gibi cikmis su ana kadar bir zarari olmadiysa cok kucuk bir sorundur kendiliginden kapanir. Tekrar gozun aydin canim benim Rabbim melegini sana bagislasin.

çok sevindim yavrun içinde inşallah ailevi meselelerinide hayırlı şekilde halledersin yavrucağın huzur içinde sağlıcakla büyür annesi

hadı gozun aydınn cnm cok svındımm .. amınnnn

günaydın canım. her bebekte ateş olmuyo biz çok rahat atlattık. bu arada kilosuna baktırdınmı? evde tartınca eksik gibi geliyo diyodun,merak ettim. benim kızımda az kilo alıyo,üzülüyorum o yüzden.

1 kilo almış canım. bana almamış gibi geliyodu, ayın ilk 15 gününde yarım kilo almalı diye.
ama son haftalarda aldı, kucağıma alırken de farkettim.

daha fazla alsın istiyo insan ama her bebek farklı.
senin ne kadar alıyo ayda?

normal almış canım,benimki de 900 almıştı ama az geliyo insana dediğin gibi. keşke daha çok alsalar,3 aydan sonra dahada az alıcaklar zaten

benimde 5 gün kaldı rapor alma sansım da yok bnde çok mutsuzum kızımdan ayrılacağım için çok alışmışdım düşündükçe ağlıyorum

normal almış canım,benimki de 900 almıştı ama az geliyo insana dediğin gibi. keşke daha çok alsalar,3 aydan sonra dahada az alıcaklar zaten

ben kafaya çok takmıştım, o aralar süt azaldı.
maşallah 900 gr hiç az değil. takmıcam artık. bugün aşıda bebekler farklı farklıydı, oğlum da öyle ufacık fln durmuyo yanlarında. tombiş değil sadece.

fufa cok sevindim içim rhatladı valla

selam kızlarrrr nasılsınızzz bugün cemrenin tekmeleriyle uyandımmm onu görmek için sabırsızlanıyorum blaa blaa blaaa
ayyy özlemişim ya böyle seyler yazmayı kızlar yaaa hemen ikinciyi mi yapsak neee delirdimm galibaaa ceörenin hakkından geldim de sankiii oyyy

aynen
Ben de nst sesini, tekmelerini ozluyorum. Gecenlerde doktora gittigimde çuf çuf nst sesleri geliyordu, hamisler ellerinde ultrason fotolari bi seye benzetmeye calisiyorlardi ne gunlerdi be dedim ama ikinciye cesaret etmem cok zaman alacak gibi.

Canim nasil sevindim anlatamam benim tahmin ettigim gibi cikmis su ana kadar bir zarari olmadiysa cok kucuk bir sorundur kendiliginden kapanir. Tekrar gozun aydin canim benim Rabbim melegini sana bagislasin.

Canım ne kadar sevindim anlatamam. allah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın. Annelik çok farklı bir duygu okuyunca acını içimde hissetmiştim şimdi de sevincini...

nerdesiniz kuzular... bebişler nasıl... bizimkinin hergün huyu değişio.. tamam diorum rayına oturdu herşey ama diğer sabah bi sürpriz patlatıo :))) cadım benim..
70 günlük olduk ama bnm hala 6 kilo fazlam var ...ne yapmalı çok da iştahım açık... hamileyken canım hiçbişi istemiodu şimdi gece-gündez sürekli yeme isteğim var...
sizde durumlar nasıl..öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…