günaydın anneler
2 aylık aşımızı da olduk bakalım, ateş fln olmaz inş.
tatlım allah acil şifalar versin geçici bir şeydir inşaallah rabbim büyüktr bebişlerimizi korur sen güçlü olki bebişin korkmasın annesi...
acil şifalar dılıyorum kızınıza, allah onu sıze bagıslasın.
Emzırırken bel ve sırt hatta kol agrısı cekenler var mı benım gıbı bılmıyorum ama emzırme yastıgı aldım ve neden onca ıvır zıvır arasında bunu da almamısım dıye kızdım kendı kendıme.
Resmen ezıyet cekmısım dıyorum 2 ay boyunca. E bebek te var.
mycey emzirme ve destek minderi baby zebra - e-bebek.com
canım eğer sütün fazla geliyorsa eczanelerde süt saklama poşetleri var onllara koy at buzluğa daha sonra verirsin
kızlar bence anlattığınıza göre gazı yada o anda uyukusu vardır uykusu gelince cemre de ağlıo deli gibi bi de ısırıyr mememi cadalozzz
Fufa cok cokk cookkk üzüldüm canım rabbim meleğine cok acil şifalar versin inş.ama beterin beteri var kalpde deilk olunca tedavi edilebiliyor die biliyorum allah yardımcın olsun canım inş.eko da bişey cıkmaz
seni çok iyi anlıyorum cnm. Ben özelde çalışıyorum.bizim de kredi var. Ay sonunu eksiyle kapatacak olmamıza rağmen bırakacağım.çalışmak fikri aklıma geldiğinde kızıma bakınca ağlıyorum ben( kamuda çalışsaydım nasıl düşünürdüm bilmiyorum ama özel olunca amannn azıcık büyüteyim tekrar başka iş bakarım diye rahatlık oluyor.
Cnm çok üzüldüm.allah yardımcınız olsun.rabbim yüzünüze gülsün.bişey çıkmaz inşallah...
Cnm kanama konusundaki söylediklerin içimi rahatlattı. Normal doğum yapmam rağmen doktora gitmeye korkuyorum. Bende bir tuhafım işte.
Bizim de 2 gün önce 2 ayımız bitti ve kesildi. Bir daha gelirse doktorumu arayacağım sanırım.normal olduğunu düşünmeme rağmen neden bilmiyorum endişe ediyorum.
Inşallah cnm.güzel güzel atlatırsınız. Bizim de haftaya bakalım:18:
cok saolun kızlar bugun goturdum doktora ccok sukur temız cıktı ses gelıo ama zararsız bısey dedı:))cok sukur ıcım nasıl rahtldı hastanede gulmukten olduk doktorla kızı muayne ederkn bızımkı basldı hı hı dıe konusp gulmeye doktrda dıo ole oranmı agrıo hemn kontrol edyrm dıe melegım benım nası guluo:)))rabboım ıns evldımın yuzunu guldrrr bahtı acık olur ıns hep ıns cumlmzn cocuklrnnda
canim nasil sevindim anlatamam benim tahmin ettigim gibi cikmis su ana kadar bir zarari olmadiysa cok kucuk bir sorundur kendiliginden kapanir. Tekrar gozun aydin canim benim rabbim melegini sana bagislasin.
canım,
gözün aydın...
inan çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...
Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın....
cok saolun kızlar bugun goturdum doktora ccok sukur temız cıktı ses gelıo ama zararsız bısey dedı:))cok sukur ıcım nasıl rahtldı hastanede gulmukten olduk doktorla kızı muayne ederkn bızımkı basldı hı hı dıe konusp gulmeye doktrda dıo ole oranmı agrıo hemn kontrol edyrm dıe melegım benım nası guluo:)))rabboım ıns evldımın yuzunu guldrrr bahtı acık olur ıns hep ıns cumlmzn cocuklrnnda
Mrb kızlar
kzımı bugun kendı doktoruna goturdm oda aynı seyı soledı kalbnden ufuruk gelıo dedı kardıyolojıye yonşendırdı eko cektırcez ıns yoktur bısıyı kızmın yarum nekdr kotu oldum doktor onun kalbını dınlerken dunyadan bı haber doktoruna gulucukler sacıodu konusmya calısıodu((((nolur dua edın kzımın bıseyı olmasın
günaydın canım. her bebekte ateş olmuyo biz çok rahat atlattık. bu arada kilosuna baktırdınmı? evde tartınca eksik gibi geliyo diyodun,merak ettim. benim kızımda az kilo alıyo,üzülüyorum o yüzden.
1 kilo almış canım. bana almamış gibi geliyodu, ayın ilk 15 gününde yarım kilo almalı diye.
ama son haftalarda aldı, kucağıma alırken de farkettim.
daha fazla alsın istiyo insan ama her bebek farklı.
senin ne kadar alıyo ayda?
kızlar benimde işe başlamama sadece ve sadece 4 gün kaldı....
rapor almam lazım nasıl alıcam bilmiyrmmmm ööööööööööööööööööööfffffffffffffffffffff
şimdiden fenalıklar basıyo hiç mutlu olamıyrm,kızımdan nasıl ayrılcam beeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn
normal almış canım,benimki de 900 almıştı ama az geliyo insana dediğin gibi. keşke daha çok alsalar,3 aydan sonra dahada az alıcaklar zaten
selam kızlarrrr nasılsınızzz bugün cemrenin tekmeleriyle uyandımmm onu görmek için sabırsızlanıyorum blaa blaa blaaa
ayyy özlemişim ya böyle seyler yazmayı kızlar yaaa hemen ikinciyi mi yapsak neee delirdimm galibaaa ceörenin hakkından geldim de sankiii oyyy
Canim nasil sevindim anlatamam benim tahmin ettigim gibi cikmis su ana kadar bir zarari olmadiysa cok kucuk bir sorundur kendiliginden kapanir. Tekrar gozun aydin canim benim Rabbim melegini sana bagislasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?