aynen memeyle savaşıyor benim kız.emmiyor.geriniyor sürekli. başlıyor ağlamayamemeyi almamak için.((
acaba süt yetmiyo doymuyo diyemi yapıyo bende çözebilmiş değilim napıcam bilemedimm,acaba mama alıp birkerelik versemmi
kızlar bende aynı durumdayım 10 günüm kaldıannemi kaybettiğim için kv bakacaktı ama ben kuzumu bırakamıyorum bakalım rapor alabilirsem alıcam alamazsam ücretsiz izin gözüküyor. napıyım kızımdan önemli mi 6 ay daha gitmeyeceğim her gün yeni bişey keşfediyor kızım ve ben bu anları onunla yaşayıp en azından bir yaşına kadar kendim büyütmek istiyorum.valla çok fazla maddi sıkıntıya sokmayacaksa sizi bebeğinizi kimseye bırakmayın size en çok ihtiyacı olduğu zamanlar bunlar.
canım benimki işte öyle,bigün iise diğer gün berbat....yaa kızlar zeynep azra bugünlerde çok huysuz normalde böyle değildi emer uyurdu ama şimdi devamlı ağlıyo,memeyle savaşıyo emmiyo bugünde yattığı yerde karnını havaya doğru kaldırıyo öyle bağırıyo,kucağımada alsam kendini geriye doğru itiyo,biyerimi ağrıyo yoksa doymuyomu ben anlamadımm((
ya benimkide öyle yapıyo bazen,bırakıcak die çok korkuyrm...aynen memeyle savaşıyor benim kız.emmiyor.geriniyor sürekli. başlıyor ağlamayamemeyi almamak için.((
canım ben bikere öyle zannettim aç bu dedim mama verdim...alakası yokmuş,mamayıda yemedi...acaba süt yetmiyo doymuyo diyemi yapıyo bende çözebilmiş değilim napıcam bilemedimm,acaba mama alıp birkerelik versemmi
kızlar benim kızımda 2 gündür emmiyor doğru düzgün.ama aç olsa da ağlar diyorum.göğüslerim doldu.ben de sağıp dolaba atayım diyorum çünkü geneldeboş oluyor göğüslerim:)))ama biberonla koysam dolaba olur mu??sütsaklama kabım ya da poşetim yok çünkü.... dolapta 3-4 gün tutabiliyormuşuz sanırım.
ay canım inan kredi ödememiz olmasa 1 sn bile düşünmem ücretsize çıkarım....
ders programımı ayarlatmayı düşünüyrm bakalım ne olcak....öğleden sonra ders almak istemiyrm ,müdürle konuşucam bakalım ne diecek,....
oooofff oooooffff çok stresliyim yaaaaa,,,,,
umarım rapor alabiliriz....
ya benimkide öyle yapıyo bazen,bırakıcak die çok korkuyrm...
bazende ha bire meme istiyo anlamadım gitti.....
canım buzdolabında 2 gün dayanıor,dondurucuda tabiki daha uzun süre...
ben de bırakacak diye korkuyorum cnm.
sen öğretmensin galiba.inşallah istediğin gibi olur.
ay canım inan kredi ödememiz olmasa 1 sn bile düşünmem ücretsize çıkarım....
ders programımı ayarlatmayı düşünüyrm bakalım ne olcak....öğleden sonra ders almak istemiyrm ,müdürle konuşucam bakalım ne diecek,....
oooofff oooooffff çok stresliyim yaaaaa,,,,,
umarım rapor alabiliriz....
Mrb kızlar
kzımı bugun kendı doktoruna goturdm oda aynı seyı soledı kalbnden ufuruk gelıo dedı kardıyolojıye yonşendırdı eko cektırcez ıns yoktur bısıyı kızmın yarum nekdr kotu oldum doktor onun kalbını dınlerken dunyadan bı haber doktoruna gulucukler sacıodu konusmya calısıodu((((nolur dua edın kzımın bıseyı olmasın
kızlar benim kızımda 2 gündür emmiyor doğru düzgün.ama aç olsa da ağlar diyorum.göğüslerim doldu.ben de sağıp dolaba atayım diyorum çünkü geneldeboş oluyor göğüslerim:)))ama biberonla koysam dolaba olur mu??sütsaklama kabım ya da poşetim yok çünkü.... dolapta 3-4 gün tutabiliyormuşuz sanırım.
yaa kızlar zeynep azra bugünlerde çok huysuz normalde böyle değildi emer uyurdu ama şimdi devamlı ağlıyo,memeyle savaşıyo emmiyo bugünde yattığı yerde karnını havaya doğru kaldırıyo öyle bağırıyo,kucağımada alsam kendini geriye doğru itiyo,biyerimi ağrıyo yoksa doymuyomu ben anlamadımm((
aynen memeyle savaşıyor benim kız.emmiyor.geriniyor sürekli. başlıyor ağlamayamemeyi almamak için.((
Mrb kızlar
kzımı bugun kendı doktoruna goturdm oda aynı seyı soledı kalbnden ufuruk gelıo dedı kardıyolojıye yonşendırdı eko cektırcez ıns yoktur bısıyı kızmın yarum nekdr kotu oldum doktor onun kalbını dınlerken dunyadan bı haber doktoruna gulucukler sacıodu konusmya calısıodu((((nolur dua edın kzımın bıseyı olmasın
bizde cok iyiyiz canım 9 gün sonra 4 aylığız inşaalh bizimkide aynı beni farkediyor gülüyor falan yaramaz bi durum yok....
demek işe baslıcaksın kim bakcak kuzuyaaa ... ne zordur tahmin edebiliyorum kenarda birikmiş sütün falan var mı yoksa mamamı verceksin canım
seni çok iyi anlıyorum cnm. ben özelde çalışıyorum.bizim de kredi var. ay sonunu eksiyle kapatacak olmamıza rağmen bırakacağım.çalışmak fikri aklıma geldiğinde kızıma bakınca ağlıyorum benevet canım....
tek isteğim bebişimle biraz daha vakit geçirebilmek...
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................
cnm çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.Rabbim yüzünüze gülsün.bişey çıkmaz inşallah...Mrb kızlar
cnm kanama konusundaki söylediklerin içimi rahatlattı. normal doğum yapmam rağmen doktora gitmeye korkuyorum. bende bir tuhafım işte.Gunaydin anneler
Birkac gundur ugrayamadim buralara, simdi gecmis yaptim geldim.
Kanamasi olanlara sesleniyorum. Agrisizsa buyuk ihtimalle normaldir ama iciniz rahat etmiyorsa bir doktora gitmekte fayda var tabi. Benim 35. Gun gibi lohusalik bitmisti ama birkac gun soinra azar azar tekrar basladi. Sonra 50-55 gune kadar araliklarla devam etti. Doktora gittim. Her sey normal dedi. Kirk sonu kanamasi diye birsey varmis, kirk gunden sonra da olabilirmis. 2. Ay bitince gecti hepsi. Bu arada paris filan soz konusu degildi.
Benim de ise baslamama 1 ay kaldi. Annem bakacak, sen merak etme diyor ama ben simdiden huzursuzlanmaya basladim. Her sabah ilk aklima gelen simdi ise gitmek icin uyansaydim ne kotu olurdu dusuncesi..
günaydın anneler
2 aylık aşımızı da olduk bakalım, ateş fln olmaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?