2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

acaba süt yetmiyo doymuyo diyemi yapıyo bende çözebilmiş değilim napıcam bilemedimm,acaba mama alıp birkerelik versemmi

sütüm var cnm az önce sağdım çıktı. yok değil benim aslında ama anlamadım. sen de sağ bakalım geliyorsa sütün vardır.

ay canım inan kredi ödememiz olmasa 1 sn bile düşünmem ücretsize çıkarım....
ders programımı ayarlatmayı düşünüyrm bakalım ne olcak....öğleden sonra ders almak istemiyrm ,müdürle konuşucam bakalım ne diecek,....
oooofff oooooffff çok stresliyim yaaaaa,,,,,
umarım rapor alabiliriz....

canım benimki işte öyle,bigün iise diğer gün berbat....
masaj yap canım yağla çok rahatlıyorlar o zaman....

aynen memeyle savaşıyor benim kız.emmiyor.geriniyor sürekli. başlıyor ağlamayamemeyi almamak için.((
ya benimkide öyle yapıyo bazen,bırakıcak die çok korkuyrm...
bazende ha bire meme istiyo anlamadım gitti.....

acaba süt yetmiyo doymuyo diyemi yapıyo bende çözebilmiş değilim napıcam bilemedimm,acaba mama alıp birkerelik versemmi
canım ben bikere öyle zannettim aç bu dedim mama verdim...alakası yokmuş,mamayıda yemedi...

canım buzdolabında 2 gün dayanıor,dondurucuda tabiki daha uzun süre...

ben de bırakacak diye korkuyorum cnm.
sen öğretmensin galiba.inşallah istediğin gibi olur.

canım bende öğretmenim ve doktorlar öğretmenlere rapor vermeye pek yanaşmıyorlar en azından ankarada öyle.bakalım bende alabilirsem alıcam alamazsam napıyım çıkıcam izne

Mrb kızlar

kzımı bugun kendı doktoruna goturdm oda aynı seyı soledı kalbnden ufuruk gelıo dedı kardıyolojıye yonşendırdı eko cektırcez ıns yoktur bısıyı kızmın yarum nekdr kotu oldum doktor onun kalbını dınlerken dunyadan bı haber doktoruna gulucukler sacıodu konusmya calısıodu ((((nolur dua edın kzımın bıseyı olmasın

Tatlım Allah acil şifalar versin geçici bir şeydir inşaallah Rabbim büyüktr bebişlerimizi korur sen güçlü olki bebişin korkmasın annesi...

acil şifalar dılıyorum kızınıza, allah onu sıze bagıslasın.

emzırırken bel ve sırt hatta kol agrısı cekenler var mı benım gıbı bılmıyorum ama emzırme yastıgı aldım ve neden onca ıvır zıvır arasında bunu da almamısım dıye kızdım kendı kendıme.
resmen ezıyet cekmısım dıyorum 2 ay boyunca. e bebek te var.

Mycey Emzirme ve Destek Minderi Baby Zebra - e-bebek.com

çoook kötüyümmm 8 gün sonra bebeğimi bırakıp çalışmaya başlayacam offf offff.rabbim sen yardım et rapor veren kimsede yok.nasıl bırakacam ben yavrumu mis kokulumu.bugünlerde ona baktıkça ağlayasım geliyor.

kız dermet nasılsın canım uzun bi aradan sonra yeni giriyorum kk ya faceye dadandık burayı unuttuk dedim bi bakayım ne var ne yok kırk yıllık dostumu görmüş gibi de sevindim hee nasılsın bebeiş nasıl doğumun nasıl oldu

sezeryan oldum canım allaha şükür beişim iyi büyüyor.bnm ilk zamanlar çok fazla ağrım vardı şimdi çok iyiyiz.bebişim beni ayırt etmeye başladı beni görünce nasıl gülücükler saçıyor bi görsen.ama oğlumu bırakacam diye içim sızlıyor.sizde ne var neyok??

bizde cok iyiyiz canım 9 gün sonra 4 aylığız inşaalh bizimkide aynı beni farkediyor gülüyor falan yaramaz bi durum yok....
demek işe baslıcaksın kim bakcak kuzuyaaa ... ne zordur tahmin edebiliyorum kenarda birikmiş sütün falan var mı yoksa mamamı verceksin canım

canım eğer sütün fazla geliyorsa eczanelerde süt saklama poşetleri var onllara koy at buzluğa daha sonra verirsin

aynen memeyle savaşıyor benim kız.emmiyor.geriniyor sürekli. başlıyor ağlamayamemeyi almamak için.((

kızlar bence anlattığınıza göre gazı yada o anda uyukusu vardır uykusu gelince cemre de ağlıo deli gibi bi de ısırıyr mememi cadalozzz

fufa cok cokk cookkk üzüldüm canım rabbim meleğine cok acil şifalar versin inş.ama beterin beteri var kalpde deilk olunca tedavi edilebiliyor die biliyorum allah yardımcın olsun canım inş.eko da bişey cıkmaz

sütüm var canım ama çok da fazla değil .k.v. bakacak canım. maşallah kocaman olmuşuz.

Gunaydin anneler
Birkac gundur ugrayamadim buralara, simdi gecmis yaptim geldim.
Kanamasi olanlara sesleniyorum. Agrisizsa buyuk ihtimalle normaldir ama iciniz rahat etmiyorsa bir doktora gitmekte fayda var tabi. Benim 35. Gun gibi lohusalik bitmisti ama birkac gun soinra azar azar tekrar basladi. Sonra 50-55 gune kadar araliklarla devam etti. Doktora gittim. Her sey normal dedi. Kirk sonu kanamasi diye birsey varmis, kirk gunden sonra da olabilirmis. 2. Ay bitince gecti hepsi. Bu arada paris filan soz konusu degildi.
Benim de ise baslamama 1 ay kaldi. Annem bakacak, sen merak etme diyor ama ben simdiden huzursuzlanmaya basladim. Her sabah ilk aklima gelen simdi ise gitmek icin uyansaydim ne kotu olurdu dusuncesi..

günaydın anneler
2 aylık aşımızı da olduk bakalım, ateş fln olmaz inş.

evet canım....
tek isteğim bebişimle biraz daha vakit geçirebilmek...
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................
seni çok iyi anlıyorum cnm. ben özelde çalışıyorum.bizim de kredi var. ay sonunu eksiyle kapatacak olmamıza rağmen bırakacağım.çalışmak fikri aklıma geldiğinde kızıma bakınca ağlıyorum ben( kamuda çalışsaydım nasıl düşünürdüm bilmiyorum ama özel olunca amannn azıcık büyüteyim tekrar başka iş bakarım diye rahatlık oluyor.
cnm çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.Rabbim yüzünüze gülsün.bişey çıkmaz inşallah...
cnm kanama konusundaki söylediklerin içimi rahatlattı. normal doğum yapmam rağmen doktora gitmeye korkuyorum. bende bir tuhafım işte.
bizim de 2 gün önce 2 ayımız bitti ve kesildi. bir daha gelirse doktorumu arayacağım sanırım.normal olduğunu düşünmeme rağmen neden bilmiyorum endişe ediyorum.
günaydın anneler
2 aylık aşımızı da olduk bakalım, ateş fln olmaz inş.

inşallah cnm.güzel güzel atlatırsınız. bizim de haftaya bakalım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…