saolsn cnm
günaydın kızlar nasılsnz kızımı bırktm ıse geldım ama bugun yanımda durck kzım oglen annemın ısı var kızmı alıp getrcem yanıma bırlıkte calıscaz:))))sız nasılsınz bebcıkler nasıll
slm kızlar bizde uzun zamandır yokduk burlarda, bizde herşey yolunda allaha şükür.....sadece iki gündür kızım kakasını yapamıyor, ıkınıyor ama zorlanıyor.......en iyi gelen şey su torbası, onu karnına koyunca rahatlıyor, az önce biraz tuvaletini yaptı......zeytinyağ sürdüm poposuna.......dün fitil atmıştım....gaz için olan damlalardan da verdim...başka önere bileceğiniz bir şey var mı??? Belki daha önceki konuşmalarda yazmışsınızdır ama benim şuanda hepsini okuma gibi bir zamanım yok......durum çok vahim değil ama yinede cevap veren olursa çok sevinirim kızlar......şimdiden saolun
günaydınlarr herkese iznimin bitmesine üçgün kaldı....kızlar arada biberonla sütümü vereyim sırf alışsın diye oğlum ama emmiyor.kaşıkla da almıyor dviti bile zor veriyorum.sizinkiler nasıl üç ayı bitti dörde giriyoruz.işe ne zaman başlayacağım belli değil bende arada biberonla vereyim diyorum sütümü.almıyor...
inş cnm ıse basldm takıla bılıyrm artık sen nasılsn ogluşunn nasılselm fufa buralara tekrar gelmene çok sevindimDenk gelirsek görüşürüz umarım
herkese merhaba.. Bu aralar baya yoruluyorum benim kuzu kurt oldu
Oğlum nedensiz yere ağlamaya başlıyor ne yapıcamızı şaşırıyoruz,
artık günde 1 kere kaka yapıyor çok sulu bi şekilde, gaz sorunu tam gaz devamm
Bendede hala göbek var, sıpa izin vermiyor ki azcık egzersiz yapayım.. Bide aşırı tatlı yemek istiyorum hamileyken tatlıdan tiksinmiştim şimdi tam tersi..
Bizden haberler böyle inş sizler ve kuzularınız da iyidir.
kızlar cuma günü işe balayacam çok kötüyüm.rapor almam lazım ama veren yok.çocuğuma bakıp bakıp ağlıyorum.allahım yardım et ne olur şu yasayı çıkarsınlar biran önce.:18:
günaydınlarr herkese iznimin bitmesine üçgün kaldı....kızlar arada biberonla sütümü vereyim sırf alışsın diye oğlum ama emmiyor.kaşıkla da almıyor dviti bile zor veriyorum.sizinkiler nasıl üç ayı bitti dörde giriyoruz.işe ne zaman başlayacağım belli değil bende arada biberonla vereyim diyorum sütümü.almıyor...
inş cnm ıse basldm takıla bılıyrm artık sen nasılsn ogluşunn nasıl
merhaba kızlar ben aralık annesi olacağım umarım. kabusla uyandım, size danışmak istedim. rüyamda doğum yapıyorum ve sütüm hiç gelmiyor, ertesi gün oluyor yine yok. sütü az gelenlerin acısını resmen hissettim iimde, o doyuramama hissini falan.. sütün gelmemesi olmaz değil mi, yani benm göğüslerden şimdiye kadar bi sıvı gelmedi de, kimilerinin doğumdan önce gelirmiş. beden olarak da büyümedi hala 75 te kaldı..
Canim mrb ben de eylul annesiyim. Sut konusundaki sikintini okuyunca yazmak istedim. Ben de basarili oldu. Bi arakadasimin tavsiyeleriydi yaptiklarim cok basarili oldu. Yaptiklarimi aynen uygula.
Oncelikle dogumdan once bende de sut yoktu hatta doguma girmeden once bile kontrol ettim yoktu. Ayrica sutun gogus olcusuyle hic alakasi yok benimkiler dogumdan 3-4 gun sonra sismeye basladi.
Dogumum sezeryan oldu ve 1,5 hafta once oldu. Simdi gelelim yapacaklarina.
1. En onemli sey sut konusunu kafana hic takmayacaksin her zaman sutum var sutum gelecek bebegim doyuyor diye kendin inanacaksin.
2. Dogumdan 1 hafta once hurma ve boza tuketmeye basla ve logusalik zamani da devam et.
3. Dogumdan hemen sonra emzirmeye basla gelse de gelmese da zorla bebis emmeye alissin.
4. Kimsenin sut konusunda yorum yapmasina izin verme. Bunu dogumdan once herkese tenbih et ve sut var gibi senin moralini yuksek tutsunlar.
5. Hic bir seyi kafana takma.
İnan ben bu sekilde sutun gelmesini sagladim. İlk bir kac gun hic sut yoktu siktigim zaman belli belirsiz bir islaklik oluyordu. Ama emzirdim emzirdim inatla. Bebeklerbir kac gunidare edecek kadar tok oluyorlarmis. Kizim hatta fizyolojik sarilik bile oldu doktor kontrolunde gecti. Doktor emzirmeye devam et dedi. Belki ciddi bir sarilik olsaydi mama ver derdi ama cok sukur gecti. Sen de o asamada dr a sorarsin. Allahima sukurler olsun kizim 2 aylik ve daha su bile vermedim. Sutum saril saril bazi geceler islak iyaniyorum. Bu arada dogumdan hemen sonra bana beslenme uzmani hastanede rezene verdi ilk gun 4-5 bardak rezene ictim. Yaninda poset rezene gotur. Hala gunde 2 bardak rezene iciyorum cok guzel artiriyor sutu.
Bir de sut kadar onemli bir konu meme yarasi ben yasadim o kadar zor ki agaya aglaya emzirdim. Hatta lansinoh saf z.yagi kullanmama ragmmen. Sonra doktorumun onerisi ile mustela gogus basi kremi ve avent gogus kalkani aldim. Emzirdikten sonra kremi surup kalkani taktim ve iyilesti cok kisa surede. Sana tavsiyem bastan bunlari kullanman.
Sormak istedigin herhangi bir sey olursa seve seve cevaplarim. Zor bir surec bir o kadar da keyifli. Hicbir sei kafana takma keyfini cikarmaya bak. Hayatinin anlaminin doruk noktasi gunleti guzel anilara cevirmeye bak.
kızlar ben çook fena grip oldum inş bebeğime geçmez...
Nasıl olsun büyümeye çalışıyoEmzik ve biberon kabul etmiyo, gündüz artık hiç uyuyamıyo uyumayıncada sinirlenip ağlıyo. Bebek arabası alıcam bi tane evde gezdirip uyutmak için bakalım işe yarıyacak mı..
işe baslyp bırakmak cok zor saat bası aryrm anne napıosunz dıe:)) bızımkı bıberonaalıstı hatta bıberon secıı bıle yapıo bıtane bıberonun kafadı sarı ondan baska bıberonun almıo agzına zıllı :)))
allh yardmcn olsn cnm bebk arabası cok ıse yarıo ılk zmnlr bzmkı hep bebk arbsyla evde dolanıyduk
cok gecms olsn buarada ıns hemn gecer
kızlar sızden dua ıstyrm bnm ıcın az cok bılysnz durumumu dun evıme gttım belkı cocgnu ozler belkı duzlr dıe ama boşa adam cocuguda benıde ıstmdgnı acık bı dılle soyledı ev almıstık onun borcu vr bıde ısyerne borc yaptı bnm ıcın onlr var dıe durymus bende evı bana devret davayıda ac gıt dedım kaderm buymus dıyp sıneye cekıyrm ama onn aılesde sebp oldu bunlara sızden sadece bnm ve cocugm ıcın dua etmnzı ıstyrm kusura bakmyn sayfayıda bole seylerle mesgul edıyrm ama...
yok canım yok almıyor bir türlüü.o kadar süt sağdım içer diye ama yok almıyor.her gün deniyorum işin kötüsü sütümde eskisi gibi değil azalmış gibi geliyor üç ayı bitiyor dörde girecez cuma günü bende sağdığım sütleri çözdürüp vereyim hemen mamaa geçmiyeyim diyorum almıyor.gece hiç uyumuyor sanırım doymadığından..seninki kaç aylık oldu kii başladın mı işe??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?