allh yardmcn olsn cnm zor oluo senn ıcın baya benm kzın gece sorunu yok sukur sbhda 10 da ıse gelyrm uykumu alblyrm allh yardmcn olsn
biz iyi sayılırız teyzesi,bigün bigünümüze uymuyor,yani hala bi düzen oturtamadık....
uyku problemi aynen bizdede var malesef....
sende kib ......
canım benim cadıda bazen ayrılmak istemiyor memeden....
ben şöyle yapıyrm o zaman,yanına yatıp memeyi veriyrm,uyuyunca hissettirmeden memeyi çekiyrm....
tabi uyumamak için kendimi zor tutuyrm,çünkü baya tehli,keli bi pozisyon korkuyrm burnu falan tıkanır die....
ne zaman büyüyüp düzelicek bu çocuklar.....
bunun haricinde nasılsın ,iyileştimi oğluşun,ishal geçti mi?
günaydın....
iyiyiz işte kızımı uyuttum biraz keyiy yapayım dedimmmm
hem çalışmak hemde evde bebişle ilgilenmek geceleri zor olsa gerek....
bakalım ben napıcam haftaya....
saol cnm allh razıolsun...canım mrb....
Başına gelenlere çok üzüldüm inan....
öncedende böyle sorun olduığunu biliyrdum,bebiş olunca belki herşey düzelir die düşünmüştüm...
Boşver herşeyin hayırlısı....belki hayatında o olmadan özellikle tabi onun ailesi olmadan daha rahat edip çok çok daha mutlu olucaksınız kızınla.....
Yalnızda değilsin ailen yanında ne mutlu.....
Sen hiç birşeyi kafana takma kızını düşün sadece ,allah onları bildiği gibi yapsın......
Allah e havale et gitsin.....sakın üzülme,üzülmene değicek insanlar değilmiş.....
Senin ve yavrun için dua edicem....
ii çok şükür aman olmasın ya gece uyuyan çocuk daha sağlıklı oluyor.. Akşam kaçda çıkıyorsun pekii geçmi
Kizlar kurabiyelerim nasil olmuEki Görüntüle 563572 Eki Görüntüle 563573 s?
saol cnm allh razıolsun...
yok cnm 7 de cıkıyrm gec cıktgmda oluo ama aksam yınede gdyrm emzırmye yada sagmaya gerı ıse gelıyrm ıdare edyrz ole
slm canım naber
bebiş nasıl?
kilo olayın nasıl gidiooo.???
anladım canım ayy anne olmak zormuş ya:) ben allahtan erken çıkıyorum 5 de koşa koşa kıza git sonra da annem bakıyor benimde ewini yatağını arıyor
Cok tesekkur ederim canim kurabiyeleri kendim yaptim hem de cok kucuk bir butceyle. Yapmasi da cok zor degilmis hem de seker hamuru kullanmadan yaptim evde kendi hazirladigim glazurle...mükemmel olmuşlaaaaaaarrrr
en son ne zaman foruma girdim hatırlamıyorum bile.
Kuzum hasta oldu, antibiyotiğe başladık dün, çok öksürüyor balgamı da var, göğsünde hırıltı var, ya öyle kötü bişey ki o ağlıyor ben ağlıyorum. Evde de sorunlar var, anneme de küstüm, beni çok kırdı, kendimi çok yalnız hissediyorum, birkaç gündür sütüm azaldı, akşam üstü bi kesiliyor gece 1, 2 ye kadar hiç gelmiyor, devam sütü aldım, dün bi biberonu dikti kafaya sonra hepsini kustu. Devam sütünü hazırlayana kadar bizimki çığlık çığlığa ağlıyor. Eşim de hafta sonu bıraktı beni yalnız bebekle, dün de arkadaşının yanına gidiyordu akşam artık dayanamadım patladım, insaf dedim günlerdir dışarı çıkmıyorum, gece gündüz bebeğe bakıyorum senin aklın fikrin gezmekte dedim, gitmedi dün ama bugün yarın gider, haftasonu beni yine yalnız bırakır, pazar günü ağlaya ağlaya baktım resmen, çok bunaldım. Ne dolmuşum ama.
cok gecmıs olsn cnm benmkınde de oksuruk vardı bende antıbıyotık veryrm benmkınn dogdugundan berı burnu tıkalı sureklı bı hırıltısı var ıns hemn gecer bbesnn hastalıgı
atlatacaksın canım her şerde bi hayır varmış demekki hayırlısı böyleymiş bebeğinle birlikte herşeyin üstesinden gelirsin elbet bi yuva kolay yapılmıyoo ama kolay yıkılıyoo maalesefıns cnm ama canım cok acıo neden ben neden dyorum bı ınsan nasıl bukadr vıcdansız olabılır dyrm ben bu adam ıcın aıleme karsı geldım onlar ıstemdlr ben dırettım karsılgı bumuydu ıns kolay atlatrım bugunlerı
merhaba canım nasılsınn..merhabalaarruzun zaman oldu annişler hepiniz iyisinizdir umarım bebşim uyuyo şuan ama geceleri uyumuyo.bide en büyük sıkıntımız sağ memeyi tutmuyo bi türlü ne yaptıysak olmadı sizde ne var ne yok..her şey yolundamı bebeklerle..geçmişi çok okuyamadım..şimdilik kendinize iyi bakın
iyim canım yaa Efe bey çok yaramaz gündüz sıfır uyku gecede sık sık memeye kalkıyoo uykusuz kalıyorum ev desen almış başını gidiyoo Allah sağlık versinde idare etmeye çalışıyoruz artık..canım naber?
efe nasıl?
hiç uğramıyosun kk ya,yoksa face demisiniz????
çoook geçmiş olsun canım yaa hemen iyileşir inşallah ufaklık..en son ne zaman foruma girdim hatırlamıyorum bile.
kuzum hasta oldu, antibiyotiğe başladık dün, çok öksürüyor balgamı da var, göğsünde hırıltı var, ya öyle kötü bişey ki o ağlıyor ben ağlıyorum. Evde de sorunlar var, anneme de küstüm, beni çok kırdı, kendimi çok yalnız hissediyorum, birkaç gündür sütüm azaldı, akşam üstü bi kesiliyor gece 1, 2 ye kadar hiç gelmiyor, devam sütü aldım, dün bi biberonu dikti kafaya sonra hepsini kustu. Devam sütünü hazırlayana kadar bizimki çığlık çığlığa ağlıyor. Eşim de hafta sonu bıraktı beni yalnız bebekle, dün de arkadaşının yanına gidiyordu akşam artık dayanamadım patladım, insaf dedim günlerdir dışarı çıkmıyorum, gece gündüz bebeğe bakıyorum senin aklın fikrin gezmekte dedim, gitmedi dün ama bugün yarın gider, haftasonu beni yine yalnız bırakır, pazar günü ağlaya ağlaya baktım resmen, çok bunaldım. Ne dolmuşum ama.
bende almayı düşündüm ondan acaba bebeğin canını acıtıyo mu canım yaa bizimkinin burun çok tıkanıyooKizlar burun tikanikligi icin bi alet kesfettik super kizim cok rahatladi. Bir ucunu agziniza bir ucunu da tikali buruna sokuyorsunuz. İslemden once buruna deniz suyu verip sumugu yumusatiyorsunuz. Deneyince sok oldum o kadar cok sumuk cikti ki o kucucuk buruna nasil sigmis dedim. Markasi da Otribebe. Siddetle tavsiye ederim.
ben yaptırmadımm zaten 3.aya gireceğizz. doktorda bişey demedi yaptırın diyeKizlar aranizda rota asisi yaptiran var mi yarin 2. Ay asilarimizi olacaz. Rotayi da beraber yaptirmak gerekiyormus. Fikri olan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
en son ne zaman foruma girdim hatırlamıyorum bile.
kuzum hasta oldu, antibiyotiğe başladık dün, çok öksürüyor balgamı da var, göğsünde hırıltı var, ya öyle kötü bişey ki o ağlıyor ben ağlıyorum. Evde de sorunlar var, anneme de küstüm, beni çok kırdı, kendimi çok yalnız hissediyorum, birkaç gündür sütüm azaldı, akşam üstü bi kesiliyor gece 1, 2 ye kadar hiç gelmiyor, devam sütü aldım, dün bi biberonu dikti kafaya sonra hepsini kustu. Devam sütünü hazırlayana kadar bizimki çığlık çığlığa ağlıyor. Eşim de hafta sonu bıraktı beni yalnız bebekle, dün de arkadaşının yanına gidiyordu akşam artık dayanamadım patladım, insaf dedim günlerdir dışarı çıkmıyorum, gece gündüz bebeğe bakıyorum senin aklın fikrin gezmekte dedim, gitmedi dün ama bugün yarın gider, haftasonu beni yine yalnız bırakır, pazar günü ağlaya ağlaya baktım resmen, çok bunaldım. Ne dolmuşum ama.
çook hastayım çoook gözümden yaşlarr akıyoo burun desen salya sümük ses soluk gitti birde öksürük başladıı oğlumada tek başıma bakıyorumm ne yapacağım ben yaaa yavrum hasta olmasa bari yaaa..:2::2::2:
sağol canım bebiş iyi, sünnet yaptırmayı düşünüyoruz yakında onu araştırıyorum.
kilo sabitlendi ya, spora başlıcam bakalım verebilirim inş.
çok kötü hissediyo insan kendini kolum bacağım kadar
senin nasıl gidiyo
yaaa desene oğluşun koca adam olucaaaak....sağol canım bebiş iyi, sünnet yaptırmayı düşünüyoruz yakında onu araştırıyorum.
kilo sabitlendi ya, spora başlıcam bakalım verebilirim inş.
çok kötü hissediyo insan kendini kolum bacağım kadar
senin nasıl gidiyo
cnım ben yaptırmadım...Kizlar aranizda rota asisi yaptiran var mi yarin 2. Ay asilarimizi olacaz. Rotayi da beraber yaptirmak gerekiyormus. Fikri olan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
çook hastayım çoook gözümden yaşlarr akıyoo burun desen salya sümük ses soluk gitti birde öksürük başladıı oğlumada tek başıma bakıyorumm ne yapacağım ben yaaa yavrum hasta olmasa bari yaaa..:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?