2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok zor birde kimin bakacağı önemli yasadıı ewden çıkınca daha da zor oluyor yerini falan arıyor ya

saol cnm allh razıolsun...

ii çok şükür aman olmasın ya gece uyuyan çocuk daha sağlıklı oluyor.. Akşam kaçda çıkıyorsun pekii geçmi

yok cnm 7 de cıkıyrm gec cıktgmda oluo ama aksam yınede gdyrm emzırmye yada sagmaya gerı ıse gelıyrm ıdare edyrz ole

saol cnm allh razıolsun...

yok cnm 7 de cıkıyrm gec cıktgmda oluo ama aksam yınede gdyrm emzırmye yada sagmaya gerı ıse gelıyrm ıdare edyrz ole

anladım canım ayy anne olmak zormuş ya:) ben Allahtan erken çıkıyorum 5 de koşa koşa kıza git sonra da annem bakıyor benimde ewini yatağını arıyor

slm canım naber
bebiş nasıl?
kilo olayın nasıl gidiooo.???

sağol canım bebiş iyi, sünnet yaptırmayı düşünüyoruz yakında onu araştırıyorum.
kilo sabitlendi ya, spora başlıcam bakalım verebilirim inş.
çok kötü hissediyo insan kendini kolum bacağım kadar

senin nasıl gidiyo

anladım canım ayy anne olmak zormuş ya:) ben allahtan erken çıkıyorum 5 de koşa koşa kıza git sonra da annem bakıyor benimde ewini yatağını arıyor

benımde oyle bı sorunu vardı baska yerde uyumuyodu ılk zmnlr anneme gecnce zorlndm uyumadı ama alıstı yalnoız gecen evıme gttgmde farkettım evını ozluo herzmnkı yatredgm yerıne koydum nası guluo sevınıo ama oda alıstı anneanneye eve aksamları eve nasıl gdyrm blmyrm kı ben gun ıcınde de 2 kere gdp geldgm halde ozluyrm cok

en son ne zaman foruma girdim hatırlamıyorum bile.

kuzum hasta oldu, antibiyotiğe başladık dün, çok öksürüyor balgamı da var, göğsünde hırıltı var, ya öyle kötü bişey ki o ağlıyor ben ağlıyorum. Evde de sorunlar var, anneme de küstüm, beni çok kırdı, kendimi çok yalnız hissediyorum, birkaç gündür sütüm azaldı, akşam üstü bi kesiliyor gece 1, 2 ye kadar hiç gelmiyor, devam sütü aldım, dün bi biberonu dikti kafaya sonra hepsini kustu. Devam sütünü hazırlayana kadar bizimki çığlık çığlığa ağlıyor. Eşim de hafta sonu bıraktı beni yalnız bebekle, dün de arkadaşının yanına gidiyordu akşam artık dayanamadım patladım, insaf dedim günlerdir dışarı çıkmıyorum, gece gündüz bebeğe bakıyorum senin aklın fikrin gezmekte dedim, gitmedi dün ama bugün yarın gider, haftasonu beni yine yalnız bırakır, pazar günü ağlaya ağlaya baktım resmen, çok bunaldım. Ne dolmuşum ama.

cok gecmıs olsn cnm benmkınde de oksuruk vardı bende antıbıyotık veryrm benmkınn dogdugundan berı burnu tıkalı sureklı bı hırıltısı var ıns hemn gecer bbesnn hastalıgı

cok gecmıs olsn cnm benmkınde de oksuruk vardı bende antıbıyotık veryrm benmkınn dogdugundan berı burnu tıkalı sureklı bı hırıltısı var ıns hemn gecer bbesnn hastalıgı

Kizlar burun tikanikligi icin bi alet kesfettik super kizim cok rahatladi. Bir ucunu agziniza bir ucunu da tikali buruna sokuyorsunuz. İslemden once buruna deniz suyu verip sumugu yumusatiyorsunuz. Deneyince sok oldum o kadar cok sumuk cikti ki o kucucuk buruna nasil sigmis dedim. Markasi da Otribebe. Siddetle tavsiye ederim.

Kizlar aranizda rota asisi yaptiran var mi yarin 2. Ay asilarimizi olacaz. Rotayi da beraber yaptirmak gerekiyormus. Fikri olan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.

atlatacaksın canım her şerde bi hayır varmış demekki hayırlısı böyleymiş bebeğinle birlikte herşeyin üstesinden gelirsin elbet bi yuva kolay yapılmıyoo ama kolay yıkılıyoo maalesef
merhaba canım nasılsınn..
şunu denedinmi mesela sol memeyi veriyosun yaa ağzından çıkarttığı anda aynı pozisyonda sağ memeyi ver sol memeyi verir pozisyonda birde onu dene bakalım birde yatarak verebilirsin inşallah alır canımm benimkide almıyodu çook inat ettim aldırdım sonunda..
canım naber?
efe nasıl?
hiç uğramıyosun kk ya,yoksa face demisiniz????
iyim canım yaa Efe bey çok yaramaz gündüz sıfır uyku gecede sık sık memeye kalkıyoo uykusuz kalıyorum ev desen almış başını gidiyoo Allah sağlık versinde idare etmeye çalışıyoruz artık..
orası daha kolay oluyo yaa oğlan uyusa sık sık buraya gelirim ama yok uyumuyoo sıpa bi türlüü sizde gelsenizee orayaa..
çoook geçmiş olsun canım yaa hemen iyileşir inşallah ufaklık..
arada eşleri bi fırçalamak lazımm bi saat de o baksın da sen kafa dağıt yaa çook benciller çook.. bol süt arttırıcı şeyler tüket canım inşallah artar sütün.. bulgur pilavı,kısır,boza,malt içeceği,aşure bool su bunları tüket canım inşallah işe yarra..
bende almayı düşündüm ondan acaba bebeğin canını acıtıyo mu canım yaa bizimkinin burun çok tıkanıyoo
Kizlar aranizda rota asisi yaptiran var mi yarin 2. Ay asilarimizi olacaz. Rotayi da beraber yaptirmak gerekiyormus. Fikri olan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
ben yaptırmadımm zaten 3.aya gireceğizz. doktorda bişey demedi yaptırın diye

çook hastayım çoook gözümden yaşlarr akıyoo burun desen salya sümük ses soluk gitti birde öksürük başladıı oğlumada tek başıma bakıyorumm ne yapacağım ben yaaa yavrum hasta olmasa bari yaaa..:2::2::2:

çoook geçmiş olsun cnm postural drenaj yap yani sırtına hafif hafif vur balgamını rahat çıkarır.bide geçenlerde görümcemden duydum bebeğinin sırtına ve göğsüne nane ve zeytin yaği sürmüş iyi gelmiş..dene istersenbu arada bazen banada öyle oluyor bi yandan işe gitmeyim allah canımı alsın diyorum bir gün daha fazla kalabilmek için can atıyorum bi yandanda sıkılıyorum.hem evim pırıl pırıl olsun istiyorum malum k.v.ye komşuyum..diğer yandanda bebeğimi bi sn bile bırakmak istemiyorum.eşimde iyice ev hanımlığıma alıştı temizliği iyice bıraktı..dışarı çıkmak deyince bi tek k.v.gitmek geliyor eşimin aklına..

Son düzenleme:

bebeğime yeni doğduğu zaman sünnet ettirin demişti dr.pipisinde darlık varmış .korkuyorum ben bi yandan da işe başlamadan yaptırmak istiyorum.umarım rahat geçer..

yaaa desene oğluşun koca adam olucaaaak....
canım arkadaşımın oğlu 18 aylıktı yatırmak istedi daha çok küçük narkozu kaldıramaz die doktorlar izin vermemiş....

kilo olayını sorma yaaa,hem şikayet ediyrm hemde süt olmıycak die yiyip duruyrm,bakalım bu hafta başladım dikkat etmeye ,umarım bozmammmm.........

cnım ben yaptırmadım...
bi çok yan etkisi varmış....
aile hekimime falan danıştım oda yaptırmamış kızına,özel aşıların hiçbirini ben yaptırmıyrm die cevap verdi...

canımmmm çoooooooooooooooooooookkk geçmiş olsun..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…