bizim de hafif bi darlık var, kireçlenme yapıyo gibi.bebeğime yeni doğduğu zaman sünnet ettirin demişti dr.pipisinde darlık varmış .korkuyorum ben bi yandan da işe başlamadan yaptırmak istiyorum.umarım rahat geçer..
sen kimsin ki yaa, bu grup da ne grupmuş be.ya kızlar facede grup kaybolmuşbakıyorum yok
o nasıl doktormuş ya, 1 ayı doldurduktan sonra yapıyolar, büyüdükçe daha zor oluyomuş.yaaa desene oğluşun koca adam olucaaaak....
canım arkadaşımın oğlu 18 aylıktı yatırmak istedi daha çok küçük narkozu kaldıramaz die doktorlar izin vermemiş....
kilo olayını sorma yaaa,hem şikayet ediyrm hemde süt olmıycak die yiyip duruyrm,bakalım bu hafta başladım dikkat etmeye ,umarım bozmammmm.........
Kizlar burun tikanikligi icin bi alet kesfettik super kizim cok rahatladi. Bir ucunu agziniza bir ucunu da tikali buruna sokuyorsunuz. İslemden once buruna deniz suyu verip sumugu yumusatiyorsunuz. Deneyince sok oldum o kadar cok sumuk cikti ki o kucucuk buruna nasil sigmis dedim. Markasi da Otribebe. Siddetle tavsiye ederim.
Kizlar burun tikanikligi icin bi alet kesfettik super kizim cok rahatladi. Bir ucunu agziniza bir ucunu da tikali buruna sokuyorsunuz. İslemden once buruna deniz suyu verip sumugu yumusatiyorsunuz. Deneyince sok oldum o kadar cok sumuk cikti ki o kucucuk buruna nasil sigmis dedim. Markasi da Otribebe. Siddetle tavsiye ederim.
Kizlar aranizda rota asisi yaptiran var mi yarin 2. Ay asilarimizi olacaz. Rotayi da beraber yaptirmak gerekiyormus. Fikri olan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
çoook geçmiş olsun dikkat et minişe....:18:
çook teşekkürler kızlarr boğazlarım çok acıyoo ne yapacağımı bilemedim yaaa yutkunamıyorumm gece uyuyamadım acısında..canımmmm çoooooooooooooooooooookkk geçmiş olsun..........
merhabalr, ben kilo vermek için zumba yapıyorum dün başladım daha çok eğlencelii acayip ter attırıyoo denemeni tavsiye ederimmbizim de hafif bi darlık var, kireçlenme yapıyo gibi.
canım kızınn çook tatlı maşallahh benim oğlan gibi saçlıı:))
kızlarr benim sıpa hiç durmuyoo yaa heep kucakta akşama kadarr koltuğa fln koyduğum an basıyoo yaygarayıı ne yapcam bu ufaklıkla bilmiyorum yaa kısa ısa uyuyoo bazen 10 dk bazen yarım saat o zamanlarda hızlı hızlı işlerimi hallediyorum yemek zaten yiyo yemiyoo gibiyimm birde uyuduğu zaman spor yapıyorum mecbur yoksa bu kilolarr gitmeyecek benden.. geceleride taa 12-1 gibi uyuyoo sonra 3-5-6-7 habire kalkıp duruyoo bazen uyuyoo bazen uyumuyoo 3 ayı dolduracağız nerdeysee nerde bu uyku yaaa şöyle 11de yatsaa sabah 6-7 gibi kalksa ahhh ahhhh
slm kızlar
bugun oglumun 2.ay aşısı var sız yaptırdınız mı çok sancı yapıyo mu acaba :26:
slm kızlar
çook teşekkürler kızlarr boğazlarım çok acıyoo ne yapacağımı bilemedim yaaa yutkunamıyorumm gece uyuyamadım acısında..
Cnm cok gecmıs olsun bende de bı kırgınlık var hasta olcak gbym ıns grıop olmam
merhabalr, ben kilo vermek için zumba yapıyorum dün başladım daha çok eğlencelii acayip ter attırıyoo denemeni tavsiye ederimm
canım kızınn çook tatlı maşallahh benim oğlan gibi saçlıı:))
kızlarr benim sıpa hiç durmuyoo yaa heep kucakta akşama kadarr koltuğa fln koyduğum an basıyoo yaygarayıı ne yapcam bu ufaklıkla bilmiyorum yaa kısa ısa uyuyoo bazen 10 dk bazen yarım saat o zamanlarda hızlı hızlı işlerimi hallediyorum yemek zaten yiyo yemiyoo gibiyimm birde uyuduğu zaman spor yapıyorum mecbur yoksa bu kilolarr gitmeyecek benden.. Geceleride taa 12-1 gibi uyuyoo sonra 3-5-6-7 habire kalkıp duruyoo bazen uyuyoo bazen uyumuyoo 3 ayı dolduracağız nerdeysee nerde bu uyku yaaa şöyle 11de yatsaa sabah 6-7 gibi kalksa ahhh ahhhh
slm kızlar
mattika kim olduğumdan sanane
fufa geçmiş olsun canım, huysuzlanmıştır kızın hemen üşümez merak etme.
kızlar rota aşısını yaptırmadım ben, 2 aylık aşılarını aile sağlığı merkezinde yaptırdım, dr.a götürmedim 2 aylık kontrole. hastane ortamına sokmayı hiç istemiyorum.
özel hastane bile olsa.
şimdi aklıma takıldı yaptırsa mıydım ya
çok fena bunlar gerçekten canım yaa ne zaman kucaktan inecek bilmiyorum zaten uyumuyodaa Allahım yardım et yaa zormuş annelik..canım slm benim bebeğimde hep kucağımda.yemek bile yiyemiyorum.70 kilo ile doğum yaptım.şuan 52 kilodayım.açlıktan kilolar hemen gitti.akşam eşim gelince onda dursa rahat edicem ama benden başka kimsede durmuyor.eşim yemeği ekmek arası yapıp elime vedriyor.bir elimde ekmek bir elimde kızım.nerdeyse çorbayı ekmek arası yapacağız.emziğe alıştırdım rahat ediyim diye.emziğiemerken elim itutuyor kalkmayım diye.kalkmazsam emiyor.kalkarsam emziği atıyor bağırıyor gelip veriyim diye.çok fena kızım çooookkkkk
bende yaptırmadım 2 aylık aşılarınıda sağlık ocağında yaptırdım ne kendi doktorumuz nede aile hekimimiz bahsetmedi rotadanfufa geçmiş olsun canım, huysuzlanmıştır kızın hemen üşümez merak etme.
kızlar rota aşısını yaptırmadım ben, 2 aylık aşılarını aile sağlığı merkezinde yaptırdım, dr.a götürmedim 2 aylık kontrole. hastane ortamına sokmayı hiç istemiyorum.
özel hastane bile olsa.
şimdi aklıma takıldı yaptırsa mıydım ya
banada milupadan gelmişti setler kitapçık fln..kızlar hipp bebek kulübüne üye olanlara paket gönderiyor ücretsiz, bize geldi içinden devam formülü ve bitki çayları çıktı sizlerede tavsiye ederim
sağol canım ne bulursam deniyorum valla hemen atlatsam bari yaarotayı ben yaptırmayacağım bide arbatık hastaneye götürmüyorum aile hekimimiz çok güzel bakıyor herşeyine hemde evimize yakın..
sibel; ben gribi limonlu ballı sıcak suyla atlattım şükür sende dene bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?