2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebeğime yeni doğduğu zaman sünnet ettirin demişti dr.pipisinde darlık varmış .korkuyorum ben bi yandan da işe başlamadan yaptırmak istiyorum.umarım rahat geçer..
bizim de hafif bi darlık var, kireçlenme yapıyo gibi.

ya kızlar facede grup kaybolmuş bakıyorum yok
sen kimsin ki yaa, bu grup da ne grupmuş be.

o nasıl doktormuş ya, 1 ayı doldurduktan sonra yapıyolar, büyüdükçe daha zor oluyomuş.
aynen ya benim de işime geliyo süt azalmasın diye yemek

Son düzenleme:

canım benden eskilerden şöyle bi tavsiye duydum... burun tıkanıklığı için anne sütü birebirmiş bi kaç damla tıkalı buruna koymak gerekiomuş.. birde öksürük için sırtına zeytinyağı-karabiber karışımı süpermiş bebekler için hemen geçiriomuş...

bizim doktor ilk zamandan beri önermişdi önce bruna sıkıyorum sonra otribebe ile çekiyorum çok memnunm bizden de çok çıkıyor malesef

Kizlar aranizda rota asisi yaptiran var mi yarin 2. Ay asilarimizi olacaz. Rotayi da beraber yaptirmak gerekiyormus. Fikri olan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.

eweet canım biz yaptırdık 2.ay aşı ise aynı gün yaptırmak gerekiyor mutlaka ağızdan zaten bizimki şapurdatarak ağzını yedi sanırım güzel bişe:) 2.dozda 4. ayda yapılacak inş bnce yaptır mutlaka

çoook geçmiş olsun dikkat et minişe....:18:

canımmmm çoooooooooooooooooooookkk geçmiş olsun..........
çook teşekkürler kızlarr boğazlarım çok acıyoo ne yapacağımı bilemedim yaaa yutkunamıyorumm gece uyuyamadım acısında..
bizim de hafif bi darlık var, kireçlenme yapıyo gibi.
merhabalr, ben kilo vermek için zumba yapıyorum dün başladım daha çok eğlencelii acayip ter attırıyoo denemeni tavsiye ederimm

canım kızınn çook tatlı maşallahh benim oğlan gibi saçlıı:))

kızlarr benim sıpa hiç durmuyoo yaa heep kucakta akşama kadarr koltuğa fln koyduğum an basıyoo yaygarayıı ne yapcam bu ufaklıkla bilmiyorum yaa kısa ısa uyuyoo bazen 10 dk bazen yarım saat o zamanlarda hızlı hızlı işlerimi hallediyorum yemek zaten yiyo yemiyoo gibiyimm birde uyuduğu zaman spor yapıyorum mecbur yoksa bu kilolarr gitmeyecek benden.. geceleride taa 12-1 gibi uyuyoo sonra 3-5-6-7 habire kalkıp duruyoo bazen uyuyoo bazen uyumuyoo 3 ayı dolduracağız nerdeysee nerde bu uyku yaaa şöyle 11de yatsaa sabah 6-7 gibi kalksa ahhh ahhhh

Son düzenleme:

canım slm benim bebeğimde hep kucağımda.yemek bile yiyemiyorum.70 kilo ile doğum yaptım.şuan 52 kilodayım.açlıktan kilolar hemen gitti.akşam eşim gelince onda dursa rahat edicem ama benden başka kimsede durmuyor.eşim yemeği ekmek arası yapıp elime vedriyor.bir elimde ekmek bir elimde kızım.nerdeyse çorbayı ekmek arası yapacağız.emziğe alıştırdım rahat ediyim diye.emziğiemerken elim itutuyor kalkmayım diye.kalkmazsam emiyor.kalkarsam emziği atıyor bağırıyor gelip veriyim diye.çok fena kızım çooookkkkk

slm kızlar
bugun oglumun 2.ay aşısı var sız yaptırdınız mı çok sancı yapıyo mu acaba :26:

yaptırdım tabiki.hiçkorkma aşılar eskisi gibi değil.ama sen yinede calpol yazdır doktora.ağrısı yada ateşi olursa verirsin yarım ölçek uyur mışl mışıl

slm kızlar

biz bugün 3.ay 5 günlüğüz biz yaptırdık çok halsiz oldu bzim ve uyudu sürekli dr bünyesine ağır gelmişdi korkma dedi uyanıyor kafası hariç hiç bir yerini hareket ettiremedi garibim..

kızlar biz demir ilacına başladık kıza başlayan warmıı aç karnına dedi dr we üzerine hemen emzirme açken weriyorum yarım saat oyalamaya çalışıyoruz kıyamet koparıyor

slm kızlar

cnm bn yaptrdm ates olabılır dedı doktor fıtıl verdı ben eve gelınce yarım fıtıl verdım allha sukuragrısıda atesıde olmadı

Kızlar dun kzımın babası geldı benı aradı eve gelcekmısın dıe sordu gelmıcem dedım ozamn ben gelıyım kızımı gorucem dedı ı gel gor dedım aksam anneme geldı kızımda yenı uyanmıstı bunu ustu kalın dıe bıraz soydu ev cok sıcak dıe oynadılar mamsını yedrdı ama benım zıllı kaslarını catarak nası bakıo ona ılk zmnlr hep aglıodu babsında bu kız benı sevmıo dıodu ee dedım 9 ay boyunce ben bu bebgı ıstemyrm dedın durdun oda duyuyodu ıcerde napmasını beklıysn dedım neyseee...
Dun aksam bzmkı nasıl huzrsz oldu delı gbı aglıo durmuo altına ladım kucgmda gezdryrm yok annm aldı kucagna ayaklarnı karnını ısıttı ıyıce uyudu sonra yavrm ustunu cıkranca karnı agrıdı galıba nasıl uzuldm onu ole aglrkn hc gormedım cunku ole sevdı babası gttı sonra

fufa geçmiş olsun canım, huysuzlanmıştır kızın hemen üşümez merak etme.

kızlar rota aşısını yaptırmadım ben, 2 aylık aşılarını aile sağlığı merkezinde yaptırdım, dr.a götürmedim 2 aylık kontrole. hastane ortamına sokmayı hiç istemiyorum.
özel hastane bile olsa.
şimdi aklıma takıldı yaptırsa mıydım ya

kızlar hipp bebek kulübüne üye olanlara paket gönderiyor ücretsiz, bize geldi içinden devam formülü ve bitki çayları çıktı sizlerede tavsiye ederim

Son düzenleme:

rotayı ben yaptırmayacağım bide artık hastaneye götürmüyorum aile hekimimiz çok güzel bakıyor herşeyine hemde evimize yakın..

sibel; ben gribi limonlu ballı sıcak suyla atlattım şükür sende dene bi.

Son düzenleme:
çok fena bunlar gerçekten canım yaa ne zaman kucaktan inecek bilmiyorum zaten uyumuyodaa Allahım yardım et yaa zormuş annelik..
bende yaptırmadım 2 aylık aşılarınıda sağlık ocağında yaptırdım ne kendi doktorumuz nede aile hekimimiz bahsetmedi rotadan
kızlar hipp bebek kulübüne üye olanlara paket gönderiyor ücretsiz, bize geldi içinden devam formülü ve bitki çayları çıktı sizlerede tavsiye ederim
banada milupadan gelmişti setler kitapçık fln..
sağol canım ne bulursam deniyorum valla hemen atlatsam bari yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…