2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok fena bunlar gerçekten canım yaa ne zaman kucaktan inecek bilmiyorum zaten uyumuyodaa Allahım yardım et yaa zormuş annelik..
bende yaptırmadım 2 aylık aşılarınıda sağlık ocağında yaptırdım ne kendi doktorumuz nede aile hekimimiz bahsetmedi rotadan
kızlar hipp bebek kulübüne üye olanlara paket gönderiyor ücretsiz, bize geldi içinden devam formülü ve bitki çayları çıktı sizlerede tavsiye ederim
banada milupadan gelmişti setler kitapçık fln..
sağol canım ne bulursam deniyorum valla hemen atlatsam bari yaa

huzursuzlanmış belli canımm belki eşin insafa gelir yaaa çok üzülüyorum benn..

canım bnmm allah yardımcın olsun ne olacak böyle devammı edeceksiniz? gebeliğimde bende ayrılma kararı aldım bir ay annemlerde kaldım ama sonunda düzeldi.rabbim yardımcın olsun.

bu arada çook mutluyum kızlar yirmi günlük rapor alabildim sonunda çook sevdiğim bi arkadaşım ayarladı sağolsun.şimdi çıkmam lazım eşim bebeğimi dışarı çıkardı ben temizlik yapacam diye ben pc başına oturdum.herkese mutlu günler..

canım bnmm allah yardımcın olsun ne olacak böyle devammı edeceksiniz? Gebeliğimde bende ayrılma kararı aldım bir ay annemlerde kaldım ama sonunda düzeldi.rabbim yardımcın olsun.

hıc bılmyrm cnm arada okdr sey yasadımkı tek sorun aıle degıldı bı bayann evlılıkte yasyblcgı herseyı hakretı sıddetı aldatılmayı aılesnn yaptıklrı cok sey yasadım dusnyrm hangısını unutp bastan baslıyım hangısı yutum aılesı bana bakmdı dogumdn snra onu anlttım bana ınanmdı annesı bıssuru yalan soyledı ona ınandı hıc bırzmn sahıp cıkmadı bana ve o yaptıklrnn hıcbrne pısman degıl aılesıne sık sık gttıgı ıcın bıgun kotu kavga etık ıstemdn o sınırle hakaret ettım onun acısını bın mıslı cıkardı oyle dıo oyuzdenmıs bunlr yanı dusununce onun yanında olmam ıcın bı sebep yok ama bıyandan da belkı duzelır dyrm bıyanda da 9 ay ben hamıleyken hıc acımayn herseyı yapan sımdımı duzelıcek dıyrum canımı yakanda buyuk hayallerle evlndgm bırının bana buyuk yıkım yasatması oluo hıcbırzamn mutlu yuvam olmucgnı bılmek bunu bıle bıle o eve gıtmek ıstemyrm allahıma sıgındım ne yazdıysa anlıma neyı hayırlı goruyosa o olsun dıyorum artık cunku cok tukendım cok yoruldum....

Allah yardımcın olsun canım Allahım bebeğinin yüzüne baksın hayırlısını versin...

Merhaba kizlar
Cok ozledim sizi bilgisayarim halen yapilmadi gelemiyorum :-(
Herkesler iyidir umarim...
Size birkac soru sorucam aklima takilanlar var...
Bebeginize ne tur oyuncaklar aldiniz yada alacaksiniz, gelisimi icin dikkati icin?
Kalca ultrasonuna gittiniz mi? Ben halen gidemedim 3aylik olucaz haftaya gec kalmadik dimi :-(
Birde hadi cozum bulunda uyutalim su sipalariiiiiiiii!!!!!:-(

Bu arada Fufa canim dualarim seninle, cok uzuldum yasadiklarina ......
Ne olursa olsun hamileyken ve su anda yasadiklarini kimse haketmez:-(
Ama cok sukur saglikli bir bebegin var, O senin herseyin, onun icin guclu kalmalisin....
Allahim senin ve melegin icin hangisi hayirlisiysa onu versin, Allahim yar ve yardimciniz olsun insallah.

amın cnm bebgm ıcın dık durmaya calsyrm bılmyrm nolck rabbm neyazdysa o olcak artık hyrlısı

çooook teşekkür ederiz teyzesi...
benim kızda hep ayak hep kucak....
poposunda sensör olan bebeklerden yani,oturduğum an basıyo çığlığı....tabi bunu görende hemen yapıştırıyo lafı eeeeeeeeeeeeeee alıştırmışsınız diyorlar,bende çıldırıyrm bu sözleri duyunca duymak istemiyrm artık....
bakalım belki düzelir......
uykumuz bizimde kaçta yatarsa yatsa gece mutlaka 3 ila 3.45 arası uyanır bide 5 ila 5.30 hiç şaşmaz,tabi sabahta erkenden 6.30 da ayaktayız malesef......
gündüz uykumuza gelince hiç yoook ,senin oğluşun gibi 10 dk ,en fazla 30 dk uyuyo cadı....
şimdi babamız klasik müzik eşliğinde uyku çalışmalarına başladı bakalım ne olcak...

canım yaaa bende öyle rahat yemek yiyemiyrm malesef...sen benden sanırım daha kötü durumdasın,baya kilo vermişsin....
eeeeeeeee süt olayın ne oluyo,azalma olmuyormu?
canım takılma yaaa ,bende yaptırmadım içimde rahat.....doktorlar bile kendi aralarında bu kınuda 2 ye ayrılmış,en iisi yaptırmamak die düşünüyrm ben...

ayyyyyyyyyyy ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll...........
keşke bende ayarlayabilsem bi rapor.....

bebişlerle boğuşup duruyrz canım ,hiç bi fark yok aynıyız yani....
canım renkli şeyler ilgisini çok çekiyor benim kızımın,bide çıngırak tarzı ses çıkaran şeyler gösteriyrm bayılıyr....
bide buz dolabı poşetini şişirip eline veriyrm şıkır şıkır sesi çok hoşuna gidiyr,sallarken coşuyor cadı...
şimdilik pek anlamadığı için oyuncaktan bunlarla oyalıyrz....

evet gittik bence sende çok geç kalma,umarım bi aksilik yokturda erken teşhis her zaman daha iyidir...
hmmmm uyku konusuna gelince ,inan hiç bilmiyrm napıcamıııı

herkese merhaba

ben yurt disinda yasadigim icin saat farkindan dolayi araniza pek katilamiyorum ama bebeklerimiz eylul bebekleri olduklari icin sizlerede sormak istedim

bebekleriniz gece aglayarak uyaniyormu sizinde .cok olmasada da arada aglayarak sanki biri canini yakmis gibi aglayarak uyaniyor.birde bu aralar surekli irkiliyor ve bu uyumasina engel oluyor. ayni durumda olanlarimiz varmi ?

mrb cnm bnm kızımda bazen gece bırden aglıyarak uyanıo ve cok ırkılıo herseye sıcrıo enufak cıtırdıdan bıle korkuo odlek baya normal bence cnm bazende gece uyansa bıle ses cıkrmıo kendılıgnden oynuo onun sesıne uyanıyrm gunu gununu tutmuo yanı

puset oyuncaklarından aldık sesli, şimdilik pek bi ilgisi yok. ama büyüdükçe ağızlarına sokuyolar, iyi bişey almak lazım.
1 aylıkken yapılıyo kalça usg ama 4 aylıkken götürdü bi arkadaşım, geç kalmışsınız demiş dr ama bakmışlar sonuçta. bi an önce gidin
çok kısa bişey

1 hafta oldu diğer aşıları yaptıralı, zaten geç kaldık artık rota için.
kaynana kayınpeder vardı 1 haftadır, kucaklarından bırakmadılar, dün gittiler, bugün ağladı kucak diye, çabuk alışıyolar ya korktum

Slm kizlar benim oglan durduk yere aglayip duruyor oyle zamanlarda memr de almiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim aranizda boyle seyler yasayan var mi....bu arada oglumm 31agustos dogumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…