çok fena bunlar gerçekten canım yaa ne zaman kucaktan inecek bilmiyorum zaten uyumuyodaa Allahım yardım et yaa zormuş annelik..canım slm benim bebeğimde hep kucağımda.yemek bile yiyemiyorum.70 kilo ile doğum yaptım.şuan 52 kilodayım.açlıktan kilolar hemen gitti.akşam eşim gelince onda dursa rahat edicem ama benden başka kimsede durmuyor.eşim yemeği ekmek arası yapıp elime vedriyor.bir elimde ekmek bir elimde kızım.nerdeyse çorbayı ekmek arası yapacağız.emziğe alıştırdım rahat ediyim diye.emziğiemerken elim itutuyor kalkmayım diye.kalkmazsam emiyor.kalkarsam emziği atıyor bağırıyor gelip veriyim diye.çok fena kızım çooookkkkk
bende yaptırmadım 2 aylık aşılarınıda sağlık ocağında yaptırdım ne kendi doktorumuz nede aile hekimimiz bahsetmedi rotadanfufa geçmiş olsun canım, huysuzlanmıştır kızın hemen üşümez merak etme.
kızlar rota aşısını yaptırmadım ben, 2 aylık aşılarını aile sağlığı merkezinde yaptırdım, dr.a götürmedim 2 aylık kontrole. hastane ortamına sokmayı hiç istemiyorum.
özel hastane bile olsa.
şimdi aklıma takıldı yaptırsa mıydım ya
banada milupadan gelmişti setler kitapçık fln..kızlar hipp bebek kulübüne üye olanlara paket gönderiyor ücretsiz, bize geldi içinden devam formülü ve bitki çayları çıktı sizlerede tavsiye ederim
sağol canım ne bulursam deniyorum valla hemen atlatsam bari yaarotayı ben yaptırmayacağım bide arbatık hastaneye götürmüyorum aile hekimimiz çok güzel bakıyor herşeyine hemde evimize yakın..
sibel; ben gribi limonlu ballı sıcak suyla atlattım şükür sende dene bi.
huzursuzlanmış belli canımm belki eşin insafa gelir yaaa çok üzülüyorum benn..Kızlar dun kzımın babası geldı benı aradı eve gelcekmısın dıe sordu gelmıcem dedım ozamn ben gelıyım kızımı gorucem dedı ı gel gor dedım aksam anneme geldı kızımda yenı uyanmıstı bunu ustu kalın dıe bıraz soydu ev cok sıcak dıe oynadılar mamsını yedrdı ama benım zıllı kaslarını catarak nası bakıo ona ılk zmnlr hep aglıodu babsında bu kız benı sevmıo dıodu ee dedım 9 ay boyunce ben bu bebgı ıstemyrm dedın durdun oda duyuyodu ıcerde napmasını beklıysn dedım neyseee...
Dun aksam bzmkı nasıl huzrsz oldu delı gbı aglıo durmuo altına ladım kucgmda gezdryrm yok annm aldı kucagna ayaklarnı karnını ısıttı ıyıce uyudu sonra yavrm ustunu cıkranca karnı agrıdı galıba nasıl uzuldm onu ole aglrkn hc gormedım cunku ole sevdı babası gttı sonra
çok fena bunlar gerçekten canım yaa ne zaman kucaktan inecek bilmiyorum zaten uyumuyodaa Allahım yardım et yaa zormuş annelik..
BENIM KZIM KENDI EVIMDEYKEN KUCAGA ALISMAMSI NERDE BIRAKSAM DURUYDU ORDA AMA SIMDI ANNMLERDE KUCAGA ALISTRDILAR BIRKTGN AN BASIO CIGLIGI ZIILLI KUCAGIMIZA ALALIM DIE NASIL CIRPINIO
slm kızlar
bugun oglumun 2.ay aşısı var sız yaptırdınız mı çok sancı yapıyo mu acaba :26:
Kızlar dun kzımın babası geldı benı aradı eve gelcekmısın dıe sordu gelmıcem dedım ozamn ben gelıyım kızımı gorucem dedı ı gel gor dedım aksam anneme geldı kızımda yenı uyanmıstı bunu ustu kalın dıe bıraz soydu ev cok sıcak dıe oynadılar mamsını yedrdı ama benım zıllı kaslarını catarak nası bakıo ona ılk zmnlr hep aglıodu babsında bu kız benı sevmıo dıodu ee dedım 9 ay boyunce ben bu bebgı ıstemyrm dedın durdun oda duyuyodu ıcerde napmasını beklıysn dedım neyseee...
Dun aksam bzmkı nasıl huzrsz oldu delı gbı aglıo durmuo altına ladım kucgmda gezdryrm yok annm aldı kucagna ayaklarnı karnını ısıttı ıyıce uyudu sonra yavrm ustunu cıkranca karnı agrıdı galıba nasıl uzuldm onu ole aglrkn hc gormedım cunku ole sevdı babası gttı sonra
çok fena bunlar gerçekten canım yaa ne zaman kucaktan inecek bilmiyorum zaten uyumuyodaa Allahım yardım et yaa zormuş annelik..
BENIM KZIM KENDI EVIMDEYKEN KUCAGA ALISMAMSI NERDE BIRAKSAM DURUYDU ORDA AMA SIMDI ANNMLERDE KUCAGA ALISTRDILAR BIRKTGN AN BASIO CIGLIGI ZIILLI KUCAGIMIZA ALALIM DIE NASIL CIRPINIO
oğlumda kucak bağımlısı bugün süpürgeyi açtım o uyurken ağlamış duymamışım bi gittim kanter içinde kalmış ağlamaktan.onu alıştırmaya çalışıyorum kendi kendine oynasın oyalansın diye ama yok illa biri oynayacak yada kucaklayacak.
canım bnmm allah yardımcın olsun ne olacak böyle devammı edeceksiniz? Gebeliğimde bende ayrılma kararı aldım bir ay annemlerde kaldım ama sonunda düzeldi.rabbim yardımcın olsun.
hıc bılmyrm cnm arada okdr sey yasadımkı tek sorun aıle degıldı bı bayann evlılıkte yasyblcgı herseyı hakretı sıddetı aldatılmayı aılesnn yaptıklrı cok sey yasadım dusnyrm hangısını unutp bastan baslıyım hangısı yutum aılesı bana bakmdı dogumdn snra onu anlttım bana ınanmdı annesı bıssuru yalan soyledı ona ınandı hıc bırzmn sahıp cıkmadı bana ve o yaptıklrnn hıcbrne pısman degıl aılesıne sık sık gttıgı ıcın bıgun kotu kavga etık ıstemdn o sınırle hakaret ettım onun acısını bın mıslı cıkardı oyle dıo oyuzdenmıs bunlr yanı dusununce onun yanında olmam ıcın bı sebep yok ama bıyandan da belkı duzelır dyrm bıyanda da 9 ay ben hamıleyken hıc acımayn herseyı yapan sımdımı duzelıcek dıyrum canımı yakanda buyuk hayallerle evlndgm bırının bana buyuk yıkım yasatması oluo hıcbırzamn mutlu yuvam olmucgnı bılmek bunu bıle bıle o eve gıtmek ıstemyrm allahıma sıgındım ne yazdıysa anlıma neyı hayırlı goruyosa o olsun dıyorum artık cunku cok tukendım cok yoruldum....
allah yardımcın olsun canım allahım bebeğinin yüzüne baksın hayırlısını versin...
bu arada fufa canim dualarim seninle, cok uzuldum yasadiklarina ......
Ne olursa olsun hamileyken ve su anda yasadiklarini kimse haketmez:-(
ama cok sukur saglikli bir bebegin var, o senin herseyin, onun icin guclu kalmalisin....
Allahim senin ve melegin icin hangisi hayirlisiysa onu versin, allahim yar ve yardimciniz olsun insallah.
çooook teşekkür ederiz teyzesi...canım kızınn çook tatlı maşallahh benim oğlan gibi saçlıı:))
kızlarr benim sıpa hiç durmuyoo yaa heep kucakta akşama kadarr koltuğa fln koyduğum an basıyoo yaygarayıı ne yapcam bu ufaklıkla bilmiyorum yaa kısa ısa uyuyoo bazen 10 dk bazen yarım saat o zamanlarda hızlı hızlı işlerimi hallediyorum yemek zaten yiyo yemiyoo gibiyimm birde uyuduğu zaman spor yapıyorum mecbur yoksa bu kilolarr gitmeyecek benden.. geceleride taa 12-1 gibi uyuyoo sonra 3-5-6-7 habire kalkıp duruyoo bazen uyuyoo bazen uyumuyoo 3 ayı dolduracağız nerdeysee nerde bu uyku yaaa şöyle 11de yatsaa sabah 6-7 gibi kalksa ahhh ahhhh
canım yaaa bende öyle rahat yemek yiyemiyrm malesef...sen benden sanırım daha kötü durumdasın,baya kilo vermişsin....canım slm benim bebeğimde hep kucağımda.yemek bile yiyemiyorum.70 kilo ile doğum yaptım.şuan 52 kilodayım.açlıktan kilolar hemen gitti.akşam eşim gelince onda dursa rahat edicem ama benden başka kimsede durmuyor.eşim yemeği ekmek arası yapıp elime vedriyor.bir elimde ekmek bir elimde kızım.nerdeyse çorbayı ekmek arası yapacağız.emziğe alıştırdım rahat ediyim diye.emziğiemerken elim itutuyor kalkmayım diye.kalkmazsam emiyor.kalkarsam emziği atıyor bağırıyor gelip veriyim diye.çok fena kızım çooookkkkk
canım takılma yaaa ,bende yaptırmadım içimde rahat.....doktorlar bile kendi aralarında bu kınuda 2 ye ayrılmış,en iisi yaptırmamak die düşünüyrm ben...fufa geçmiş olsun canım, huysuzlanmıştır kızın hemen üşümez merak etme.
kızlar rota aşısını yaptırmadım ben, 2 aylık aşılarını aile sağlığı merkezinde yaptırdım, dr.a götürmedim 2 aylık kontrole. hastane ortamına sokmayı hiç istemiyorum.
özel hastane bile olsa.
şimdi aklıma takıldı yaptırsa mıydım ya
bu arada çook mutluyum kızlar yirmi günlük rapor alabildim sonunda çook sevdiğim bi arkadaşım ayarladı sağolsun.şimdi çıkmam lazım eşim bebeğimi dışarı çıkardı ben temizlik yapacam diye ben pc başına oturdum.herkese mutlu günler..
Merhaba kizlar
Cok ozledim sizi bilgisayarim halen yapilmadi gelemiyorum :-(
Herkesler iyidir umarim...
Size birkac soru sorucam aklima takilanlar var...
Bebeginize ne tur oyuncaklar aldiniz yada alacaksiniz, gelisimi icin dikkati icin?
Kalca ultrasonuna gittiniz mi? Ben halen gidemedim 3aylik olucaz haftaya gec kalmadik dimi :-(
Birde hadi cozum bulunda uyutalim su sipalariiiiiiiii!!!!!:-(
herkese merhaba
ben yurt disinda yasadigim icin saat farkindan dolayi araniza pek katilamiyorum ama bebeklerimiz eylul bebekleri olduklari icin sizlerede sormak istedim
bebekleriniz gece aglayarak uyaniyormu sizinde .cok olmasada da arada aglayarak sanki biri canini yakmis gibi aglayarak uyaniyor.birde bu aralar surekli irkiliyor ve bu uyumasina engel oluyor. Ayni durumda olanlarimiz varmi ?
puset oyuncaklarından aldık sesli, şimdilik pek bi ilgisi yok. ama büyüdükçe ağızlarına sokuyolar, iyi bişey almak lazım.Merhaba kizlar
Cok ozledim sizi bilgisayarim halen yapilmadi gelemiyorum :-(
Herkesler iyidir umarim...
Size birkac soru sorucam aklima takilanlar var...
Bebeginize ne tur oyuncaklar aldiniz yada alacaksiniz, gelisimi icin dikkati icin?
Kalca ultrasonuna gittiniz mi? Ben halen gidemedim 3aylik olucaz haftaya gec kalmadik dimi :-(
Birde hadi cozum bulunda uyutalim su sipalariiiiiiiii!!!!!:-(
çooook teşekkür ederiz teyzesi...
benim kızda hep ayak hep kucak....
poposunda sensör olan bebeklerden yani,oturduğum an basıyo çığlığı....tabi bunu görende hemen yapıştırıyo lafı eeeeeeeeeeeeeee alıştırmışsınız diyorlar,bende çıldırıyrm bu sözleri duyunca duymak istemiyrm artık....
bakalım belki düzelir......
uykumuz bizimde kaçta yatarsa yatsa gece mutlaka 3 ila 3.45 arası uyanır bide 5 ila 5.30 hiç şaşmaz,tabi sabahta erkenden 6.30 da ayaktayız malesef......
gündüz uykumuza gelince hiç yoook ,senin oğluşun gibi 10 dk ,en fazla 30 dk uyuyo cadı....
şimdi babamız klasik müzik eşliğinde uyku çalışmalarına başladı bakalım ne olcak...
canım yaaa bende öyle rahat yemek yiyemiyrm malesef...sen benden sanırım daha kötü durumdasın,baya kilo vermişsin....
eeeeeeeee süt olayın ne oluyo,azalma olmuyormu?
canım takılma yaaa ,bende yaptırmadım içimde rahat.....doktorlar bile kendi aralarında bu kınuda 2 ye ayrılmış,en iisi yaptırmamak die düşünüyrm ben...
ayyyyyyyyyyy ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll...........
keşke bende ayarlayabilsem bi rapor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?