2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm kizlar benim oglan durduk yere aglayip duruyor oyle zamanlarda memr de almiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim aranizda boyle seyler yasayan var mi....bu arada oglumm 31agustos dogumlu

2-3 aylıkken böyle bi kriz oluyomuş canım, geceleri emiyodu sadece yeğenim, dr.a gittiler bişey çıkmadı.
böyle bişeydir belki sizinki de

Slm kizlar benim oglan durduk yere aglayip duruyor oyle zamanlarda memr de almiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim aranizda boyle seyler yasayan var mi....bu arada oglumm 31agustos dogumlu

Birkac haftadir bizimde boyle bir durumumuz oldu meme delisi cocuk deli gibi agliyor ve meme istemiyordu ama cok gecmeden anladim sebebini....
Cok emdigi yani gereginden fazla emdigi ve sindiremedigi icin oluyor hele birde kakasini yapmadiysa vay geldi halimize:-(
Zeytinyagi ile kasiklara karina masaj cok ise yariyor, problem buysa tabi .......

selam kızlar
bebek arabası almaya karar verdik ama o mu bu mu derken işin içinden çıkamadık en son gittiğimiz mağazada
DB 205 Johson travel puset gördük
diğer mağazalarda 500-600 civarında olan araba bu modelde 300 tl civarında bu bebek arabasını kullanan var mı
ya da 500 tl civarına travel sistem neler önerebilirsiniz fikirlerinize ihitiyacım var?

kızlar gruptan aboneliğim çıkmış zor buldum grubu neden acaba .. buarada nasılsınız bebişler nasıl ?
mericdemir sen nasılsın cnm

bnmki de sağ göğsümü emerken sorun yaratıyor almıo ama bi şekilde kandırmaya calısıorum ne varsa sağ göğsümde kıyamet kopuo

allah yardımcın olsun canım...vicdansızlarla uğraşmak çok zor(

biz oyun minderi aldık yeni aman önceden almadığıma pişmanım üzerine yatırıp oyuncakları sallıyorum müzikde çalıyor el ayak hiç durmmadan çırpınıyor işim warken yatırıyorum 1 saate yakın oyalanıyor..hatta bazen eşim kucağına alıyor kıyamet koparıyor oynamak istiyormus neden almışız kucağımıza.. bide biz el kuklaları aldık elimize takıp haywanları konusdurup sesler çıkarıyoruz şarkıllar söylüyoruz çok hoşuna gidiyor tavsiye ederim hem hosuna giden hemde gelişim açısından önemli oyuncaklar bence bide doktorumuz büyük resimli kitaplar alıp kitabı göreceği şekilde tutup masallar okuyun dedi ben yapıyorum 1 haftadır sonra kızım neler olmus sende bana anlat diyorum bişeler anlatıyor sanırsınız ki gerçekten anlamış:)

benimde 24 ağustos doğumlu canım aynısı bizdede war neler denemedim bazen ayakta kucağımda vermeye bile çalışıyorum yok almıyor nedenini hala çözemedim

ya canm inan çok üzülüyorumm bu adam neden ewlenmiş ozaman seninde hayatını yakmıs anlaşarak mı ewlendiniz.. seni kaybetmeyi göze almış durumdamı yani suan boşanalım desen ne yapar istiyormu.. çok zor bir durum çok iyi karar wermek gerekiyor benim teyzemde böyle sorunlar yasadı 4 kere ayrılıcam die eşyaları topladı annesinin ewine gitti ilk zamanlar destek oldular baktılar tekrarlıyor artık kızıyorlar şu yüzden anlattım canım ailen şu an en büyük destekcin iyi düşünüp kaar wermen gerkiyor şimdi gidip 10 gün sonra tekrar dönersen ailenin yanına aynı desteği bulamayabilirsin yada ailen we eşinle konuş 1 aylık deneme süreci koyun bakalım ne olucak herkes 2. şansı hakediyor ama hakediyorsa tabi.. sıkma canını canım bende döndüm boşanmanın eşiğinden çocuk yokdu daha ortada ozamn 1 aylık deneme süreci werdik bize we evliliğimize çok sükür hersey yoluna girdi

kızlar gruptan aboneliğim çıkmış zor buldum grubu neden acaba .. buarada nasılsınız bebişler nasıl ?
mericdemir sen nasılsın cnm
ay canım yaaa ne olsun...ben çok yoruluyrm kızımla ilgilenirken,o uyuduğunda canım çıkmış oluyor..
inan duşa girmeye vakit bile bulamıyrm....
bide bu aralar rapor meselesi canımı baya bi sıkıyo,doğum iznim bitti ,şimdi her pazartesi doktor doktor gezip rapor dileniyrm.....

bnmki de sağ göğsümü emerken sorun yaratıyor almıo ama bi şekilde kandırmaya calısıorum ne varsa sağ göğsümde kıyamet kopuo

Beren de saağ göğüsümü beğenmiyrdu ,ama benim sağ meme ucum, sol meme ucuma göre biraz daha küçük ondan....önceleri hiç emmiyrdu şimdi arası biraz daha iyi,,,,daha çok açken verdim istemediği memeyi emerken emerken alıştı tatlı cadı...

cnm severek ve anlasarak evlendık herkes bzm sevgımıze hayrndı ole gıpte edıolrdıkı ama evlendık adamdan ılgı kesıldı herhaftasonu aılesıne gtmek ıstedı bende calıstgm ıcın ıstemedm aılesı anlyıs gostermedı neymıs dostlkarı dusmanları varmıs herhaftasonu gtmelıymısız evlerıde bya uzak bıze zaten kızlar sızce yanlısmı dusnyrm allh askına benım abımın askre gtcegı gun benı annmlere bıraktı annesıne gttı aksam gelrım dedı evde herkes kocan nerde dıe soruo annesınde dıyrm ama cok zoruma gıdıo benm yanmda olması gerkmymydu aryrm nezmn gelcen annesı yemk yapmıs yemegını yemeden gtme demıs cıldırdım bende sureklı aryrm artık abm gıdıcek evden cıkıcgz abmde kocanın bugun burda senn yannda olması gerkydu dıo dahada zoruma gıdıo enson arammda artık snrlndm bagırrk konusyrm ben senn neynım dedım ya hıc bıseyım degılsn ded bende o ara hakart ettım ondan snra zaten kotu gıden evlılık ıyıce berbat oldu enson evıme gttgmde belkı bısıler olur dıe gttm ama untmyrm aılesnınn yaptıklrnı onun yaptıklrnı agzını aramak ıcın bosanlm dedım sen bana kocalık kızında bablık ypmk ıstemıysn dedım zorla tutamm senı dedım evt ıstmyrm kzıda senıde dedı evn borcu var oyuzden gıdemymus ıı dedım esyalrmı topludm cocuk kucagmda kzı bırkta rht topla dedı bana yaptıklrndn hıc pısman deıl neymıs aılesı sogumus benden sennde aılen bnden sogudu bu ısın oluru yok dedı ıı dedım ogunden snra eve gtmedm annmdym ama arıo eve gelckmsn dıe kzını gormke ıstıo benı aramyn adam aksamlrı nasılsnz dıe arıo dengesız harekltrı bende napcgmı sasırdım hıc haketmdgm seyler yasattı benı mutlu etcgne ınanmyrm hıc hemde ben nezmn evıme gtsem delı gbı aglıyrm mutlu degılım o evde hıc hemde hıc sızce napmalıyım akıl verın bana lutfen

herkes yaşadığını bilir ama sana tavsiyem ailelerden sebep evliliğinizi bitirmeyin ne senin ne onun ailesi yüzünden konuşup tekrar deneseniz ama anlaşarak sanki düzelecek gibi geldi bana hayırlısı olsun

didemcim çok haklısın söylediklerinde ama bence ne olursa olsun ailesi desteği çekmez.hemen karar vermesin bence.ama şuda bi gerçekki eğer adam bu kafadaysa kendinden ödün vermeli fufacık.çünkü kendimden biliyorum..

sana yemin ediyorum sanki benim kocamdan bahsediyon allah yardımcın olsun..

canım neler yasadın bilmiyorum ama herkes ewliliğin ilk başlarında aynı seyleri yaşıyor atlatabilen sürdürüyor ewliliğini söylediklerinin hepsinde haklısın.. bak hamile iken abisi ile konusuyordu telefonda trafikdeydi sağdan geçio soldan ben hamileyim kapat telefonu die bağırdım anneside arabaydı ağzımı öyle bir sıktıki sus abime ayıp oluyor diye anneside war sonra kapattı beğenmiyosun in arabadan defol dedi indim bende gece yarısı bastı gitti kaldım soğukta sokakta sonra anneside indi koşuyor kadın peşimden kosuyor indi beni yolda sürükledi bir süre sonra arabaya bin die yani sokağın ortasında hamile halimle sürüklendim günlerce konusmadım ağladım sürekli sonra kendide pişman oldu ama ailesi war ortada bişede demiyor ii dawranıyor falan günlerce sürdü kırgınlığım ama kızım için affettim.. bunu su yüzden anlattım herkesde farklı seyler yasıyor daire askanı çağırıyor yazacam dewamını:)[/QUOTE]

allahım bu adamların hepsi aynımıdır nedir yemin ederim nerdeyse aynısını yaşadım...hemde daha beterini ne oldu bi ay babamlarda kaldım sonra döndüm adam oldu mu ?? yok ne yapacam bende susuyorum.annemlere ne zaman gideceğime o karar veriyor ben çok fazla üstelemiyorum.ailesine hegün gidiyoruz gitmedğimz günler onlar bizde.tam eşimin istedği hayat...

allahım bu adamların hepsi aynımıdır nedir yemin ederim nerdeyse aynısını yaşadım...hemde daha beterini ne oldu bi ay babamlarda kaldım sonra döndüm adam oldu mu ?? yok ne yapacam bende susuyorum.annemlere ne zaman gideceğime o karar veriyor ben çok fazla üstelemiyorum.ailesine hegün gidiyoruz gitmedğimz günler onlar bizde.tam eşimin istedği hayat...[/QUOTE]

malesef hepsi öyle erkek milleti işde bir tarafın alttan alması gerekiyor bizim öyle annemlere falan gittim die problemi yok kayınvalidem ile aramız 10 dk bize yatılı geliyor sürekli bizde araba war arar suraya gidelim buraya gidelim die artık sallamıyorum kzımla ilgileniyorum çok mutluyum eşimde bakdı ben sallamıyorum değişmeye başladı çok sükür babalık onuda çok değiştirdi çok ii bir baba inş böyle dewam eder

Allahtan sabır diliyorum sizlere ama dedikleriniz doğru herkes farklıda olsa üzücü şeyler yaşıyor özellikle hayatınızda değişiklikler olunca. işte evlenince hamile kalınca çocuk olunca falan filan sadece en az zararla atlatmaya çalışıyoruz. mesela ben çok sabırlı biriymişim onu farkettim lütfen kendinize hakim olunuz iş hakaret boyutuna gelince sanırım daha beter oluyor Allah yardımcınız olsun canım...

3 aylık olmamıza 9 gün kaldı,bi çok şeyimiz düzene girdi gibi :) ama geceleri 5-6 saat kesintisiz uyuyan çocuk benim uyandırmalarımdan sonra kendiliğinden 3 saatte bir uyanır oldu,umarım böyle devam etmez. gündüz uykularımız çok parça parça.1 saat,45 dk gibi. umarım bu da düzene girer. emmeyle ilgili sıkıntımız yok,sütte yetiyo ama kızım az kilo alıyo,en çok buna üzülüyorum.haftaya ctesi kontrolümüz var bakalım kaç kilo almış benim zayıf ama uzun kızım :) bir de öksürüyo 2 gündür,tam uyurken kendi öksürüğüne uyanıyo,ona üzülüyorum.
inşallah kısa zamanda geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…