dün akşam k.v.evindeydik işi gücü bebeği sallamak.bebek huysuzlanıyor ver ben sallayım diyor ben annesiyim sana ne oluyor yaa..bide o kadar sallamak mı olurmuşher defasında çok sallama ben daha çok konuşluyorum çocukla diyorum ama laftan anladığı yok ki..
günaydın güzel anneler
benim oğlumun biri öksürmeye başladı bugün biraz daha çok öksürüyoryarın doktora gidicez
böyle sorununuz varmı inşallah bronşit filan olmaz yavrumbirkaçgün önce tepine tepine üzerini açmış geceleyin sanırım ondan oldu
CANIM GECE UYUTMADAN sütünden damlat burnuna bebişinin ,kızlar bide oğlumun burnu gece çook tıkanıyor, sanırım o nedenle rahat uyuyamıyor yok mu bunun bi çözümü??
canım gündüz nasıl uyuyr paşan,bide gündüz fazla uyutmamayı dene ,belki o zamna rahat uyur....günaydın kızlar..bu gece hiç uyutmadı oğluşum beni uykusuzluktan bittim beşiğinde uyutmayı denedim ama bi beşinde bi kucağımdaydı.geceleri uyutmuyor napacam ben yaa..
dün bi arkadaşım bir aylık bi rapor ayarladı inşalllah bi aksilik çıkmaz hastane kabul eder..bir ay daha oğluşumlayım..
neerde onlarda o anlayış....anlasalar sorunların hepsi ortadan kalkmış olur....dün akşam k.v.evindeydik işi gücü bebeği sallamak.bebek huysuzlanıyor ver ben sallayım diyor ben annesiyim sana ne oluyor yaa..bide o kadar sallamak mı olurmuşher defasında çok sallama ben daha çok konuşluyorum çocukla diyorum ama laftan anladığı yok ki..
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgünaydın güzel anneler
benim oğlumun biri öksürmeye başladı bugün biraz daha çok öksürüyoryarın doktora gidicez
böyle sorununuz varmı inşallah bronşit filan olmaz yavrumbirkaçgün önce tepine tepine üzerini açmış geceleyin sanırım ondan oldu
selam kızlarrr ,
dısarda hava karardı içim daraldı walabasım agrıyo hasta gıbıyım .... ne sıkıcı bi gün püfffff
sağol canım daha iyi, iyileşme yoluna girdi pipisi. oğlum farkında değil iyi ki erken yaptırmışım diyorum. 10 güne kadar iyileşir dedi dr.canım oğluşun nasıl olduuuuuuuuuuuuuu?
kızlar iyi akşaMlar bana bugün fena geldiler yaa sabahtan beri kucakta gece kaaç kere kalktı çook uykum var yorgunumm 2 saat ancak uyumuştur sabahtır yere koyduğum an basıyoo çığlığı birde kumandayla tv bilgisayar ve takvimle konuşuyoo aguu bugu ben kartşıma alıyorum ağlıyoo yaa ben anlşamadım vallahi bu çocuğu:83::83:
sabahtır mız mız mızz valla sinir geldi kollarım koptu yaa büyüme atağımıdır nedir sağ salim atlatsak süper olacakk
hııı birde 3 aydır dökülmeyen sırma saçları dökülüyo oğluşumunn ağzı yüzü bile saçç
ayrıca kundaksız sadece 5-10 dk uyuyoo e artık büyüyo kundaktan çıkacak nasıl uyutacağım kundak olayı bitince bilmiyorum siz kundak kullanıyomusunuz??
sağol canım daha iyi, iyileşme yoluna girdi pipisi. oğlum farkında değil iyi ki erken yaptırmışım diyorum. 10 güne kadar iyileşir dedi dr.
sen nasılsın, kızın nasıl
ay canım kızım cadı malum ,şimdi pusetinde uyuyor ,,,,
bana gelince yorguuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn......
aman sevindim iyileşiyor olmasınaa,......
ay canım kızım cadı malum ,şimdi pusetinde uyuyor ,,,,
bana gelince yorguuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn......
aman sevindim iyileşiyor olmasınaa,......
aaaaaaaaaaaaa buarada ticker ında bişey görddddddüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmm......tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr......
ay canım Allah yardımcın olsuun........ben bi taneyle baş edemyrm çok zor geliyooo,Kızlar merhaba, benim ikizler yaklaşık 1 haftadır geceleri doğru düzgün uyumuyorlar kızım 15 dk da bir uyanıp ağlıyor öncesinde gayet güzel uyuyan bir bebekti. Oğlum doğduğundan beri doğru düzgün uyumuyordum zaten kolik. Maalesef zombiye döndüm iyice iki bebekle uğraşmaktan çok yoruldum. Psikolojimi bozmamak için güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. İmdattttt
slm canım bende bebişimi tek başıma bakıyrm,evet zorlanıyrm çok ama çok zormuş...hep ilgi isteyen,kucakta gezmeyi seven bi kızım var haliyle benimde canım çıkıyor....kızlar yaa ben uyutmada sorun yaşıyorum açıkçası.doğduğunda emzirip yatırıyordum ne güzel uyuyordu. sonra rahatsızlandı. günlerce kakasını yapamadı ve çok zorlandı.kıpkırmızı oluyordu bir türlü yapamıyorduhep ağlıyordu ben de dayanamayıp kucağıma alıyordum. o dönem kucakta uyumaya alıştı.sonra ben tümgün kucakta gezmeye başladım ve yemek yiyemedim(anneminde tavsiyesiyle ayağıma aldım. çünkü en azından ayağımda sallarken kucağımda da bişeyler yiyebiliyordum. maalesef ben yalnızım ve yardım edecek kimsem de yok (
ama ben hepinizin istediği gibi kendi kendine uyumasını istiyorum.bunu nasıl becereceğimi hiç bilmiyorum. nasıl alıştırırsak öyle gidecek biliyorum. görümcemin oğlu 3.5 yaşında hala ayakta sallıyorlar. ben öyle olsun istemiyorum(( daha çok küçükler gerçi bizimkiler gün gün huy değiştiriyorlar ama bir an önce kendi kendine uyumayı öğrenmeli. ağlaya ağlaya mı öğrenecek peki?? ((
ayy ne çok konuştum:)))
aman hep yorgunuz biz, üst üste rapor almana bişey demiyolar mı. bizim burda sorun ediyolar, ücretsiz alcam ben bu sene.
seneye iyice bana bağlanmış olcak kime bırakıcam bilmiyorum, ne zormuş annelik
oğlum da seviyo puseti, şimdi koymuyorum ama ondayken kaka yaparsa pipisine çıkarıyo
bende özledim kuzum, büyüdü sıpa ya :)).. yürüyorum artık gunde 45 dakıka 1 saat fılan... ayyy cnm senın kaaynanada süper yani biliyorum azcok :)ayy canım benim yasadıkların tabikide çok zordu umarım iyi gelir fırsat buldukça açık havada yürüyüş yap oda iyi geliyor.. yok canım uyutmus yine de saat 1 gibi uyuduk bugün çok şükür aman ewimn halini görsen herseyin yeri değişmiş hersey biryerde baskasıyla yasamak zor.. oyyy melihcim ne yapıyor büyüdümü biirazcık fırsat buldukça gir özledim walla seni
inşallah canımkısa zamanda atlatırsın canım inş. sen iyi oldukça bebeğin daha iyi olur.
oyle cnm, teşekkur ederım.gecmis olsun canim dr.una guven ilac kullanmak bebek icin zararli olabilir ama dr.lar kar zarar iliskisine bakio kullanmadiginda daha kotu olucaksa bebegin icin kullanmani oneriolar. bn ameliyat oldum narkoz aldim ilk sutu sagdim attim ama illaki kaldi icerde augmentin kullandim mastit oldugumda olur yani cnm biz ii olalim yoksa kendini suclu hissetme sakin hersey bizim icin acil sifalar
günaydın güzel anneler
ben hiç raporla uğraşmadım valla gittim aldım 6 ay ücretsiz izniama şimdiden tuhaf hissediyorum maaş almıyacağım eşimden alıcam hiç alışkın değilim neyse ki 6 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?