2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar..bu gece hiç uyutmadı oğluşum beni uykusuzluktan bittim beşiğinde uyutmayı denedim ama bi beşinde bi kucağımdaydı.geceleri uyutmuyor napacam ben yaa..
dün bi arkadaşım bir aylık bi rapor ayarladı inşalllah bi aksilik çıkmaz hastane kabul eder..bir ay daha oğluşumlayım..

dün akşam k.v.evindeydik işi gücü bebeği sallamak.bebek huysuzlanıyor ver ben sallayım diyor ben annesiyim sana ne oluyor yaa..bide o kadar sallamak mı olurmuşher defasında çok sallama ben daha çok konuşluyorum çocukla diyorum ama laftan anladığı yok ki..

canım hepsi aynı bizim k.v. pazardan beri bizde kıza bakıyor ilkgünler çok zorlandım ayağında falan sallamaya kalkmış sinir oldum ama iyilik uyardım bir kaç kere doktor beyni gelişmez falan dedi die de salladım walla çok şükür daha yeni yeni alışıyoruz aslında düşününce kötülüğüne yapmıyorlar su an düşünsene bizim ewlatlarımızın cocuğu olsa ne yapardık sanırım bizde sewmek için deli olurduk

günaydın güzel anneler

benim oğlumun biri öksürmeye başladı bugün biraz daha çok öksürüyoryarın doktora gidicez
böyle sorununuz varmı inşallah bronşit filan olmaz yavrumbirkaçgün önce tepine tepine üzerini açmış geceleyin sanırım ondan oldu

geçmiş olsun canımm inş değildir ii haberlerini alırız bizimkide üstünü çok açıyor uyku tulumu giydiriyorum

selam kızlarrr ,

dısarda hava karardı içim daraldı wala basım agrıyo hasta gıbıyım .... ne sıkıcı bi gün püfffff

kızlar bide oğlumun burnu gece çook tıkanıyor, sanırım o nedenle rahat uyuyamıyor yok mu bunun bi çözümü??
CANIM GECE UYUTMADAN sütünden damlat burnuna bebişinin ,
canım gündüz nasıl uyuyr paşan,bide gündüz fazla uyutmamayı dene ,belki o zamna rahat uyur....
oooooooooooooooohhhhhhhhhhhh raporunda süper olmuş canımmmm....bende her hafta dr. geziyrm,şimdi 2 günlük idari izin aldım,pazarteside 10 günlük rapor ayarladık...bakalım ne zamana kadar gidicek böööööle....

neerde onlarda o anlayış....anlasalar sorunların hepsi ortadan kalkmış olur....
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım,umarım bronşit falan değildir.....
benim kızımda çok sıkıntılı üzerinde hiçbi şekilde örtü tutmuyo,daldığında bile anlıyor cadı pırt die açını veriyoooo....
selam kızlarrr ,

dısarda hava karardı içim daraldı wala basım agrıyo hasta gıbıyım .... ne sıkıcı bi gün püfffff

sllmmmmmmm canımmmm....
burdada kar yağdı şimdi eriyor....evet yaaaa havalar yüzünden tıkıldık kaldık evlere ,
oğluşun nasıl canım iiimi?

mrb canım.....
benim kızımda hep kucakta ,kollarım kopuyor benimde yaaaa,bide gün geçtikçe ağırlaşıyor,ilerde ne yapcam bilmiyrm...
cadı oturduğumu hemen anlıyooo,basıyo çığlığııııı benimkide...anneme söylüyrm telde oda ser battaniyesini yere yatır oynasın kendi kendine diyooo,,,,ama nerdeeeeeeeeee benim kız öyle durucak....ancak alt değiştirirken keyifli keyifli gülücükler atıp konuşup duruyooo...
benim kızınında maşallah hiç dökülmedi aksine uzadılar,toka takıyrz artık...hııı bide saç bandııııı......

ben hiç kundak yapmadım..daha doğrusu yaptırtmadı cadı...çok sıkıntılı benim kızım yaaa,üzerine yatarken bile örtü istemiyooo.

sağol canım daha iyi, iyileşme yoluna girdi pipisi. oğlum farkında değil iyi ki erken yaptırmışım diyorum. 10 güne kadar iyileşir dedi dr.
sen nasılsın, kızın nasıl

ay canım kızım cadı malum ,şimdi pusetinde uyuyor ,,,,
bana gelince yorguuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn......

aman sevindim iyileşiyor olmasınaa,......
aaaaaaaaaaaaa buarada ticker ında bişey görddddddüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmm......tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr......

Son düzenleme:
ay canım kızım cadı malum ,şimdi pusetinde uyuyor ,,,,
bana gelince yorguuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn......

aman sevindim iyileşiyor olmasınaa,......

aman hep yorgunuz biz, üst üste rapor almana bişey demiyolar mı. bizim burda sorun ediyolar, ücretsiz alcam ben bu sene.
seneye iyice bana bağlanmış olcak kime bırakıcam bilmiyorum, ne zormuş annelik

oğlum da seviyo puseti, şimdi koymuyorum ama ondayken kaka yaparsa pipisine çıkarıyo

sağol canım yaa emzirince daha hızlı gidiyo sanki kilolar tabi dikkat etmeyi başarabilirsem, inş devamı gelir

ay canım Allah yardımcın olsuun........ben bi taneyle baş edemyrm çok zor geliyooo,

slm canım bende bebişimi tek başıma bakıyrm,evet zorlanıyrm çok ama çok zormuş...hep ilgi isteyen,kucakta gezmeyi seven bi kızım var haliyle benimde canım çıkıyor....
bizimde uyku düzenimiz yok ,ne zaman oturucak çok merak ediyrm açıkçası....
benim kızımda memede uyur daha sonra yerine yatırırım,sallanmaktan hiç hoşlanmaz,
bende istiyrm ki emzir koy yerine kendi kendine uyusun....
ama nerddeeee,,,,,,annem emzir koy o uyur diyo,,bikere denedim yırtındı durdu kıpkırmızı kesildi,dayanamadım aldım yine kucağıma....

canım şunana kadar bişey diyen olmadı....toplam 15 gün oldu raporum şimdi bi 10 gün daha alıcam =25,zaten 40 güne kadar rapor alabiliyrmuş devlt memurları bi sene içinde Aralık sonuna kadar kullannayım diyrm....umarım sorun çıkarmazlar....

bende özledim kuzum, büyüdü sıpa ya :)).. yürüyorum artık gunde 45 dakıka 1 saat fılan... ayyy cnm senın kaaynanada süper yani biliyorum azcok :)
kısa zamanda atlatırsın canım inş. sen iyi oldukça bebeğin daha iyi olur.
inşallah canım
oyle cnm, teşekkur ederım.

öksürüğü nasıl canım? kuru bir öksürükmü,yoksa balgamlı bir öksürükmü,bide ateşi,burun akıntısı varmı? eğer bunlar yoksa sadece kuru bi öksürükse odanın kuru olmasından olabilir. bizimde kuru inatçı bi öksürük vardı,başka bişeyi yoktu.dra gittik,muyenede hiçbişey çıkmadı Allaha şükürler olsun. odasını nemli tutun,toz olmasın bide dedi.bizim 1 hafta sürdü,uykusundan uyanıyodu öksürürken.geçti şimdi neyseki.

ben hiç raporla uğraşmadım valla gittim aldım 6 ay ücretsiz izni ama şimdiden tuhaf hissediyorum maaş almıyacağım eşimden alıcam hiç alışkın değilim neyse ki 6 ay

ben hiç raporla uğraşmadım valla gittim aldım 6 ay ücretsiz izni ama şimdiden tuhaf hissediyorum maaş almıyacağım eşimden alıcam hiç alışkın değilim neyse ki 6 ay

bende 20 gün rapor aldım. sonra 5 ay ücretsiz izne ayrılıcam. eşimden almama gerek yok ama neyseki biriktirdiklerimden harcarım. gerçi evden dışarı çıkmıyorum bebekten dolayı. dışarı çıkmayınca parada harcanmıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…