2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalar bende eylül annesiyim sizi cok takip ederdim yeni yazmaya basliyorum sizlere . Cümlemize SAGLIKLA SIHAATLE YAVRULARIMIZI BÜYÜTMEK NASIP OLSUR INSAALLAH

canım benim ALLAH kolaylık versin biz bi taneyle perişanız seni düşünemiyorum bile yaaa
kızlar bide oğlumun burnu gece çook tıkanıyor, sanırım o nedenle rahat uyuyamıyor yok mu bunun bi çözümü??
ben serum fizyolojik yapıyorum canım açılıyoo gibi sankii çook aşırı tıkanmıyoo bizimkii...
doktorumuz ortam kuru olduğu için tıkanır bebeklerin burunları dedi nemli tutacakmışız ortamıı birde serum fizyolojik yapacakmışız başka bişeye gerek yok dedi canım..
facede konuşulmuştuu canım bende burada paylaşayımm bebişlere büüyük gözlü oyuncaklar alacakmışız mesele sünger bob şirinlerr tweety gibi çok ilgilerini çekiyomuş koca gözlü oyuncaklarr onlarla konuşacakmışızz

raporun hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bi sorun çıkartmazlar çok sevindim senin adına..
canım gündüz uykusunu azaltsan belki gece rahat uyur denedinmi hiç birde uyumadan önce rezene kimyon anason çayı yapıp ver 30-40 ml kadar rahat uyuyacaktır büyük ihtimalle.. bizde ara sıra işe yarıyodaa bide kaç gündür uyumuyoruz nerdeysee bende bugün vercem rezene kimyon anason çayındann..
aynen canım yaa 6.5 kg bizimki artık ağırlaştıı zor dayanıyorum valla yaa...
ben bazen yatırıyorum yere battaniyesini seripp reklamları izliyoo en fazla 10 dkk
bizimde uzadı baya saçlar kız saçı gibi ama dökülüyoone hikmetsee ama dökülmesin yaa çok alıştım beenn
özgürlüğüne ve rahatlığına düşkün anlaşılan prenses canım bak şöyle yapsan bebişi yatır kollarını dışarıda birak battaniyesini ört yatağın kenarlarına battaniyeyi sıkıştır o zaman açmaz belki üstünü

hoşgeldin aramıza canım.. eylülün kaçında doğum yaptınn bebişin cinsiyeti ne??

eylülün 5inde son dakkikda mecburi sezeryanla dogum yaptim bir nazli kizim oldu dünyaya gelmeye niyeti hic yoktu sükürler olsun simdi kucagimda senin bir oglun vardi herhalde yanlis hatirlamiyorsum 9 ay boyunca bende sizinleydim ama yazmaya firsatim yoktu

sllmmmmmmm canımmmm....
burdada kar yağdı şimdi eriyor....evet yaaaa havalar yüzünden tıkıldık kaldık evlere ,
oğluşun nasıl canım iiimi?

cnm ii çok şükür sonuçları cıksın diye beklıyoruz ... cts belli olcak laktoz int. olup olmadığı.. buaksam gögsüm yıne mastıt oldu agrısı bi yana kıpkırmızı oldu dusa girdim sibel şırınga ile cek dedi onu denedim ama beceremedim yaa

teşekkürler bacılarım
sadece öksürük var belkide odanın kuruluğundandır:44::44::44::44::44::44:benim bile boğazım kuruyor
eşim şimdi ısıtıcıya su dolu teneke bağlıyorbu bebeler bize neler yaptırıyor

kızlar bide benimkiler uykuda çığlık atarak uyanıyorlar çok üzülüyorum zor sakinleşiyorlar
her zaman olmuyorda birkaçgünde bir oluyor oğlumun birini birkaçgün yanımızda yatırdık korkuyo diye
siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz
ben hemen ayete-el kürsi okuyorum nazar duası okuyorum başka öneriniz varmı?

ben yatağına küçük kuranı kerimler oluyor ya ondan taktım bide ayetel kürsi yazılı maşallahıda yatağına asılı bide her gün okuyorum işte aklıma geldikçe

benim oğlan gece uykusuna yatmıştı kızlar fakat düşüncesiz kocam ses yapınca ama bayağı ses yaptıtabi bizim oğlan uyandı 2 saattir uyutamıyorum tabi evde terör estirdimşimdi kendisi sallıyor bende burdayım bu erkekler çok düşüncesiz çok

selamlar hanımlar nevar ne çok ben bi geçmiş yapayım ohh beeee pcnin gözünü seveym cepten bişi yazamıyorum yavvvv. buarada kaloriferin havayı kurutmasından bıktım bide nezle oldumu ırmağın burnu hır hırrr hattaa horrr :)))

cadi kizim hafif üsütmüs burnu hiril hiril ediyor sümüklüm benim simdi zor zahmet kucagimda uyudu yavrum

slm kızlar bir haftadan sonra tekrar döndüm foruma..Biz bugün rotavirus aşımızı olduk başka yaptıran varmı acaba???bugün 90 günlük olduk kilomuz 7100 gr boyumuz 65 cm.sağlık ocağı ii buldu oğluşumu..Benimde saçlarım avuç avuç elde kalıyo kestiricem bende inşallah dökülmez..evde yerlerde sürünüyom saç toplamaktan habire süpür sil :) umarım kestirmek çare olur..
ya sizin bebekler ne alemde genel olarak Batın'ın elleri devamlı ağzında ıslak ve buz gibi oluyo, kolları ıslak salyalar akıyo..sonra tv izliyo resmen (doktor asla açma diyo ama bütün gün sessizce oturmayalım diye gürültü olsun diye açıyorum ve vallaha arada baktırıyomda wc yapıyom) ve bugün resmen söleniyo çocuk acaba aşıdanmı anlamadım ..hem emiyo hemde bi yandan hıı hıı hıııı sölenip duruyo...acaba çokmu laf yapıyorum oğluşuma annesi gibi çok çenebazmı olcak ne anlamadım gitti..daha dönmeye başlamadı ama benim oğlum hiç karın üstü yatmayı sevmiyor o yüzdende dönmekde istemez sanırım ama ayaklarından destek alıp popoyu kaldırıyo ve olduğu yerde 180 derece döndürüyo kendini bıraksam daire çizecek karnını totoşunu kaldırıp geriye geriyede gidiyor..arada bir gözlerini kocaman kocaman açıyo sanki ii göremiyomuş gibi....veeeee en bombası bir haftadır geceleri süper uyuyor 6,5 saat en uzun yada en kısa 4,5 saat kesintisiz uyuyorrrr bu kısmı harika... ama geçen hafta mastit oldum..antibiyotik verdi 5 tane içtim ama baktım sanki sütüm azaldı bıraktım ama mastitde bayağı geçti..birde bu akşam çok sıçrayarak uyanıyo okuyom hep ama yinede korkarak açıyo gözlerini..işte öyleyken böyle...anlatın bakalım bebişler neler yapıyor...

canım yaaaa nerden ldın bu ürünü ve kaça?? ben almak istiyorum videosunu çok beğendim ama netde alabileceğim site bulamadım??

masaallah oglusuna ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.benimde kizimin elleri hep agzinda yumruk yapip yemeye calisiyor zorlayinca da ögrüyor sinirleniyor agzina alamayinca elini cadaloz
televizyonu arada bi bende baktiriyorum salincagina koyup yoksa durmuyor hep kucakdada olmuyor benim kizimda karin üstü yatmayi sevmiyor ama pazartesi kontorlümüzde doktor herseyi iyi dedi masaallah ama karin üstü yatmamiz zayif onu evde yapin alissin dedi ister istemez evde istesin istemesin bunu calisiyoruz

ben hiç raporla uğraşmadım valla gittim aldım 6 ay ücretsiz izni ama şimdiden tuhaf hissediyorum maaş almıyacağım eşimden alıcam hiç alışkın değilim neyse ki 6 ay

izinleriniz hayırlı olsun kızlarr çok sevindim adınıza..benim kredi, olduğu için izin alamıyorum..dün raporu verdim hastaneye bu son olsun dediler bi daha kabul etmeyecekler.zaten raporum bitince eş durumundan geçiş yapacam başka bir ile.zaten evitaşımıştık eşim işe başladı ben raporlarda sıkıntı çıkarmazlar diye orda görünüyordum eski iş yerimde sıkıntı çıkarınca mecbur buraya geçecem..bakalım yenii bir iş yeri yeni çalışma koşulları nasıl olacak..

dün gece eşim beni çıldırttı.rapor içn koşturduk gittik geldik neyse bi baş ağrısı tuttu midem bulandı yerimde durmaıyorum bnmki telden oyun oynuyor..ağrı kesici aldım bebeği uyuttum azcık uydum gecer diye yok..uyandı bebeiş aldı sözüm ona bbeği susturuyor beş dk sonra açmı acaba bebek diye geldi..kalktım çay falan yaptım ama bi türlü geçmiyor baş ağrım saat on gibi al bebeği uyut deli olacak dedim ağrıdan bizimki azcık salladı bak şöyle sallarsan uyur dei kı..nı devirdi yattı.bebek bütün gece yarım saatte bir uyandı hiiiç adam bi kere bile kalkmadı..hiç böyle yapmazdı dün gece o kadar rahatsız olmama rağmen kalkmadı.bu sabahta başım çatlıyor halen dedim bi tepki vermedi beni sinir eti anlayacağınız başımda geçmedi.bide üstüne bi haber gördüm 79 günlük bebeği babası darp etmiş ağlıyor diye daha çok sinir oldum.ne öküz ya bu erkekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…