- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
canım benim ALLAH kolaylık versin biz bi taneyle perişanız seni düşünemiyorum bile yaaaKızlar merhaba, benim ikizler yaklaşık 1 haftadır geceleri doğru düzgün uyumuyorlar kızım 15 dk da bir uyanıp ağlıyor öncesinde gayet güzel uyuyan bir bebekti. Oğlum doğduğundan beri doğru düzgün uyumuyordum zaten kolik. Maalesef zombiye döndüm iyice iki bebekle uğraşmaktan çok yoruldum. Psikolojimi bozmamak için güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. İmdattttt
ben serum fizyolojik yapıyorum canım açılıyoo gibi sankii çook aşırı tıkanmıyoo bizimkii...kızlar bide oğlumun burnu gece çook tıkanıyor, sanırım o nedenle rahat uyuyamıyor yok mu bunun bi çözümü??
facede konuşulmuştuu canım bende burada paylaşayımm bebişlere büüyük gözlü oyuncaklar alacakmışız mesele sünger bob şirinlerr tweety gibi çok ilgilerini çekiyomuş koca gözlü oyuncaklarr onlarla konuşacakmışızzgünaydın güzel anneler ve cennet kokulu bebişler:) dün yeni bişe keşfettim paylaşayım dedim kızıma kocaman resimli hikaye kitapları aldım renkli renkli bizim yatağa yatırıyorum yanına uzanıp kendisinin resimleri göreceği şekilde tutup hikaye okuyorum kızıma sewinçden deliye döndü o rengarenk şeyleri görünce.. sonra sende anlat kızım diyorum kendi çapında o da bize anlatıyor masalı:) ama inanılmaz tatlı bişee
günaydın kızlar..bu gece hiç uyutmadı oğluşum beni uykusuzluktan bittim beşiğinde uyutmayı denedim ama bi beşinde bi kucağımdaydı.geceleri uyutmuyor napacam ben yaa..
dün bi arkadaşım bir aylık bi rapor ayarladı inşalllah bi aksilik çıkmaz hastane kabul eder..bir ay daha oğluşumlayım..
raporun hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bi sorun çıkartmazlar çok sevindim senin adına..dün akşam k.v.evindeydik işi gücü bebeği sallamak.bebek huysuzlanıyor ver ben sallayım diyor ben annesiyim sana ne oluyor yaa..bide o kadar sallamak mı olurmuşher defasında çok sallama ben daha çok konuşluyorum çocukla diyorum ama laftan anladığı yok ki..
aynen canım yaa 6.5 kg bizimki artık ağırlaştıı zor dayanıyorum valla yaa...mrb canım.....
benim kızımda hep kucakta ,kollarım kopuyor benimde yaaaa,bide gün geçtikçe ağırlaşıyor,ilerde ne yapcam bilmiyrm...
cadı oturduğumu hemen anlıyooo,basıyo çığlığııııı benimkide...anneme söylüyrm telde oda ser battaniyesini yere yatır oynasın kendi kendine diyooo,,,,ama nerdeeeeeeeeee benim kız öyle durucak....ancak alt değiştirirken keyifli keyifli gülücükler atıp konuşup duruyooo...
benim kızınında maşallah hiç dökülmedi aksine uzadılar,toka takıyrz artık...hııı bide saç bandııııı......
ben hiç kundak yapmadım..daha doğrusu yaptırtmadı cadı...çok sıkıntılı benim kızım yaaa,üzerine yatarken bile örtü istemiyooo.
hoşgeldin aramıza canım.. eylülün kaçında doğum yaptınn bebişin cinsiyeti ne??merhabalar bende eylül annesiyim sizi cok takip ederdim yeni yazmaya basliyorum sizlere . Cümlemize SAGLIKLA SIHAATLE YAVRULARIMIZI BÜYÜTMEK NASIP OLSUR INSAALLAH
hoşgeldin aramıza canım.. eylülün kaçında doğum yaptınn bebişin cinsiyeti ne??
merhabalar bende eylül annesiyim sizi cok takip ederdim yeni yazmaya basliyorum sizlere . Cümlemize SAGLIKLA SIHAATLE YAVRULARIMIZI BÜYÜTMEK NASIP OLSUR INSAALLAH
ben hiç raporla uğraşmadım valla gittim aldım 6 ay ücretsiz izniama şimdiden tuhaf hissediyorum maaş almıyacağım eşimden alıcam hiç alışkın değilim neyse ki 6 ay
sllmmmmmmm canımmmm....
burdada kar yağdı şimdi eriyor....evet yaaaa havalar yüzünden tıkıldık kaldık evlere ,
oğluşun nasıl canım iiimi?
ohhh ii yapmışsın cnm koca parası yemek daha ii :))
ben yatağına küçük kuranı kerimler oluyor ya ondan taktım bide ayetel kürsi yazılı maşallahıda yatağına asılı bide her gün okuyorum işte aklıma geldikçeteşekkürler bacılarım
sadece öksürük var belkide odanın kuruluğundandır:44::44::44::44::44::44:benim bile boğazım kuruyor
eşim şimdi ısıtıcıya su dolu teneke bağlıyorbu bebeler bize neler yaptırıyor
kızlar bide benimkiler uykuda çığlık atarak uyanıyorlar çok üzülüyorum zor sakinleşiyorlar
her zaman olmuyorda birkaçgünde bir oluyoroğlumun birini birkaçgün yanımızda yatırdık korkuyo diye
siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz
ben hemen ayete-el kürsi okuyorum nazar duası okuyorum başka öneriniz varmı?
hoşgeldin cnm aramıza Allah bağışlasın bebeğini ..
bız peg perego plıko mını kulanıyoruz cooook memnunuz. o kadar hafıfkı, tek elle acılıp kapanabılıyor.
google da vıdeoları var, nasıl acılıp kapandıgına bakabılırsın.
fıyatı da gayet makul.
slm kızlar bir haftadan sonra tekrar döndüm foruma..Biz bugün rotavirus aşımızı olduk başka yaptıran varmı acaba???bugün 90 günlük olduk kilomuz 7100 gr boyumuz 65 cm.sağlık ocağı ii buldu oğluşumu..Benimde saçlarım avuç avuç elde kalıyo kestiricem bende inşallah dökülmez..evde yerlerde sürünüyom saç toplamaktan habire süpür sil :) umarım kestirmek çare olur..
ya sizin bebekler ne alemde genel olarak Batın'ın elleri devamlı ağzında ıslak ve buz gibi oluyo, kolları ıslak salyalar akıyo..sonra tv izliyo resmen (doktor asla açma diyo ama bütün gün sessizce oturmayalım diye gürültü olsun diye açıyorum ve vallaha arada baktırıyomda wc yapıyom) ve bugün resmen söleniyo çocuk acaba aşıdanmı anlamadım ..hem emiyo hemde bi yandan hıı hıı hıııı sölenip duruyo...acaba çokmu laf yapıyorum oğluşuma annesi gibi çok çenebazmı olcak ne anlamadım gitti..daha dönmeye başlamadı ama benim oğlum hiç karın üstü yatmayı sevmiyor o yüzdende dönmekde istemez sanırımama ayaklarından destek alıp popoyu kaldırıyo ve olduğu yerde 180 derece döndürüyo kendini bıraksam daire çizecek karnını totoşunu kaldırıp geriye geriyede gidiyor..arada bir gözlerini kocaman kocaman açıyo sanki ii göremiyomuş gibi....veeeee en bombası bir haftadır geceleri süper uyuyor 6,5 saat en uzun yada en kısa 4,5 saat kesintisiz uyuyorrrr bu kısmı harika... ama geçen hafta mastit oldum..antibiyotik verdi 5 tane içtim ama baktım sanki sütüm azaldı bıraktım ama mastitde bayağı geçti..birde bu akşam çok sıçrayarak uyanıyo okuyom hep ama yinede korkarak açıyo gözlerini..işte öyleyken böyle...anlatın bakalım bebişler neler yapıyor...
ben hiç raporla uğraşmadım valla gittim aldım 6 ay ücretsiz izniama şimdiden tuhaf hissediyorum maaş almıyacağım eşimden alıcam hiç alışkın değilim neyse ki 6 ay
bende 20 gün rapor aldım. sonra 5 ay ücretsiz izne ayrılıcam. eşimden almama gerek yok ama neyseki biriktirdiklerimden harcarım. gerçi evden dışarı çıkmıyorum bebekten dolayı. dışarı çıkmayınca parada harcanmıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?