2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kısa zamanda atlatırsın canım inş. sen iyi oldukça bebeğin daha iyi olur.

memeyi reddetme başladı bizde de. hem çok aç hem emmem diye çığırıyo. dönemsel yaparmış bebekler böyle. çabuk geçer inş.

cnm bizim 10 gun surdu hala bile emmek istedigi an emzirmezsem aglamaya baslarsa yandik kucakta gezerek emziriyorum nasi bisi anlamadim da gecsin bi an once

cnm boza ictim pek bi fark goremedim sanki maden suyuna baslicam bak o cok faydali ablamda demisti..

sibelsaa cnm sizin de desteginizle articak Allahin izniyle

yeşillik ye canım her yemeğin yanında o da işe yarıyo. bi de hurma.
en önemlisi inanmak. sütüm az diye düşünme, cümleyi olumlu kur, sütüm artacak de, benim de bi ara azaldı, bol su içtim ve niye azalsın bana öyle gelmiştir vs diye kendimi kandırdım ama sonuçta işe yaradı.
evlatlık alanların bile sütü gelebiliyomuş düşünce çok önemli

cnm ben uyandirmiyorum.dr.um gece uykusuna alismasi icin uyandirma o acikinca uyanir zaten dedi bizimki 3 saatte bir uyanio zaten geceleri cok nadir ayda yilda bi kere 5 saat uyudugu oluo.. masallah kg vermissin bn hamilelik oncesi kg ma dondum sayilir 3 kg kaldi ama 15 kg hedefim simdilik bisi yapmiorum 6 aydan sona basliam ins

cnm sut konusnda o kadar pozitiftim ki gerci hala bile pozitifim de dr um bebis az kg alinca sutun yetmiodur dedi bi taktim iste ondan beri.sut arttirici seyler yapiorum taze sogan arttiriomus kisira koydum bol bol yedim gercekten fayda edio ama. tavsiye ederim

ayy canım benim yasadıkların tabikide çok zordu umarım iyi gelir fırsat buldukça açık havada yürüyüş yap oda iyi geliyor.. yok canım uyutmus yine de saat 1 gibi uyuduk bugün çok şükür aman ewimn halini görsen herseyin yeri değişmiş hersey biryerde baskasıyla yasamak zor.. oyyy melihcim ne yapıyor büyüdümü biirazcık fırsat buldukça gir özledim walla seni

günaydın kızlar ne habersiniz konaktan şikayet edenler wardı dün bize dr bitkisel bir merhem wermişdi 3 günde geçirdi SEBCLAIR die bir merhem tawsiye ederimm

selam kızlar bizde son günlerde emme problemi yaşıyoruz çocuk aç emmek istiyor meme veriyorum ağlaya ağlaya yırtınıyor sadece gece emiyor inşallah aç kalmıyordur
artık ellerini emmeye başladı benimki de sadece emzik almıyor..
henüz dönme çalışmalarına başlamadı,
ağzından habire tükrükler çıkartıyor köpük küpük.. yanımızdan mendilleri ayırmıyoruz artık.
meyve tattırma çalışmalarına devam ediyorum elmaya ilk başta pek yanaşmadı ama alıştı, havuç ve muzu çok seviyor.
henüz düzgün bi uyutma yöntemi bulamadım, bizden haberler böylee

nasıl yani canım meyveleri nasıl tattırıyosun elmayı mesela ağzınamı değiriyorsun

nasıl yani canım meyveleri nasıl tattırıyosun elmayı mesela ağzınamı değiriyorsun

evet canım 3 ayını doldurunca yediğimiz meyvelerden ağzına değdirmeye başladım oğlum ağzına ne gelirse yalıyor zaten, artık günde 1 tatlı kaşığıda meyvelerin suyundan vereceğim (rendeleyip tülbentten süzüp).

Son düzenleme:

biz ayın 24ünde 4 aylık olucaz ama ben anne sütü ve mamadan başka bişe wermedim erken diye.. karar weremiyorum ne zaman başlasam diye

biz ayın 24ünde 4 aylık olucaz ama ben anne sütü ve mamadan başka bişe wermedim erken diye.. karar weremiyorum ne zaman başlasam diye

canım bende mama vermiyorum tatlara yabancı kalmasın diye sadece tattırıyorum doyumluk değil yanii, zaten hergün yapmıyorum iki güne bir tattırıyorum, 4. ay dolunca da yavaş yavaş püre vermeyi planlıyorum. ek gıdalara sonradan çok zor alışan bebekler gördüm..

Son düzenleme:
sağolun kızlar cvplar için yaralarım geçmediği için çok zor oluyo emzirmek önce ılık bez koyuyorum bi kaçkez sonra emziriyorum zor oluyo ama bugün şişlikler biraz daha iyi gibi.. duş alcak vakit bulamıyorum ki ben.. eşim evde hep kışın çalışmıyor bizim turizm işinden dolayı.. evde ama bebeğe bakamıyor yeni yeni kucağına almaya başladı bi bağırdımı hemen bana bakıyor çok sinirleniyorum azcık dolaştır evin içinde diyorum bende farklı bişey yapmıcam sonuçta ama yok bakamıyor tuvalete bile gidemiyorum Allahtan gündüzleri yanlız olmuyorum yoksa kafayı yerdim yanlız olan arkadaşlara Allah sabır versin
bu arada tükürük olayı bizdede var bayadır dişmi çıkarcak diyolar ama daha erken tabiki ellerini bayılıyor emsin sırılsıklam oluyor eldivenleri emzik deseniz bi uyumaya çalışırken alıyor dalınca atıyo ağzından meyveleri bende tattırıyorum elma armut ayva :) ben meyve sebze pek sevmediğimden tatlarına alışsın birazcık diyorum bana benzemesin bide :)

göğüs yaraları için ayva çekirdeklerini suya koyup bekletince oluşan jöleyi sür demişlerdi bana ama dnemedim belki işe yarar..
benim eşimde öyle ağlaınca direk bana veriyo acıkmış diye ama ben biliyorum ondan ağlamadığını gezdir diye ağlıyo bebek.
bende alışsın diye başladım bi süredir yoksa yemeyen çocuk çok zor..

memeyi reddetme başladı bizde de. hem çok aç hem emmem diye çığırıyo. dönemsel yaparmış bebekler böyle. çabuk geçer inş.
aynen benimkide öyle geçer inşallah
yemenden kısma canım benim cocuk dr helva ye şerbetli şeyler iç dedi rejimi düşünme dedi sütünün çoğalması ve kaliteli olması için yemelisin dedi
cnm bizim 10 gun surdu hala bile emmek istedigi an emzirmezsem aglamaya baslarsa yandik kucakta gezerek emziriyorum nasi bisi anlamadim da gecsin bi an once

canım sen şu anda süt sorunu çekiyorsun değil mi önceden mastit oldum demişsin acaba süt kanallarında bir tıkanma felan mı oldu

gecmis olsun, bende sag gogsumden mastit olmustum gecen ay cok agridi, antibiyotik kullandim, sagmaya calistim ama cok az sut geliyodu, annem sicak suyun altinda ince tel tarakla taradi surekli, ve ara ara buz koydum 5 gun icinde gecti ve sutum tekrardan geldi cok sukur...

canım konak için bende bugun mustelanın köpüğünü aldım sebamet kullanıyordum bakalım bu işe yarayacak mı?

canım benimkinde de vardı hatta biz bir süredirde makine kullanıyorduk ama geceleri memeyi alıyordu ama ondada zorlanmaya başladı. bunu farkedince üzüldüm ama çok şükür iki gündür gündüzleri bile alıyor memeyi.sanırım dönemsel bişey bu arada bebeğim 3.5 aylık. ama uyanınca veriyorum memeyi yoksa yine pek istemiyor hanımefendi....

cnm bnde ondan supheleniyorum ama tiksndigi zaman agrim sizim olurdu simdi agri sizi yok

sen yinede araştır bence belki o mastitte tıkandı kanallarda süt var diye belki vücut üretmemiştir üff ne bilim ya sıkıntılı haller ayva lapası gögüse sürülüyormuş belli bir süre o açıyormuş diye okumuştum

cnm yaşadıkların zor ama içmesen mi acaba:44::44: yine de sen bilirsin tabii....

cnm merhaba. suyu kaynatıyorsun.su kaynayınca bir kaç kez yıkadığın kuru kayısıları içine atıyorsun.kayısılar yumuşayana kadar kaynatıyorsun.istersen bir yemek kaşığı kadar şeker ekleyebilirsin istersen ekleme. tadına bak kaynarken sen karar ver.gün boyu 4-5 bardak içiyorum ben:))

ben oldum. hiç istemesemde antibiyotik kullandım. antibiyotiğe başladıysan yarım bırakma. hepsini kullan. ayrıca mastitte sıcak değil soğuk uygulanırmış göğüse. tüm gün buz koyuyordum ara ara.inanılmaz çektim bende. ateşle kıvrandım.antibiyotik ve soğuk buz kompresinden sonra geçti.haa bir de çıkmıyormuş gibi oluyor ama çıkar. zaten mastit sütün göğüsten çıkmaması sonucu oluyor.baş parmağın göğsünün üst tarafında diğer 4 parmağın alt tarafında olsun ve öne doğru eğilerek sağ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…