izinleriniz hayırlı olsun kızlarr çok sevindim adınıza..benim kredi, olduğu için izin alamıyorum..dün raporu verdim hastaneye bu son olsun dediler bi daha kabul etmeyecekler.zaten raporum bitince eş durumundan geçiş yapacam başka bir ile.zaten evitaşımıştık eşim işe başladı ben raporlarda sıkıntı çıkarmazlar diye orda görünüyordum eski iş yerimde sıkıntı çıkarınca mecbur buraya geçecem..bakalım yenii bir iş yeri yeni çalışma koşulları nasıl olacak..
inşallah yeni iş yerin daha iyi olur canım,şimdiden hayırlı olsun.
dün gece eşim beni çıldırttı.rapor içn koşturduk gittik geldik neyse bi baş ağrısı tuttu midem bulandı yerimde durmaıyorum bnmki telden oyun oynuyor..ağrı kesici aldım bebeği uyuttum azcık uydum gecer diye yok..uyandı bebeiş aldı sözüm ona bbeği susturuyor beş dk sonra açmı acaba bebek diye geldi..kalktım çay falan yaptım ama bi türlü geçmiyor baş ağrım saat on gibi al bebeği uyut deli olacak dedim ağrıdan bizimki azcık salladı bak şöyle sallarsan uyur dei kı..nı devirdi yattı.bebek bütün gece yarım saatte bir uyandı hiiiç adam bi kere bile kalkmadı..hiç böyle yapmazdı dün gece o kadar rahatsız olmama rağmen kalkmadı.bu sabahta başım çatlıyor halen dedim bi tepki vermedi beni sinir eti anlayacağınız başımda geçmedi.bide üstüne bi haber gördüm 79 günlük bebeği babası darp etmiş ağlıyor diye daha çok sinir oldum.ne öküz ya bu erkekler..
Maalesef bebek bakımı konusunda çok yetersizler. ben bütün gün bebekle uğraşıp duruyorum,eve gelince biraz bakıver,ilgilen diyorum,mutfakta salata yapmaya gidiyorum,bi giriyorum içeri,bebeğe sırtı dönük bilgisayara yada televizyona bakıyo,e niye ilgilenmiyosun diyorum,oynuyo kendi kendine diyo. deli ediyo beni bazen. bi de telefon açan arkadaşlarına,annelerine napıyosun diye sorduklarında hiç napıyım çocukla ilgileniyodum diyo :))
ben yatağına küçük kuranı kerimler oluyor ya ondan taktım bide ayetel kürsi yazılı maşallahıda yatağına asılı bide her gün okuyorum işte aklıma geldikçe
ben de daha küçük diye kendimi avutuyorum bakalım:)))bende yalnızım canım ve benimkide heep kucakta ve ayakta sallıyorum mecburen çüğnkü sürekli ağlıyoduu arada kendisi uyuyo ama her zaman değil tabii..
bende çook korkuyorum 3-4 yaşına geldiğinde de ayakta uyumasından nasıl uyku düzeni kuracağız bu ufaklıklara nasıl bazı şeylere alıştıracağız hiiç bilmiyorum yaa... acaba 6 aylık fln olduklarında uyku zamanları geldiğinde bizde yanlarına fln yatsak alıştırabilirmiyi,z ki kendi kendilerine uyumayı??
ahhh ahh herkeste aynı sorunn bebişlerde bizlerde perişan oluyoruz vallahii
aynen cnm illaki ağşlıyor ben de onun ağlamasına dayanamıyorumevet bi kac yontem var cnm hepsinde de aglio illaki .. bnm gunduzleri hic uyumuo bnde sallayarak uyutmaya calisicam aglayarak uyutmayi deneyemiyorum :-(
park yatakta da sallıyorum cnm:)))bakalım ne zaman alışacaklar.bizimde uyku yönemimiz yok o an nasıl denk gelirse öyle uyutmaya çalışıyorum, ama artık park yatakta salayarak alıştırmaya başlıycam yoksa bu iş böyle gitmez..
ablam doğduğu andan itibaren kendi kendine uyusa bile yatakta salla ilerde daha rahat olur diyodu, niye onu dinlemediysem sanki...
o burun tıkanacak arkadaş....:))))benimki de tıkanıyor cnm.otribebenin burun aspiratötünü tavsiye etti kızlar. ben de ondan alacağım sanırım.11-12 lira bişey sanırım.kızlar bide oğlumun burnu gece çook tıkanıyor, sanırım o nedenle rahat uyuyamıyor yok mu bunun bi çözümü??
ben de üzerini örterken çoookkk zorlanıyorum kızlar.o kollar hep dışarıda kalacak. eeemevsim kışş. geceleri kapatmak istiyorum hemen çıkarıyor. üzerini örtüyorum bağırıyor. açıyorum susuyor. ben de dalana kadar üstünü örtemiyorummrb canım.....
benim kızımda hep kucakta ,kollarım kopuyor benimde yaaaa,bide gün geçtikçe ağırlaşıyor,ilerde ne yapcam bilmiyrm...
cadı oturduğumu hemen anlıyooo,basıyo çığlığııııı benimkide...anneme söylüyrm telde oda ser battaniyesini yere yatır oynasın kendi kendine diyooo,,,,ama nerdeeeeeeeeee benim kız öyle durucak....ancak alt değiştirirken keyifli keyifli gülücükler atıp konuşup duruyooo...
benim kızınında maşallah hiç dökülmedi aksine uzadılar,toka takıyrz artık...hııı bide saç bandııııı......
ben hiç kundak yapmadım..daha doğrusu yaptırtmadı cadı...çok sıkıntılı benim kızım yaaa,üzerine yatarken bile örtü istemiyooo.
dur bakalım cnm 6 aydan sonrasından ümitliyim ben:)))))slm canım bende bebişimi tek başıma bakıyrm,evet zorlanıyrm çok ama çok zormuş...hep ilgi isteyen,kucakta gezmeyi seven bi kızım var haliyle benimde canım çıkıyor....
bizimde uyku düzenimiz yok ,ne zaman oturucak çok merak ediyrm açıkçası....
benim kızımda memede uyur daha sonra yerine yatırırım,sallanmaktan hiç hoşlanmaz,
bende istiyrm ki emzir koy yerine kendi kendine uyusun....
ama nerddeeee,,,,,,annem emzir koy o uyur diyo,,bikere denedim yırtındı durdu kıpkırmızı kesildi,dayanamadım aldım yine kucağıma....
merhaba cnm hoşgeldin.merhabalar bende eylül annesiyim sizi cok takip ederdim yeni yazmaya basliyorum sizlere . Cümlemize SAGLIKLA SIHAATLE YAVRULARIMIZI BÜYÜTMEK NASIP OLSUR INSAALLAH
dün gece eşim beni çıldırttı.rapor içn koşturduk gittik geldik neyse bi baş ağrısı tuttu midem bulandı yerimde durmaıyorum bnmki telden oyun oynuyor..ağrı kesici aldım bebeği uyuttum azcık uydum gecer diye yok..uyandı bebeiş aldı sözüm ona bbeği susturuyor beş dk sonra açmı acaba bebek diye geldi..kalktım çay falan yaptım ama bi türlü geçmiyor baş ağrım saat on gibi al bebeği uyut deli olacak dedim ağrıdan bizimki azcık salladı bak şöyle sallarsan uyur dei kı..nı devirdi yattı.bebek bütün gece yarım saatte bir uyandı hiiiç adam bi kere bile kalkmadı..hiç böyle yapmazdı dün gece o kadar rahatsız olmama rağmen kalkmadı.bu sabahta başım çatlıyor halen dedim bi tepki vermedi beni sinir eti anlayacağınız başımda geçmedi.bide üstüne bi haber gördüm 79 günlük bebeği babası darp etmiş ağlıyor diye daha çok sinir oldum.ne öküz ya bu erkekler..
canım yaaaa nerden ldın bu ürünü ve kaça?? ben almak istiyorum videosunu çok beğendim ama netde alabileceğim site bulamadım??
bende özledim kuzum, büyüdü sıpa ya :)).. yürüyorum artık gunde 45 dakıka 1 saat fılan... ayyy cnm senın kaaynanada süper yani biliyorum azcok :)
inşallah canım
oyle cnm, teşekkur ederım.
selam kızlar ne habersiniz ben bugün regl oldum başladı yeniden ağrılar rahattık ne güzel uzun zamandır erken mi oldu ne oldu warmı aranızda olan
bence normal bende oldum hemde 50 gün logusa kanamasi sonrasinda 1 ay arayla bu aralar yine olmak üzereyim bekliyorum insaallah dogumdan önceki düzenine geri döner.
selam kızlar ne habersiniz ben bugün regl oldum başladı yeniden ağrılar rahattık ne güzel uzun zamandır erken mi oldu ne oldu warmı aranızda olan
slm kızlaaaarr...
yarın misafirim gelicek evim dandini,evi topla ,haırlık yaaaaaaaaaaaaap...öööööööööööööfffffffffff nasıl yetiştiricem ...tutuştum ,cadı kızımda 5dk durmuyoki bişeyleri halletsem,,,,cimcime hep kucaktaaaaa,memedeeee
slm kızlar bir haftadan sonra tekrar döndüm foruma..Biz bugün rotavirus aşımızı olduk başka yaptıran varmı acaba???bugün 90 günlük olduk kilomuz 7100 gr boyumuz 65 cm.sağlık ocağı ii buldu oğluşumu..Benimde saçlarım avuç avuç elde kalıyo kestiricem bende inşallah dökülmez..evde yerlerde sürünüyom saç toplamaktan habire süpür sil :) umarım kestirmek çare olur..
ya sizin bebekler ne alemde genel olarak Batın'ın elleri devamlı ağzında ıslak ve buz gibi oluyo, kolları ıslak salyalar akıyo..sonra tv izliyo resmen (doktor asla açma diyo ama bütün gün sessizce oturmayalım diye gürültü olsun diye açıyorum ve vallaha arada baktırıyomda wc yapıyom) ve bugün resmen söleniyo çocuk acaba aşıdanmı anlamadım ..hem emiyo hemde bi yandan hıı hıı hıııı sölenip duruyo...acaba çokmu laf yapıyorum oğluşuma annesi gibi çok çenebazmı olcak ne anlamadım gitti..daha dönmeye başlamadı ama benim oğlum hiç karın üstü yatmayı sevmiyor o yüzdende dönmekde istemez sanırımama ayaklarından destek alıp popoyu kaldırıyo ve olduğu yerde 180 derece döndürüyo kendini bıraksam daire çizecek karnını totoşunu kaldırıp geriye geriyede gidiyor..arada bir gözlerini kocaman kocaman açıyo sanki ii göremiyomuş gibi....veeeee en bombası bir haftadır geceleri süper uyuyor 6,5 saat en uzun yada en kısa 4,5 saat kesintisiz uyuyorrrr bu kısmı harika... ama geçen hafta mastit oldum..antibiyotik verdi 5 tane içtim ama baktım sanki sütüm azaldı bıraktım ama mastitde bayağı geçti..birde bu akşam çok sıçrayarak uyanıyo okuyom hep ama yinede korkarak açıyo gözlerini..işte öyleyken böyle...anlatın bakalım bebişler neler yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?