2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inşallah yeni iş yerin daha iyi olur canım,şimdiden hayırlı olsun.

Maalesef bebek bakımı konusunda çok yetersizler. ben bütün gün bebekle uğraşıp duruyorum,eve gelince biraz bakıver,ilgilen diyorum,mutfakta salata yapmaya gidiyorum,bi giriyorum içeri,bebeğe sırtı dönük bilgisayara yada televizyona bakıyo,e niye ilgilenmiyosun diyorum,oynuyo kendi kendine diyo. deli ediyo beni bazen. bi de telefon açan arkadaşlarına,annelerine napıyosun diye sorduklarında hiç napıyım çocukla ilgileniyodum diyo :))

bugün çok gerginim valla ben ev işi yemek.çamaşır bulaşık diye didiniyorum o öğleden sonraları yürüyüşe çıkıyor geçen doğum yapan kilo vermesi gereken bnm azcık dışarı çıkmaya ihtiyacı olanda bnm.eğer kilo vermek istiyorsan azcık temizlik yap faydası olur dedim ama dinleyen kim..

ben yatağına küçük kuranı kerimler oluyor ya ondan taktım bide ayetel kürsi yazılı maşallahıda yatağına asılı bide her gün okuyorum işte aklıma geldikçe

benimde var cvanım ama oluyor işte inşallah çabuk geçer

bugün doktora gidicez bakalım gelişimlerimiz filan nasıl?

selam kızlar sabahtan beri inatla beşik sallıyorum sallıyorum uyumuyor ya, bu park yatak da fena halde gacur gucur ötüyor oğlumda bi türlü uyuyamıyor öttükçe..
benim geceleri sırtım çok kötü ağrıyor tüm gün kucakta taşıyorum ondan mı acaba? oğlumu ağlayınca gece yataktan kaldırmak işkence gibi sırtıma bıçak sokuyorlar gibi oluyo. sizlerin keyifler iyidir umarımm

ben de daha küçük diye kendimi avutuyorum bakalım:)))
evet bi kac yontem var cnm hepsinde de aglio illaki .. bnm gunduzleri hic uyumuo bnde sallayarak uyutmaya calisicam aglayarak uyutmayi deneyemiyorum :-(
aynen cnm illaki ağşlıyor ben de onun ağlamasına dayanamıyorum((
park yatakta da sallıyorum cnm:)))bakalım ne zaman alışacaklar.
kızlar bide oğlumun burnu gece çook tıkanıyor, sanırım o nedenle rahat uyuyamıyor yok mu bunun bi çözümü??
o burun tıkanacak arkadaş....:))))benimki de tıkanıyor cnm.otribebenin burun aspiratötünü tavsiye etti kızlar. ben de ondan alacağım sanırım.11-12 lira bişey sanırım.
ben de üzerini örterken çoookkk zorlanıyorum kızlar.o kollar hep dışarıda kalacak. eeemevsim kışş. geceleri kapatmak istiyorum hemen çıkarıyor. üzerini örtüyorum bağırıyor. açıyorum susuyor. ben de dalana kadar üstünü örtemiyorum((
dur bakalım cnm 6 aydan sonrasından ümitliyim ben:)))))
merhabalar bende eylül annesiyim sizi cok takip ederdim yeni yazmaya basliyorum sizlere . Cümlemize SAGLIKLA SIHAATLE YAVRULARIMIZI BÜYÜTMEK NASIP OLSUR INSAALLAH
merhaba cnm hoşgeldin.

ayyy o bebeğe ben de ağladım dün akşam haberlerde izlemiştim.nasıl yapılır nasıl vurulur o derece anlmıyorum.((

yatak sallamaktan kollarım kas yaptı artık acaba göbeğimle mi sallasam diye düşünüyorum hiç değilse göbek erir

canım yaaaa nerden ldın bu ürünü ve kaça?? ben almak istiyorum videosunu çok beğendim ama netde alabileceğim site bulamadım??

e bebek'ten bulabılırsın
Peg Perego Pliko Mini Bebek Arabası - e-bebek.com

bızımkı sıyah olanı, ılerıde kızım olursa da kullanabılıyım ıstedım, o yuzden ortak bır renk aldım
urunun agırlıgı zaten 5 kg

bu arada bızde bır yakınımzdan aldıgımız chıcco trıo lıvıng var, ınanılmaz agır
annemle aynı sıte ıcınde oturuyoruz, en fazla 400 mt gıdıyorum onunla ama ınanılmaz belım agrıyo ıterken

ama peg perego ıle cok rahat, kaldırım ınıp cıkmak, tek elle kapatıp acmak vs her konuda cok basarılı

slm kızlaaaarr...
yarın misafirim gelicek evim dandini,evi topla ,haırlık yaaaaaaaaaaaaap...öööööööööööööfffffffffff nasıl yetiştiricem ...tutuştum ,cadı kızımda 5dk durmuyoki bişeyleri halletsem,,,,cimcime hep kucaktaaaaa,memedeeee

bende özledim kuzum, büyüdü sıpa ya :)).. yürüyorum artık gunde 45 dakıka 1 saat fılan... ayyy cnm senın kaaynanada süper yani biliyorum azcok :)

inşallah canım

oyle cnm, teşekkur ederım.

ayycanım yürü hem kilolarda gider bende istiyorum ama nerdee. bugün kızımla ewdeyiz banyosunu yaptırdım uyanınca beni görünce nekadar mutlu oldu garibim

selam kızlar ne habersiniz ben bugün regl oldum başladı yeniden ağrılar rahattık ne güzel uzun zamandır erken mi oldu ne oldu warmı aranızda olan

selam kızlar ne habersiniz ben bugün regl oldum başladı yeniden ağrılar rahattık ne güzel uzun zamandır erken mi oldu ne oldu warmı aranızda olan

bence normal bende oldum hemde 50 gün logusa kanamasi sonrasinda 1 ay arayla bu aralar yine olmak üzereyim bekliyorum insaallah dogumdan önceki düzenine geri döner.

bende henüz tık yok..zaten neredeyse iki ay devam etti kanamam.normalmiş bazen 7-8 aya kadar olmayan varmış..

evet ben...en son 15 kasımda olmuştum...ama doğumdan sonra benimkinin ayarı şaştı,gebelikten önce hiç gecikmezdi,geçen ay 2 gün gecikti,şimdide hala yooookkk....:44::44::44::44::44:

ayy cnm misafir geliceği zaman bende stres oluyorum resmen boş boş ağarlayamıo insan illa bişi yapmak gerekıo hadi yaptık dielim ikramda sıkıntı oluuo eğer gelenler erkekliyse gecıorum yatak odasına 1 saat emzırıorum sinir oluyorum hem muhabbetten uzak kalıosun hem ikram ne durumda diye sinir oluyorum anlıycan cok sıkıntılı coook

bizde olduk rotavirüs cnm bizde 3,5 aylığız 6700 gr 63,5 cm masalllah senin kuzuna bnmki son ay 550 gr aldı bakalım bu ay ne olucak inş yine az almaz... gece uykular genelde 2 saatte bir uyanıo gündüzleri hiç uyumuodu bugun ayagımda salladım uyudu ama ayagımdan bırakınca yarım saat uyumadı hemen uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…