2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizde pzt günü olduk aşıyı. benim oğlumda 3 ay 1 haftalık. biz yüz üstü yatmayı sevmiyoruz. sürekli sırt üstü yatıyor. yan çevirsemde başını yine dik tutuyor arkası düzleşmeye başladı. ama inat ettim 2-3 gündür yüzükoyun uyutmaya çalışıyorum . en sonunda yarım saat ninniden ve pışpıştan sonra az önce başardım. 2 saattir o şekilde uyuyor. bizde babasıyla beyazı izliyoruz:) benim oğlum da hala kafasını kaldıramıyor. ama totosunu kaldırıp ana kucağı ve salıncağından aşağıya kaydırıyor kendini. bi de oğlum hala çıngırağı ve diğer oyuncakları çok fazla elinde tutmuyor ve biz tutarken sadece bakıyor gülüyor çok fazla tepki vermiyor gibi geliyor bana . sizlerde durum nasıl?
bebişlerinize ve size güzel güzel uzun süreli uykular.

kızlar bebk odasının kapısına mini mouse resmi asmıştık oğlum odaya girer girmez gözünü kapıya dikiyor ve inanılmaz gülücükler atıyor.çocuğu tutamıyorum eli kolu durmuyor.onu en heyecanlandıran şey mini mouse. hiçbir oyuncağına bu kadar tepki vermemişti...oğlum sen bu kara kuru kepçe kıza mı kaldın diyorum vazgeçiremiyorm
bi de yerini ezberlemesi çok ilginç..n

selam kızlar ne habersiniz ben bugün regl oldum başladı yeniden ağrılar rahattık ne güzel uzun zamandır erken mi oldu ne oldu warmı aranızda olan

Ben daha regl olmadım ya,aslında olmamak daha kötü,en azından regl olduğunda yaşasın hamile değilim diye seviniyosun :) bide sıkıntı yapıyo regl olmamak.

maşallah oğluna canım az kilo aldı diyodun ama kilosu çok iyiymiş :) benimki geceleri bazen iyi uyuyo bazen sık uyanıyo,belli bi düzen kuramadık hala.

benim kızımında karyola kenarında tweetysi var,onunla konuşuyo,gülücükler atıyo,arkadaşı zannediyo galiba :)

bizde rotavirüsü tam 90 günlükken olduk. benim bebişte elinde çok fazla tutmuyo nesneleri,yakalamak içinde hamle yapmıyo,bakalım ay sonuna doğru yapmaya başlar heralde :)

sosyal bır mesaj vermek ıstıyorum sadece ;

BUGUN EVDEN CIKTIGINIZDA PIS VE KIRLI GORUNEN, ASLINDA BUNDAN BASKA CARESI DE OLMAYAN ŞU ZAVALLILARI GORUN DE, BIR PARCA LOKMANIZI PAYLASIN ve KENDINIZ ICIN BIR FARK YARATIN... ONLAR ICIN DE... BUNUN ADINA "MERHAMET" DIYORLAR...

merhaba güzel anneler, ben aslında ağustos annesiyim ama ağustosun 25inde doğurduğum için eylül anneleri daha yakın geldi,
kendi kendine sallamadan uyuyan uslu bir kızım var Allahıma bin şükür
ben bunu şuna bağlıyorum ; doğumdan sonra yanımda yardımcım yoktu yalnızdım ve düzenimi çok rahat oturttum
bi de benim kızım çok uykucu emip emip uyuyor
hiç regl olmadım gergin ve göbekliyim
olanlar bence şanslı en son 25 kasım 2011 de olmuştum:)
geçen yıl bu vakiyler bebek çalışmaları yapıyoduk kızlar bu arada:)
değinmediğim konu kalmadı herhalde

saçlar aynı canım hergün ev süprüyorum
ben de bebeklerin neler yapabildiğini merak ediyorum,
çünkü benim kızım elini emmek dışında bişey yapmıyor henüz
dönmüyor,oyuncağı tutmuyor günün büyük kısmını uykuda geçiren bi bebekten bunları beklemek de saçma mı olur bilmiyorum
sizin bebekleriniz neler yapıyor kızlar
bir de rota aşısını 4. ayda da yaptırabilir miyiz

kundera teyzemiz biz uzun zamandır face de eylül annelerindeyiz siz buraya takılıyormusunuz bilmiyorum ama sana hediyemizi göstermek istedik tam da üstümüze göre oldu burdan yeniden teşekkür ediyoruz

Eklentiler

• $fotoğraf (2).webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 43
acaba regly olmadığımdan mı göbeğim hala 6 aylık hamile gibi bide ben devamlı kilo alıyorum regly denmi acep:26:sinirde var tabi
nazımın geçtiğine dil papuç gibi inşallah kazasız belasız şu dönemleri atlatırız

yurtdısından bebek kıyafetlerı satıyoruz sayfayı begen guncel cesıtlerı gor pıyasadan daha uygun xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım oğluşum var 4 eylülde doğum yaptım bende..
aynen canım bende akşama kadar kucakta taşıyorum gecede 2 saate bi kalkıyoo haliyle dinlenemiyoruz o yüzden bence bu ağrılarr..
selam kızlar ne habersiniz ben bugün regl oldum başladı yeniden ağrılar rahattık ne güzel uzun zamandır erken mi oldu ne oldu warmı aranızda olan
ben ilk regli 36. gün oldum 3 kere adet gördüm şimdiye kadarr 4.yü bekliyorum

ölürüm ben onun ezberinee
efeninde odasında kocaman pepe posteri asılı
gidip gelip sohpet ediyo

Mrb kızlar nasılsnz

bız bebsmle cok ıyıyz ısten ayrıldım kızımn ayrılgnadaynmydm ısyerylede anlsmdm calısmyıda dusnmyrm evdeyım artık ve kızım bana cok duskun oldu herkesı yadrgıo annemler kucaga alıstrmıs hep kucak ıstıyo kımseye gtmıo ananesını bıle yadrgıo artık evde kızımlyz coktamutluyuz:))))

sizin adınıza çok sevindim mutluluğunuz daim olsun
bende daha işe başlamadım bir sürede başlamayı düşünmüyorum

kızlar sizin bebelerde geveze mi
benimkisi devamlı söyleniyor konuşuyor şikayet etmeyi bile biliyor daha 3,5 aylık
fakat onun dışında koca totomu bir çevireyim de döneyim yok havada sallanan oyuncağa dokunayım hiç böyle şeylerle uğraşmıyor
çok hareketli ama tembel heralde

sizin adınıza çok sevindim mutluluğunuz daim olsun
bende daha işe başlamadım bir sürede başlamayı düşünmüyorum
ınankı calısınca cok ozluysn
en ıyısı

benmkıde ole cnm sureklı cıglık atıo donmeye donuo heele bıseye uzanrken o tıpı olduruo benı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…