bizde olduk rotavirüs cnm bizde 3,5 aylığız 6700 gr 63,5 cm masalllah senin kuzunabnmki son ay 550 gr aldı bakalım bu ay ne olucak inş yine az almaz... gece uykular genelde 2 saatte bir uyanıo gündüzleri hiç uyumuodu bugun ayagımda salladım uyudu ama ayagımdan bırakınca yarım saat uyumadı hemen uyandı
selam kızlar ne habersiniz ben bugün regl oldum başladı yeniden ağrılar rahattık ne güzel uzun zamandır erken mi oldu ne oldu warmı aranızda olan
bizde olduk rotavirüs cnm bizde 3,5 aylığız 6700 gr 63,5 cm masalllah senin kuzunabnmki son ay 550 gr aldı bakalım bu ay ne olucak inş yine az almaz... gece uykular genelde 2 saatte bir uyanıo gündüzleri hiç uyumuodu bugun ayagımda salladım uyudu ama ayagımdan bırakınca yarım saat uyumadı hemen uyandı
kızlar bebk odasının kapısına mini mouse resmi asmıştık oğlum odaya girer girmez gözünü kapıya dikiyor ve inanılmaz gülücükler atıyor.çocuğu tutamıyorum eli kolu durmuyor.onu en heyecanlandıran şey mini mouse.hiçbir oyuncağına bu kadar tepki vermemişti...oğlum sen bu kara kuru kepçe kıza mı kaldın diyorum vazgeçiremiyorm
bi de yerini ezberlemesi çok ilginç..n
bizde pzt günü olduk aşıyı. benim oğlumda 3 ay 1 haftalık. biz yüz üstü yatmayı sevmiyoruz. sürekli sırt üstü yatıyor. yan çevirsemde başını yine dik tutuyor arkası düzleşmeye başladı. ama inat ettim 2-3 gündür yüzükoyun uyutmaya çalışıyorum . en sonunda yarım saat ninniden ve pışpıştan sonra az önce başardım. 2 saattir o şekilde uyuyor. bizde babasıyla beyazı izliyoruz:) benim oğlum da hala kafasını kaldıramıyor. ama totosunu kaldırıp ana kucağı ve salıncağından aşağıya kaydırıyor kendini. bi de oğlum hala çıngırağı ve diğer oyuncakları çok fazla elinde tutmuyor ve biz tutarken sadece bakıyor gülüyor çok fazla tepki vermiyor gibi geliyor bana . sizlerde durum nasıl?
bebişlerinize ve size güzel güzel uzun süreli uykular.
kızlar oglum Kuzey'ın resmını yukledım sonunda :) bana hıc benzemıyor aynı babası sıpa :)
slm kızlar bir haftadan sonra tekrar döndüm foruma..Biz bugün rotavirus aşımızı olduk başka yaptıran varmı acaba???bugün 90 günlük olduk kilomuz 7100 gr boyumuz 65 cm.sağlık ocağı ii buldu oğluşumu..Benimde saçlarım avuç avuç elde kalıyo kestiricem bende inşallah dökülmez..evde yerlerde sürünüyom saç toplamaktan habire süpür sil :) umarım kestirmek çare olur..
ya sizin bebekler ne alemde genel olarak Batın'ın elleri devamlı ağzında ıslak ve buz gibi oluyo, kolları ıslak salyalar akıyo..sonra tv izliyo resmen (doktor asla açma diyo ama bütün gün sessizce oturmayalım diye gürültü olsun diye açıyorum ve vallaha arada baktırıyomda wc yapıyom) ve bugün resmen söleniyo çocuk acaba aşıdanmı anlamadım ..hem emiyo hemde bi yandan hıı hıı hıııı sölenip duruyo...acaba çokmu laf yapıyorum oğluşuma annesi gibi çok çenebazmı olcak ne anlamadım gitti..daha dönmeye başlamadı ama benim oğlum hiç karın üstü yatmayı sevmiyor o yüzdende dönmekde istemez sanırımama ayaklarından destek alıp popoyu kaldırıyo ve olduğu yerde 180 derece döndürüyo kendini bıraksam daire çizecek karnını totoşunu kaldırıp geriye geriyede gidiyor..arada bir gözlerini kocaman kocaman açıyo sanki ii göremiyomuş gibi....veeeee en bombası bir haftadır geceleri süper uyuyor 6,5 saat en uzun yada en kısa 4,5 saat kesintisiz uyuyorrrr bu kısmı harika... ama geçen hafta mastit oldum..antibiyotik verdi 5 tane içtim ama baktım sanki sütüm azaldı bıraktım ama mastitde bayağı geçti..birde bu akşam çok sıçrayarak uyanıyo okuyom hep ama yinede korkarak açıyo gözlerini..işte öyleyken böyle...anlatın bakalım bebişler neler yapıyor...
evet canım oğluşum var 4 eylülde doğum yaptım bende..eylülün 5inde son dakkikda mecburi sezeryanla dogum yaptim bir nazli kizim oldu dünyaya gelmeye niyeti hic yoktu sükürler olsun simdi kucagimda senin bir oglun vardi herhalde yanlis hatirlamiyorsum 9 ay boyunca bende sizinleydim ama yazmaya firsatim yoktu
aynen canım bende akşama kadar kucakta taşıyorum gecede 2 saate bi kalkıyoo haliyle dinlenemiyoruz o yüzden bence bu ağrılarr..selam kızlar sabahtan beri inatla beşik sallıyorum sallıyorum uyumuyor ya, bu park yatak da fena halde gacur gucur ötüyor oğlumda bi türlü uyuyamıyor öttükçe..
benim geceleri sırtım çok kötü ağrıyor tüm gün kucakta taşıyorum ondan mı acaba? oğlumu ağlayınca gece yataktan kaldırmak işkence gibi sırtıma bıçak sokuyorlar gibi oluyo. sizlerin keyifler iyidir umarımm
ben ilk regli 36. gün oldum 3 kere adet gördüm şimdiye kadarr 4.yü bekliyorumselam kızlar ne habersiniz ben bugün regl oldum başladı yeniden ağrılar rahattık ne güzel uzun zamandır erken mi oldu ne oldu warmı aranızda olan
kızlar bebk odasının kapısına mini mouse resmi asmıştık oğlum odaya girer girmez gözünü kapıya dikiyor ve inanılmaz gülücükler atıyor.çocuğu tutamıyorum eli kolu durmuyor.onu en heyecanlandıran şey mini mouse.hiçbir oyuncağına bu kadar tepki vermemişti...oğlum sen bu kara kuru kepçe kıza mı kaldın diyorum vazgeçiremiyorm
bi de yerini ezberlemesi çok ilginç..n
sizin adınıza çok sevindimMrb kızlar nasılsnz
bız bebsmle cok ıyıyz ısten ayrıldım kızımn ayrılgnadaynmydm ısyerylede anlsmdm calısmyıda dusnmyrm evdeyım artık ve kızım bana cok duskun oldu herkesı yadrgıo annemler kucaga alıstrmıs hep kucak ıstıyo kımseye gtmıo ananesını bıle yadrgıo artık evde kızımlyz coktamutluyuz:))))
ınankı calısınca cok ozluysnsizin adınıza çok sevindimmutluluğunuz daim olsun
bende daha işe başlamadım bir sürede başlamayı düşünmüyorum
kızlar sizin bebelerde geveze mi
benimkisi devamlı söyleniyor konuşuyor şikayet etmeyi bile biliyordaha 3,5 aylık
fakat onun dışında koca totomu bir çevireyim de döneyimyok havada sallanan oyuncağa dokunayım hiç böyle şeylerle uğraşmıyor
çok hareketli ama tembel heralde
ınankı calısınca cok ozluysn
en ıyısı
benmkıde ole cnm sureklı cıglık atıo donmeye donuo heele bıseye uzanrken o tıpı olduruo benı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?