arkadaslar, oglum emzıksız asla uykuya dalmıyor, burası tamam da ..... bır yere koyunca asla uyumuyor, ılla sallanmak ıstıyor.park yatagında sallayarak alıstırmıstık maalesef ılk baslarda aglamasın dıye, sımdı de alıstı sallanmak ıstıyor ılla kı. mesela bır yere mısafırlıge gıdıyoruz dıyelım. yatak odasında goturup yatagın ustune koyuyoruz, emzıgını de verıyoruz ama aglıyor esek sıpası. bu durumu yasaya ve cozum bulan var mı acaba ??
Mrb kızlar nasılsnz
bız bebsmle cok ıyıyz ısten ayrıldım kızımn ayrılgnadaynmydm ısyerylede anlsmdm calısmyıda dusnmyrm evdeyım artık ve kızım bana cok duskun oldu herkesı yadrgıo annemler kucaga alıstrmıs hep kucak ıstıyo kımseye gtmıo ananesını bıle yadrgıo artık evde kızımlyz coktamutluyuz:))))
kızlar sizin bebelerde geveze mi
benimkisi devamlı söyleniyor konuşuyor şikayet etmeyi bile biliyordaha 3,5 aylık
fakat onun dışında koca totomu bir çevireyim de döneyimyok havada sallanan oyuncağa dokunayım hiç böyle şeylerle uğraşmıyor
çok hareketli ama tembel heralde
aynen bendede bi stres bi stres oluyo anlatamam.....dediğin gibi eğer erkekliyse gelenler,beni bi hoşgeldiniz dediğimde görüyorlar,bide güle güle derken:)
bugünde kızım bana iyice alışmış ,kimseye gitmek istemedi,kucaklarına aldıklarında bastı çığlığı...iyice yabani oldu,evde hep beni göre göre umarım geçicidir....
misafirlerim kendi kendilerini ağırladılar bugün...hiç hizmet edemedim.....
bide benim kızımın kilosu az yaa,canımı sıkıyo benim,acaba doymuyrmu neden kilo almıyor bu kız die vesveselenip duruyrm...kilomuz:5800,boyumuz:64 cm.....
....
cnm kg konusu bnmki iidi ama bu ay 550 gr almış :44: bakalım 4.ayda ne kadar almış olcak aylık 500 gr alıosa anne sütüne deevam edicem.. buarada kan tahlili sonuçlarımız da cıktı süt alerjisi yokmuş çok şükür
mrb arkadaslar size bir sorum olacakti benim kizim elini cok emiyor bu zaten normalama sade sag elini emiyor sol eli hic ilgisini cekmiyor hareket ettiriyor rahatoynatiyor ama sol eli daha cazip geliyor sagelini bazen gösteriyorum ama pek ilgilenmiyor aceba ayni durumla karsi karsiya kalan varmi sizin bebisler en cok hangi elini emiyor veya ikisinidemi emiyor
canım çook sevindimm kızınla bool bool vakit geçirin artık..Mrb kızlar nasılsnz
bız bebsmle cok ıyıyz ısten ayrıldım kızımn ayrılgnadaynmydm ısyerylede anlsmdm calısmyıda dusnmyrm evdeyım artık ve kızım bana cok duskun oldu herkesı yadrgıo annemler kucaga alıstrmıs hep kucak ıstıyo kımseye gtmıo ananesını bıle yadrgıo artık evde kızımlyz coktamutluyuz:))))
aynen bizde 3.5 aylık olduk ama hala dönmüyoo paşam...kızlar sizin bebelerde geveze mi
benimkisi devamlı söyleniyor konuşuyor şikayet etmeyi bile biliyordaha 3,5 aylık
fakat onun dışında koca totomu bir çevireyim de döneyimyok havada sallanan oyuncağa dokunayım hiç böyle şeylerle uğraşmıyor
çok hareketli ama tembel heralde
bende yazmıştım canım reddediyoo diyee benimki sağı alıp solu almıyoduu ama çok şükür geçti gibi tam 10 gün devam etti bu durum merak etme canım o inatlaştıkça sende inatlaşş geçecektirr..kızlar memeyi reddediyo oğlum demiştim ya ara ara devam ediyo hala. ilginç bişey oldu, sol göğsümü gündüzleri emmiyo, kısa bi süre ilk sütü emiyo sonra ağlamaya başlıyo, sağ göğsümü emiyo ama. uykusunda solu veriyorum ama neden böyle oldu anlamadım, ne yapsam ki
bizimkide hep sol elini emiyoo sağı emmiyoo hatta sol elinin üstü kıpkırmızı isilik gibi oldu tükürüğünden bende çook uzun kollu kıyafetler giydiriyorumm kumaşı emiyoo nasılsa pes ederr..mrb arkadaslar size bir sorum olacakti benim kizim elini cok emiyor bu zaten normalama sade sag elini emiyor sol eli hic ilgisini cekmiyor hareket ettiriyor rahatoynatiyor ama sol eli daha cazip geliyor sagelini bazen gösteriyorum ama pek ilgilenmiyor aceba ayni durumla karsi karsiya kalan varmi sizin bebisler en cok hangi elini emiyor veya ikisinidemi emiyor
ay evet bide öyle misafirler var demi,düşüncesizler,işteeee........aynen bendede bi stres bi stres oluyo anlatamam.....dediğin gibi eğer erkekliyse gelenler,beni bi hoşgeldiniz dediğimde görüyorlar,bide güle güle derken:)
bugünde kızım bana iyice alışmış ,kimseye gitmek istemedi,kucaklarına aldıklarında bastı çığlığı...iyice yabani oldu,evde hep beni göre göre umarım geçicidir....
misafirlerim kendi kendilerini ağırladılar bugün...hiç hizmet edemedim.....
bide benim kızımın kilosu az yaa,canımı sıkıyo benim,acaba doymuyrmu neden kilo almıyor bu kız die vesveselenip duruyrm...kilomuz:5800,boyumuz:64 cm.....
ay bi zahmet misafirlerde anlayışlı olsun.dün akşam banada misafir geldi.evi batırıp gittiler tabakları taşıma zahmetine bile girmediler...
benim kızımda öyle canım yaklaşık 1 ay olucak emiyor 1 -2 dk sonra basıyo çığlığı,yalnız her iki memedede öyle yapıyor benşmki.....kızlar memeyi reddediyo oğlum demiştim ya ara ara devam ediyo hala. ilginç bişey oldu, sol göğsümü gündüzleri emmiyo, kısa bi süre ilk sütü emiyo sonra ağlamaya başlıyo, sağ göğsümü emiyo ama. uykusunda solu veriyorum ama neden böyle oldu anlamadım, ne yapsam ki
bana ebe o zaman zorlama inatlaşma demişti....biraz kaldırıp gönlünü yapıyrm ,sakinleşiyooo cadıııı
canım benim kızda öyleydi ama odasını ayırdık yatağını çok sevdi sanırım şimdi sallanmak falan istemiyor yatağına yatırınca kendiliğinden uyuyor
41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhh..............
Şu emzirme olayı benimde canımı sıkıyor kızım mecburen tek memeden içiyordu bu yüzden makine kullanıyorduk. chicco anne göğüsü şeklinde olan biberon kullanıyorduk akşamlarıda memeden içiyordu. Sonra bu durumdan sıkılmaya başladım bebeğimi gündüzleride göğüsümden beslemek istedim ama almadı halada almakta zorluk çıkartıyor. geceleri ve sabah kalktığında içiyor ama bunun dışında memeye yaklaşmıyor bilezaten tek göğüsle idare etmeye çalışıyorum ne yapacağımı şaşırdım kızım 3.5 aylık anne sütü ile besleniyor gelişimi gayet normal ama takmış durumdayım memeden beslenmemesine benim gibi sorun yaşayan var mı?
bide seni şikayet ediyor öylemi öğrene öğrene şikayeti mi öyrenmiş hayin domdomcanım çook sevindimm kızınla bool bool vakit geçirin artık..
aynen bizde 3.5 aylık olduk ama hala dönmüyoo paşam...
ama bıdı bıdı konuşuyooo hele akşam babası gelince auvv auvvv başlıyoo kesin beni şikayet ediyoo
bende yazmıştım canım reddediyoo diyee benimki sağı alıp solu almıyoduu ama çok şükür geçti gibi tam 10 gün devam etti bu durum merak etme canım o inatlaştıkça sende inatlaşş geçecektirr..
bizimkide hep sol elini emiyoo sağı emmiyoo hatta sol elinin üstü kıpkırmızı isilik gibi oldu tükürüğünden bende çook uzun kollu kıyafetler giydiriyorumm kumaşı emiyoo nasılsa pes ederr..
kızlar memeyi reddediyo oğlum demiştim ya ara ara devam ediyo hala. ilginç bişey oldu, sol göğsümü gündüzleri emmiyo, kısa bi süre ilk sütü emiyo sonra ağlamaya başlıyo, sağ göğsümü emiyo ama. uykusunda solu veriyorum ama neden böyle oldu anlamadım, ne yapsam ki
bazen bebekler gerçekten emmek istemiyor bazılarıda tek gögsü alıyor terslerine mi geliyor ne
ama bir yolunu bulup emzirmelisin çünkü makinayla emme bir olmuyor mesela kucağında değilde başka şekillere girerek emzir belki kafası karışırda emer
cnm bnmki de sağı emmıyor anca uyku sersemiyken emıo süt de doğal olarak azaldı ama artıcak inş..
benimkide ara ara yapıyor ama 3-5 güne unutuyor yine emiyor zaten tek gögüs işi zor
canım ayakta bile deniyorum ama inat ediyor.basıyor çığlığı emmeği geç yaklaşmıyor bilebazende anca gülüyor sanki benimle dalga geçiyor. bazende diyorum önemli olan anne sütü alması sonuçta ne yapayım gündüzleri biberon kullansın diyorum...
güle güle kullanın alışkanlık yaparsa mecbur 2. alınır gibi geldi erkek çocukar inatçı ve sinirli olyorlar geneldeselam kızlar bugün oğluma oyun halısı alacaktık orda bi salıncak gördük onu aldık.şimdilik iyi ama yarın bigün babaanne bakınca napacaz bilmyrm.salıncak onlarda mı kalacak bizde mi ? oğluş alışkanlık yapmaz umarım..Eki Görüntüle 580095
Şu emzirme olayı benimde canımı sıkıyor kızım mecburen tek memeden içiyordu bu yüzden makine kullanıyorduk. chicco anne göğüsü şeklinde olan biberon kullanıyorduk akşamlarıda memeden içiyordu. Sonra bu durumdan sıkılmaya başladım bebeğimi gündüzleride göğüsümden beslemek istedim ama almadı halada almakta zorluk çıkartıyor. geceleri ve sabah kalktığında içiyor ama bunun dışında memeye yaklaşmıyor bilezaten tek göğüsle idare etmeye çalışıyorum ne yapacağımı şaşırdım kızım 3.5 aylık anne sütü ile besleniyor gelişimi gayet normal ama takmış durumdayım memeden beslenmemesine benim gibi sorun yaşayan var mı?
selam kızlar bugün oğluma oyun halısı alacaktık orda bi salıncak gördük onu aldık.şimdilik iyi ama yarın bigün babaanne bakınca napacaz bilmyrm.salıncak onlarda mı kalacak bizde mi ? oğluş alışkanlık yapmaz umarım..Eki Görüntüle 580095
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?