2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimm kizim da geveze sikayet disinda dil cok cikartiyor cikartma o dili isiriim diyorum anliyormus gibi tekrar yapiyor ve güliyor cadaloz bizdede daha dönme faaliyeti yok cingiragi eline tuturiyorum iki sny tutup birakiyor

en iyisini yapmissin bende dayanamadim isi biraktim kizimin yaninda baskasinin olup en heycanli anlarini baskasinin yasamasina dayanamadim nekadarda iyi bakacak olsalar kiyamadim yavruma

aynen bendede bi stres bi stres oluyo anlatamam.....dediğin gibi eğer erkekliyse gelenler,beni bi hoşgeldiniz dediğimde görüyorlar,bide güle güle derken:)
bugünde kızım bana iyice alışmış ,kimseye gitmek istemedi,kucaklarına aldıklarında bastı çığlığı...iyice yabani oldu,evde hep beni göre göre umarım geçicidir....
misafirlerim kendi kendilerini ağırladılar bugün...hiç hizmet edemedim.....
bide benim kızımın kilosu az yaa,canımı sıkıyo benim,acaba doymuyrmu neden kilo almıyor bu kız die vesveselenip duruyrm...kilomuz:5800,boyumuz:64 cm.....

benim kızımda asla yüz üstü uyumaz....hep sırt üstü yatar,yan yatmayıda sevmiyo sanırım hemen dönüveriyoo
benim kızım doğduğu ilk hafata bile kafasını tutabiliyrdu,şimdi o konuda uzman ....
çıngırakmış vs. oyuncakları eline ben tututruyorum ancak öyle tutabiliyr ama çabuk sıkılıp bırakıyor..benimki balonla oynamayı çok seviyr,onun kavrayabileceği şekilde şişirip eline ver daha rahat tutuyolar..giğer oyuncaklar küçük olduğu için ince kas becerisi gerektiriyr bebişlerde zorluk çekiyor...
biz ilk defa geçen hafta dönmeye başladık ,bugün iyice pekiştirdi cadı dönüp duruyo,altını bile alırken dikiyo ayakları havaya hooooooooooooooooooopppp öteki tarafta...
ayrıca artık beni tanıyabiliyo,agularımız seyrekleşti ama çığlıklarımız,hıııı hıııı ,ayyyyyyyyyy, aaaaa,eeeeee gibi seslerimiz fazlalaştı...o busesleri çıkarırken bende onu taklit ediyrm çıldırıyo ,çok hoşuna gidiyo cadının..sana tavsiyem sende öyle yap...
ayyy çok konuştummmm......

kızlar oglum Kuzey'ın resmını yukledım sonunda :) bana hıc benzemıyor aynı babası sıpa :)
aman ad amaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn...maşallah oluşunaaaaa

ay maşallah 41 kere kuzuna...ne güzel şanslı annelerdensin...benimkide bi o kadar cadı ve uykusuz.....
rota konusunda fazla bi bilgim yok ,biz yaptırmadık....
benimkide elini çok emiyo canım cok cok sesler çıkartıp duruyo....
yukarıda yazdım tatlım bebişimin neler yapabildiğini...bu arada 27 Ağustos doğumluyz...

hadi hayırlısı olsun canım...bebişinle mutluluklar..daha iyisi olmuş bebi,şini büyütür daha sonra tekrar başlarsın başka bi yerde....

ayyy hemde nasssııııııııııııııı,bide bi koca sesliiiiii kulağımın zarını çınlatıyoo cadı..
benim kızımda henüz sallanan oyuncaklara ööööle bakıp ses çıkarıyo,dokunma çabasında bulunmuyor daha....

benım oglumda 18 eylul dogumlu
sıze bı sorum olacak gercı dr normal dedı ama
ellerını tutunca kafasını kaldırıyo mu sızınkıler :26: benım oglum cok nadır canı ısteyınce kaldırıyo da
bı de oyuncak ıcın erken mı acaba cıngırak dişlik gibi :26:

canım ilk ay annem geldi sonraki ay biz annelere gittik ama sonra evimize döndük. şimdi kayın validem geliyor gündüzleri yardıma ama pek birşey yaptığı yok geldiğinde malesef. geceleri zaten eşim ve ben birlikte bakıyoruz.

cnm kg konusu bnmki iidi ama bu ay 550 gr almış :44: bakalım 4.ayda ne kadar almış olcak aylık 500 gr alıosa anne sütüne deevam edicem.. buarada kan tahlili sonuçlarımız da cıktı süt alerjisi yokmuş çok şükür

cnm oyuncak için erken değil artık kullanabilirsin
elinden tutunca yavaş yavaş kalkar acele etme cnm

Allah yardımcın olsun cnm ..

oğlum 21 eylük doğumlu, ellerinden tutunca kafasını kaldırmaya çalışıyo ama tamamen değil tabi ki.
son bi haftadır ilgi göstermeye başladı oyuncaklara daha tutmuyo. elini uzatıyo aslında ama yumruk yaparak uzatıyo

sevindim canım alerji olmamasına, gelişimi normalse kilosuna çok bakmamak lazım ya, her bebek bir olmuyo

ayy yrn aksam kocişe aldırıyım da denıyım gelsiiinnnn sütlerrrrr

inşallah işe yarar
anlattığına göre bebeğim hep memede durmak istiyor yazmışsın benim bebeğimde öyleydi sebebi sürekli emdiği için süt birikmiyor yeterli süt gelmediği içinde çabuk doymuyor emzirmek yerine oyala bebeğini en az bir buçuk 2 saat bu zamanda sütün birikir ve bebeğin hemen doyar ben öyle yaptım şimdi 2 saatte bir emiyor bazen bir saatte bir.Birde mesela bir anda iki göğsünü de verme sağ göğsünü emzir mesela bırakınca 1 2 saat sonra sol göğsünü ver bu süreçte de sağ göğsünde daha çok süt birikir ben böyle yapıyorum diğer türlü akşama kadar memedeydik kızımla rahat edersin bir dene bakalım..kucağıma alıyorum gezdiriyorum konuşuyorum sallıyorum çıngırakla oynatıyorum böyle böyle oyalıyorum belki yardımım dokunur sana aynı bende senin gibiydim çünkü

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım en iyisini yapmıssın. aramıza hoşgeldin....

benimm kizim da geveze sikayet disinda dil cok cikartiyor cikartma o dili isiriim diyorum anliyormus gibi tekrar yapiyor ve güliyor cadaloz bizdede daha dönme faaliyeti yok cingiragi eline tuturiyorum iki sny tutup birakiyor

benim bebeğimde 1 eylül doğumlu ama daha dönemiyor normal mi acaba? yoksa benim kız mı uyanık kendini yormuyor

ewt canım yaklaşık 1 aydır ellerinden tutunca kendini kaldırmak istiyor

arkadaslar, oglum emzıksız asla uykuya dalmıyor, burası tamam da ..... bır yere koyunca asla uyumuyor, ılla sallanmak ıstıyor.park yatagında sallayarak alıstırmıstık maalesef ılk baslarda aglamasın dıye, sımdı de alıstı sallanmak ıstıyor ılla kı. mesela bır yere mısafırlıge gıdıyoruz dıyelım. yatak odasında goturup yatagın ustune koyuyoruz, emzıgını de verıyoruz ama aglıyor esek sıpası. bu durumu yasaya ve cozum bulan var mı acaba ??

günaydın herkese yine başladık bir haftaya bu hafta kızım anneannede bakalım nasıl geçecek haftaları

benim kızımında karyola kenarında tweetysi var,onunla konuşuyo,gülücükler atıyo,arkadaşı zannediyo galiba :)

oyyy yerim ben onu arkadaşı da varmış

bende çok sinirliyim bugünlerde evde çok sıkılıyorum.içime atıyorum bi patlasam...

ölürüm ben onun ezberinee
efeninde odasında kocaman pepe posteri asılı
gidip gelip sohpet ediyo

keşke bende ayrılabilsem en azından bi kaç ay ücretsiz izin alsaydım çok iyi olurdu..bu aralar tek umudum piyango anca o zaman işten ayrılırım

elini atmayı oğluşumda beceremiyor.meme emerken şarkı söylüyorum ona oda bişeyler mırıldanıyor anasına eşlik ediyor anasının süt danası.

kızlar memeyi reddediyo oğlum demiştim ya ara ara devam ediyo hala. ilginç bişey oldu, sol göğsümü gündüzleri emmiyo, kısa bi süre ilk sütü emiyo sonra ağlamaya başlıyo, sağ göğsümü emiyo ama. uykusunda solu veriyorum ama neden böyle oldu anlamadım, ne yapsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…