- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
kızlar sizin bebelerde geveze mi
benimkisi devamlı söyleniyor konuşuyor şikayet etmeyi bile biliyordaha 3,5 aylık
fakat onun dışında koca totomu bir çevireyim de döneyimyok havada sallanan oyuncağa dokunayım hiç böyle şeylerle uğraşmıyor
çok hareketli ama tembel heralde
Mrb kızlar nasılsnz
bız bebsmle cok ıyıyz ısten ayrıldım kızımn ayrılgnadaynmydm ısyerylede anlsmdm calısmyıda dusnmyrm evdeyım artık ve kızım bana cok duskun oldu herkesı yadrgıo annemler kucaga alıstrmıs hep kucak ıstıyo kımseye gtmıo ananesını bıle yadrgıo artık evde kızımlyz coktamutluyuz:))))
aynen bendede bi stres bi stres oluyo anlatamam.....dediğin gibi eğer erkekliyse gelenler,beni bi hoşgeldiniz dediğimde görüyorlar,bide güle güle derken:)ayy cnm misafir geliceği zaman bende stres oluyorum resmen boş boş ağarlayamıo insan illa bişi yapmak gerekıo hadi yaptık dielim ikramda sıkıntı oluuo eğer gelenler erkekliyse gecıorum yatak odasına 1 saat emzırıorum sinir oluyorum hem muhabbetten uzak kalıosun hem ikram ne durumda diye sinir oluyorum anlıycan cok sıkıntılı coook
benim kızımda asla yüz üstü uyumaz....hep sırt üstü yatar,yan yatmayıda sevmiyo sanırım hemen dönüveriyoobizde pzt günü olduk aşıyı. benim oğlumda 3 ay 1 haftalık. biz yüz üstü yatmayı sevmiyoruz. sürekli sırt üstü yatıyor. yan çevirsemde başını yine dik tutuyor arkası düzleşmeye başladı. ama inat ettim 2-3 gündür yüzükoyun uyutmaya çalışıyorum . en sonunda yarım saat ninniden ve pışpıştan sonra az önce başardım. 2 saattir o şekilde uyuyor. bizde babasıyla beyazı izliyoruz:) benim oğlum da hala kafasını kaldıramıyor. ama totosunu kaldırıp ana kucağı ve salıncağından aşağıya kaydırıyor kendini. bi de oğlum hala çıngırağı ve diğer oyuncakları çok fazla elinde tutmuyor ve biz tutarken sadece bakıyor gülüyor çok fazla tepki vermiyor gibi geliyor bana . sizlerde durum nasıl?
bebişlerinize ve size güzel güzel uzun süreli uykular.
aman ad amaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn...maşallah oluşunaaaaakızlar oglum Kuzey'ın resmını yukledım sonunda :) bana hıc benzemıyor aynı babası sıpa :)
ay maşallah 41 kere kuzuna...ne güzel şanslı annelerdensin...benimkide bi o kadar cadı ve uykusuz.....merhaba güzel anneler, ben aslında ağustos annesiyim ama ağustosun 25inde doğurduğum için eylül anneleri daha yakın geldi,
kendi kendine sallamadan uyuyan uslu bir kızım varAllahıma bin şükür
ben bunu şuna bağlıyorum ; doğumdan sonra yanımda yardımcım yoktu yalnızdım ve düzenimi çok rahat oturttum
bi de benim kızım çok uykucu emip emip uyuyor
hiç regl olmadım gergin ve göbekliyim
olanlar bence şanslı en son 25 kasım 2011 de olmuştum:)
geçen yıl bu vakiyler bebek çalışmaları yapıyoduk kızlar bu arada:)
değinmediğim konu kalmadı herhalde
saçlar aynı canım hergün ev süprüyorum
ben de bebeklerin neler yapabildiğini merak ediyorum,
çünkü benim kızım elini emmek dışında bişey yapmıyor henüz
dönmüyor,oyuncağı tutmuyorgünün büyük kısmını uykuda geçiren bi bebekten bunları beklemek de saçma mı olur bilmiyorum
sizin bebekleriniz neler yapıyor kızlar
bir de rota aşısını 4. ayda da yaptırabilir miyiz
Mrb kızlar nasılsnz
bız bebsmle cok ıyıyz ısten ayrıldım kızımn ayrılgnadaynmydm ısyerylede anlsmdm calısmyıda dusnmyrm evdeyım artık ve kızım bana cok duskun oldu herkesı yadrgıo annemler kucaga alıstrmıs hep kucak ıstıyo kımseye gtmıo ananesını bıle yadrgıo artık evde kızımlyz coktamutluyuz:))))
kızlar sizin bebelerde geveze mi
benimkisi devamlı söyleniyor konuşuyor şikayet etmeyi bile biliyordaha 3,5 aylık
fakat onun dışında koca totomu bir çevireyim de döneyimyok havada sallanan oyuncağa dokunayım hiç böyle şeylerle uğraşmıyor
deniyim.cnm evde siringa yok gerci aldiriyim esime .. sol gogsu yine agrio mastit oldum ona da faydadasi olur..
cnm biz 1 bebekle zorlaniyoruz sende ikitane var bu gece bi uyandi tam 2 saat uyumadi uyutucam diye.cnm cikti.. bide sende biri.bitince digeri baslar.tek.basina mi bakiosun yardim eden var mi
aynen bendede bi stres bi stres oluyo anlatamam.....dediğin gibi eğer erkekliyse gelenler,beni bi hoşgeldiniz dediğimde görüyorlar,bide güle güle derken:)
bugünde kızım bana iyice alışmış ,kimseye gitmek istemedi,kucaklarına aldıklarında bastı çığlığı...iyice yabani oldu,evde hep beni göre göre umarım geçicidir....
misafirlerim kendi kendilerini ağırladılar bugün...hiç hizmet edemedim.....
bide benim kızımın kilosu az yaa,canımı sıkıyo benim,acaba doymuyrmu neden kilo almıyor bu kız die vesveselenip duruyrm...kilomuz:5800,boyumuz:64 cm.....
benım oglumda 18 eylul dogumlu
sıze bı sorum olacak gercı dr normal dedı ama
ellerını tutunca kafasını kaldırıyo mu sızınkıler :26: benım oglum cok nadır canı ısteyınce kaldırıyo da
bı de oyuncak ıcın erken mı acaba cıngırak dişlik gibi :26:
canım ilk ay annem geldi sonraki ay biz annelere gittik ama sonra evimize döndük. şimdi kayın validem geliyor gündüzleri yardıma ama pek birşey yaptığı yok geldiğinde malesef. geceleri zaten eşim ve ben birlikte bakıyoruz.
oğlum 21 eylük doğumlu, ellerinden tutunca kafasını kaldırmaya çalışıyo ama tamamen değil tabi ki.benım oglumda 18 eylul dogumlu
ellerını tutunca kafasını kaldırıyo mu sızınkıler :26: benım oglum cok nadır canı ısteyınce kaldırıyo da
sevindim canım alerji olmamasına, gelişimi normalse kilosuna çok bakmamak lazım ya, her bebek bir olmuyocnm kg konusu bnmki iidi ama bu ay 550 gr almış :44: bakalım 4.ayda ne kadar almış olcak aylık 500 gr alıosa anne sütüne deevam edicem.. buarada kan tahlili sonuçlarımız da cıktı süt alerjisi yokmuş çok şükür
Sütü az olan anneler salep içsin bana faydası oldu
ayy yrn aksam kocişe aldırıyım da denıyım gelsiiinnnn sütlerrrrr
Mrb kızlar nasılsnz
benimm kizim da geveze sikayet disinda dil cok cikartiyor cikartma o dili isiriim diyorum anliyormus gibi tekrar yapiyor ve güliyor cadaloz bizdede daha dönme faaliyeti yok cingiragi eline tuturiyorum iki sny tutup birakiyor
benım oglumda 18 eylul dogumlu
günaydın herkese yine başladık bir haftaya bu hafta kızım anneannede bakalım nasıl geçecek haftaları
benim kızımında karyola kenarında tweetysi var,onunla konuşuyo,gülücükler atıyo,arkadaşı zannediyo galiba :)
acaba regly olmadığımdan mı göbeğim hala 6 aylık hamile gibi bide ben devamlı kilo alıyorum regly denmi acep:26:sinirde var tabi
nazımın geçtiğine dil papuç gibi inşallah kazasız belasız şu dönemleri atlatırız
ölürüm ben onun ezberinee
efeninde odasında kocaman pepe posteri asılı
gidip gelip sohpet ediyo
Mrb kızlar nasılsnz
elini atmayı oğluşumda beceremiyor.meme emerken şarkı söylüyorum ona oda bişeyler mırıldanıyor anasına eşlik ediyor anasının süt danası.kızlar sizin bebelerde geveze mi
aynen bendede bi stres bi stres oluyo anlatamam.....dediğin gibi eğer erkekliyse gelenler,beni bi hoşgeldiniz dediğimde görüyorlar,bide güle güle derken:)
bugünde kızım bana iyice alışmış ,kimseye gitmek istemedi,kucaklarına aldıklarında bastı çığlığı...iyice yabani oldu,evde hep beni göre göre umarım geçicidir....
bide benim kızımın kilosu az yaa,canımı sıkıyo benim,acaba doymuyrmu neden kilo almıyor bu kız die vesveselenip duruyrm...kilomuz:5800,boyumuz:64 cm.....
ay bi zahmet misafirlerde anlayışlı olsun.dün akşam banada misafir geldi.evi batırıp gittiler tabakları taşıma zahmetine bile girmediler...
ay bi zahmet misafirlerde anlayışlı olsun.dün akşam banada misafir geldi.evi batırıp gittiler tabakları taşıma zahmetine bile girmediler...
Sasiyorum boyle misafirlere, vicdanlari nasil rahat ediyor anlamiyrum! İnsan aksine bir cop birakmaz toplar yahu!
Ben de birkac gundur annemlerdeydim oglumla, buraya ugrayamadm. Gecmis yaptim geldim.
Oglumu uyutum kahvalti yapiyrm bu saatte! İse baslamama az kaldi, bu kahvaltilari zor bulurum o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?