2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi bari işime yarasında ikinciyide alırız olmazsa....

ben çok çekiyorum seni çok iyi anlıyorum evvelsi gece parça koptu memeden geçen hafta mastit oldum ateşlendim ben emzirmeden önve yumuşatıyorum ucunu sıcak nemli bzle hem yumuşuyor daha az acıyor hemde kanallar açılıyo tavsiye ederim bide antibiyotikli krem garmastan madecassol ne olursa sürüyorum geçmiş olsun

Aynı anlattığın gibi çekior memeyi kaka yPana kadar güç alıyo memeden böyle bi acı yaşamadım ben emzirme zevkinide hiç yaşayamadım bakalım ne zaman geçicek çok zor Allah düşmanıma vermesin

canım mrb...çok ama çok geçmiş olsun....kıyamam kimbilir ne kadar çok acı çekiysundur.......
benim ilk ay o şekilde olmuştu,nerdeyse başı kopucaktı,bir hafta kadar emzirmedim,hep elimde sağdım.....bide madecassol die bi krem var doğum dr.um vermişti dikişlerim için göğüs içinde kullanılıyrmuş,bana çöok iiii geldi....benin kızımda çekerek emiyo hatta bazen meme ağzındayken kafayı sağa sola deli gibi sallıyor...........acil şifalar diliyrm canımmmmm

oğlum oyalansın diye projektör aldık ama onunla hiç ilgilenmiyor.Eki Görüntüle 580110 Eki Görüntüle 580111

benim kız bayılıyor. kurtarıcım resmen. bazen ne yaparsam yapayım ağlıyor ya da tam yemek yiyceğimiz zaman illa kucak istiyor. o zaman açıyoruz bunu. benimkinde müzikte çalıyor. onu dinliyor gözüde tepede hep.
hatta bazen oyanatıyorum oyuncağı odada farklı yerlere yansıtıyorum hemen kafayı çeviriyor buluyor nereye yansıttıysam. bazen kapatıyorum.odanın dört yanına kafayı çeviriyor nerede diye arıyor.bulamayınca kapattığımı anlayınca başlıyor hareketlenmeye mızıldamaya:)))
dediğim gibi benim kurtarıcım bu

şu an için oğlum bi tek elleriyle meşgul.mini mouse azcık ilgisini çekiyor.

kızlar göğüs ucu için novuxol pomad.bende çok sıkıntı yaşadım.bu pomadı uyguladıktan sonra rahatladım...

yarın misafirim gelecek kızlar.bisküvili rulo pasta,cevizli kek ve pastane poğaçası yaptım ama poğaçalar tam bir fiyasko..yarın milföy yaparım.bide hedik yapacam.sabahtan başlamalıyım maratona umarım oğluşcan uyutur gece...

dışarı çıkamıyorum bende çok bunaldım

bizde pazartesinden beri annemlerde mahsur kaldık canım normalde sabah bırakıp aksam alıyordum ama bu soğukta mümkün olmuıyor ewin keyfini çıkar keske bende ewde kızımla olsamda bunaldım die şikayet etsem dün aksam gittim ewe hanımefendi suratıma bile bakmadı

kızlar bugün bi lanet var üstümde ki sormayın.akşam poğaça yapmıştım hiiiiç kabarmadı..kekim rezalet oldubende bu sabah kalktım tekrar yapayım dedim.milföy ve ağlayan pasta yaptım.ağlayan pasta yine berbat ayy çıldıracam...neyseki ikinci ağlayan pasta denemem çok başarılı oldu.resimlerini atarım..allahtan minikkuşum salıncakta duruyorda temizliği bitirdim..

oo canım yaparken okusaydın bazen öyle oluyor maşallah herseyi bitirmişsin çok erken kalktın heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…