güle güle kullanin insaallah bizimde buna benzer bir salincagimiz var hayat kurtarici yemek yerken bulasik yikarken yemek yaparken benim kizim bu isleri yaparken genellikle salincaginda birde cekirge sesi var salincagin onu acinca uyuyup gidiyor cok pratik oluyor bu salincaklar belki bir ikinciyi oglusun istiye bilir alisirsa
slm millet benim gene göğsüm kanıyorben artık bittim bu meme konusunda dün gece gene kanamaya başladı..garmastan aldım bugün ama bıktım vallaha yaaa daha geçen cmt düzeldi bugün gene berbat..ama benim oğlum çok asılıyor çok çekeliyor ve hemen yara yapıyor.nedenini bir türlü bulamadım..bazen çekeliyo çekeliyo ıkınıyo sıkılıyo alttan bir pırt lıyo rahatlıyo ama mübarek evlat hem emeceği zamanımı buluyo bilmiyom..sağarken bile kanıyo ağlıycam vallaha yaaa..çözemedik gtti bu durumu..kesin gene mastit olucam pompa güzel sağmıyo sonuçta..başka varmı bu sorunu yaşayan bebeği memeyi çekeleyerek emen??
slm millet benim gene göğsüm kanıyorben artık bittim bu meme konusunda dün gece gene kanamaya başladı..garmastan aldım bugün ama bıktım vallaha yaaa daha geçen cmt düzeldi bugün gene berbat..ama benim oğlum çok asılıyor çok çekeliyor ve hemen yara yapıyor.nedenini bir türlü bulamadım..bazen çekeliyo çekeliyo ıkınıyo sıkılıyo alttan bir pırt lıyo rahatlıyo ama mübarek evlat hem emeceği zamanımı buluyo bilmiyom..sağarken bile kanıyo ağlıycam vallaha yaaa..çözemedik gtti bu durumu..kesin gene mastit olucam pompa güzel sağmıyo sonuçta..başka varmı bu sorunu yaşayan bebeği memeyi çekeleyerek emen??
oğlum oyalansın diye projektör aldık ama onunla hiç ilgilenmiyor.Eki Görüntüle 580110 Eki Görüntüle 580111
oğlum oyalansın diye projektör aldık ama onunla hiç ilgilenmiyor.Eki Görüntüle 580110 Eki Görüntüle 580111
bizde bu projectörden almayı düşünüyrduk...demek seninkinin ilgisini çekmedi....
benim kız bayılıyor. kurtarıcım resmen. bazen ne yaparsam yapayım ağlıyor ya da tam yemek yiyceğimiz zaman illa kucak istiyor. o zaman açıyoruz bunu. benimkinde müzikte çalıyor. onu dinliyor gözüde tepede hep.
hatta bazen oyanatıyorum oyuncağı odada farklı yerlere yansıtıyorum hemen kafayı çeviriyor buluyor nereye yansıttıysam. bazen kapatıyorum.odanın dört yanına kafayı çeviriyor nerede diye arıyor.bulamayınca kapattığımı anlayınca başlıyor hareketlenmeye mızıldamaya:)))
dediğim gibi benim kurtarıcım bu
hava çok soğuk korkuyorum kızım hasta olucak die yaa
hava çok soğuk korkuyorum kızım hasta olucak die yaa[/Q
korkma canım çocuğu sakın sıkı sıkı giydirme bişeycik olmaz allahın izniyle...
hava çok soğuk korkuyorum kızım hasta olucak die yaa
dışarı çıkamıyorum bende çok bunaldım
kızlar bugün bi lanet var üstümde ki sormayın.akşam poğaça yapmıştım hiiiiç kabarmadı..kekim rezalet oldubende bu sabah kalktım tekrar yapayım dedim.milföy ve ağlayan pasta yaptım.ağlayan pasta yine berbat ayy çıldıracam...neyseki ikinci ağlayan pasta denemem çok başarılı oldu.resimlerini atarım..allahtan minikkuşum salıncakta duruyorda temizliği bitirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?