2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya yinemi misafirin var?
kolay gelsinnnn canım

ewet canım yineeee bu sefer arkadaşlarım.bebek görmeye geliyorlar
Selamlar
Benim de bu aksam misafirim var, 2 kisi. Temizlik bitti, sadece toz almak kaldi. Fazla ikramim olmayacak. 3 cesit, biri kaldi. Ama oglum cok agladi az once, hazirligi filan biraktim, ayakta salliyorum. Sutum cok az ya ondan, ac kaldi agliyo zavallicik, ya da baska bi derdi var ama cozemedim

şu an için oğlum bi tek elleriyle meşgul.mini mouse azcık ilgisini çekiyor.
eller vazgeçilmezimiz:))) uyanır uyanmaz o eller göğüste birleşip oynanmaya başlanıyor. sonra ikisi beraber hooooppppppppp ağzına. ikisi sığmayınca kızıyor.birini sokmaya çalışıyor diğeriyle de itiyor destekliyor öylde ses çıkıyor ki o ellerden coppp copppp cuuukkk cuukkkkk
cnm yine iyisin ikince kere denemek çok sinir bozucu süpersin valla ben,im de pazar günü var.şimdiden menüyü hazırladım kafamda.

yeter cnm sen çocuklu hatta bebekli kadınsın:)))ben öyle zamanlarda birazda dışarıdan hazır şeylerle destekliyorum.
benim de 2 gündür sütüm az.boş boş çekiyor sanki(

mrb arkakadaslar bugun kizimla doktordaydik kalca ultrasonumuz vardi tekrardan cok sükür hersey iyi cikti bu sefer kilomuz6400 boyumuz63 maasallah gayet iyi dedi doktor amcamiz

mrb arkakadaslar bugun kizimla doktordaydik kalca ultrasonumuz vardi tekrardan cok sükür hersey iyi cikti bu sefer kilomuz6400 boyumuz63 maasallah gayet iyi dedi doktor amcamiz

maşallah çok şükür canım bizmde 2 ocakta 2. kez aşılarımız war şimdiden beni stresi bastı walla aşı olmayı hiç sewmiyoruz anne kız:) inş benimkide kilo almısdır dr günde 1 kere mamaya başlattı kilo almıyor die

Disardan desteklemek iyi de iki kisi icin
ben hazirlayayim, butceye katkim olsun dedim. Yoruldum tabii ki.
Sutun azalinca bebisin huysuzlanmiyor mu? Mama veriyo musun canim ya? Ben iki gundur mamayla destekliyorum, cunku deli gibi agliyo memeden cekip bi sey bulamayinca acliga tahammulumuz sifir!

Insaallah boyuda kilosuda hrsey Iyi cikar canim canlari sagolsun yavrularimizin

merhabalr hanımlarr..
2 gecedirr yerine koyuyorumm yarım saat uyuyoo sonra tekrar uyanıyoo kucağıma alıyorum uyuyoo yerine yatıyorum yarım saat sonraa hoop tekrar bu kez yanıma yatırıyorum o zaman uyuyoo acaba kokuma mı alıştı o yüzden mi uyumuyoki yaaa yanıma yattırdığımda yada kucağıma aldığımda uyuyoo yerine yattımı uyumuyooyaa salak gibiyim 2 gündürr..
gece dalıvermişim bende kucağımdaykenn yere düşüyodu nerdeysee kucağımdan kaydıı nasıl yakaladımm kucakladım bilemedimm ALLAHIM meleklerimiiz korusun yaa uykuya yenik düştüm ilk defaa kızlar bi akıl verin ne yapsamm yaa yanıma mı alsam hep yatarken acabaa ALLAH korusunn düşürcem geceleri kucağımda uyutcam diye yaaa

Merhaba .benim oğlumuda benim kokumla uyumayla alıştı memede uyuyor başka şekilde hayata uyumuyor gece uykusu yok gündüz tüm gün uyuyor inşallah 6 aydan sonra düzelirler uyku düzeni çok önemli .o yüzden seni anlıyorum bende birkaç kere meme de uyumuşum ki çok tehklikeli allah yardımcımız olsun .uyumamak lazım cnm daha küçükler yanımızda yatırma tehlikeli

ayy canım neyseki sabırla üstesinden gelmişsin bugün bendede bişey varr önce ayağımı çarptım şiştii sonra bütüüün pişirdiğim yemekler taştıı şaka gibi vallayaaa
aynen umutluay ne kadar kalabalıktık hamileyken bi kaç saat girmesem onlarca sayfa geçmiş olurdu geçmiş okumaktann sohbeti kaçırırdımm oysaki şimdii
ahhh o eller yok muu kundaksızz sıfır uykuu artık güçlenmeye başladıı kundaktan bile çıkıyoo eller sonrada dediğin gibi hemen ağzaa yumruk girmeyincede kızıyoo kendi kendine hehe
maşallah canım kocaman olmuş ufaklık...
kalça ultrasonu biraz geç değilmii bizimki 2 aylıkken yapılmıştıı
bi sorun çıkmamasına sevindim canım..

aynen canım uyku düzeni çok önemlii bizimki gündüz çok az uyuyoo gece uyuyoo ama çoook bölünüyoo uykusu yaaa bende salak gibi oluyorum uykusuz kaldığım içinn..
yanımızda yatırmakta tehlikeli dediğin gibii ama bu gece yatağına tişörtümü bırakacağım bi çok kişi öyle yapmıış belki kokumu alırdaa uzun uyurr denemekte fayda var sende bi dene istersen canımm..
birde senin ufaklık galiba geceyi gündüzü karıştırmışş gündüzlerii aç tvyii sesili ortamda dursunn odasına yada yatağına koymaa uyutmamaya çalış canım gecedee sessiz ve karanlık ortam oluştur yavaş yavaş düzelir inşallah

aynen cnm bizimkinin günü şaştı ya gerçi bende bebekken öylemişim hiç gece uykum yokmuş,annem sana çekmiş diyor. tişörtü deneyeyim hiç denemedim cnm. rabbim meleklerimizi korusun inş. gerçekten doğurmak bişi değilde büyütmesi mesele .

bu ara ara bizdede oldu resmen oynatiyo kücük parmaginda beni ama benimki koyar koymaz uyaniyordu ben yatiriyordum pit diye gözünü aciyordu kucagima alincada ayni yerde misil misil devam uyuyoru bence bazen sade yanlarinda olmamizi bilmek daha cok yakin olmak istiyorlar sonucta cok kücükler bebisler
ALLAHIM ESIRGEMIS canim bu banada bi kere oldu logusayken icim gecmis resmen kucagimdayken ALLAH TAN ICIM ürperrk uyandim hemen yerine yatirdim olabiliyor rabbim esirgesin canim

maşallah canım kocaman olmuş ufaklık...
kalça ultrasonu biraz geç değilmii bizimki 2 aylıkken yapılmıştıı
bi sorun çıkmamasına sevindim canım..

bizimkide 2 aylikken yapilmisti canim ozaman iki kalcasinin degerleri farkli cikmisti doktor bu 3 aylik olunca tekrar ölcülsün ozamana kadar daha gelise bilir demisti cok sükür Rabbime gelismis herseyimiz güzel cikti cadaloz kontorlde saga sola yuvarlana bildigini de farketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…