merhabalr hanımlarr..
2 gecedirr yerine koyuyorumm yarım saat uyuyoo sonra tekrar uyanıyoo kucağıma alıyorum uyuyoo yerine yatıyorum yarım saat sonraa hoop tekrar bu kez yanıma yatırıyorum o zaman uyuyoo acaba kokuma mı alıştı o yüzden mi uyumuyoki yaaa yanıma yattırdığımda yada kucağıma aldığımda uyuyoo yerine yattımı uyumuyooyaa salak gibiyim 2 gündürr..
gece dalıvermişim bende kucağımdaykenn yere düşüyodu nerdeysee kucağımdan kaydıı nasıl yakaladımm kucakladım bilemedimm ALLAHIM meleklerimiiz korusun yaa uykuya yenik düştüm ilk defaa kızlar bi akıl verin ne yapsamm yaa yanıma mı alsam hep yatarken acabaa ALLAH korusunn düşürcem geceleri kucağımda uyutcam diye yaaa
geçmiş olsun canım demekki bi sıkıntısı var müsade et bi kaç gün sana temas etsin sonra yine düzenine girer inşallahmerhabalr hanımlarr..
2 gecedirr yerine koyuyorumm yarım saat uyuyoo sonra tekrar uyanıyoo kucağıma alıyorum uyuyoo yerine yatıyorum yarım saat sonraa hoop tekrar bu kez yanıma yatırıyorum o zaman uyuyoo acaba kokuma mı alıştı o yüzden mi uyumuyoki yaaa yanıma yattırdığımda yada kucağıma aldığımda uyuyoo yerine yattımı uyumuyooyaa salak gibiyim 2 gündürr..
gece dalıvermişim bende kucağımdaykenn yere düşüyodu nerdeysee kucağımdan kaydıı nasıl yakaladımm kucakladım bilemedimm ALLAHIM meleklerimiiz korusun yaa uykuya yenik düştüm ilk defaa kızlar bi akıl verin ne yapsamm yaa yanıma mı alsam hep yatarken acabaa ALLAH korusunn düşürcem geceleri kucağımda uyutcam diye yaaa
bu ara ara bizdede oldu resmen oynatiyo kücük parmaginda beni ama benimki koyar koymaz uyaniyordu ben yatiriyordum pit diye gözünü aciyordu kucagima alincada ayni yerde misil misil devam uyuyoru bence bazen sade yanlarinda olmamizi bilmek daha cok yakin olmak istiyorlar sonucta cok kücükler bebisler
ALLAHIM ESIRGEMIS canim bu banada bi kere oldu logusayken icim gecmis resmen kucagimdayken ALLAH TAN ICIM ürperrk uyandim hemen yerine yatirdim olabiliyor rabbim esirgesin canim
günaydın kızlar bu konuda birşey anlatayımda gülün biraz neşeniz yerine gelsin..benim doğumdan sonra annemle aynı odada yatıyoz ve oğluşum öle galıki bütün gece annemin koynunda benim yanımda ayakta kucakta böle karışık bi haldeyiz..neyse bi gece uyandım bi baktım oturuyom yatakta ayaklarımı aşağı salmışım ellerimde bebeği kucakta tutar pozisyondaama bomboş allah babacım dedim çocuk yok kollarımda yerlere bakıyom yok ellerimle yerleri yoklamaya başladım yok eyvahh çocuk düşmüş gitmiş dedim sonra annem beyhan nere arıyosun dedi ayıldım çocuk annemde ben artık ne görüyosam yada uyuyomuyum yada ne haldeysem yerlerde çocuk arıyom ha aha ha aha ha....bi gecede ortopedik yastık var kemik şeklinde o kucağımda sallaya sallaya odada geziyomuşum annem gene seslendi beyhan batın bende kızım diye puaaaa puaaaa şimdi yazarken bile gülüyom yaaa..ne hallere geliyozzz..
bu arada garmastan göğüslere çok ii geldi kavga etmeden emişiyoz oğluşumla..
merhabalr hanımlarr..
gerçekten ne hallere geliyoruz bende çok yorgun uykusuz günlerimde gece oğlan ağlıyo emmek istiyo ben rüyamda onu emzirmeyi gerçek zannediyorum ağlama sesinide duyuyorum bu ses nerden geliyor diyorum kendi kendimede sonra bir kalkıyorum kucağım boş çocuk yırtınıyor olayı anca o zaman anlıyorumgünaydın kızlar bu konuda birşey anlatayımda gülün biraz neşeniz yerine gelsin..benim doğumdan sonra annemle aynı odada yatıyoz ve oğluşum öle galıki bütün gece annemin koynunda benim yanımda ayakta kucakta böle karışık bi haldeyiz..neyse bi gece uyandım bi baktım oturuyom yatakta ayaklarımı aşağı salmışım ellerimde bebeği kucakta tutar pozisyondaama bomboş allah babacım dedim çocuk yok kollarımda yerlere bakıyom yok ellerimle yerleri yoklamaya başladım yok eyvahh çocuk düşmüş gitmiş dedim sonra annem beyhan nere arıyosun dedi ayıldım çocuk annemde ben artık ne görüyosam yada uyuyomuyum yada ne haldeysem yerlerde çocuk arıyom ha aha ha aha ha....bi gecede ortopedik yastık var kemik şeklinde o kucağımda sallaya sallaya odada geziyomuşum annem gene seslendi beyhan batın bende kızım diye puaaaa puaaaa şimdi yazarken bile gülüyom yaaa..ne hallere geliyozzz..
gerçekten ne hallere geliyoruz bende çok yorgun uykusuz günlerimde gece oğlan ağlıyo emmek istiyo ben rüyamda onu emzirmeyi gerçek zannediyorum ağlama sesinide duyuyorum bu ses nerden geliyor diyorum kendi kendimede sonra bir kalkıyorum kucağım boş çocuk yırtınıyor olayı anca o zaman anlıyorum
merhabalr hanımlarr..
sedefler nasılsın cnmm senı dıger grubta goremıyorum cogumuz ordayızz..
bu ara ara bizdede oldu resmen oynatiyo kücük parmaginda beni ama benimki koyar koymaz uyaniyordu ben yatiriyordum pit diye gözünü aciyordu kucagima alincada ayni yerde misil misil devam uyuyoru bence bazen sade yanlarinda olmamizi bilmek daha cok yakin olmak istiyorlar sonucta cok kücükler bebisler
ALLAHIM ESIRGEMIS canim bu banada bi kere oldu logusayken icim gecmis resmen kucagimdayken ALLAH TAN ICIM ürperrk uyandim hemen yerine yatirdim olabiliyor rabbim esirgesin canim
bizimkide 2 aylikken yapilmisti canim ozaman iki kalcasinin degerleri farkli cikmisti doktor bu 3 aylik olunca tekrar ölcülsün ozamana kadar daha gelise bilir demisti cok sükür Rabbime gelismis herseyimiz güzel cikti cadaloz kontorlde saga sola yuvarlana bildigini de farketti
Allah korusun senin kokunu özlüyor muhtemelen üzerinize örttüğünüz battaniye yada yorganı üzerine ört ama hergün senle temas etsin ki kokun iyice sinsin üzerine onu örtünce senin yatağında yatıyor sanır
geçmiş olsun canım demekki bi sıkıntısı var müsade et bi kaç gün sana temas etsin sonra yine düzenine girer inşallah
hehegünaydın kızlar bu konuda birşey anlatayımda gülün biraz neşeniz yerine gelsin..benim doğumdan sonra annemle aynı odada yatıyoz ve oğluşum öle galıki bütün gece annemin koynunda benim yanımda ayakta kucakta böle karışık bi haldeyiz..neyse bi gece uyandım bi baktım oturuyom yatakta ayaklarımı aşağı salmışım ellerimde bebeği kucakta tutar pozisyondaama bomboş allah babacım dedim çocuk yok kollarımda yerlere bakıyom yok ellerimle yerleri yoklamaya başladım yok eyvahh çocuk düşmüş gitmiş dedim sonra annem beyhan nere arıyosun dedi ayıldım çocuk annemde ben artık ne görüyosam yada uyuyomuyum yada ne haldeysem yerlerde çocuk arıyom ha aha ha aha ha....bi gecede ortopedik yastık var kemik şeklinde o kucağımda sallaya sallaya odada geziyomuşum annem gene seslendi beyhan batın bende kızım diye puaaaa puaaaa şimdi yazarken bile gülüyom yaaa..ne hallere geliyozzz..
kızlaar çoook teşekkür ederimm ALLAHIM meleklerimizi korusunn yaaa çok korkuyorum ona bişey olacak diye
canım allah korumuş ama yinede dikkat etmek lazım.kokuna alışmış olabilir bence yatağına bir kıyafetini bırak.
aaa örtüde mantıklı canımm ben dün tişörtümü koydum uyudu çok şükürr..canım bnm oğlan doğduğundan beri yanımda bi hafta falan oluyor.beşiğine koyuyorum.gecenin yarısında kucağımda yarısında beşikte napayım alışmış bebem.bi ara yanımdada uyumuyordu illa kucağıma alacaktım miniğim ölürüm ben ona..
biz yaptırmadık nşallah bişey olmaz yaaa..kızlar rota aşısını yaptırdık demin. beğenmedi tadını oğlum
devlet yaptırmıyosa çok ciddi değildir diye yaptırmıcaktım ben, bi arkadaşın 2 yaşındaki oğlu rotadan 4 gün hastanede yatmış korktuk yaptırdık
kızlar rota aşısını yaptırdık demin. beğenmedi tadını oğlum
devlet yaptırmıyosa çok ciddi değildir diye yaptırmıcaktım ben, bi arkadaşın 2 yaşındaki oğlu rotadan 4 gün hastanede yatmış korktuk yaptırdık
günaydın kızlar biz bu sabah çok erken başladık maratona...
gece yine her zamanki gibi hiç uyumadı oğlum.saat 11 de yatağa girdik on defa uyandı abartmıyorum gerçekten on defa uyandı.saate bi baktım ssat daha1:18:
ıkınıp duruyor.sabahı zor ettik.8 de bi baktım bizimki dolduruyor bezine....aldım kucağıma girdik duşakucağımda yıkayınca daha rahat ediyor.korkmuyor.küvetinde yıkayınca çok fazla irkiliyor bebem.duştan sonra salladım durdum şimdi uyudu şükür.bende evi topalayım.eşim gelsin bakalım belki annemlere giderim hafta sonu onlarda kalırım.aslında çoook ihtiyacım var.birkaç gün evden temizlikten yemek yapmaktan uzaklaşmaya
günaydın kızlar biz bu sabah çok erken başladık maratona...
gece yine her zamanki gibi hiç uyumadı oğlum.saat 11 de yatağa girdik on defa uyandı abartmıyorum gerçekten on defa uyandı.saate bi baktım ssat daha1:18:
ıkınıp duruyor.sabahı zor ettik.8 de bi baktım bizimki dolduruyor bezine....aldım kucağıma girdik duşakucağımda yıkayınca daha rahat ediyor.korkmuyor.küvetinde yıkayınca çok fazla irkiliyor bebem.duştan sonra salladım durdum şimdi uyudu şükür.bende evi topalayım.eşim gelsin bakalım belki annemlere giderim hafta sonu onlarda kalırım.aslında çoook ihtiyacım var.birkaç gün evden temizlikten yemek yapmaktan uzaklaşmaya
deme canım....bneim oğlum dvitin bile tadını beğenmiyor.bi tadı olmamasına rağmen.rotayı nasıl verecez::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?