2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah korusun senin kokunu özlüyor muhtemelen üzerinize örttüğünüz battaniye yada yorganı üzerine ört ama hergün senle temas etsin ki kokun iyice sinsin üzerine onu örtünce senin yatağında yatıyor sanır

geçmiş olsun canım demekki bi sıkıntısı var müsade et bi kaç gün sana temas etsin sonra yine düzenine girer inşallah

günaydın kızlar bu konuda birşey anlatayımda gülün biraz neşeniz yerine gelsin..benim doğumdan sonra annemle aynı odada yatıyoz ve oğluşum öle galıki bütün gece annemin koynunda benim yanımda ayakta kucakta böle karışık bi haldeyiz..neyse bi gece uyandım bi baktım oturuyom yatakta ayaklarımı aşağı salmışım ellerimde bebeği kucakta tutar pozisyonda ama bomboş allah babacım dedim çocuk yok kollarımda yerlere bakıyom yok ellerimle yerleri yoklamaya başladım yok eyvahh çocuk düşmüş gitmiş dedim sonra annem beyhan nere arıyosun dedi ayıldım çocuk annemde ben artık ne görüyosam yada uyuyomuyum yada ne haldeysem yerlerde çocuk arıyom ha aha ha aha ha....bi gecede ortopedik yastık var kemik şeklinde o kucağımda sallaya sallaya odada geziyomuşum annem gene seslendi beyhan batın bende kızım diye puaaaa puaaaa şimdi yazarken bile gülüyom yaaa..ne hallere geliyozzz..

bu arada garmastan göğüslere çok ii geldi kavga etmeden emişiyoz oğluşumla..

Supermis, fikra gibi en guzeli de bu hallerimizi boyle gulerek anlatabilmek. Yasasin anne olmak

Bizim oglus da bugunlerde bi keyifsiz.doymak bilmio. Ben ona yetemiyorum galiba artik :s

canım allah korumuş ama yinede dikkat etmek lazım.kokuna alışmış olabilir bence yatağına bir kıyafetini bırak.

gerçekten ne hallere geliyoruz bende çok yorgun uykusuz günlerimde gece oğlan ağlıyo emmek istiyo ben rüyamda onu emzirmeyi gerçek zannediyorum ağlama sesinide duyuyorum bu ses nerden geliyor diyorum kendi kendimede sonra bir kalkıyorum kucağım boş çocuk yırtınıyor olayı anca o zaman anlıyorum

canımmmm Allah yardımcımız olsun.bebeğim olduktan sonra anladım anamın kıymetini

canım bnm oğlan doğduğundan beri yanımda bi hafta falan oluyor.beşiğine koyuyorum.gecenin yarısında kucağımda yarısında beşikte napayım alışmış bebem.bi ara yanımdada uyumuyordu illa kucağıma alacaktım miniğim ölürüm ben ona..

kızlar rota aşısını yaptırdık demin. beğenmedi tadını oğlum
devlet yaptırmıyosa çok ciddi değildir diye yaptırmıcaktım ben, bi arkadaşın 2 yaşındaki oğlu rotadan 4 gün hastanede yatmış korktuk yaptırdık

heryer karla kaplandı.. sokak hayvanları bır lokma yıyecek bıle bulamayacaklar. lutfen yemek artıklarınızı agzı acık bır posete koyarak onların bulabıleceklere yerlere bırakın. karnı tok olana kar eglence, aç olana ise ölümdür... aç kalırlarsa daha cabuk donar ve ölürler ne yazık kı

garmastanın işe yaramasına sevindi:)bir de e vitamini kapsulu ecup var -o yag gibi kapsulu yırtıp meme ucuna sürebilirsiniz dr.um önermişti.
Benim bebe sag taraftan emmiyo-sol favorisi dogdugundan beri ama sagı emmemezlik yapmıyodu.Geceleri sagı veriyorum .neden acaba?az da emiyo..canım sıkkın..

geçmiş olsun canım demekki bi sıkıntısı var müsade et bi kaç gün sana temas etsin sonra yine düzenine girer inşallah

hehe senin olaya benzer bende yaşadım canım lohusaykenn bende anlatayım bakk..
bi gün yine yattık eşim ben Efe bey neyse Efe yatağında uyuyo bizde yatağımızdaa tabi ilk günler uykusuzluk hat safhada daha alışamadım hem bebeğe hem uykusuzluğa neyse ben bi ağlama sesi duyuyorum kalkıyorum yastığı kucağıma alıyorum emziriyorum çocuk var diye tam ben yere düşerken uyandım koltuğun köşesine oturmuşum bi yandanda ayakta uyuyorum sonra uyandım bağırıyorum .Efe Efe diyee yerlere bakıyorum çocuk yok yerine bi baktım mışıl mışıl uyuyoo benim duyduğum ağlama seside rüyada günlerce eşimle güldük halimee

canım allah korumuş ama yinede dikkat etmek lazım.kokuna alışmış olabilir bence yatağına bir kıyafetini bırak.

kızlaar çoook teşekkür ederimm ALLAHIM meleklerimizi korusunn yaaa çok korkuyorum ona bişey olacak diye
dün gece tişörtümü koydum yanınaa uyudu çok şükür bakalım bu gecede işe yarayacakmııı... sizde deneyin isterseniz..
aaa örtüde mantıklı canımm ben dün tişörtümü koydum uyudu çok şükürr..
nasıl biliyolarr bizi dimii bizden uyanıklarr sıpalarr ayy az daha büyüse gündüz uykularımız hep oğluşumla kucak kucağa olur kesinn
biz yaptırmadık nşallah bişey olmaz yaaa..
canım nasıl oldu oğluşunn pipisi iyileşti mi barii inşallah çok huzursuz olmamıştır..

günaydın
nasılsınız kızlar vakit bulup gelemiyorum arada bakıp çıkıyorum ama
bir sorum var bacılarım?

doğumdan sonra işsizlik maaşı alacak olan varmı?neler ve nasıl yaptınız?

günaydın kızlar biz bu sabah çok erken başladık maratona...
gece yine her zamanki gibi hiç uyumadı oğlum.saat 11 de yatağa girdik on defa uyandı abartmıyorum gerçekten on defa uyandı.saate bi baktım ssat daha1:18:
ıkınıp duruyor.sabahı zor ettik.8 de bi baktım bizimki dolduruyor bezine....aldım kucağıma girdik duşakucağımda yıkayınca daha rahat ediyor.korkmuyor.küvetinde yıkayınca çok fazla irkiliyor bebem.duştan sonra salladım durdum şimdi uyudu şükür.bende evi topalayım.eşim gelsin bakalım belki annemlere giderim hafta sonu onlarda kalırım.aslında çoook ihtiyacım var.birkaç gün evden temizlikten yemek yapmaktan uzaklaşmaya

deme canım....bneim oğlum dvitin bile tadını beğenmiyor.bi tadı olmamasına rağmen.rotayı nasıl verecez::18:

Yavrucuk belki de altini doldurma oncesi karin agrisi cekiyodu. Neyse simdi rahatlamistir, huzurlu bi sekilde guzelce uyur insallah annesi.
Aynen ben de haftasonu planini dusunuyorum. Galiba biz de ctesi annemlere gidecegz. Hem torunlarini cok ozlemistir bizimkiler, haftasonlarina kadar zor dayaniyorlar

dermet nerelerdesin bacım?ben artık buraya pek gelmiyorum.hani senin oğlan benimkine cok benziyodu da ben kocamı annemi filan keklediydim hatırladın mı?benim özelden mesaj atma hakkım da yoktu sana mail adresimi gönderememiştim...acaba hala benziyolar mı?umarım iyisinizdir..cok öptüm

deme canım....bneim oğlum dvitin bile tadını beğenmiyor.bi tadı olmamasına rağmen.rotayı nasıl verecez::18:

deviti benimki de beğenmiyo yapmayı bilse tükürücek. ama rota bi defalık bişey. kendim de vermedim çıkarırsa boşa gitmesin pahalı bişey sonuçta, aile sağlığındaki ebemiz verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…