biz yaptırmadık nşallah bişey olmaz yaaa..
canım nasıl oldu oğluşunn pipisiiyileşti mi barii inşallah çok huzursuz olmamıştır..
yavrum yaa kakasını yapamıyınca huzursuz olmuş kıyamam...günaydın kızlar biz bu sabah çok erken başladık maratona...
gece yine her zamanki gibi hiç uyumadı oğlum.saat 11 de yatağa girdik on defa uyandı abartmıyorum gerçekten on defa uyandı.saate bi baktım ssat daha1:18:
ıkınıp duruyor.sabahı zor ettik.8 de bi baktım bizimki dolduruyor bezine....aldım kucağıma girdik duşakucağımda yıkayınca daha rahat ediyor.korkmuyor.küvetinde yıkayınca çok fazla irkiliyor bebem.duştan sonra salladım durdum şimdi uyudu şükür.bende evi topalayım.eşim gelsin bakalım belki annemlere giderim hafta sonu onlarda kalırım.aslında çoook ihtiyacım var.birkaç gün evden temizlikten yemek yapmaktan uzaklaşmaya
iyileşmesine sevindim canım atlattı küçük adam:))sadece ilk gün huzursuz oldu canım ya, sonraki 2 gün de dokununca ağlıyodu. şimdi iyileşti zaten ama kolay oldu küçük olduğundan
iyi geceler hanımlarr nasılsınızzz...
bu saat oldu daha uyuyacak beyefendii kriz gelmek üzereee evi b.k götürüyoo zatenn bulaşıklarr mutfakta beni bekliyoo bende oğlanı bekliyorum yuyacakta daha sibel bulaşık yıkayacakk off offf hala ağlıyoo yaa 1 saattir ayakta sallıyoruum yaa sabır ALLAHIM yaaa sabır yaaa hiiç iş yapamıyorumm şu çocuğa sabahtan akşama kadar biri baksa evimi bi diip köşe temizlesem yaaa
sizlerde durumlar nasıll ufaklıklarr iş yaptırıyoo mu barii???
yavrum yaa kakasını yapamıyınca huzursuz olmuş kıyamam...
benimde bi gün yalnız kalmaya ihtiyacım varoğlumu çok seviyorum şikayetçi değilim ama yalnız kalmak istiyorum 3-4 saatte olsa..
iyileşmesine sevindim canım atlattı küçük adam:))
deviti benimki de beğenmiyo yapmayı bilse tükürücek. ama rota bi defalık bişey. kendim de vermedim çıkarırsa boşa gitmesin pahalı bişey sonuçta, aile sağlığındaki ebemiz verdi
benim annem yakınımda oturmasa kafayı yerdim heralde onlar gelince evi topluyorum yatakları bile düzeltemiyorum yanlız oluncaiyi geceler hanımlarr nasılsınızzz...
bu saat oldu daha uyuyacak beyefendii kriz gelmek üzereee evi b.k götürüyoo zatenn bulaşıklarr mutfakta beni bekliyoo bende oğlanı bekliyorum yuyacakta daha sibel bulaşık yıkayacakk off offf hala ağlıyoo yaa 1 saattir ayakta sallıyoruum yaa sabır ALLAHIM yaaa sabır yaaa hiiç iş yapamıyorumm şu çocuğa sabahtan akşama kadar biri baksa evimi bi diip köşe temizlesem yaaa
sizlerde durumlar nasıll ufaklıklarr iş yaptırıyoo mu barii???
yavrum yaa kakasını yapamıyınca huzursuz olmuş kıyamam...
benimde bi gün yalnız kalmaya ihtiyacım varoğlumu çok seviyorum şikayetçi değilim ama yalnız kalmak istiyorum 3-4 saatte olsa..iyileşmesine sevindim canım atlattı küçük adam:))
rota için geç artık heralde:26:kızlar ya bızım rota vırus hala yapılmadı da gec mı kaldık acaba :26:
oglumun sacları dökülmeye basladı arkası ıyıce gitti yavrum kel kaldı
bende yaptırmayanlardanım dr çok gerekli görmedi yan etkisi çok diye okudum internetten dr da yan etki olabiliyor demişti illa yaptır demediğinden bende yaptırmadımrotavırus asısı 2 veya 3 doz uygulanıyor arkadaslar. markasına gore degısıyor.
bebek 13 haftalık olana kadar uygulanması gerekıyormus ılk dozun
bende yaptırmayanlardanım dr çok gerekli görmedi yan etkisi çok diye okudum internetten dr da yan etki olabiliyor demişti illa yaptır demediğinden bende yaptırmadım
kızlar ya bızım rota vırus hala yapılmadı da gec mı kaldık acaba :26:
oglumun sacları dökülmeye basladı arkası ıyıce gitti yavrum kel kaldı
tüh ya gec kalmışız ben yaptırmak ıstıyodum yan etkı fazla duymadım
dermet nerelerdesin bacım?ben artık buraya pek gelmiyorum.hani senin oğlan benimkine cok benziyodu da ben kocamı annemi filan keklediydim hatırladın mı?benim özelden mesaj atma hakkım da yoktu sana mail adresimi gönderememiştim...acaba hala benziyolar mı?umarım iyisinizdir..cok öptüm
canım annemler 30-40dk mesafedeler ama küçük kardeşim var 8 yaşındaa gelemiyolarr gelincede zaten onlarlada zaman geçirmek istiyorumm çıkamıyorum evden. birde halam varr 10-15 dk mesafede ama tek başıma dışarı çıkıp bebişi halama bırakmaya cesaretim yokk biraz daha büyüse ek gıdaya fln geçse o zaman bırakırımm bi kafa dinlemeye ihtiyacım varr..canim benim ALLAH sabir versin yokmu söyle bikac saatligine bakacak yaninda ?
hepimiz yavrularimizi seviyoruz ama bazen bi mola istiyor insan ben isimi yapmak icin ancak sallincagina koyunca duruyor benim kiz salincagini cok seviyor hatta suanda bile onun üstünde uyuklamis durumda maasaallah o salincak benim kurtaricim oluyor kendiliginden sallaniyor sakinlestirici müzikde var üstünde cekirge sesi vs. onlari cok seviyor bilmiyorum isine yararmi ama belki sende birtane alsan daha rahat edersin canlari sagolsun yavrularimizin ama ozamana kadar benimde cadi hep kucaktaydi salincakta en azindan bir saat duruyor bazen bende bütün islerimi hall etmeye calisiyorum yemegimi bulasigimi temizligimi.
ALLAHIM hepimizin yardimcisi olsun YAVRULARIMIZIN DA EKSIKLIGINI GÖSTERMESIN RABBIM ONLARI BIZE BAGISLASIN INSAALLAH (amin)
iyi yapmışsın canım kafan rahatlamıştır birazz.. yarın inşallah hava güneşli olur yaa eşim izinli şöyle azıcık dışarı çıksak yürüsek süper olacak valla..benim annem yakınımda oturmasa kafayı yerdim heralde onlar gelince evi topluyorum yatakları bile düzeltemiyorum yanlız olunca
yardım eden şart uykuyu sevmeyen çocuğa
dün gözümü karartım akşam yemeyine dışarı çıktım küçüğüde anneaneye bıraktım içim içimi yedi ama eve 11 geldik mızmızlanmış ama neyapayım çok bunalmıştım bazen 10 gün hiç dışarı çıkmadan eve kapanıyorum
Allah yoklukları nı göstermesin ama bizde insanız sonuçta
rota için geç artık heralde:26:
benim oğlanda seyrek saçlı oda dökülüyor sapır sapır sadece önde bir tutam saç var oda tel tel bide havata kıvrılıyor çok tatlı yahu
kızlar çok acil bir sorunum var..
bebeğim son bir haftadır hapşırıyordu.. bugün öksürmeye başladı.. ama öksürüğü böyle balgam atmaya çalışır gibi bir öksürük..
ne yapacağımı bilemedim.. hırıltılı nefes alması da canımı çok sıkıyor.. sürekli değil ama hırıltılı nefes alıyor ara ara..
doktora da götürmek istemiyorum, hastaneler hasta insanlarla dolu, ama dayanamayacam en geç salı götürecem.. böyle sorun yaşayanlar ne yaptınız, bir öneriniz var mı?
bebeğim son bir haftadır hapşırıyordu.. bugün öksürmeye başladı.. ama öksürüğü böyle balgam atmaya çalışır gibi bir öksürük..
ne yapacağımı bilemedim.. hırıltılı nefes alması da canımı çok sıkıyor.. sürekli değil ama hırıltılı nefes alıyor ara ara..
doktora da götürmek istemiyorum, hastaneler hasta insanlarla dolu, ama dayanamayacam en geç salı götürecem.. böyle sorun yaşayanlar ne yaptınız, bir öneriniz var mı?
geçmiş olsunmerhaba kızlarnasılsınız? uzun zamandır uğrayamıyorum. özledim sizi benim oğlan hasta. çok üksürüyor. 3 gündr öksürük ilacı veriyorum ama geçmiyo ne yapsam hastaneye mi gtürsem.. iğne verirler diye korkuyorum. bu arada bzim tayinimiz çanakkale lapsekiye çıktı.. bilen giden var mı acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?