2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

biz yaptırmadık nşallah bişey olmaz yaaa..
canım nasıl oldu oğluşunn pipisi iyileşti mi barii inşallah çok huzursuz olmamıştır..

sadece ilk gün huzursuz oldu canım ya, sonraki 2 gün de dokununca ağlıyodu. şimdi iyileşti zaten ama kolay oldu küçük olduğundan

iyi geceler hanımlarr nasılsınızzz...
bu saat oldu daha uyuyacak beyefendii kriz gelmek üzereee evi b.k götürüyoo zatenn bulaşıklarr mutfakta beni bekliyoo bende oğlanı bekliyorum yuyacakta daha sibel bulaşık yıkayacakk off offf hala ağlıyoo yaa 1 saattir ayakta sallıyoruum yaa sabır ALLAHIM yaaa sabır yaaa hiiç iş yapamıyorumm şu çocuğa sabahtan akşama kadar biri baksa evimi bi diip köşe temizlesem yaaa
sizlerde durumlar nasıll ufaklıklarr iş yaptırıyoo mu barii???
yavrum yaa kakasını yapamıyınca huzursuz olmuş kıyamam...
benimde bi gün yalnız kalmaya ihtiyacım var oğlumu çok seviyorum şikayetçi değilim ama yalnız kalmak istiyorum 3-4 saatte olsa..
sadece ilk gün huzursuz oldu canım ya, sonraki 2 gün de dokununca ağlıyodu. şimdi iyileşti zaten ama kolay oldu küçük olduğundan
iyileşmesine sevindim canım atlattı küçük adam:))

canim benim ALLAH sabir versin yokmu söyle bikac saatligine bakacak yaninda ?
hepimiz yavrularimizi seviyoruz ama bazen bi mola istiyor insan ben isimi yapmak icin ancak sallincagina koyunca duruyor benim kiz salincagini cok seviyor hatta suanda bile onun üstünde uyuklamis durumda maasaallah o salincak benim kurtaricim oluyor kendiliginden sallaniyor sakinlestirici müzikde var üstünde cekirge sesi vs. onlari cok seviyor bilmiyorum isine yararmi ama belki sende birtane alsan daha rahat edersin canlari sagolsun yavrularimizin ama ozamana kadar benimde cadi hep kucaktaydi salincakta en azindan bir saat duruyor bazen bende bütün islerimi hall etmeye calisiyorum yemegimi bulasigimi temizligimi.
ALLAHIM hepimizin yardimcisi olsun YAVRULARIMIZIN DA EKSIKLIGINI GÖSTERMESIN RABBIM ONLARI BIZE BAGISLASIN INSAALLAH (amin)

kızlar ya bızım rota vırus hala yapılmadı da gec mı kaldık acaba :26:
oglumun sacları dökülmeye basladı arkası ıyıce gitti yavrum kel kaldı

deviti benimki de beğenmiyo yapmayı bilse tükürücek. ama rota bi defalık bişey. kendim de vermedim çıkarırsa boşa gitmesin pahalı bişey sonuçta, aile sağlığındaki ebemiz verdi

rotavırus asısı 2 veya 3 doz uygulanıyor arkadaslar. markasına gore degısıyor.

bebek 13 haftalık olana kadar uygulanması gerekıyormus ılk dozun

benim annem yakınımda oturmasa kafayı yerdim heralde onlar gelince evi topluyorum yatakları bile düzeltemiyorum yanlız olunca
yardım eden şart uykuyu sevmeyen çocuğa

dün gözümü karartım akşam yemeyine dışarı çıktım küçüğüde anneaneye bıraktım içim içimi yedi ama eve 11 geldik mızmızlanmış ama neyapayım çok bunalmıştım bazen 10 gün hiç dışarı çıkmadan eve kapanıyorum

Allah yoklukları nı göstermesin ama bizde insanız sonuçta

rota için geç artık heralde:26:

benim oğlanda seyrek saçlı oda dökülüyor sapır sapır sadece önde bir tutam saç var oda tel tel bide havata kıvrılıyor çok tatlı yahu

rotavırus asısı 2 veya 3 doz uygulanıyor arkadaslar. markasına gore degısıyor.

bebek 13 haftalık olana kadar uygulanması gerekıyormus ılk dozun
bende yaptırmayanlardanım dr çok gerekli görmedi yan etkisi çok diye okudum internetten dr da yan etki olabiliyor demişti illa yaptır demediğinden bende yaptırmadım

rotanın iki uygulanma şekli var
ya 2.ay ve 4. ayda
ya da 3. ve 5. aylarda uygulanabiliyo.

ilk dozun en geç 16 haftaya kadar yapılması gerekiyomuş. bazı yerlerde 12 hafta yazıyo ama en geç 16 ymış.
biz de gerek duymamıştık. arkadaşların apartmanda sudan falan bulaşmış heralde iki komşunun da çocukları ishal olmuş. aşısız olan hastanede 4 gün yatmış, aşılı olan hastanede yatmadan atlatmış. bunu duyunca yaptırdık ama hastanede yatan çocuk da artık aşılı, hastalığı geçirdi çünkü. hastaneye ulaşamama durumunda riskli bi hastalık sanırım

kız ben hep burdayım esas sen nerdesinn uğrayın özledim kızlar siziiii.bilemiyorum eklerim oğalanımın resmini bakarsınbenziyo mu diye.

Merhaba anneler,
Nasılsınız?ben bu rota olayını cok arastırdım.Aşının 1000 de 2 oranında bagırsak dügümlenmesi yapma riski var ki bu durum cerrahi mudahele gerektiriyormus.Hastalık aşırı isal,kusma ates şeklinde seyresen kilo kaybı bitkinlik istahsızlık yapan bi virusten kaynaklanıyor.WHO öneriyor-Saglık bakanlıgı rutin ası listesine almayı düşünüyormus ama paha lı diye önceliği hepatit A ya vermiş.DR. yaptırmayanlar cocuk hastalanırsa keske yaptırsaydık diyolar hastalanmazsa ii ki yaptırmamaısız diyolar dedi.%80 koruyuculugu var...düşünüyorum hala..arkadaslarım yaptırmadı eşi dr. olanlar bile..

canım annemler 30-40dk mesafedeler ama küçük kardeşim var 8 yaşındaa gelemiyolarr gelincede zaten onlarlada zaman geçirmek istiyorumm çıkamıyorum evden. birde halam varr 10-15 dk mesafede ama tek başıma dışarı çıkıp bebişi halama bırakmaya cesaretim yokk biraz daha büyüse ek gıdaya fln geçse o zaman bırakırımm bi kafa dinlemeye ihtiyacım varr..
amin canım amin ALLAHIM sağlık versin yavrularımızaa.
iyi yapmışsın canım kafan rahatlamıştır birazz.. yarın inşallah hava güneşli olur yaa eşim izinli şöyle azıcık dışarı çıksak yürüsek süper olacak valla..
bizimde dökülüyoo saçlarr sırma saçlı oğluşumun saçlarıı teek teeek gidiyoo..

kızlar çok acil bir sorunum var..
bebeğim son bir haftadır hapşırıyordu.. bugün öksürmeye başladı.. ama öksürüğü böyle balgam atmaya çalışır gibi bir öksürük..
ne yapacağımı bilemedim.. hırıltılı nefes alması da canımı çok sıkıyor.. sürekli değil ama hırıltılı nefes alıyor ara ara..
doktora da götürmek istemiyorum, hastaneler hasta insanlarla dolu, ama dayanamayacam en geç salı götürecem.. böyle sorun yaşayanlar ne yaptınız, bir öneriniz var mı?

mutlaka dr a götürmelısın hırıltılı oksürmesi bronşitin habercısı ılerlemeden önlemini alın
antıbiyotık verecektır eger ılerlerse nefes alma problemı olur hastane de bıle yatabılır Allah korusun

Bence Bir Doktora gotur Allah esirgesin canim bronsite cevirmesin birsey varsa eger doktor zaten tedbirini alacaktir Allah sifanizi versin Insaallah canim Amin

Ates yoksa allerjik bir durum haberjisi olabilir ama bunu iyi bir dr anlayabilir anlamaxlarsa hep tekrar eder allerjiksr aklinda bulunsun

merhaba kızlar nasılsınız? uzun zamandır uğrayamıyorum. özledim sizibenim oğlan hasta. çok üksürüyor. 3 gündr öksürük ilacı veriyorum ama geçmiyo ne yapsam hastaneye mi gtürsem.. iğne verirler diye korkuyorum. bu arada bzim tayinimiz çanakkale lapsekiye çıktı.. bilen giden var mı acaba:44:

geçmiş olsundr git canım iyne verirselerde yaptır iğneyle çabuk toparlar
lapsekide güzel yer derler hayırlı olsun

hemen bi doktora gidin bence, allah korusun bronsite kadar yolu var bu hiriltinin... gecen hafta ben oglumdada basladi hemen doktora goturdum, antibiyotik falan yazdi balgami sokturmek icin ozel bi masajciya goturduk, allaha sukur bugun gittik kontrole daha iyi oldu oglum, hala oksuruk devam ediyo ama nefes darligi falan yok cok sukur...doktor endiselenecek bisey yok dedi, ve guzelce serum fizyolojikle temizlenmesi laazim gunde 3/4 defa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…