2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım çoook geçmiş olsun.. nerelerdesin uzun zamandır yoksun..
aaa sibel seni gördügüme çok sevindim.. eşim giresuna atanmıştı ben annemlerde kalıyodum. o yüzden nete giremiyodum. şimdi de çanakkaleye atandık allaha şükür. sen napiyosun? ufaklık büyüdü mü?

Son düzenleme:
mrb hanimlar kilo alip VERMELER ne durumda dogumdan bu yana kac kilo verdiniz ?
ben 13 kilo almistim hamileligimde dogumdan iki hafta sonra 13 ünü geri verdim sonra ikisini geri aldim ama baya bi vermek istiyorum daha eski kilomun altinada düsmek istiyorum.maalesef kis dolayisiyla evlerin icindeyiz ve hareket cok az .
sizde durumlar nasil ?

canım benim sağolasınn valla benimde gözlerim seni arıyodu inan ki.. hayırlı olsunn çanakkale sizin için inşallah canım..
ahhh ufaklıkla boğuşuyoruzz kollarım kas yaptı beyefendiyi taşımaktann bi dk kucaktan inmiyoo kollarım ağrıyoo valla...
mrb canımm. ben hamişken 14 kg aldım 9u gitti 5i yerleştiler bana gitmeye niyetleri yokmuşş
ben zaman buldukça zumba yapıyorum birde leslie ile yürüyüş var 45dk yapıyosun 3mil yürümüş kadar kalori harcıyosunn.. benim vermem gereken maalesef 20 kg var birde 9u bi yerde çayı var onu deneyecem kurtulmak istiyorum kglerden..

aynen bendebi 10 kilo vermek istiyorum sonrasi ALLAH KERIM BI ON KILO GITSINDE ZUMBAYI BENDE YAPIORUM ARA ARA AMA ACIKCASI COK VAKIT BULAMIORUM INSAALLAH VERIRIZ Amin

Ya ne guzel, aldiklarini vermissin, cok ozendim sana canim ya ben 18 almistim maalesef, 5i kaldi,
gitmeye niyeti yok gibi. Haftaya ise dönüyorum, kiyafet problemim olacak.. yediklerime dikkat edeyim dedim gecen hafta ama sut gitti, vazgectim. Simdi aynen yemeye devam, bakalim napcam :s

ben 17 kg verdımm amaa 2 kgsunu gerı almısımm gecen gun tartıldım moralım bozuldu negusel 68 kg olmustummm hamıle kalmadan once 67 dım sımdıı 70 olmusum nasıl verıcem bılemıyorum kısın dedıgın gıbı evde hareket az oluo

neler vereceksın :26: emzırıyo musun

evet cnm emziriyorum ocağın ilk haftası gidecez ozman bir daha bakacak kilosuna .. ama bana bir kitapçık verdi . bir bardak yoğurt mayalayıp taze taze verecekmişim:))) elma suyu havuç suyu gibi , yoğurdun tadını beğenmezse meyveli yoğurt yapacam tatlı kızıma:))))

herkese merhaba benım gibi yeni anniş dostlarım :) çook zamandr foruma giremedım bi halsizlık hiçbişey yapmama isteği ws derken kızından kalan zamanlarda popoyu dewirip dizilere dalıyom :)) doğum hikayemi yazmıştım ama bikaç dip not ekliyeyim profil ismimde oğluşum yazıyo yaa o hikayee biz erkek beklerken doğunca bi baktıkki kızz herkes şok olduu ama ben çok sewindim kızım olmasını istiyodum çok :)) ben sezeryanla doğum yaptım 37. haftamdan çünküü gebelik zehirlenmesi geçirdim çatım çok müsait olmasına ragmen normal doğum denen o mükemmel duyguyu yaşayamayanlardanım..acilen sezeryanla doğdu miniğim adıda hayrunnisaa saolsun babası başka isim istemedi maalesef :)) sezeryan çokta korkulacak bişi değilmişş ben titreyerek girdim ameliyata ama sorasında ne ağrı ne sızı hemende kalktım ayağa şimdide gayet iyim 1 hafta sora 4. ayına giricek sürpriz yapıp gelen minik kızım arada içten sağ taraftan bi sızım oluyo onun nedenını anlayamadım ama olur o kadarcık diyorum daha yenı kalktım ameliyattan :) ewt gelelim minnak kızıma forumun epey bi bölümünü okudum sayılır azmettim otrdum okuym 2 gündr özlemişim sizleri... kızçem pek bi huysuz yaramaz ...sabahları 8 bucuk gibi alarmlı saat gibi uyanıyo 10 da tekrar uyuyo ws böle günü geçiriyo akşamları 12-1 i buluyo uyuması..bazı geceler 2 sattte bir uyanıo bazende uyanmıyo..ilk günlere göre çook çok ii uykusu sanırım bende alıştım uykusuzuga gece uyanmalara haa bide emzırıken uyuyan değişik güzel anılar yaşayanları okuyunca çok güldüm demek bi ben değilmişim bende logusayken emzirirdim tamamen uykuluym tabi sora bi anda atardım kendımı yataktan uyumuşum kızım yok kucagımda bi bakardım beşiğinde uyuyoo we ben hiiç hatrlamıyom onu hangi ara beşiğine yatrdıgımı bir rüya gibi : )) çok şükür o günlerde bi olumsuz bişiy yaşamadımda ewladımı Allah korumuş... emmesine gelince zooorla emzırıyorum inat edıo almıyo memeyi anck uykuya dalacağı zaman yada uyanınca sadece anne sütünde ısrarlıyım bazen benımde göğsüm boş oluyo ama napim stres yapıom ememyınce iyce azalıo sütüm haa emerken odada çıt sesi bile çıksa hopp memeyi çıkarıyo ağzından sesin nerden geldiğine bakıyo sıpam :))ben dandini dandinin diye ninniye başlayınca kızımda başlıyo aa ee filan diye nininyi sölemeye kendı kendıne başını dik tutuyo ama arada düşüweriyo başı benımkında sadece göwedesını sağa sola döndürüyo bakıyo onun dşında dönmüyo ama ellerine az destek olunca hop kalkıp oturuyo alıştı onu ellerini emmesi çukk çukk da cabası demekki herkeste aynı şeyler yaşanıyo :) haa bide kızım 2300gr doğdu hastaneden 2150 gr ve 48 cm boy ile çıktık 3 ay 10 günlükken tarttırdım 5 bucuk kiloydu boyuda 58 cmi:) haftaya dördüncü ayına giriyo sizce kilosu çokmu düşük ek gıdaya geçsemmi..zayf bence kızım hiç büyümüyo sankı haa bide öle bişeyi tutmak gibi bi cabası hiç yook :) bide salıncak alan annişler kaç aylıkken sallanıylar o salıncaklarda şuanda alsam olurmu ki erken mı yokdsa? bana gelınce 68 kilo ile hamile kaldım boyunda 1.60 cm :) aşırı ödemim wardı 82 kilo ile doğuma girdim..ilk başta 8 kşo birden gitti sora çakıldım kalktım dikkat ettm biraz ekmek makarna pilaw yemıyorum 70 kiloya indim hatta çok aç karnına tartılınca 69 çıkıoym ama ben dahada zayflamak istiyom ah şu kış biçıksaydı :) ayrıca dewlet memrurum iznimm bitti raporla ücretli iznimi uzatıyom bi şekılde :) nisanda başlamayı düşünüyom işe kızım az daha büyüsünde :) eşimde bana pek yardımcı oluyo bazen yemek yapıyo yada kızımı oyalıyo ben çıkıp yürüyüş yapıom arkadaşlarm ws :) benım uzun özetim bu şekilde hepinizi sewgiyle kucaklıyorum annişler :)

Ben bibreonda vermedim hiç canım,ama artık veriyim diyorum,emmeyince göğsüm dolu kalıyo,sağıyorum,buzluğa atıyorum,6 aydan sonra o sütlerden yoğurt yaparım yada kahvaltısına eklerim diyorum ama şimdi de az emdiği için huzursuz oluyorum zaten az kilo alıyo biberon alsa sağıp biberonla verirdim belki o zaman içerdi ama biberona alışırsa emmeyi iyice bırakır diye korkuyorum

Bizimki uykuya dalana kadar zorluk yaşatıyo,uyuyunca kolay kolay uyanmıyo canım,3-4 saat uyuyo ama gece bile uyandığında 1,5-2 saat uyumuyo,o kötü oluyo işte,dün gece 10da uyudu,3te uyandı,4.30a kadar uyanıktı,sonra sabah 9da uyandı,11.30da bi daha uyudu,uyuyo şimdi kuzucum :)

kızın 3 ayda 2150den 5500e çıkmış canım,gayet iyi kilo almış,benim kızımda 2700 çıktı hastaneden 3,5 aylık 6,000 kilo şimdi ama boyu 64 cm.o yüzden çok zayıf geliyo benim gözümede ama persentillerde ortalama görünüyo,bide sadece anne sütü verdim doğduğundan beri,sağlığı yerinde olsunda biraz zayıf olsun napalım.

Arkadaslar birkac kisi hamilelik oncesi + 2 kiloya ulasmis. Daha ne olsun, o kadar kiloyu veren 2 yi de az bi gayretle verir, bravo size
Kizlar bana bi akil verin de kendimi sakinlestireyim. Hem surekli evde olmaktan bunaldim hem ise baslayacgmicin strese giriyrm. İse sabah 3 saat, ogleden sonra 3 saat gidecgm. Ogle arasi da 1 saat eve gelirim. Yine de ogluma haksizlik mi yapiyorum ucretsiz izin alamakla diye tereddut ediyorum. Keske ise cocuklarimizla gidebilsek..

ahh keske canım keske ama malesef kim bakacak bebeğe bellimi... bnde ilk defa işe başladığımda 1 hafta çok ağladım ama inan ne kadar erken baslarsan o kadar ii bilinçlenirse daha zor atlatır alışma sürecini bende kızımda alışdı şimdi hoş ben hala ağlıyorum zamn zamn kızımdan ayrılıcam die ama ne yapalım mecburuz

valla cnm nasıl anlatsam nereden başlasam bilemiyorum ama ben de de bu durumdn dolayı sanırım bir sinir var sorma gitsinnnnnn....kızıma karşı çok sakinim. onu ağlatmaya bile kıyamıyorum. ağlamadan kucağıma kapıyorum. ama çevreye karşı öyle değilim. mesela eşime( o kadar anlayışlı ve sabırlıdır ki.. benim ona yaptıklarımı o bana yapsa cıngar çıkarırım.sürekli tersliyorum.kızıyorum.ama kendime hakim olamıyorum. işin kötü tarafı farkındayım da durumun.ev çok dağılıyor zaten. 2 kişi nasıl beceriyoruz o kadar dağıtmay bilmiyorum.
kız ben hep burdayım esas sen nerdesinn uğrayın özledim kızlar siziiii.bilemiyorum eklerim oğalanımın resmini bakarsınbenziyo mu diye.Eki Görüntüle 584450
ayyy oğluşun benim kızıma da benziyor
yaaa seni öyle merak ediyordum ki..çok sevindim...çok şükür herşey yolunda.Allah acısını göstermesin yavrunun ve hepimizin yavrusunun

slm kızlar
uzun zamandır buraya yazamıyordum
benim kızımda dün 4 aylık oldu Allahın izniyle:))
Ama benim canım çok sıkkın çocuğumda tortikollis çıktı yani boyun eğriliği.
Kafasını hep bir tarafa eğiyor(((
Şu an doktor tavsiyelerine çok ihtiyacım var.
bilen duyan varsa bana anlatsın lütfen..
bebeklerinizi dikkatli gözlemleyin boynunu sürekil bir tarafa eğiyorsa mutlaka doktora götürün...
ne olur bana dua edin...
kızım düzelsin çok üzgünüm

Selamlar herkese..bizde bugün kontrole gittik 6200gr 60 cm olmuşuz ama benim kızım hala tek göğsümü emmiyio( ama cok seker,buyrun buda ispati:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…