2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

rutın kontrolde mi cıktı :44:

cok üzüldüm ya sankı benım oglumda oyle gibi geldi bi an :18:
ama kucagımdayken normal sadece yatınca bı tarafa dönüyo :26:

Allah yardımcın olsun bebegıne şifa versın
ne kadar zor oldugunu cok iyi anlıyorm

annem fark etti.fizik tedavici onayladı.kafasını her iki yanada rahat döndürebiliyormu buna bak.
eğer sürekli yattığı tarafın aksine dönmek istemiyorsa mutlaka göster..
inşallah birşey yoktur

slm kızlar..nasılasınız?sizlersiz olmaya daha fazla dayanamadım ama bugün 3g aldık eve dönenene kadr bunla idare edicez..uzun zmandır giremedeiğim için sorularım birikti tabii sayfalarda çok ilerlemiş olduğundan geçmiş yapamadım...sizz rota virüs aşısı yaptırdınız mı?yaa çok kararsız kaldım acaba yaptırsam mı diye...birde oğluşum 3240 doğdu ama 2880 e düştü doğduktan 5 gün sonra.şimdi 3 aylığı 1 hafta geçti. 5400 normal mi sizce.emziriyorum ama son 2-3 gündür gümde 1 kere mama falan veriyoum.doymuyormuş gibi geliyor.ek gıdaya başlayan va mı aranızda?

Annem bakacak bebegimize. dedigin gibi bilinclenmeden baslamak daha iyi. Sen bunj dusunerek mi ertelemedin baslamayi yoksa mecburiyet mi didemcim? Bi arkadasim ucretsiz izin almisti 1 yil, yakinda ise baslayacak ama bebegi ona yapisik gibiymis. Hep annenin yanibasinda olmasina alismis, birakmasi zor olacak. Bizimkiler bnu anlayacak yasta degil ama daha kucuk, vicdansizlik mi yapiyorum acaba diyorum.. bi yandan da evde kaldikca da bunaliyorum. Asagi tukursem sakal yukari
tukursem biyik hikayesi..

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ama üzülme her bebekte olabilirtortikollis hep aynı yana kafayı yatırmayla alakalı benim büyük oğlandada bebekken başlamıştı bir süre o tarafa hiç izin vermedik yatmasına hep bir şeyler koyarak engel olduk kısa sürede düzeldi tabi o ağlayarak ısrarla o tarafa kafayı çevirip ağlıyordu ama ben taviz vermedim geçti seninki daha ileri boyuttaysa muhtemelen profösyönel bir yardımla bir kaç haftada geçer bu konu için inan üzülme düzeliyor

aman sütüne dikkat et o kesimlesinde kilolar zaten gider eninde sonunda canim sonra daha verilir

bende doğuma giderkenki kilomun üstüne 3 kg ekleme oldu topiğin en tontonu benmi oldum nehep 36 beden olan son bikaç yıldır 38 bedene çıkan ben şimdi 46 bedenim şimdi takmıyorum ama yakında bu duruma fena takıcam gibi
iş konusundada bence başla çalışma saatlerin çok uygun

gecmis olsun canim KENDINI ÜZME ALLAHIM SIFANIZI EN ACILINDEN VERIR INSAALLAH bu konuyla ilgili doktorunuz ne düsüniyor bilmiyorum ama gecenlerde bizim bir tanidik kizimi doktora götürdügümde anlatmisti onun oglunda yamukluk varmis basinda ve fizik tedaviyle düzeltmisler onlarin ki bebegi hep bir tarafa yatirmaktan kaynaklamis simdi cocuk kocaman olmus ve maasallah gayet normal herseyi ve bir tanidigimiz anlatmisdi bir tanidiklarinida bebeklerini hep bir yana yatirmaktan boyun baglarinda bir gerilme olmus ondan doktorlarda devamli bebekleriniz evirip cevirin diyor uyusa bile yada esit sekilde diger uykusunda diger tarafina yatirin diye RABBIM INSAALLAH SIFANIZI VERIR FIZIK TEDAVIYI DOKTORUNUZA BIR SORUN ISTERSEN ÖNERMEDIYSE GECMIS OLSUN CANIM

Merhaba canım
benim oğlum da 3.5 aylık. Doğduktan 15 gün sonra boynunda bir şişlik fark ettim tahmin edersin ki çok korktum hemen doktora götürdüm. Doktor baktı önemli birşey değil takip edicez dedi ve şişliğin olduğu tarafa doğru yatırarak bir masaj yapmamı söyledi. Masaj kafayı o tararafa yatırıp üç dakika tutmaktan ibaret. Bir hafta tekrar kontrole gittik, küçülme olmadığı için ultrasonla bakalım bir de içimiz rahat etsin dedi. Ultrason sonucunda tortikollis çıktı. Doktorumuzun önerdiği masaja devam ettik. ayrıca kafasını diğer tarafa çevirmesini teşvik etmek amacıyla oyuncaklarını ve dönencesini o tarafa astık. sonuç olarak bir ay kadar sonra geçti çok şükür. Ben de senin gibi üzülmüş hatta günlerce ağlamıştım. o yüzden merak etme bu geçici birşey...

yok canım bunu düşünerek başlamadım ew kredimiz wardı malum maddi durumdan başladım.. bende hala wicdan yapıyorum bu hep olacak işin dışında biryere gitmekk zorunda kalsam bütün gün vicdan azabı çekiyorum.. benim de annem ve kayınvalidem ortaklaşa bakıyorlar ilk günler dediğim gibi çok kötüydü ama şimdi ewe gittiğimde benim olmamam onu üzmemiş gibi geliyor oyunlarına dewam ediyorr.. bizim de karşı komsumuz öğretmendi 1 yıl ewdeydi işe başladı cocuk annesi giderken apt yıkıyor yazık.. bence çocuklar herseyi çok ii anlıyor ben ilk hafta ewe giderken ufak bişeler aldım çıngırak okuma kitabı yadi öyle maddi değeri olmayan oyuncaklar gidince bak kızım annen işe gitti müdürü ona para werdi annende para kazanınca sana oyuncak aldı falan diyordum nasıl mutlu olup gülüyordu

Bak bu oyuncak isi de iyi fikirmis

Gunaydin guzel annelerrr!

Son düzenleme:
slm kızlar..benim cadı resmen bugün azıttı..sabahın 8 inden beri zırıl zırıl ağlayıp durdu,şimdi uyuttum...bakalım kaç dk.sürecek....
bende tabiki bu saate kadar aç kaldım...daha sabah kahvaltımı bile yapmadım yaaaaaa

benimkide dün öyleydi buğünde mız mız hasta mı mideyimi üşüttü büyüme atağımı anlamadım ama dün çok bunalmıştım

benimkide dün öyleydi buğünde mız mız hasta mı mideyimi üşüttü büyüme atağımı anlamadım ama dün çok bunalmıştım

gerçekten mız mız olduklarında insanın eli oyağına dolşıyo ,ne yapacağını bilemiyo,bilsek neden mızmızlar yardımcı olcazda ...buda insanı bunaltyo tabi.bende gazı vardır die metsil içirdim ....

Öncelikle çok geçmiş olsun ama kesinlikle kendinizi üzmeyin bebekler hamur gibiler ve ortepedi çok gelişmiş hemen atlatacak bebeğiniz biraz sabir lazim yanliz benim bebegimde 29 da 4 aylik olacak ayaginda metatarus dedikleri bir rahatsizlik gorulmustu hamilelikte detayli ulturasonda biz doguma kadar dr araştirdik şuan benim bebegim duzelmis durumda cok sukur bizim dr baltalimanin eski hocalarindan aysegul bursali isterseniz bir irtibata gecin ayak konusunda 1 numara ama size mutlaka faydasi olacagina inaniyorum cok gecmis olsun uzulmeyin

Bizimki uykusunu tam alamadan uyanirsa mizmiz oluyo oyle.. ya da uyku saati cok gecerse..

Kizlar bu arada oglum haftada bir bile kakasini yapmamaya basladi. Fitille yaptiriyoduk. Birkac gun once doktora gittik. Catlak olusmus o yuzden yapmiyo galiba. Simdi ilik suda oturtuyorum gunde iki kere, iyilesmezse krem kullanacakmisiz. İnsallah oturmalar ise yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…