slm kızlar
uzun zamandır buraya yazamıyordum
benim kızımda dün 4 aylık oldu Allahın izniyle:))
Ama benim canım çok sıkkın çocuğumda tortikollis çıktı yani boyun eğriliği.
Kafasını hep bir tarafa eğiyor(((
Şu an doktor tavsiyelerine çok ihtiyacım var.
bilen duyan varsa bana anlatsın lütfen..
bebeklerinizi dikkatli gözlemleyin boynunu sürekil bir tarafa eğiyorsa mutlaka doktora götürün...
ne olur bana dua edin...
kızım düzelsin çok üzgünüm
Selamlar herkese..bizde bugün kontrole gittik 6200gr 60 cm olmuşuz ama benim kızım hala tek göğsümü emmiyio( ama cok seker,buyrun buda ispati:
masallah kızına
kac aylık ?
benım oglumda aynı ölçülerde
rutın kontrolde mi cıktı :44:
cok üzüldüm ya sankı benım oglumda oyle gibi geldi bi an :18:
ama kucagımdayken normal sadece yatınca bı tarafa dönüyo :26:
Allah yardımcın olsun bebegıne şifa versın
ne kadar zor oldugunu cok iyi anlıyorm
ahh keske canım keske ama malesef kim bakacak bebeğe bellimi... bnde ilk defa işe başladığımda 1 hafta çok ağladım ama inan ne kadar erken baslarsan o kadar ii bilinçlenirse daha zor atlatır alışma sürecini bende kızımda alışdı şimdi hoş ben hala ağlıyorum zamn zamn kızımdan ayrılıcam die ama ne yapalım mecburuz
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ama üzülme her bebekte olabilirslm kızlar
bebeklerinizi dikkatli gözlemleyin boynunu sürekil bir tarafa eğiyorsa mutlaka doktora götürün...
ne olur bana dua edin...
Ya ne guzel, aldiklarini vermissin, cok ozendim sana canim yaben 18 almistim maalesef, 5i kaldi,
gitmeye niyeti yok gibi. Haftaya ise dönüyorum, kiyafet problemim olacak.. yediklerime dikkat edeyim dedim gecen hafta ama sut gitti, vazgectim. Simdi aynen yemeye devam, bakalim napcam :s
Arkadaslar birkac kisi hamilelik oncesi + 2 kiloya ulasmis. Daha ne olsun, o kadar kiloyu veren 2 yi de az bi gayretle verir, bravo size
Kizlar bana bi akil verin de kendimi sakinlestireyim. Hem surekli evde olmaktan bunaldim hem ise baslayacgmicin strese giriyrm. İse sabah 3 saat, ogleden sonra 3 saat gidecgm. Ogle arasi da 1 saat eve gelirim. Yine de ogluma haksizlik mi yapiyorum ucretsiz izin alamakla diye tereddut ediyorum. Keske ise cocuklarimizla gidebilsek..
slm kızlar
ne olur bana dua edin...
slm kızlar
ne olur bana dua edin...
Annem bakacak bebegimize. dedigin gibi bilinclenmeden baslamak daha iyi. Sen bunj dusunerek mi ertelemedin baslamayi yoksa mecburiyet mi didemcim? Bi arkadasim ucretsiz izin almisti 1 yil, yakinda ise baslayacak ama bebegi ona yapisik gibiymis. Hep annenin yanibasinda olmasina alismis, birakmasi zor olacak. Bizimkiler bnu anlayacak yasta degil ama daha kucuk, vicdansizlik mi yapiyorum acaba diyorum.. bi yandan da evde kaldikca da bunaliyorum. Asagi tukursem sakal yukari
tukursem biyik hikayesi..
yok canım bunu düşünerek başlamadım ew kredimiz wardı malum maddi durumdan başladım.. bende hala wicdan yapıyorum bu hep olacak işin dışında biryere gitmekk zorunda kalsam bütün gün vicdan azabı çekiyorum.. benim de annem ve kayınvalidem ortaklaşa bakıyorlar ilk günler dediğim gibi çok kötüydü ama şimdi ewe gittiğimde benim olmamam onu üzmemiş gibi geliyor oyunlarına dewam ediyorr.. bizim de karşı komsumuz öğretmendi 1 yıl ewdeydi işe başladı cocuk annesi giderken apt yıkıyor yazık.. bence çocuklar herseyi çok ii anlıyor ben ilk hafta ewe giderken ufak bişeler aldım çıngırak okuma kitabı yadi öyle maddi değeri olmayan oyuncaklar gidince bak kızım annen işe gitti müdürü ona para werdi annende para kazanınca sana oyuncak aldı falan diyordum nasıl mutlu olup gülüyordu
benimkide dün öyleydi buğünde mız mız hasta mı mideyimi üşüttü büyüme atağımı anlamadım ama dün çok bunalmıştımslm kızlar..benim cadı resmen bugün azıttı..sabahın 8 inden beri zırıl zırıl ağlayıp durdu,şimdi uyuttum...bakalım kaç dk.sürecek....
Bende tabiki bu saate kadar aç kaldım...daha sabah kahvaltımı bile yapmadım yaaaaaa
benimkide dün öyleydi buğünde mız mız hasta mı mideyimi üşüttü büyüme atağımı anlamadım ama dün çok bunalmıştım
slm kızlar
ne olur bana dua edin...
gerçekten mız mız olduklarında insanın eli oyağına dolşıyo ,ne yapacağını bilemiyo,bilsek neden mızmızlar yardımcı olcazda ...buda insanı bunaltyo tabi.bende gazı vardır die metsil içirdim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?