2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım çok geçmiş olsun.....
yazık oğluşunaa...zeytin yağı denedin mi canım??????????
umarım kullandığınız kremler işe yarar

cok gecmıs olsunn cnmm .. ıns hemencık gecerr

Sagolun teyzeleri. Zeytin yagi icirdim bi sure ise yaradi ama sonra yaramamaya basladi. Bi ara zeytinyagli kulak cubuguyla da yaptirdik ama sonra o da ise yaramadi. İnsallah bundan sonra iyilesir ve duzelir..

merak etme canım düzelecek bu kadar hırpalama kendini ne olursunn..
cadı yaa maşallahh tontişş
ben rota virüsü yaptırmadım canım doktorumda bişey demedi zaten..
bizimkide 3270 doğdu kiç kg kaybetmedi şu anda 6250 sizinkide normal bence canım..
şimdi nasıl oldu canım belki bi yeri fln ağlıyodur o yüzden huzursuzdur kıyamam ben onaa.
yavrum yaa kıyamam.. canım rezene versene birde tatlı badem yağı içir oda bağırsakları yumuşatıyomuş bi dene.

kızlar herkese çok teşekkürler
dün doktora götürdüm abartılacak kadar birşey yok dedi.
benimki önceden kafasini saga yatiriyordu
hastaligini ogrendikten sonra surekli sola yatirmaya başladık buseferde kafasını sola yatırmaya başladı((
dünkü doktor sorunu yok dedi ama ben tekrar doktora götüreceğim
figenytgg sen baltilamanı hastanesinden bahsetmişsin.
ben de araştırmalarım sonucu oraya götürmeye karar verdim.
timur yıldırıma randevu aldım..
inşallah şifa bulur yavrum

Sagolun teyzeleri. Zeytin yagi icirdim bi sure ise yaradi ama sonra yaramamaya basladi. Bi ara zeytinyagli kulak cubuguyla da yaptirdik ama sonra o da ise yaramadi. İnsallah bundan sonra iyilesir ve duzelir..

inşallah canımmmmm......
canım bide kasıklarına zeytinyağla masaj yapmayı denesen????belki işe yarar....
günaydın kızlar kızımın salyası çok akıyor dişmi çıkarıcağız ne

günaydııııınnnnnnnnnnnn...............
belkide canım...
benim kızımında elleri hep ağzında sanki dişleri çıkacakmış gibi damaklarını kaşıyooo

selam kızlar,

biz bugün rotarix aşısı yaptırdık, 142 tl miş. Yaptırdıktan sonra dr.u dediki bu aşı ishal içinmiş ama çocuk yine de hiç ishal olmayacak değilmiş, çok da gerekli de değil zaten dedi, öyle olsaydı zaten devlet karşılardı dedi. Bilseydim yaptırmazdım ben. 1. yi yaptırdığımız için bari 2.yi de yaptırın dedi dr.

Benim bebeğim hala zar zor emiyo kızlar ya,inatlaşıncada ağlıyo,bazen güzel emiyo,oh be iyi emdi diye seviniyorum,o zamanda mutlaka kusuyo doğru düzgün emmediği için sütümü sağıp buzluğa atıyorum,bugün ilk defa biberonla vermeye çalıştım ne kadar içtiğini görmek istiyorum,ama almadı biberonu,emzikte almamıştı zaten,biberonda iyice ağladı,ben artık biberona alıştırmak istiyorum,dışarı çıktığımda 1,2 saat içinde mutlaka dönmem gerekiyo,biberon alsa en azından biraz daha rahat çıkarım evden,çok bunaldım,3,5 aydır toplasan 10kere falan çıkmışımdır,onlarda da aceleyle eve dönmek zorunda kalıyorum. biberona nasıl alıştırdınız?hangi marka biberonu önerirsiniz? ben doğumdan önce avent almıştım,onu vermeye çalıştım,ama almıyo maalesefki

Ben dogdugu gunden beri avent emzik, dr browns yavas akis biberon kullaniyorum. İkisini de aliyor guzelce. Arada chicco gogus yapisina benzer baslikli biberon denedim, pek sevmedi. Dedigin gibi bi yere giderken sutu alip gitmek rahat oluyo.

Kaka problemimiz icin badem yagyla masaj yapiyorum. Rezeneyi de kendim iciyorum. Ama fayxa etmedi bunlar. Yine de denemeye devam..

canım ben de işe başladığım için biberonla veriyoruz anne sütü denemediğim biberon kalmadı almıyordu sonra chicco nun cam biberonu gögüs gibi az da akıyor onu aldı çok güzel içiyor onun dışında baska bişe deniyorumö almıyor yinee

Didem sen ise baslamadan once sut depolamis miydin? Nasil idare ediyosun sut isini?

Didem sen ise baslamadan once sut depolamis miydin? Nasil idare ediyosun sut isini?

ewet canım baslamadan biray öncesinde baslamısdım dr gece yatarken mama önerdi çünkü bizim kız biraz zayıf ve düzensiz uyuyordu mamaya baslayınca çok şükür 6 7 saat kesintsiz uyuyor kıza mama weriyordum 10 gibi.. mama werine emmio zaten gece yatmadan 12 gibi falanda süt sağıyordum ne çıkarsa o günlük tarihini yazdım attım buzluğa bide sabah uyanınca kız emdikten sonra kalanını sağdım çok çok sütüm yok öyle sağmak için yarım saate yakın uğrasıyordum 50 paket falan birikti tabi şimdi günde 5 paket tüketiyorlar sabah ewden çıkmadan emziriyorum saat 6.30 da yani sonra işyerine pompamı getirdim 10 gibi sağıyorum iş yerinde dolap war baska katta onun buzluğuna atıyorum saat 3 3.30 gibi birkez daha sağıyorum aksam giderken götürüp buzluğa atıyorum.. kullanmaya da en eski tarihli sütten başladık.. o şekilde yetiyor şimdi.. ayy ne çok anlattım

merhaba
eylül anneleri topiği bulduğuma çok sevindim, benim de yazdığım topik vardı ama haftalardır kimse uğramıyor, inşallah burda sohbetlere katılırım ben de kabul ederseniz :)

merhaba
eylül anneleri topiği bulduğuma çok sevindim, benim de yazdığım topik vardı ama haftalardır kimse uğramıyor, inşallah burda sohbetlere katılırım ben de kabul ederseniz :)

hosgeldin canım bence ederiz bir mahsuru yok senin bebiş kaç aylık ne zamn doğdu cinsiyeti ne

hosgeldin canım bence ederiz bir mahsuru yok senin bebiş kaç aylık ne zamn doğdu cinsiyeti ne

hoşbuldum canım :) ayşegül ismim. bebeğim 3 ay 2 günlük :) 25 eylül doğumlu Nil bebeğim. sezeryanla doğum yaptım. 1 aydan fazladır çok rahatım, uyku düzenimiz oluştu, gaz sorunu zaten toplamda 2 hafta anca olmuştur, onda da rezene içirdim bebeğime, kendim de içiyordum, çok sorun yaşamadık. kaka problemimiz hiç olmadı şükürler olsun. böyle işte :) sadece son sayfayı okudum da genelde bu sorunlarınız var, ben de bahsetmek istedim. adanada mı yaşıyorsun didem?

merhaba eylül anneleri hamileliğmin başından beri sizi takip ettim ama bir türlü yazmaya fırsatım yoktu.benide kabul ederseniz sevinirim sevgiler,selamlar.

merhaba eylül anneleri hamileliğmin başından beri sizi takip ettim ama bir türlü yazmaya fırsatım yoktu.benide kabul ederseniz sevinirim sevgiler,selamlar.

hgnız kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…