Bizimki uykusunu tam alamadan uyanirsa mizmiz oluyo oyle.. ya da uyku saati cok gecerse..
Kizlar bu arada oglum haftada bir bile kakasini yapmamaya basladi. Fitille yaptiriyoduk. Birkac gun once doktora gittik. Catlak olusmuso yuzden yapmiyo galiba. Simdi ilik suda oturtuyorum gunde iki kere, iyilesmezse krem kullanacakmisiz. İnsallah oturmalar ise yarar..
Bizimki uykusunu tam alamadan uyanirsa mizmiz oluyo oyle.. ya da uyku saati cok gecerse..
Kizlar bu arada oglum haftada bir bile kakasini yapmamaya basladi. Fitille yaptiriyoduk. Birkac gun once doktora gittik. Catlak olusmuso yuzden yapmiyo galiba. Simdi ilik suda oturtuyorum gunde iki kere, iyilesmezse krem kullanacakmisiz. İnsallah oturmalar ise yarar..
merak etme canım düzelecek bu kadar hırpalama kendini ne olursunn..slm kızlar
uzun zamandır buraya yazamıyordum
benim kızımda dün 4 aylık oldu Allahın izniyle:))
Ama benim canım çok sıkkın çocuğumda tortikollis çıktı yani boyun eğriliği.
Kafasını hep bir tarafa eğiyor(((
Şu an doktor tavsiyelerine çok ihtiyacım var.
bilen duyan varsa bana anlatsın lütfen..
bebeklerinizi dikkatli gözlemleyin boynunu sürekil bir tarafa eğiyorsa mutlaka doktora götürün...
ne olur bana dua edin...
kızım düzelsin çok üzgünüm
cadı yaa maşallahh tontişş
ben rota virüsü yaptırmadım canım doktorumda bişey demedi zaten..slm kızlar..nasılasınız?sizlersiz olmaya daha fazla dayanamadım ama bugün 3g aldıkeve dönenene kadr bunla idare edicez..uzun zmandır giremedeiğim için sorularım birikti tabii sayfalarda çok ilerlemiş olduğundan geçmiş yapamadım...sizz rota virüs aşısı yaptırdınız mı?yaa çok kararsız kaldım acaba yaptırsam mı diye...birde oğluşum 3240 doğdu ama 2880 e düştü doğduktan 5 gün sonra.şimdi 3 aylığı 1 hafta geçti. 5400 normal mi sizce.emziriyorum ama son 2-3 gündür gümde 1 kere mama falan veriyoum.doymuyormuş gibi geliyor.ek gıdaya başlayan va mı aranızda?
şimdi nasıl oldu canım belki bi yeri fln ağlıyodur o yüzden huzursuzdur kıyamam ben onaa.slm kızlar..benim cadı resmen bugün azıttı..sabahın 8 inden beri zırıl zırıl ağlayıp durdu,şimdi uyuttum...bakalım kaç dk.sürecek....
bende tabiki bu saate kadar aç kaldım...daha sabah kahvaltımı bile yapmadım yaaaaaa
yavrum yaa kıyamam.. canım rezene versene birde tatlı badem yağı içir oda bağırsakları yumuşatıyomuş bi dene.Bizimki uykusunu tam alamadan uyanirsa mizmiz oluyo oyle.. ya da uyku saati cok gecerse..
selam kızlar oğluma oyun halısı yaptım gerçi içinde 5 dk anca oyalanıo bnm fırlama tahmin ettiğim için oyun halısı almadım yapmaya karar verdim zaten :)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/582314-ev-yapimi-oyun-halimiz.html
Eki Görüntüle 588317
Sagolun teyzeleri. Zeytin yagi icirdim bi sure ise yaradi ama sonra yaramamaya basladi. Bi ara zeytinyagli kulak cubuguyla da yaptirdik ama sonra o da ise yaramadi. İnsallah bundan sonra iyilesir ve duzelir..
günaydın kızlar kızımın salyası çok akıyor dişmi çıkarıcağız ne
günaydın kızlar kızımın salyası çok akıyor dişmi çıkarıcağız ne
slm kızlar..nasılasınız?sizlersiz olmaya daha fazla dayanamadım ama bugün 3g aldıkeve dönenene kadr bunla idare edicez..uzun zmandır giremedeiğim için sorularım birikti tabii sayfalarda çok ilerlemiş olduğundan geçmiş yapamadım...sizz rota virüs aşısı yaptırdınız mı?yaa çok kararsız kaldım acaba yaptırsam mı diye...birde oğluşum 3240 doğdu ama 2880 e düştü doğduktan 5 gün sonra.şimdi 3 aylığı 1 hafta geçti. 5400 normal mi sizce.emziriyorum ama son 2-3 gündür gümde 1 kere mama falan veriyoum.doymuyormuş gibi geliyor.ek gıdaya başlayan va mı aranızda?
Benim bebeğim hala zar zor emiyo kızlar ya,inatlaşıncada ağlıyo,bazen güzel emiyo,oh be iyi emdi diye seviniyorum,o zamanda mutlaka kusuyodoğru düzgün emmediği için sütümü sağıp buzluğa atıyorum,bugün ilk defa biberonla vermeye çalıştım ne kadar içtiğini görmek istiyorum,ama almadı biberonu,emzikte almamıştı zaten,biberonda iyice ağladı,ben artık biberona alıştırmak istiyorum,dışarı çıktığımda 1,2 saat içinde mutlaka dönmem gerekiyo,biberon alsa en azından biraz daha rahat çıkarım evden,çok bunaldım,3,5 aydır toplasan 10kere falan çıkmışımdır,onlarda da aceleyle eve dönmek zorunda kalıyorum. biberona nasıl alıştırdınız?hangi marka biberonu önerirsiniz? ben doğumdan önce avent almıştım,onu vermeye çalıştım,ama almıyo maalesefki
Benim bebeğim hala zar zor emiyo kızlar ya,inatlaşıncada ağlıyo,bazen güzel emiyo,oh be iyi emdi diye seviniyorum,o zamanda mutlaka kusuyodoğru düzgün emmediği için sütümü sağıp buzluğa atıyorum,bugün ilk defa biberonla vermeye çalıştım ne kadar içtiğini görmek istiyorum,ama almadı biberonu,emzikte almamıştı zaten,biberonda iyice ağladı,ben artık biberona alıştırmak istiyorum,dışarı çıktığımda 1,2 saat içinde mutlaka dönmem gerekiyo,biberon alsa en azından biraz daha rahat çıkarım evden,çok bunaldım,3,5 aydır toplasan 10kere falan çıkmışımdır,onlarda da aceleyle eve dönmek zorunda kalıyorum. biberona nasıl alıştırdınız?hangi marka biberonu önerirsiniz? ben doğumdan önce avent almıştım,onu vermeye çalıştım,ama almıyo maalesefki
canım ben de işe başladığım için biberonla veriyoruz anne sütü denemediğim biberon kalmadı almıyordu sonra chicco nun cam biberonu gögüs gibi az da akıyor onu aldı çok güzel içiyor onun dışında baska bişe deniyorumö almıyor yinee
Didem sen ise baslamadan once sut depolamis miydin? Nasil idare ediyosun sut isini?
merhaba
eylül anneleri topiği bulduğuma çok sevindim, benim de yazdığım topik vardı ama haftalardır kimse uğramıyor, inşallah burda sohbetlere katılırım ben de kabul ederseniz :)
hosgeldin canım bence ederiz bir mahsuru yok senin bebiş kaç aylık ne zamn doğdu cinsiyeti ne
hoşbuldum canım :) ayşegül ismim. bebeğim 3 ay 2 günlük :) 25 eylül doğumlu Nil bebeğim. sezeryanla doğum yaptım. 1 aydan fazladır çok rahatım, uyku düzenimiz oluştu, gaz sorunu zaten toplamda 2 hafta anca olmuştur, onda da rezene içirdim bebeğime, kendim de içiyordum, çok sorun yaşamadık. kaka problemimiz hiç olmadı şükürler olsun. böyle işte :) sadece son sayfayı okudum da genelde bu sorunlarınız var, ben de bahsetmek istedim. adanada mı yaşıyorsun didem?
merhaba eylül anneleri hamileliğmin başından beri sizi takip ettim ama bir türlü yazmaya fırsatım yoktu.benide kabul ederseniz sevinirim sevgiler,selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?