2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allahım sağlıklı bir sekilde büyütmeyi nasip etsin maşallah umarım sorununuz da olmaz böyle dewam eder ewet canım adanada yasıyorum

sağol didemcim, inşallah bebişlerimizde sorun olmaz,sağlıkla büyütürüz hepimiz.

Didemcim masallah cok iyi depo yapmissin. Ben hic yapamadim, sutum ancak yetti ogluma. Bundan sonra mama destegijni artirmamiz gerekecek gibi.

Hosgeldiniz yeni arkadaslar

sendemi adanadan yoksa:) amin canımmmm

adanalı değilim :) muğlalıyım.
k.maraşta görev yaptım, doğu görevimdi, temmuzda tayin istedik ayrıldık maraştan, adanaya da gelmiştim bi kaç kez :) güzel şehir vesselam

Son düzenleme:
merhaba
eylül anneleri topiği bulduğuma çok sevindim, benim de yazdığım topik vardı ama haftalardır kimse uğramıyor, inşallah burda sohbetlere katılırım ben de kabul ederseniz :)

merhaba eylül anneleri hamileliğmin başından beri sizi takip ettim ama bir türlü yazmaya fırsatım yoktu.benide kabul ederseniz sevinirim sevgiler,selamlar.

hoşgeldiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..............

ee bende yeniyim aranızda bana da hoşgeldin yok muuuu:))))))) aşk olsun kızlarrr

hoşgeldiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..............

sağol mericdemir hoşbuldum. aslında bebeğim seninki gibi ağustosun sonunda doğdu ama genelde hep eylül annelerini takip ettim güzel bir topic hamilelikteki gibi kalabalık değil,bebişlerle uğraşmaktan fırsat bulup yazmak zor.

merhaba
eylül anneleri topiği bulduğuma çok sevindim, benim de yazdığım topik vardı ama haftalardır kimse uğramıyor, inşallah burda sohbetlere katılırım ben de kabul ederseniz :)

merhaba eylül anneleri hamileliğmin başından beri sizi takip ettim ama bir türlü yazmaya fırsatım yoktu.benide kabul ederseniz sevinirim sevgiler,selamlar.

ee bende yeniyim aranızda bana da hoşgeldin yok muuuu:))))))) aşk olsun kızlarrr

hoşşşgeeellllllllldinizzzzzzzzzz
sık sık gelin
ben sürekli girmye çalışıyorum.seviyorum burayı

Hoşgeldin cnm .. aramıza yeni katılan herkes hoşgelmişşşşş

hoşbuldum bucart:)) bebişim 5 eylül doğumlu.. hamilelikten beri takipteyim, aslında hamile kalmayı düşündükten beri desem daha iyi:).. Ne demek ne demek herzman gelecem buraya Benim gibi oturduğu şehirde yalnız olan biri için halden anlayan birileriyle sohbet iyi olacak

selam kızlar pazar günü annemlere gittim dün döndüm azcık kafa dinledim.oğluşum annemlere çooook usluydu.bi türlü anlamadım.benim oğlan evde hiç uyumaz annemlerdede hiç uyanmaz nedir bu işin hikmeti anlamadım...

slm dermet benim kız da öyle ev dışına çıkınca süt dökmüş kedi gibi uslu akıllı ama eve girergirmez mızmızzz.. sanırım değişik ortamları görmeyi seviyorlar:)) sonra da senin bebek mi mızmız diyorlar yalancı konumuna düşüyorum (

Kizlaarr bebislerin kaka yapamamasina sebep olan catlaklar icin ilik suda oturma seanslarni kesinlikle tavsiye ediyorum biz sadece 3-4 gundur yapiyoduk ve buguuun oglusum kendiliginden yapti kakasini! Uzun bi aradan sonra ilk defa ben hic mudahale etmeden yapti, cok mutlu oldum. o pis kokuyu duymak insani bu kadar mi sevindirir ah annelik ah, ben de anne olmusum demek..

sende hoşgeldin canımmmmmmmm..................

evet canım aynen bebişlerle zor oluyooo....

ne güzel kızlar bebişler sizi gezmede rahat ettiriyooo.....

hadi gözün aydın canım...kakişlerinizin devamını dilerim:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…