hoşbuldum canım :) ayşegül ismim. bebeğim 3 ay 2 günlük :) 25 eylül doğumlu Nil bebeğim. sezeryanla doğum yaptım. 1 aydan fazladır çok rahatım, uyku düzenimiz oluştu, gaz sorunu zaten toplamda 2 hafta anca olmuştur, onda da rezene içirdim bebeğime, kendim de içiyordum, çok sorun yaşamadık. kaka problemimiz hiç olmadı şükürler olsun. böyle işte :) sadece son sayfayı okudum da genelde bu sorunlarınız var, ben de bahsetmek istedim. adanada mı yaşıyorsun didem?
sağol didemcim, inşallah bebişlerimizde sorun olmaz,sağlıkla büyütürüz hepimiz.
ewet canım baslamadan biray öncesinde baslamısdım dr gece yatarken mama önerdi çünkü bizim kız biraz zayıf ve düzensiz uyuyordu mamaya baslayınca çok şükür 6 7 saat kesintsiz uyuyor kıza mama weriyordum 10 gibi.. mama werine emmio zaten gece yatmadan 12 gibi falanda süt sağıyordum ne çıkarsa o günlük tarihini yazdım attım buzluğa bide sabah uyanınca kız emdikten sonra kalanını sağdım çok çok sütüm yok öyle sağmak için yarım saate yakın uğrasıyordum 50 paket falan birikti tabi şimdi günde 5 paket tüketiyorlar sabah ewden çıkmadan emziriyorum saat 6.30 da yani sonra işyerine pompamı getirdim 10 gibi sağıyorum iş yerinde dolap war baska katta onun buzluğuna atıyorum saat 3 3.30 gibi birkez daha sağıyorum aksam giderken götürüp buzluğa atıyorum.. kullanmaya da en eski tarihli sütten başladık.. o şekilde yetiyor şimdi.. ayy ne çok anlattım
Didemcim masallah cok iyi depo yapmissin. Ben hic yapamadim, sutum ancak yetti ogluma. Bundan sonra mama destegijni artirmamiz gerekecek gibi.
Hosgeldiniz yeni arkadaslar[/QUOT hoşbuldum teşekürler.
sendemi adanadan yoksa:) amin canımmmm
merhaba
eylül anneleri topiği bulduğuma çok sevindim, benim de yazdığım topik vardı ama haftalardır kimse uğramıyor, inşallah burda sohbetlere katılırım ben de kabul ederseniz :)
merhaba eylül anneleri hamileliğmin başından beri sizi takip ettim ama bir türlü yazmaya fırsatım yoktu.benide kabul ederseniz sevinirim sevgiler,selamlar.
ee bende yeniyim aranızda bana da hoşgeldin yok muuuu:))))))) aşk olsun kızlarrr
hoşgeldiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..............
merhaba
eylül anneleri topiği bulduğuma çok sevindim, benim de yazdığım topik vardı ama haftalardır kimse uğramıyor, inşallah burda sohbetlere katılırım ben de kabul ederseniz :)
merhaba eylül anneleri hamileliğmin başından beri sizi takip ettim ama bir türlü yazmaya fırsatım yoktu.benide kabul ederseniz sevinirim sevgiler,selamlar.
ee bende yeniyim aranızda bana da hoşgeldin yok muuuu:))))))) aşk olsun kızlarrr
Hoşgeldin cnm .. aramıza yeni katılan herkes hoşgelmişşşşş
selam kızlar pazar günü annemlere gittim dün döndüm azcık kafa dinledim.oğluşum annemlere çooook usluydu.bi türlü anlamadım.benim oğlan evde hiç uyumaz annemlerdede hiç uyanmaz nedir bu işin hikmeti anlamadım...
Bizimki uykusunu tam alamadan uyanirsa mizmiz oluyo oyle.. ya da uyku saati cok gecerse..
Kizlar bu arada oglum haftada bir bile kakasini yapmamaya basladi. Fitille yaptiriyoduk. Birkac gun once doktora gittik. Catlak olusmuso yuzden yapmiyo galiba. Simdi ilik suda oturtuyorum gunde iki kere, iyilesmezse krem kullanacakmisiz. İnsallah oturmalar ise yarar..
evet canım aynen bebişlerle zor oluyooo....sağol mericdemir hoşbuldum. aslında bebeğim seninki gibi ağustosun sonunda doğdu ama genelde hep eylül annelerini takip ettim güzel bir topic hamilelikteki gibi kalabalık değil,bebişlerle uğraşmaktan fırsat bulup yazmak zor.
selam kızlar pazar günü annemlere gittim dün döndüm azcık kafa dinledim.oğluşum annemlere çooook usluydu.bi türlü anlamadım.benim oğlan evde hiç uyumaz annemlerdede hiç uyanmaz nedir bu işin hikmeti anlamadım...
slm dermet benim kız da öyle ev dışına çıkınca süt dökmüş kedi gibi uslu akıllı ama eve girergirmez mızmızzz.. sanırım değişik ortamları görmeyi seviyorlar:)) sonra da senin bebek mi mızmız diyorlar yalancı konumuna düşüyorum(
Kizlaarr bebislerin kaka yapamamasina sebep olan catlaklar icin ilik suda oturma seanslarni kesinlikle tavsiye ediyorumbiz sadece 3-4 gundur yapiyoduk ve buguuun oglusum kendiliginden yapti kakasini! Uzun bi aradan sonra ilk defa ben hic mudahale etmeden yapti, cok mutlu oldum. o pis kokuyu duymak insani bu kadar mi sevindirir ah annelik ah, ben de anne olmusum demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?