2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşbulduuum, teşekkürler kızlar

kızlar bebekleriniizin boynuna pişik kremi sürüyo musunuz, benimkinin hava alamayan kısımları bazen kızarıveriyor, sürüyorum ben :)

kakasını yapan fıstığa da aferin kocaman :)))

Son düzenleme:

Ben de suruyorum.once nemli bezle siliyorum, terli kalmasin diye.

Benim siradaki sorum: bebeklerinizi oturtuyo musunuz? Yoksa erken mi?

ben de nemli bezle siliyorum, tamam o zaman sağol. ben oturtmuyorum bebişi dsaha ya, erken bence. kucağımda karşıya dönük tutuyorum, tam oturtmadan hafif kıvrıklık veriyorum ama, onu oto koltuğu da yapıyo zaten
çalışan anne misin bilisl ? izin durumun falan nasıl

Ben de suruyorum.once nemli bezle siliyorum, terli kalmasin diye.

Benim siradaki sorum: bebeklerinizi oturtuyo musunuz? Yoksa erken mi?

henuz oturtmuyorum benn erkenn bencee 6aydan sonra desteklı 5 dk oturablır dıe bılıyorumm pısık kremı ddr onermıoo blbol yıka dedı banadaa sımdı gectı zaten hava alaamadıgı ıcın oluoo

hmm dr önermediğini bilmiyordum şükşük, poposuna sürüyorum ben, pamuklu bez kullanmıyorum. silmek en doğal yol aslında ama :)

hmm dr önermediğini bilmiyordum şükşük, poposuna sürüyorum ben, pamuklu bez kullanmıyorum. silmek en doğal yol aslında ama :)
Silmek yikamak en iyisi tabii ki ama sular da nem dengesini bizabiliyo. Zaten benim cok hassas ciltli bi bebegim var. Cildi cok kuru, hatta atopik dermatit.. o yuzden cesit cesit krem kullaniyoruz.. pisik onleyici diye kullandigim kremi-sebamed- doktor da tavsiye etti. Belki hassas olmayanlarda gerek yoktur bilemedim.

48ve58 ben calisiyorum, iznim bitmek uzere. Sen?

Bir de doktor bana oturtabilirsin artik hicbir mahsuru yok dedi. Ama bir komsumuz da erkek cocuklari biraz gec oturturlar dedi. Aklim karisti da o yuzden sordum size. Ben oturtuyorum arada. Surekli yatiyo ya, yazik sirti acir gibi geliyo surekli kucakta da tutamiyorum, agirlasti artik

Son düzenleme:
kızlarr nasılsınız?biz bizim oğlana sünnet düşünüyoruz ama yaptıran var mı? nasıl oldu.genel anestezimi lokelmi oldu?çok kararsız kaldım yaa yaptırsam mı ki.şuan 3 aylık

selam kızlarr size bişey danışmak istiyorum..acaba bebeğim doyumuyomu yada gelişemıyomu 2 gün sora 4.ayına giricek kızım..31 ağustos doğumlu eylülü bekleyemedi:) 37. haftada sezeryanla doğdu 2300 gr 48 cmdi..doğumdan sora 2150 gr düştü.. 4. ayına giricek bugün tarttırdım 5600gr boyuda 62 cm..ilk 3 ay 1-1 bucuk kilo aldı her ay aama 3. ve 4. aylarında 500gr aldı sadece üzülüyorum neden böle oluyo..sağlık ocagındakı hemşire düşük kilolu doğmasına rağmn gelişim çizelgesıne bakıldııgnda gayet iyi diyo ... acaba napmam lazım mamada wermek istemıyorum...büyüyemıyo sankı 4. ayına giricek 5600cük daha kızımç...

slm cnmm her bebegın gelısımı farklı halıylee bunu kafana takmamalısın ama anne olaarakk takıyoruzz.. benım kızım 3 aylıkken 66oo du ama sadece mama yyıyorsenın enazından bebegın anne sutu alıoo cnmm bence en onemlısı buu ..

kızlarr nasılsınız?biz bizim oğlana sünnet düşünüyoruz ama yaptıran var mı? nasıl oldu.genel anestezimi lokelmi oldu?çok kararsız kaldım yaa yaptırsam mı ki.şuan 3 aylık
biz yaptırdık. lokal anestezi oldu. genel için çok küçükler daha.
çabuk iyileşti, oğlum farketmedi bile bu yönden tavsiye ederim.
ama iyi bi dr olmalı iyi araştır.

ilk 3 aydan sonra kilo alımı yavaşlıyomuş zaten. bence gayet normal. önemli olan gelişimi, sağlıklı olması.
bence 1 kilo eksik olması normal kızının, 3 kilo yerine 2 doğmuş çünkü.
zamanla kaybolucak bu fark ama daha erken

canım çizelgeleri bilmiyorum ama boyu iyi ama kilosu az gibi gerçi iyi bir çocuk dr sormak lazım .yazık bebeler aç kalmasın
suksuk hiç sağıp veremiyormusun tümden mi gitti sütün

aynen canım annemlere o kadar şikayet ediyordum kiii..benimkide orda hiç olmadığı kadar uslu durdu..yalancı konumundayım anlayacağın..

hosgeldiin canim

benim cadi kizimda 5 eylül dogumlu canim

aynen katiliyorum canimbenimde kizim 1 aydan beri sade mama iciyor anne sütü gibisi yok tabiki ama canlari sagolsun böylede büyyor bebislerimiz cok sükür rabbime

hanimlar benim size bir sorum olacakti benim sag köprücük kemigim cok agriyor bu kizimi kucakta tutmaktan oldu herhalde cünki hep sag tarafimda tasiyorum kizimi mizmizlandiginda s1 haftadan beri bir agri sismis kabarmis gibiköprücük kemigim ikisinin arasinda cok fark var omuzuma ve boynuma dogru bir sanci tabiki cimcimemin cani sag olsun kucagima aldikca dahada cok aciyor böyle birsey yasayan varmi?

kızlar oğlum elini kulağına kafasına bi yerine atıyor ama anlamıyorum.kulak kepçesini kavrayıp çekiştiriyor.beazende elini kafasına kulağın arka kısmına atıyor.vücudunu tanımaya mı çalışıyor acaba anlamadım ki.bazen çıplakken eliyle karnını çekiştiriyormoralim çok bozuldu ya acaba nesi var.aklıma kötü kötü şeyler geliyor.yarın dr götürecem inşllh bişeyi yoktur yavrumun...

bence normal canım, ağlarken aynı yeri tutsa ağrısı var derler ama keyfi yerindeyse keşif yapıyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…