hoşbulduuum, teşekkürler kızlar
kızlar bebekleriniizin boynuna pişik kremi sürüyo musunuz, benimkinin hava alamayan kısımları bazen kızarıveriyor, sürüyorum ben :)
kakasını yapan fıstığa da aferin kocaman :)))
hoşbulduuum, teşekkürler kızlar
kızlar bebekleriniizin boynuna pişik kremi sürüyo musunuz, benimkinin hava alamayan kısımları bazen kızarıveriyor, sürüyorum ben :)
kakasını yapan fıstığa da aferin kocaman :)))
Ben de suruyorum.once nemli bezle siliyorum, terli kalmasin diye.
Benim siradaki sorum: bebeklerinizi oturtuyo musunuz? Yoksa erken mi?
Silmek yikamak en iyisi tabii ki ama sular da nem dengesini bizabiliyo. Zaten benim cok hassas ciltli bi bebegim var. Cildi cok kuru, hatta atopik dermatit.. o yuzden cesit cesit krem kullaniyoruz.. pisik onleyici diye kullandigim kremi-sebamed- doktor da tavsiye etti. Belki hassas olmayanlarda gerek yoktur bilemedim.hmm dr önermediğini bilmiyordum şükşük, poposuna sürüyorum ben, pamuklu bez kullanmıyorum. silmek en doğal yol aslında ama :)
slm cnmm her bebegın gelısımı farklı halıylee bunu kafana takmamalısın ama anne olaarakk takıyoruzz.. benım kızım 3 aylıkken 66oo du ama sadece mama yyıyorselam kızlarr size bişey danışmak istiyorum..acaba bebeğim doyumuyomu yada gelişemıyomu2 gün sora 4.ayına giricek kızım..31 ağustos doğumlu eylülü bekleyemedi:) 37. haftada sezeryanla doğdu 2300 gr 48 cmdi..doğumdan sora 2150 gr düştü.. 4. ayına giricek bugün tarttırdım 5600gr boyuda 62 cm..ilk 3 ay 1-1 bucuk kilo aldı her ay aama 3. ve 4. aylarında 500gr aldı sadece üzülüyorum neden böle oluyo..sağlık ocagındakı hemşire düşük kilolu doğmasına rağmn gelişim çizelgesıne bakıldııgnda gayet iyi diyo ... acaba napmam lazım mamada wermek istemıyorum...büyüyemıyo sankı 4. ayına giricek 5600cük daha kızımç...
biz yaptırdık. lokal anestezi oldu. genel için çok küçükler daha.kızlarr nasılsınız?biz bizim oğlana sünnet düşünüyoruz ama yaptıran var mı? nasıl oldu.genel anestezimi lokelmi oldu?çok kararsız kaldım yaa yaptırsam mı ki.şuan 3 aylık
selam kızlarr size bişey danışmak istiyorum..acaba bebeğim doyumuyomu yada gelişemıyomu2 gün sora 4.ayına giricek kızım..31 ağustos doğumlu eylülü bekleyemedi:) 37. haftada sezeryanla doğdu 2300 gr 48 cmdi..doğumdan sora 2150 gr düştü.. 4. ayına giricek bugün tarttırdım 5600gr boyuda 62 cm..ilk 3 ay 1-1 bucuk kilo aldı her ay aama 3. ve 4. aylarında 500gr aldı sadece üzülüyorum neden böle oluyo..sağlık ocagındakı hemşire düşük kilolu doğmasına rağmn gelişim çizelgesıne bakıldııgnda gayet iyi diyo ... acaba napmam lazım mamada wermek istemıyorum...büyüyemıyo sankı 4. ayına giricek 5600cük daha kızımç...
biz yaptırdık. lokal anestezi oldu. genel için çok küçükler daha.
çabuk iyileşti, oğlum farketmedi bile bu yönden tavsiye ederim.
ama iyi bi dr olmalı iyi araştır.
canım sen hangi şehirdesin?kime yaptırdın?
canım çizelgeleri bilmiyorum ama boyu iyi ama kilosu az gibi gerçi iyi bir çocuk dr sormak lazım .yazık bebeler aç kalmasınselam kızlarr size bişey danışmak istiyorum..acaba bebeğim doyumuyomu yada gelişemıyomu2 gün sora 4.ayına giricek kızım..31 ağustos doğumlu eylülü bekleyemedi:) 37. haftada sezeryanla doğdu 2300 gr 48 cmdi..doğumdan sora 2150 gr düştü.. 4. ayına giricek bugün tarttırdım 5600gr boyuda 62 cm..ilk 3 ay 1-1 bucuk kilo aldı her ay aama 3. ve 4. aylarında 500gr aldı sadece üzülüyorum neden böle oluyo..sağlık ocagındakı hemşire düşük kilolu doğmasına rağmn gelişim çizelgesıne bakıldııgnda gayet iyi diyo ... acaba napmam lazım mamada wermek istemıyorum...büyüyemıyo sankı 4. ayına giricek 5600cük daha kızımç...
suksuk hiç sağıp veremiyormusun tümden mi gitti sütünslm cnmm her bebegın gelısımı farklı halıylee bunu kafana takmamalısın ama anne olaarakk takıyoruzz.. benım kızım 3 aylıkken 66oo du ama sadece mama yyıyorsenın enazından bebegın anne sutu alıoo cnmm bence en onemlısı buu ..
slm dermet benim kız da öyle ev dışına çıkınca süt dökmüş kedi gibi uslu akıllı ama eve girergirmez mızmızzz.. sanırım değişik ortamları görmeyi seviyorlar:)) sonra da senin bebek mi mızmız diyorlar yalancı konumuna düşüyorum(
merhaba eylül anneleri hamileliğmin başından beri sizi takip ettim ama bir türlü yazmaya fırsatım yoktu.benide kabul ederseniz sevinirim sevgiler,selamlar.
hoşbuldum canım :) ayşegül ismim. bebeğim 3 ay 2 günlük :) 25 eylül doğumlu Nil bebeğim. sezeryanla doğum yaptım. 1 aydan fazladır çok rahatım, uyku düzenimiz oluştu, gaz sorunu zaten toplamda 2 hafta anca olmuştur, onda da rezene içirdim bebeğime, kendim de içiyordum, çok sorun yaşamadık. kaka problemimiz hiç olmadı şükürler olsun. böyle işte :) sadece son sayfayı okudum da genelde bu sorunlarınız var, ben de bahsetmek istedim. adanada mı yaşıyorsun didem?
hoşbuldum bucart:)) bebişim 5 eylül doğumlu.. hamilelikten beri takipteyim, aslında hamile kalmayı düşündükten beri desem daha iyi:).. Ne demek ne demek herzman gelecem buraya Benim gibi oturduğu şehirde yalnız olan biri için halden anlayan birileriyle sohbet iyi olacak
slm cnmm her bebegın gelısımı farklı halıylee bunu kafana takmamalısın ama anne olaarakk takıyoruzz.. benım kızım 3 aylıkken 66oo du ama sadece mama yyıyorsenın enazından bebegın anne sutu alıoo cnmm bence en onemlısı buu ..
kızlar oğlum elini kulağına kafasına bi yerine atıyor ama anlamıyorum.kulak kepçesini kavrayıp çekiştiriyor.beazende elini kafasına kulağın arka kısmına atıyor.vücudunu tanımaya mı çalışıyor acaba anlamadım ki.bazen çıplakken eliyle karnını çekiştiriyormoralim çok bozuldu ya acaba nesi var.aklıma kötü kötü şeyler geliyor. yarın dr götürecem inşllh bişeyi yoktur yavrumun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?