2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim bunlari huzursuz veya aglayarak mi yapiyo yoksa keyfi yerndeyken mi? Keyifliyse sorun yoktur bence de. Kulaginin arkasinda pisik var mi, bi nona bak istersen, birlesme yerine filan

kızlar benm bu gögüs ucu yaralarım hiç geçmicek sanırım herşeyi denedim nerdeyse sonuç hüsran buaksam yine çok acıdı zor emzirdim tek gögüs de zaten süt yok gerçi pes etmıorum ondan da emzırıorum ama doymuo mecbur soldan verıorum yıne boyle olunca sol hiç dinlenmıo hep yara

iyi akşamlar canım ben sizin topiğe yeni girdim
aynı sorun benimde daha önceki doğumumdan sonra
olmuştu eczanelerde satılan balık yağı var
onu patlatım uçlarına sürersen yumuşatıyo çok iyi geliyo
ama emzirmeden önce karbonatlı suyla iyice sil
inşallah benimde yeni bebişim gelirde benimkilerde yara olur

bebekleri kıyaslamamk geektiğini biliyorsunuzdur umarım :) her bebek farklıdır, gelişim ölçüleri o kadar geniş yelpaze içinde ki, endşen yersiz gibi, hemşire de iyi olduğunu söylemiş, nedne takıldın bu kadar, rahat ol bence :) annelik böyle bişey işte... benimki 4220 gr doğdu, 3 ayı yeni doldurduk, 7 kilo şimdi, benimki iri doğdu, seninki yarısı kadar doğmuş benimkinin, ona rağmen iyi almış kiloyu. hem kilolu bebek sağlıklı diye bişey yok, anne sütü önemli olan, benim de sütüm yok desen yeridir, mama veriyorum hep, ama takmıyorum, doysun da önemli olan o ayrıca 3.aydan sonra az alıyor kiloyu, benimki 2-3 ay arası 600 gr almış sadece, ama persentil eğrisine göre normal.
hosgeldiin canim

hoşbuldum eylülnaz

göğüs ucu ağrısı olan arkadaş, kremi var lansinoh marka, işe yaramadımı acaba sende :44: ya da bişey yağı oluyodu unuttum adını, doğal bi yağ, kullandın mı ? geçer inşallah, fena acır bilirim

pişik kremi olarak seba med harika bi krem, hem pişik yapmıyor hem de varolan pişiği tedavi ediyor

Son düzenleme:

canım vazelini dene birde

bebeklerin elini kulağına götürmesi uykusu olduğu anlamına geliyor benim bildiğim, benimki de biberon ağzındayken gözlerini yumuyor ellerini kafasına bi yerlere götürüyor,saçını tutuyor hafiften, gözlerini oğuşturuyor, uykusu gelmiş oluyor yani. ağlayarak yapıyorsa bilemiyorm, kulak ağrısı olabilirmiş bebeklerde,inşallah uykudandır :)

eylülnaz, geçmiş olsun, bende öyle bi ağrı yok, umrım geçicidir, benim de kolum ağrıyor bazen ama geçiyor, belli yani ağırlık taşımaktan olduğu...

bne de çalışıyorum, doğum iznim bitti 25 aralıkta, tam 3 aydı iznim. 10 günlük rapor aldım, 1. dönemi 10ar 10ar raporla bitirmeyi düşünüyorum, 2. dönem de heyet, kalan aylarda ücretsiz izne ayrılıcam. sen nasıl yapıcaksın? hmm bebeği oturtabiliyosun yani, kız benimki, daha mı erken oturuyomuş, bilmiyordum :) bakalım biraz daha beklicem ben

birsey yoktur insaallah benim kizimda uykudan uyaninca veya uykusu gelince sacini basini cok elliyor gernesiyor bazen sade yüzünü elliyor gözlerini ovusturuyor hatta bazen okadar mincikliyorki gözünü cikartacak diye korkuyorum bence kendilerini tanimaya calisiyorlar canim

benimde cok oluyordu dislerimi sIka sIka emziridim oksizinc balik yagli birmerhem kullaniyordum ama onu silmen gerekiyor emzirmeden önce merhemden dolayi baliksi baliksi koktugu icin almiyacak gibi oldu sonra lansinoh kullandim o tamamen gecirdi bide tüm kahverrengi bölgeyi agzina sokuyordumki daha rahat emsin benimde canim fazla acimasin diye gecmis olsun insaallah canim

saolunn kızlarr balık hapını deniyim o zaman .. bi onu denememişim wala bıktım 4 aydır 1 hafta iisem 3 hafta kötü (

cevapladığınız için teşkkrler kızlar.bugün kulakburunboğaza götürdük oğlumu temiz dedi.zaten dişleri kabarmıştı diştendir belki..

benim daha yeni geçti tekar olcak diye ödüm kopuyo göğüs kalkanı al bence hava alması için evdeyken hep onu tak hem daha çabuk geçer ben korktuğum için arada takıyorum birde emzirmeden önce ılık suyla yıka kabukvarsa orası bembeyaz olsun yani yara yumuşayınca acısı daha az oluyo geçmişolsun bana garmastan ve madecassol iyi geldi bide antibiyotikli bi krem

kızlar nasılsınız..herkese iyi pazarlar.Doğumdan sonra adet göreniniz oldu mu? sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyor daha 3 ay geçti.

merhaba kızlar nasılsınız? biz oğlumla hastaneden kaçtık da size bahsetmiştim oğlum hasta diye meğer bronşit olmak üzereymiş acil yatırmamız lazım dediler. ben de doktoruma gözükeyim dedim ağrılarım var diye. bir de ne duyayım hemen ameliyata alıyoruz dedi. meğer içimde bir sürü parça kalmış. oğlumla aynı odada 2 gün yattık. kendimden geçtim de yavrumu serumlarla iğnelerle görmek beni bitirdi. bizim yaramaz çok hareketli olduğu için sürekli iğneler çıkıyodu. hemşireler de damar yolu bulmak için elinde ayağında iğnelemedikleri yer bırakmadılar biz de dayanamadık oğlumuzu alıp çıktık. kimse benim kadar ağrılı ve şanssız bir doğum geçirmemiştir sanırım.

Çok geçmiş olsun canım sana da oğluşuna da allah şifa versin.Parçalardan bahsetmişsin doğumdan mı kalmış:26:

Çok geçmiş olsun canım sana da oğluşuna da allah şifa versin.Parçalardan bahsetmişsin doğumdan mı kalmış:26:
çok teşekkür ederim cnm.. doktor doğumdan sonra oluşmuş dedi ama bence doğumdan kaldı.. çok çok zor bir doğum geçirdim oğlum ters geldi. 4 aydır iyileşemedim üstüne bir de ameliyat..bu psikolojiyle bir daha da normal doğurmam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…