Canim bunlari huzursuz veya aglayarak mi yapiyo yoksa keyfi yerndeyken mi? Keyifliyse sorun yoktur bence de. Kulaginin arkasinda pisik var mi, bi nona bak istersen, birlesme yerine filankızlar oğlum elini kulağına kafasına bi yerine atıyor ama anlamıyorum.kulak kepçesini kavrayıp çekiştiriyor.beazende elini kafasına kulağın arka kısmına atıyor.vücudunu tanımaya mı çalışıyor acaba anlamadım ki.bazen çıplakken eliyle karnını çekiştiriyormoralim çok bozuldu ya acaba nesi var.aklıma kötü kötü şeyler geliyor. yarın dr götürecem inşllh bişeyi yoktur yavrumun...
hosgeldin canim
sende hg cnmm sanada var olmazmı
kızlar benm bu gögüs ucu yaralarım hiç geçmicek sanırım herşeyi denedim nerdeyse sonuç hüsran buaksam yine çok acıdı zor emzirdimtek gögüs de zaten süt yok gerçi pes etmıorum ondan da emzırıorum ama doymuo mecbur soldan verıorum yıne boyle olunca sol hiç dinlenmıo hep yara
bebekleri kıyaslamamk geektiğini biliyorsunuzdur umarım :) her bebek farklıdır, gelişim ölçüleri o kadar geniş yelpaze içinde ki, endşen yersiz gibi, hemşire de iyi olduğunu söylemiş, nedne takıldın bu kadar, rahat ol bence :) annelik böyle bişey işte... benimki 4220 gr doğdu, 3 ayı yeni doldurduk, 7 kilo şimdi, benimki iri doğdu, seninki yarısı kadar doğmuş benimkinin, ona rağmen iyi almış kiloyu. hem kilolu bebek sağlıklı diye bişey yok, anne sütü önemli olan, benim de sütüm yok desen yeridir, mama veriyorum hep, ama takmıyorum, doysun da önemli olan oselam kızlarr size bişey danışmak istiyorum..acaba bebeğim doyumuyomu yada gelişemıyomu2 gün sora 4.ayına giricek kızım..31 ağustos doğumlu eylülü bekleyemedi:) 37. haftada sezeryanla doğdu 2300 gr 48 cmdi..doğumdan sora 2150 gr düştü.. 4. ayına giricek bugün tarttırdım 5600gr boyuda 62 cm..ilk 3 ay 1-1 bucuk kilo aldı her ay aama 3. ve 4. aylarında 500gr aldı sadece üzülüyorum neden böle oluyo..sağlık ocagındakı hemşire düşük kilolu doğmasına rağmn gelişim çizelgesıne bakıldııgnda gayet iyi diyo ... acaba napmam lazım mamada wermek istemıyorum...büyüyemıyo sankı 4. ayına giricek 5600cük daha kızımç...
hosgeldiin canim
kızlar benm bu gögüs ucu yaralarım hiç geçmicek sanırım herşeyi denedim nerdeyse sonuç hüsran buaksam yine çok acıdı zor emzirdimtek gögüs de zaten süt yok gerçi pes etmıorum ondan da emzırıorum ama doymuo mecbur soldan verıorum yıne boyle olunca sol hiç dinlenmıo hep yara
kızlar oğlum elini kulağına kafasına bi yerine atıyor ama anlamıyorum.kulak kepçesini kavrayıp çekiştiriyor.beazende elini kafasına kulağın arka kısmına atıyor.vücudunu tanımaya mı çalışıyor acaba anlamadım ki.bazen çıplakken eliyle karnını çekiştiriyormoralim çok bozuldu ya acaba nesi var.aklıma kötü kötü şeyler geliyor. yarın dr götürecem inşllh bişeyi yoktur yavrumun...
48ve58 ben calisiyorum, iznim bitmek uzere. Sen?
Bir de doktor bana oturtabilirsin artik hicbir mahsuru yok dedi. Ama bir komsumuz da erkek cocuklari biraz gec oturturlar dedi. Aklim karisti da o yuzden sordum size. Ben oturtuyorum arada. Surekli yatiyo ya, yazik sirti acir gibi geliyosurekli kucakta da tutamiyorum, agirlasti artik
kızlar oğlum elini kulağına kafasına bi yerine atıyor ama anlamıyorum.kulak kepçesini kavrayıp çekiştiriyor.beazende elini kafasına kulağın arka kısmına atıyor.vücudunu tanımaya mı çalışıyor acaba anlamadım ki.bazen çıplakken eliyle karnını çekiştiriyormoralim çok bozuldu ya acaba nesi var.aklıma kötü kötü şeyler geliyor. yarın dr götürecem inşllh bişeyi yoktur yavrumun...
saolunn kızlarr balık hapını deniyim o zaman .. bi onu denememişim wala bıktım 4 aydır 1 hafta iisem 3 hafta kötü(
merhaba kızlar nasılsınız? biz oğlumla hastaneden kaçtık dasize bahsetmiştim oğlum hasta diye meğer bronşit olmak üzereymiş acil yatırmamız lazım dediler. ben de doktoruma gözükeyim dedim ağrılarım var diye. bir de ne duyayım hemen ameliyata alıyoruz dedi. meğer içimde bir sürü parça kalmış. oğlumla aynı odada 2 gün yattık. kendimden geçtim de yavrumu serumlarla iğnelerle görmek beni bitirdi. bizim yaramaz çok hareketli olduğu için sürekli iğneler çıkıyodu. hemşireler de damar yolu bulmak için elinde ayağında iğnelemedikleri yer bırakmadılar biz de dayanamadık oğlumuzu alıp çıktık. kimse benim kadar ağrılı ve şanssız bir doğum geçirmemiştir sanırım.
çok teşekkür ederim cnm.. doktor doğumdan sonra oluşmuş dedi ama bence doğumdan kaldı.. çok çok zor bir doğum geçirdim oğlum ters geldi. 4 aydır iyileşemedim üstüne bir de ameliyat..bu psikolojiyle bir daha da normal doğurmam galibaÇok geçmiş olsun canım sana da oğluşuna da allah şifa versin.Parçalardan bahsetmişsin doğumdan mı kalmış:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?