kızlar benm bu gögüs ucu yaralarım hiç geçmicek sanırım herşeyi denedim nerdeyse sonuç hüsran buaksam yine çok acıdı zor emzirdimtek gögüs de zaten süt yok gerçi pes etmıorum ondan da emzırıorum ama doymuo mecbur soldan verıorum yıne boyle olunca sol hiç dinlenmıo hep yara
merhaba kızlar nasılsınız? biz oğlumla hastaneden kaçtık dasize bahsetmiştim oğlum hasta diye meğer bronşit olmak üzereymiş acil yatırmamız lazım dediler. ben de doktoruma gözükeyim dedim ağrılarım var diye. bir de ne duyayım hemen ameliyata alıyoruz dedi. meğer içimde bir sürü parça kalmış. oğlumla aynı odada 2 gün yattık. kendimden geçtim de yavrumu serumlarla iğnelerle görmek beni bitirdi. bizim yaramaz çok hareketli olduğu için sürekli iğneler çıkıyodu. hemşireler de damar yolu bulmak için elinde ayağında iğnelemedikleri yer bırakmadılar biz de dayanamadık oğlumuzu alıp çıktık. kimse benim kadar ağrılı ve şanssız bir doğum geçirmemiştir sanırım.
merhaba kızlar nasılsınız? biz oğlumla hastaneden kaçtık dasize bahsetmiştim oğlum hasta diye meğer bronşit olmak üzereymiş acil yatırmamız lazım dediler. ben de doktoruma gözükeyim dedim ağrılarım var diye. bir de ne duyayım hemen ameliyata alıyoruz dedi. meğer içimde bir sürü parça kalmış. oğlumla aynı odada 2 gün yattık. kendimden geçtim de yavrumu serumlarla iğnelerle görmek beni bitirdi. bizim yaramaz çok hareketli olduğu için sürekli iğneler çıkıyodu. hemşireler de damar yolu bulmak için elinde ayağında iğnelemedikleri yer bırakmadılar biz de dayanamadık oğlumuzu alıp çıktık. kimse benim kadar ağrılı ve şanssız bir doğum geçirmemiştir sanırım.
bne de çalışıyorum, doğum iznim bitti 25 aralıkta, tam 3 aydı iznim. 10 günlük rapor aldım, 1. dönemi 10ar 10ar raporla bitirmeyi düşünüyorum, 2. dönem de heyet, kalan aylarda ücretsiz izne ayrılıcam. sen nasıl yapıcaksın? hmm bebeği oturtabiliyosun yani, kız benimki, daha mı erken oturuyomuş, bilmiyordum :) bakalım biraz daha beklicem ben
kızlar benm bu gögüs ucu yaralarım hiç geçmicek sanırım herşeyi denedim nerdeyse sonuç hüsran buaksam yine çok acıdı zor emzirdimtek gögüs de zaten süt yok gerçi pes etmıorum ondan da emzırıorum ama doymuo mecbur soldan verıorum yıne boyle olunca sol hiç dinlenmıo hep yara
Merhabalar..sanırım öğretmensin-benim gibi:)ben de heyet raporu almak istiyorum da çaldığım kapılardan eli boş döndüm..sen bi kolayını bulabildin mi ?
kızlar nasılsınız..herkese iyi pazarlar.Doğumdan sonra adet göreniniz oldu mu? sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyor daha 3 ay geçti.
ben gördüm hemde 2 defa sen daha hic görmedin mi dogumdan sonra insaallah gelir insan cok rahatliyor sisim her adet görmede dahada cok indi
selam kızlarr size bişey danışmak istiyorum..acaba bebeğim doyumuyomu yada gelişemıyomu2 gün sora 4.ayına giricek kızım..31 ağustos doğumlu eylülü bekleyemedi:) 37. haftada sezeryanla doğdu 2300 gr 48 cmdi..doğumdan sora 2150 gr düştü.. 4. ayına giricek bugün tarttırdım 5600gr boyuda 62 cm..ilk 3 ay 1-1 bucuk kilo aldı her ay aama 3. ve 4. aylarında 500gr aldı sadece üzülüyorum neden böle oluyo..sağlık ocagındakı hemşire düşük kilolu doğmasına rağmn gelişim çizelgesıne bakıldııgnda gayet iyi diyo ... acaba napmam lazım mamada wermek istemıyorum...büyüyemıyo sankı 4. ayına giricek 5600cük daha kızımç...
ben gördüm hemde 2 defa sen daha hic görmedin mi dogumdan sonra insaallah gelir insan cok rahatliyor sisim her adet görmede dahada cok indi
çok teşekkür ederim cnm.. doktor doğumdan sonra oluşmuş dedi ama bence doğumdan kaldı.. çok çok zor bir doğum geçirdim oğlum ters geldi. 4 aydır iyileşemedim üstüne bir de ameliyat..bu psikolojiyle bir daha da normal doğurmam galiba
meraba canım benim kızım 3.250 doğdu 24 ağustosda su an 4 aylık 8 günlük boyu 62 cm kilosu 5.400 canm dr zayıf die 1 kere mamaya başladı ama öyle olmasına rağmen 1 ayda sadece 200 gr almıs bu sanırım bünye ile alakalı çarsamba dr gidicem bakalım ne diyecek
merhaba canım benım kızımda 31 ağustosta doğdu bugün tam 4 aylık oldu 8 gün war kızçelerimizin arasında :) boyları aynı kızlarımızın maaşallah..senın bebiş benımkınden 1 kilo 100 gr fazla doğmuş maaşallahh ama ona rağmen pek kilo alamamış gibi mamaya başlaman iyi olmuş inşalllaah daha i olur iştahı nasıl? iştahsız bebeklerde idrar yolu enfeksıyonu olabiliyor...ondanda kilo almaya biliyolarmış... benım kızım doğdugundan beri 3 bucuk kilo aldı teyzesi :) doktora danıştım yardımcı doçent bi doktorumuz war mamamı wersem dedım.. 2 aydr yarım kilo yarım kilo alıyo kızım..doktorum eğer yarım kilonun altına düşerse o zaman mama weririz şuanlık gayet iyi gelişimi dedi..o normal kilodan aşagıda doğduğu halde gayet iii emzirmee dewam et dedi bana içime su serpildi... anne olarak ister istemez takııyoruz kilolarına tombik olsunlar istiyoruz :) inşalllaah hayrla büyür yawrularımız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?