2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim de oluyordu süreklii. benim tanıdık bi dk arkadaş karışım hazırladı onu sürdüm göğüs pedi koydum ve her emzirmeden önce yıkadım ılık suyla yumuşayana kadar ve en önemlisi de bence bebeği doğru tutup emzirmekte ben dikkat ettikçe ağrılarım azaldı bir de yalancı silikon meme ucu var onlardan al kullan geçmiş olsun

geçmiş olsun allah şifa versin bir anne için yavrusunun acı çektiğini görmek herşeyden daha çok acı verir insana.

ravza20
geçmiş olsun arkadaşım, gerçekten zor günler geçirmişsin, allah yaşatmasın bi daha, bebeğin canının yanmasına öyle üzülüyor ki anneler ((

adet görmeye başladım ben, daha doğrusu kanamam çok sıktı zaten 15 güne bir oluyordu, bu ay 1 ay sonra oldu,düzene giriyor sanırım, bakalım

Canim cok gecmis olsun. İnsallah bunlar son saglik probleriniz olur.

gecmiş olsunn..Allah bir daha dert tasa göstermesin..

Merhabalar..sanırım öğretmensin-benim gibi:)ben de heyet raporu almak istiyorum da çaldığım kapılardan eli boş döndüm..sen bi kolayını bulabildin mi ?

selamlar...tekrar garmastan pomad önericem..muhtesem bana dr.um verdi adam prof.mutlaka denemelisin..gecmiş olsunn

Merhabalar..sanırım öğretmensin-benim gibi:)ben de heyet raporu almak istiyorum da çaldığım kapılardan eli boş döndüm..sen bi kolayını bulabildin mi ?

evet maltana, öğretmenim :) valla daha konuşmadım hiç bi dr la heyet için, 1. dönemi kapatsam diyorum önce, sömestrda görüşürüm bi kaç tanıdık dr var, olmazsa ücretsiz izin mecbur napalım...aslında okulum yakın olsa başlarım da 55 km köy okulu ve tüm gün, çok zor olucak gerek yok. sen napcaksın başlıcak mısın heyet işi olmadıysa ? bu arada malt içeceği içiyo musun, isim ordan mı geliyor, maltana ben de çok içiyorum ama sütümde çok değişim yaratmıyor hiç bişey...

kızlar nasılsınız..herkese iyi pazarlar.Doğumdan sonra adet göreniniz oldu mu? sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyor daha 3 ay geçti.

ben gördüm hemde 2 defa sen daha hic görmedin mi dogumdan sonra insaallah gelir insan cok rahatliyor sisim her adet görmede dahada cok indi

gecmis olsun canim ALLAJIM SIFANIZI VERSIN EN ACILINDEN INSAALLAH

mrb hanimlar sizin bebislerin cay ve su icmesi nasil benim cadi kizim hic sevmiyor ikisionide zorla agzina birkac yudum ancak VERIYORUM BAS BAS BAGRIYOR AGLIYOR sanki canini yakiyorlarmis gibi doktorumuzda mecbur icsin dedi kabizlik sorunumuz birazda ondan kaynaklaniyor mama iciyor sade onun icin suyada ihtiyaci var ama nafile hergün azar azar da olsa ne giderse midesin kardir diyorum ilk basta emiyor mama diye sonra su oldugunu fark ediyor cadi bas bas bagirmaya basliyor yada biberon ucunu agzinda sikica tutuyor
sizin bebislerde su ve cay icmeler nasil?

meraba canım benim kızım 3.250 doğdu 24 ağustosda su an 4 aylık 8 günlük boyu 62 cm kilosu 5.400 canm dr zayıf die 1 kere mamaya başladı ama öyle olmasına rağmen 1 ayda sadece 200 gr almıs bu sanırım bünye ile alakalı çarsamba dr gidicem bakalım ne diyecek

kızlar başbakanlığın dilek ve şikayet hattına bi mail atın belki bizi dikkate alırlar.bizde faydalanırız belkimm.bimmer.gov.tr adresine yazın lütfennnnn

ben gördüm hemde 2 defa sen daha hic görmedin mi dogumdan sonra insaallah gelir insan cok rahatliyor sisim her adet görmede dahada cok indi

yok cnım daha hiç görmedim 1 damla bile..benimde daha şişliklerim var hala yüzüklerim olmuyorr :-( inşallah biran önce bende görürüm..

ters geldıgı halde nasıl normal dogum olur
bende normal dogum yaptım sükür sorun cıkmadı ama sancılar bı daha dogurmam dedırmeye yetti :18:
bazen hala kabuslarla uyanıyorm dogum olayı benı cok etkıledı
şimdi de hamıle kalırım dıye ödüm kopuyo :18:

bu arada ben 40 ım cıktıgından beri her ay adet oluyorm

merhaba canım benım kızımda 31 ağustosta doğdu bugün tam 4 aylık oldu 8 gün war kızçelerimizin arasında :) boyları aynı kızlarımızın maaşallah..senın bebiş benımkınden 1 kilo 100 gr fazla doğmuş maaşallahh ama ona rağmen pek kilo alamamış gibi mamaya başlaman iyi olmuş inşalllaah daha i olur iştahı nasıl? iştahsız bebeklerde idrar yolu enfeksıyonu olabiliyor...ondanda kilo almaya biliyolarmış... benım kızım doğdugundan beri 3 bucuk kilo aldı teyzesi :) doktora danıştım yardımcı doçent bi doktorumuz war mamamı wersem dedım.. 2 aydr yarım kilo yarım kilo alıyo kızım..doktorum eğer yarım kilonun altına düşerse o zaman mama weririz şuanlık gayet iyi gelişimi dedi..o normal kilodan aşagıda doğduğu halde gayet iii emzirmee dewam et dedi bana içime su serpildi... anne olarak ister istemez takııyoruz kilolarına tombik olsunlar istiyoruz :) inşalllaah hayrla büyür yawrularımız ...

selam hatunlar nasılsınız bebeişler nasıl burası pek bi tenhalaşmış adet göremedım 4 ay oldu kızlar hatta şüphelendım gebelik testi yaptım negatif çıktı ama olmak istiorum belki o zaman karnım biraz daha inerdi...sezeryanın eksileri koca bi göbek....ücretli iznim bitti rapor aldım 1-2 ay daha rapor almaya çalışıcm ne kadar maaş alabilirsem kar...yeni bi yasa çıkıyo ücretli izin 6 ay oluckmş ama biz doğum yaptıgımız için bizi kapsamıycak büyük ihtimalle
bebeişlerımızınle bol neşelş günler öpüorum annişler sizi:)))

meraba canım Allahım sağlık wersin bebişlerimize bizim dr da prof canım o mamaya başlamamızı istedi ewet çok iştahsız günde 1 kere weriyorum 1 saatten önce bitirmiyor o biberonu zorla.. bizim dr da aynı seyden şüphelendi idrar tahlili yaptı bugn çarsamba gittiğimzde bellli olacak umarım bir problem yoktur.. sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil hergün dua ediyorum Allahım basda benim kızımı sonra tüm bebişlerimize sağlık wer diye.. bizimki bide inanılmaz hareketli babası kımıldamasın die elini ayağını tutuyor bu seferde kafasını çeviriyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…