2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

annişler hepinizin yeni yılını kutlarım.bebişlerimizle tüm sevdiklerimizle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar...

canım çizelgeleri bilmiyorum ama boyu iyi ama kilosu az gibi gerçi iyi bir çocuk dr sormak lazım .yazık bebeler aç kalmasın

suksuk hiç sağıp veremiyormusun tümden mi gitti sütün
tamamen bıttı cnmm maleseff

cok gecmıs olsun cnmm

kızlar oğlum saoğuk almış moralim çok bozuk.gelen geçen şapur şupur çocuğu öpüyor.yaw ben eğer üşütmüşsen bi çocuğa yaklaşmam bu insanlar ne anlayışsız ve bazı düşüncesizler çocuğu dudağından öpüyor delirmek üzereyim.çocuk hep onlar yüzünden hasta.ne mikrop insanlar varyaaaaaaaaa

aynen öyle canimseni coooooooooooooooook iyi anliyorum kac gün disimi SIKTIM bizdede ayni öyle yatili misafirimiz vardi yeni gittiler yarabbim cocuk üsütmüs öpme diyorum anlamiyor tenhada tenhada yine öpüyor sinir oluyordum vallah her yanindan yüz göz dinlemiyordu birde SIKISTIRIP hismaliyordu cocugumn yanagi hep isilik olmustu sükür kremledimde gecti emzigini sokma bahanesiyle cocugun yüzünü ittiriyordum resmen banamisin demiyordu ama herkes laftan anlamiyor iste canim ALLAH ESIRGESIN gecmis olsun bununla canim

BU ARADA HANIMLAR BEBISLERINIZLE SAGLIKLI SIHHATLI HAYIRLI SENELERI DILIYORUM ALLAHIN IZNIYLE KIZIMLA HEPINIZI KUCAKLIYORUZ

Son düzenleme:

ayyy canım yaa al benden de okadar en sinir olduğum şey..ben oğlumu gözümden sakınıyorum millet yalap şap öpüyor ya..ellerini de yıkamıyorlar dışardan geliyolar okadar...anlayışsız yaa bu insanlar..hele k.pederim falan şap şap öpüyor sakallarıyla oğlumun yanağa hep tahriş oluyor..

geçmişolsun canım çabuk atlatır inşallah
ama anlayamadım dudaktan öpmekte nedir nasıl cesaret ediyor millet bence uyar

günaydın herkese yeni yılın ilk mesaisinden kucak dolusu öpücükler
bugün kızımın 2. aşıları war ve dr kontrolümüz umarım hersey yolundadır

k.pederi hiç söyleme zaten geçen bak çocuk bıyıklarımı tuttuyor.yav yapmayın şunu siz beni delirtmek için anlaştınız mı ailece yaa.çocuğun elinde kıl kalsa yutsa.e bişey diyemiyorum bişey desem eşim kırılır..off offf allahım sen düşmanımı bile anlayışsız insanlarla karşılaştırma..

geçmişolsun canım çabuk atlatır inşallah
ama anlayamadım dudaktan öpmekte nedir nasıl cesaret ediyor millet bence uyar

ben uyarmıyorum ama en sonunda patlayacam.eşim çocuğu ağzından öpüyor diye küçk kardeşim var sanırım oda öpmüş .baktım pat diye çocuğu uyardı hemde sert bi şekilde ağzından öpme diye.geçen gece ailesi gelmiş abisi durmadan hapşuruyor.çocuğu ağzından öptü bir değil iki değil.en sonunda onlar gittikten sonra dedim.benim kardeşimi uyardın hemen niye abine sesin çıkmıyor dedim.abisi ni uyardı yanımda 4-5 defa dün akşam gelmiş yine öpüyor .rabim sabır ver banaaa.

benimde en sinir olduğum şeydir o allahtan biz bu şehirde yalnızız da öyle yapan yok ama uyarmak gerek hasta olduğunda da kendilerinden bilmezler bebeğine bakamıyor hasta etmiş olur adı... anlayışlı bir eş ve onun ailesi çok önemli.. bizim arkadaşlar dışardan geldiğinde ilk yaptığı şey elllerini yıkayıp içeri girerler ola ki unutur severiz derler.. biz bile öpmeye kıyamazken ((( çok geçmiş olsun dermet

merhabaaa kızlar. yarın benim cadının doktor kontrolü var bakalım kaç kilo olmuş en son 5.500 dü iki haftada ne kadar almış acaba çok heycanlıyımm kızlar yarın doktor amcamızz ek gıdaya geçirecek kilosuna bakarak dün bi elma verdim de ağzına nasıl emiyor şapurr şuppur ağzından çekince dudaklarındaki tadı emmeye devam ediyordu :) çok komikti.. haa bir de biz yemek yerken bize bakıyor ve o da ağzını oynatıyor belirgin bir şekilde komikler yaa:)) sizinkilerde öyle yapıyor mu ?? allah eksiklğini göstermesin isteyen herkese versinn

meraba canım yapmazmı ağzını şapurdatıyor bizimki yada ağzını sakzı çiğner gibi geviş getiriyor çok komik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…