2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oğlum 3 ay 10 günlük, 2-3 haftadır aynı sorun var.
memede zehir varmış gibi ağlıyodu başlarda, emzirmeye uğraşmayıp oyalıyodum. biraz sonra bi daha deniyodum yine ağlarsa yine oyun. en sonunda açlıktan emiyodu.
dediğin gibi geceleri bi sorun yok. ben biberon denemedim ama. medela bende de var süt de sağmadım. yarım saat ağladığı oldu açlıktan emmediği için. ağlamaktan yorulup sızınca emdi sonunda. geçici bi dönemmiş bu arada memeden başkasına alışabilirmiş. sütün varsa verme yani biberon.
şimdi de yapıyo ama kriz ağlamaları bıraktı, bi emiyo bi bırakıp etrafa bakıyo çok aç değilse. çok açsa bi emiyo bi mızlıyo. ama eninde sonunçok acıkıp pes ediyo.

bir de şunu gözlemledim, sütün lık lık gelmesini istiyo sürekli. emmeye başlayınca hızlı geliyo süt sonra bi yavaşlıyo sonra tekrar bol gelmeye başlıyo. oğlumun o aradaki azalmaya tahammülü olmuyo. kucağımda hafif sallayarak falan memede tutabilirsem süt gelince güzel emiyo.
başlarda o aralarda süt bitti sandım mama verdim bikaç defa.
tabi bunlar benim yaşadıklarım, herkesinki farklı olabilir.

hmm sağol canım, çok işime yarayacak senden öğrendiklerim fikir oldu bana, teşekkürler kızının ismi eylülnaz herhalde, öyle mi :)

evet coooooook nazliydi dünyaya gelmek istemedi sanki cadi bizde eylül naz koyduk ismini senin bebisin ismi neydi canim

Merhabalar...
Uzun zamandır topiğe uğramamıştımNasılsınız, bebişler nasıl
Bir şey sorucam kızlar bebişlerinizde diş çıkarma belirtileri var mı:26:

işte en önemli meseleyi söyledin zaten anlayış..olmayınca olmuyor..

bugün dr gittik kızlar.salgın varmış çocuk polk.çook kalabalıktı görmeniz lazım..neyse ciğerleri temizdi oğlanımında rahatladım.ama sadece 350gr almış.bugün 4 bitti 5,aya girdi normal dedi dr.ek gıdaya başlama şimdilik dedi.

Herkese merhaba bende eylül annesiyim,burayı hamileliğimden beri takip ediyorum bir iki defa da yazdım hatta.deneyimlerinizi okudukça hem rahatlıyorum(demek ki tek değilim diyorum) hem de yeni şeyler öğreniyorum bu anlamda oldukça faydalı burası.benim oğlumda 3.5 aylık aynen ozzy ve mattikanın yaşadıklarını ben de yaşıyorum son zamanlarda oğlum emerken oldukça huzursuz emmek istemiyor zorla veriyorum ama gece sorunsuz emiyor.acaba sütümde bir bozulma mı oldu diye bile düşündüm.bazı yiyeceklerin örneğin turşu nun sütün tadını bozduğunu bebeklerin emmekten vazgeçebleceklerini söylemişti bir hemşire.umarım bir geçici bir süreçtir bu durum.

Evet ya benim kuzumda daha yeni atlattı, her ay 1kg alıyordu bu ay 400gr. almış

Benim kızımda 4 ay 5 günlük oldu

evet canim cok pratik oluyorlar bizimkide bu
kizim artik bunda uyumak istiyor elimi tutuyor onda sallanarak uyuyor sonra besigne yatiriyorum her odaya götüre biliyorum insan cokr ahat ediyor

Topiğe ne zaman gelip yazsam her seferinde cevapsız bırakılıyorum

Merhabalar...
benim kizim cok tükmük salgiliyor öyle böyle degil agzi durmadan akiyor önlüksüz gezdirmiyorum ve kendi ellerini geciyorum benim elimide tutunca agzina götüroyr görenler yakinda dis cikartacak diyor bana kalirsa onunla sanki pek bi alakasi yokda insanlar birazda tedirgin ediyor bekleyip görcez :26:

Merhabalar...

meraba, iyiyim ben şahsen teşekkürler. sizin d iyi gidiyodur inşallah bebişle...
ayy diş için erken değil mi, 8 aydan sonra değil miydi o :))) allaaaah bi de diş sıkıntısı mı var yakın zamanda :) benimkinde belirti falan yok, elini ağzına sokuyo ama emmek ister gibi yapıyor.

bizim de var ana kucağı tarzı bişey ama böyle değil, daha eski model mi acaba,arkadaşımdan ödünç aldım ben :) 3 kademeli sırt kısmı, yatık , orta ve daha dik oluyor, güzel ya, mamasını içnde veriyorum, içinde uykuya dalıyo kendisi, tv izliyo içinden, hep onun içinde evde...

turşu sütü kaçırır diye biliyorum ama doğrumu

48 ve58 benim bildiğim bebelerin tv izlemesini önermiyor dk.yine de sen bilirsin cnm.. benm kız da bakmak istiyor önüne sürekli engel koyuyorum ama uyanık bi fırsatını bulup kafayı uzatıyor gözleride yorulmuyor koca ekrandan, bıraksam bıkmadan izler bizimle ilgilenmez:)) parmakları ağzında benimkinin de ama diş olduğunu pek düşünmüyorum bi belirti yok kaldı ki daha küçük :))

ay kızlar aşıdan bahsetmişsiniz bu ay ki aşısıda ateş yaparmı ki yaaa( beni yine ateş bastı kızımdan önce, 2. ay aşısı çok yorucuydu benim için canım benim yaa süreklii ıııııı layıp duruyordu .. bi de bir şey soracağım bizim 2. ayaşısı 22 kasımdı bu ay doktor dedi ayın 5inde(doğduğu gün) gelseniz de olur kafam karıştı ilk önce demişti 17 si gibi sonra 5 dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…