bugün sağlık ocağında duydum aşı kesinlikle erken yapılamazmış ama geç yapılabilirmiş ben aşı konusunda devlete güveniyorumay kızlar aşıdan bahsetmişsiniz bu ay ki aşısıda ateş yaparmı ki yaaa( beni yine ateş bastı kızımdan önce, 2. ay aşısı çok yorucuydu benim için canım benim yaa süreklii ıııııı layıp duruyordu .. bi de bir şey soracağım bizim 2. ayaşısı 22 kasımdı bu ay doktor dedi ayın 5inde(doğduğu gün) gelseniz de olur kafam karıştı ilk önce demişti 17 si gibi sonra 5 dedi..
bugün sağlık ocağında duydum aşı kesinlikle erken yapılamazmış ama geç yapılabilirmiş ben aşı konusunda devlete güveniyorum
iki aşının arasındaki süre önemli
dr unuz hangı hastanede acaba ? ve sakıncası yoksa ısım verebılır mısınız ?
bızım dr umuz da prof, atasehır memorıal da.
bızımkı de 4.ay bıtınce ek gıdaya tahıllı mama ıle baslanabılır demıstı
Evet ya benim kuzumda daha yeni atlattı, her ay 1kg alıyordu bu ay 400gr. almış
Benim kızımda 4 ay 5 günlük oldu
benim kizim cok tükmük salgiliyor öyle böyle degil agzi durmadan akiyor önlüksüz gezdirmiyorum ve kendi ellerini geciyorum benim elimide tutunca agzina götüroyr görenler yakinda dis cikartacak diyor bana kalirsa onunla sanki pek bi alakasi yokda insanlar birazda tedirgin ediyor bekleyip görcez :26:
Merhaba Anneler..
öpme konusuna kısmen soyle bi çözüm buldum..millet daha bismillah oturup bebege sulanmaya yeni baslarkeeen diyorum k'bebegin üç yeri öpülmezmiş:eli,burnu,agzı.. mesaj genelde alınıyor:)
Gecen bi arkadas cevap verdi-ee neresini opücez diye bende kafasını öp dedim:))
Bi sitede okumustum gerçektende elini öptürmeyin direkt agzına götürüyor..
ya bende dayanamıyorum bebeklere öpüyorum ama bu kadarda değil hadi elini yanağını anladım ama ağızda neymiş öyle iğğğğğğğğğğğğğğğğ
herkese merabalar canım burnumda kızlar moral sıfır bende size yasadıklarımı anlatacağım... dün kızım 2. kez aşılarını oldu 4 ay 10 günlük aksamda dr kontrolü wardı gittik dr amcamıza 1.5 aya yakın olmus gitmeyeli ve şok kızım sadece 250 gr almıs suan sadece 5.100 dr uzun zamandır kilo takibi yapıyordu zaten birde idrarında koku wardı tahlil yaptı idrar yollarında enfeksiyon çıktı.. didem umarım yoktur ama benim için rahat etmeyecek tiroid ve böbrekden şüphelendim bir bakalım herseyine genel bir tarama yapalım dedi hormon testi bile yaptılar kızımın 2 ayağı aşılıydı zaten salak bir hemsireye denk geldik kan alması gerekiyordu kızımın bir lokma elini 2 kere deldi bizimki çığlık atmaktan sesi gitti tabi 3 tüp kan aldılar minnacık çocuktan sonra horman testi için de topuğundan kan aldılar kızım ağladı ben ağladım kızım ağladı ben ağladım tam yarım saat.. bugün 3 den sonra sonuçlar çıkacak doktorumuza gidecez bide ek gıdaya geçiş ile ilgili diyetsiyenle randewumuz war çok canım sıkkın umarım sonuçlarımız temiz çıkar ne olursunuz dua edin
2 aylıkken 3 aşı oldu ve şimdi yani 4 aylıkken 2 aşı daha oldu birde 6 aylıkken olacaklar bizde böyleevet bizimde ozaman saglik ocagindaki ebemiz olmaz dedi cocuk doktoruna özelde sordum bizim cünki ozaman yurtdisina cikma isimiz vardi ve yaptirip gitmek istiyordum doktorda bir günden birsey olmaz demisti gerci sonra vakitlice yapildida simdi burda 3. Kez asi oldu ve 15 ine 4üncü asilari yapilcak türkiyeyle burdaki asi sistemi farkli herhalde sizin bebisler kacinci asilarini olcak
canım az kilosu gibi ama böbrek troid neden şüphelendiki boyudamı uzamadıkıherkese merabalar canım burnumda kızlar moral sıfır bende size yasadıklarımı anlatacağım... Dün kızım 2. Kez aşılarını oldu 4 ay 10 günlük aksamda dr kontrolü wardı gittik dr amcamıza 1.5 aya yakın olmus gitmeyeli ve şok kızım sadece 250 gr almıs suan sadece 5.100 dr uzun zamandır kilo takibi yapıyordu zaten birde idrarında koku wardı tahlil yaptı idrar yollarında enfeksiyon çıktı.. Didem umarım yoktur ama benim için rahat etmeyecek tiroid ve böbrekden şüphelendim bir bakalım herseyine genel bir tarama yapalım dedi hormon testi bile yaptılar kızımın 2 ayağı aşılıydı zaten salak bir hemsireye denk geldik kan alması gerekiyordu kızımın bir lokma elini 2 kere deldi bizimki çığlık atmaktan sesi gitti tabi 3 tüp kan aldılar minnacık çocuktan sonra horman testi için de topuğundan kan aldılar kızım ağladı ben ağladım kızım ağladı ben ağladım tam yarım saat.. Bugün 3 den sonra sonuçlar çıkacak doktorumuza gidecez bide ek gıdaya geçiş ile ilgili diyetsiyenle randewumuz war çok canım sıkkın umarım sonuçlarımız temiz çıkar ne olursunuz dua edin
herkese merabalar canım burnumda kızlar moral sıfır bende size yasadıklarımı anlatacağım... dün kızım 2. kez aşılarını oldu 4 ay 10 günlük aksamda dr kontrolü wardı gittik dr amcamıza 1.5 aya yakın olmus gitmeyeli ve şok kızım sadece 250 gr almıs suan sadece 5.100 dr uzun zamandır kilo takibi yapıyordu zaten birde idrarında koku wardı tahlil yaptı idrar yollarında enfeksiyon çıktı.. didem umarım yoktur ama benim için rahat etmeyecek tiroid ve böbrekden şüphelendim bir bakalım herseyine genel bir tarama yapalım dedi hormon testi bile yaptılar kızımın 2 ayağı aşılıydı zaten salak bir hemsireye denk geldik kan alması gerekiyordu kızımın bir lokma elini 2 kere deldi bizimki çığlık atmaktan sesi gitti tabi 3 tüp kan aldılar minnacık çocuktan sonra horman testi için de topuğundan kan aldılar kızım ağladı ben ağladım kızım ağladı ben ağladım tam yarım saat.. bugün 3 den sonra sonuçlar çıkacak doktorumuza gidecez bide ek gıdaya geçiş ile ilgili diyetsiyenle randewumuz war çok canım sıkkın umarım sonuçlarımız temiz çıkar ne olursunuz dua edin
2 aylıkken 3 aşı oldu ve şimdi yani 4 aylıkken 2 aşı daha oldu birde 6 aylıkken olacaklar bizde böyle
canım az kilosu gibi ama böbrek troid neden şüphelendiki boyudamı uzamadıkı
sen ferah ol canım allah hiçbir anneyi evladının en ufacık birşeyiyle bile sınamasın inşallah
rabbim güzel haberler aldırır sanada kızınada inşallah
mrb annişler ve güzel bebekleri...biz bugün 3 ay 13 günlük olduk..bişey sorucam bu 4 ay aşıları nasıl oluyor vuruluyor 1-2 gün sonra tekrar mı vuruluyor..ben kendi evimde değilim şuan başka şehirdeyim.misafir olarak başka sağlık ocağına gidicem.inşallh ilgilenirler yaa..birde oğlum bir gün kakasını yapıyor 3 gün yapmıyor.doktor norml dedi ama genede merak ettim.böle olan var mı? bebeğim emiyor nadir olarak mamada veriyorum..
slm kızlar
canım benim kızımda 3,5 aylık ve hala kaka yapması normal değil yani 1 gün yapıyor 2 gün yapmıyor bazen her gün yapıyor belli olmuyor ama dr normal dedi olabilir dedi katı olmadığı için
ben de kararsızım aslında tv izleme konusunda ama engel olmak nerdeyse imkansız bu devirde. artık bebekler tv ile büyüyor, bebeklere özel kanallar var aslında onları izlese daha iyi, araştırayım bi...teşekkürler canım :)48 ve58 benim bildiğim bebelerin tv izlemesini önermiyor dk.yine de sen bilirsin cnm.. benm kız da bakmak istiyor önüne sürekli engel koyuyorum ama uyanık bi fırsatını bulup kafayı uzatıyor gözleride yorulmuyor koca ekrandan, bıraksam bıkmadan izler bizimle ilgilenmez:)) parmakları ağzında benimkinin de ama diş olduğunu pek düşünmüyorum bi belirti yok kaldı ki daha küçük :))
herkese merhaba,bugün bizim için kötü bir gündü.(Allah daha beterinden korusun) oğlum sabah bir çığlıkla uyandı her zamanki ağlamasından daha farklıydı.hiç susmadan ağlıyordu bir de sol gözü sulanmış akıyordu.her zmanki gibi çarpmıştır dedim ama öyle değilmiş.ağlaması durmayınca gözüne bakayım dedim siyahında çizik gibi bir şey gördüm.hemen yakınımızdaki göz kliniğine götürdüm.tırnağıyla siyahını çizmiş.damla verdi. bir de 24 saat bandajlı kalacak gözü.şimdi uyandıkça eli oraya gidiyor sinirleniyor kapalı olmasına.benim de seneler evvel çizilmiştide neler çekmiştim.şimdi yavrum nasıl dayanır diye düşünüp üzülüyorum.
gecmis olsun canim ALLAH SIFANIZI VERSIN INSAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?