2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün sağlık ocağında duydum aşı kesinlikle erken yapılamazmış ama geç yapılabilirmiş ben aşı konusunda devlete güveniyorum
iki aşının arasındaki süre önemli

bugün sağlık ocağında duydum aşı kesinlikle erken yapılamazmış ama geç yapılabilirmiş ben aşı konusunda devlete güveniyorum
iki aşının arasındaki süre önemli

evet bizimde ozaman saglik ocagindaki ebemiz olmaz dedi cocuk doktoruna özelde sordum bizim cünki ozaman yurtdisina cikma isimiz vardi ve yaptirip gitmek istiyordum doktorda bir günden birsey olmaz demisti gerci sonra vakitlice yapildida simdi burda 3. kez asi oldu ve 15 ine 4üncü asilari yapilcak türkiyeyle burdaki asi sistemi farkli herhalde sizin bebisler kacinci asilarini olcak

adana da canım bizimki prof. Nejat Narlı biz bugün doktorumuzla beraber diyetisyenle görüşüceğiz ona göre başlayacakmısız

Evet ya benim kuzumda daha yeni atlattı, her ay 1kg alıyordu bu ay 400gr. almış

Benim kızımda 4 ay 5 günlük oldu

maşallah canım boyu kaç ? bnm oğalan azcık kısaydı 48 doğdu 62 olmuş dr.kısa dedi 1-2 cm daha uzun olabilirmiş..yirim ben bodur oğlumuuuu
kilosuda 7,150

canım bana da dediler pek inanmadım ama öyleymiş.ne oluyor bu bebeklere erkenden diş çıkarmaya başladılar.bnmkide çıkarıyor sanırım salyası akıyor huzursuz hep bişeyler ısırmaya çalışıyor.özlellikle göğsümü..ağzına baktım iki yerde bembeyaz sivilce gibi bişey var.artık çıksada bizde kurtulsak.çünkü hiç uyumuyor..

herkese merabalar canım burnumda kızlar moral sıfır bende size yasadıklarımı anlatacağım... dün kızım 2. kez aşılarını oldu 4 ay 10 günlük aksamda dr kontrolü wardı gittik dr amcamıza 1.5 aya yakın olmus gitmeyeli ve şok kızım sadece 250 gr almıs suan sadece 5.100 dr uzun zamandır kilo takibi yapıyordu zaten birde idrarında koku wardı tahlil yaptı idrar yollarında enfeksiyon çıktı.. didem umarım yoktur ama benim için rahat etmeyecek tiroid ve böbrekden şüphelendim bir bakalım herseyine genel bir tarama yapalım dedi hormon testi bile yaptılar kızımın 2 ayağı aşılıydı zaten salak bir hemsireye denk geldik kan alması gerekiyordu kızımın bir lokma elini 2 kere deldi bizimki çığlık atmaktan sesi gitti tabi 3 tüp kan aldılar minnacık çocuktan sonra horman testi için de topuğundan kan aldılar kızım ağladı ben ağladım kızım ağladı ben ağladım tam yarım saat.. bugün 3 den sonra sonuçlar çıkacak doktorumuza gidecez bide ek gıdaya geçiş ile ilgili diyetsiyenle randewumuz war çok canım sıkkın umarım sonuçlarımız temiz çıkar ne olursunuz dua edin

dualarım bebişinle cnm inşallah bir şey çıkmaz.. sen kalbini ferah tut bir şey çıkmaz inş.

2 aylıkken 3 aşı oldu ve şimdi yani 4 aylıkken 2 aşı daha oldu birde 6 aylıkken olacaklar bizde böyle
canım az kilosu gibi ama böbrek troid neden şüphelendiki boyudamı uzamadıkı
sen ferah ol canım allah hiçbir anneyi evladının en ufacık birşeyiyle bile sınamasın inşallah
rabbim güzel haberler aldırır sanada kızınada inşallah

mrb annişler ve güzel bebekleri...biz bugün 3 ay 13 günlük olduk..bişey sorucam bu 4 ay aşıları nasıl oluyor vuruluyor 1-2 gün sonra tekrar mı vuruluyor..ben kendi evimde değilim şuan başka şehirdeyim.misafir olarak başka sağlık ocağına gidicem.inşallh ilgilenirler yaa..birde oğlum bir gün kakasını yapıyor 3 gün yapmıyor.doktor norml dedi ama genede merak ettim.böle olan var mı? bebeğim emiyor nadir olarak mamada veriyorum..

çok geçmiş olsun canımm.inşallh bebişinde birşey çıkmaz...dualarımız bebişin için..

canım normal değerin çok altında kilo almış iştahsızlık uykuya eğilim bunlardı şikayetelerimiz bunların belirtisi de triodmiş inş bişe yokutr yaaa

sıkma canım canını umarım bişey yoktur.allah yardımcın olsun..

herkese merhaba,bugün bizim için kötü bir gündü.(Allah daha beterinden korusun) oğlum sabah bir çığlıkla uyandı her zamanki ağlamasından daha farklıydı.hiç susmadan ağlıyordu bir de sol gözü sulanmış akıyordu.her zmanki gibi çarpmıştır dedim ama öyle değilmiş.ağlaması durmayınca gözüne bakayım dedim siyahında çizik gibi bir şey gördüm.hemen yakınımızdaki göz kliniğine götürdüm.tırnağıyla siyahını çizmiş.damla verdi. bir de 24 saat bandajlı kalacak gözü.şimdi uyandıkça eli oraya gidiyor sinirleniyor kapalı olmasına.benim de seneler evvel çizilmiştide neler çekmiştim.şimdi yavrum nasıl dayanır diye düşünüp üzülüyorum.

slm kızlar

canım benim kızımda 3,5 aylık ve hala kaka yapması normal değil yani 1 gün yapıyor 2 gün yapmıyor bazen her gün yapıyor belli olmuyor ama dr normal dedi olabilir dedi katı olmadığı için

kaka konusunda benim kadar sıkıntı yaşayan olmamıştır herhalde, kızım 2 aylık olduktan sonra 2 günde bir 3 günde bir 4 günde bir derken 4 aylıktan 6 aylığa kadar 15 günde bir kaka yaptı rekorumuz 18 gün, sadece anne sütü alan bebekler gelişimleri normalse ve yaptıklarında cıvık yapıyorlarsa normalmiş, tabi ben çok kafaya takmıştım günde yarım çay bardağı zeytinyağı içirdiğimi bilirim ama işe yaramadı, halbuki her ay 900-1000 gr arası kilo alıyordu alıyordu, ek gıdaya geçtiğimiz günden itibaren 3 güne gün aşırıya derken şimdi 9 aylık her gün yapıyor, ek gıdaya geçince düzeldi içiniz rahat olsun..

ALLAHIN izniyle insaallah birsey yoktur icini ferah tut hayirli sonuclar cikar insaallah canim Amin

ben de kararsızım aslında tv izleme konusunda ama engel olmak nerdeyse imkansız bu devirde. artık bebekler tv ile büyüyor, bebeklere özel kanallar var aslında onları izlese daha iyi, araştırayım bi...teşekkürler canım :)

geçmiş olsun, o kan almaları ağlatmaları beni de bitiryor (( ama mecburen canları yanacak, hatırlamayacaklar bile büyüyünce, temiz çıkacaktır canım, sıkma canını, hayırlı haberlerle dönersin inşalah...

kibele size de geçmiş olsun, ya benimki de gözünün etrafını kaç kez çizdi gözüne bişey yapmaz diyodum, yapıyomuş demek, çok üzüldüm, zavallım nasıl canı yanıyodur şimdi, geçecekse hiç sorun değil...

gecmis olsun canim ALLAH SIFANIZI VERSIN INSAALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…