çok üzüldüm yaaa geçmiş olsun. Benim kızımında gözüne kirpiği kaçmış. Dün farkettim ama çıkaramadım.bugün hala duruyor. Nasıl çıkaracağım bilmiyrum( nasıl rahatsız oluyordur.
3 gündür çok huysuz hiçbir şekilde durduramıyorum. Kucağımda bile durmuyor.acaba o mu batıyor yaaa(
cnm benim de acımıştı elektrikli makineyle. Ben çok çok şiştiğinde elimle sağıyorum.baş parmağım üstte diğer dört parmağım altta kalacak şekilde sağıyorum.tabii göğsünü tutsun istiyorsun ama bu bir dönem olabilir.
Benim 3,5 aylık dönemiyor henüz:))
mrb bende eylül annesiyim.. uzun zamandır takip ediyorum aranıza yeni katıldım... benim kızımda 11 eylülde doğdu.
canım merhaba şu resimdeki tişörtü hangi siteden buldun acaba. ben bir türlü bulamadımda eğer hatırlıyorsan cevaplarsan sevinirim böle bişey arıyorumda kendim yapmakla uğraşmim eğer satılıyorsa.
hosgeldin canim
Çok Kötü bi hafta geçirdim kızlar,2013 bana çok uğursuz geldiücretsiz izne ayrılmak için verdiğim dilekçede ve yaza denk gelen 5 haftada sorun çıktı ve çarşamba günü işe başlamak zorunda kaldım,kendimi çalışmaya hiç hazırlamadığım için resmen bunalıma girdim,2 gün içinde biberona alıştırmaya çalıştım kızımı ama çok yadırgadı,halada doğru düzgün almıyo kabus gibi 3 gün yaşadım,göğüslerim şişiyo,sütlerim akıyo ve ben okuldayım,kızım evde aç,o halde ders anlatmaya çalışıyorum,çok kötüydü neyseki sadece 3 gün dersim var.ptesi,salı boş.ama o 3 gün nasıl geçicek bilmiyorum. biberonu tam alsa biraz daha rahatlıcam ama alışana kadar baya zorlanıcaz gibi görünüyo (
1 haftadır gündüzleri emmeyi reddediyor. göğsüme yaklaştırdıgım anda mücadele etmeye baslıyor. ben de cok zorlamamaya calısıyorum ıyıce sogumasın dıye ama gercekten cok yoruldum. ben o kadar ugrasıyorum, cabalıyorum süt olsun dıye, o da emmeyı reddedınce cok uzuluyorum.
son 24 saatımızı ozetlemek ıstıyorum, durumun daha net anlasılabılmesı ıcın ;
dun gece saat 12 de emzırdım.
03:30 ve 07:30 da uyandı. yıne emzırebıldım.
en son sabah 09:30 da emzırebıldım.....
ve bu gece saat 12 ye kadar hıc bır sekılde emmedı. gogsume koydugum anda hıc durmadan aglıyor. ayakta denedım, once sakınlestırdım, gezerek kucagımda sallayarak denedım.
loş ya da karanlık ortamda denedım. denedım de denedım kısacası ve hıc bır sekılde kandıramadım. gogus ucuma sılıkon baslık taktım belkı bıberon zanneder dıye ama onu da yutturamadım. duş aldım, belkı ıse yarar dıye o da fayda etmedı.
gun ıcınde medela makınemle gogsum acısa da sagmayı denedım, gogsum acıdıgı ıcın uzun sure sagamadım. ıkı gogusten 60 cc falan cıkarabıldım, uzerını de mecburen mama ıle tamamladım. sagdıktan sonra bıle goguslerım taş gibiydi. ıcınde hala süt vardı tam cekemedıgım ıcın. ınsallah gecıcı bır donemdır. onu emzırebılmek ıcın ucretlı ıznımın devamına 6 ay da ucretsız ızın eklemıstım oysa kı... çok uzuluyorum bu duruma. umarım duzelır.[/QUOT
merhaba sevgili anne,
lansinoshun sitesinde okumustum bazen bebekler meme grevi yaparmıs-istersen bi oku..vazgeçmeyin aç gibiyse sagın besleyin emzirmeye devam diyordu.
Sevgiler...
eminim eziyettir cnm. benim de sütüm baya baya azaldı. boş boş çekiyor yavrum. bakalım ne olacak.enimki de 3 ay 10 günlük, dönme teşebbüsü bile yok da merak ettim :))) dönmeye başladığında daha dikkat etmmiz gerekecekmalum...
topikte sanırım anne sütü yeten anneler zaten ek besine geçmeyeceklerdir, mamayla besleyenler var bayağı, dr nasıl önerirse öyle geçicez artık ek besinlere. süt olsa zaten kim uğraşmak ister ki ek besinle falan, emzir gitsin 5 dk :) mama zaten bi işkence, bi de ek besin ...
h.g cnm:))))) Allah bağışlasın yavrunu da:)mrb bende eylül annesiyim.. uzun zamandır takip ediyorum aranıza yeni katıldım... benim kızımda 11 eylülde doğdu.
sanırım hala duruyor cnm tamam öyle deneyeyim. bir görünüp bir kayboluyor.umutluay sütünden bir damla damlat çıkarır:)) denedim işe yaradı dk dedi
geçmiş olsun tekrar cnm. kızzzzz hakkaten makyaj yapıp saçını mı yaptın???? ayy ben kaşlarımı almaya üşeniyorum. nasıl özledim aslında eski bakımlı günlerimigünaydın kızlar
bugün oğluşum daha iyi.dr kontrole gelin demşti ama kar yağıyor gerek yok.hem çocuk iyi bi daha hasta etmeeyelim
alum kar yağdığı için dışarı çıkamıyoruz.canım sıkıldı bende kalktım makyaj yaptım saçıma maşa yaptım sıkıntıdan oğluşumla oturuyoruz..sizlerde ne varne yok.allah bebişlerimiz bize bağışlasın çok büyük mutluluk.her an varlığı için şükrediyorum.iyiki varsın bebeğim...
neyseki sadece 3 gün cnm. ama hazırlıksız olunca benim de çok sinirlerim bozulurdu.Allah yardımcın olsun...Çok Kötü bi hafta geçirdim kızlar,2013 bana çok uğursuz geldiücretsiz izne ayrılmak için verdiğim dilekçede ve yaza denk gelen 5 haftada sorun çıktı ve çarşamba günü işe başlamak zorunda kaldım,kendimi çalışmaya hiç hazırlamadığım için resmen bunalıma girdim,2 gün içinde biberona alıştırmaya çalıştım kızımı ama çok yadırgadı,halada doğru düzgün almıyo kabus gibi 3 gün yaşadım,göğüslerim şişiyo,sütlerim akıyo ve ben okuldayım,kızım evde aç,o halde ders anlatmaya çalışıyorum,çok kötüydü neyseki sadece 3 gün dersim var.ptesi,salı boş.ama o 3 gün nasıl geçicek bilmiyorum. biberonu tam alsa biraz daha rahatlıcam ama alışana kadar baya zorlanıcaz gibi görünüyo (
canım bana da dediler pek inanmadım ama öyleymiş.ne oluyor bu bebeklere erkenden diş çıkarmaya başladılar.bnmkide çıkarıyor sanırım salyası akıyor huzursuz hep bişeyler ısırmaya çalışıyor.özlellikle göğsümü..ağzına baktım iki yerde bembeyaz sivilce gibi bişey var.artık çıksada bizde kurtulsak.çünkü hiç uyumuyor..
Merhaba.. Ben de Eylül annesiyim. Yeni üye oldum.. Ama başından beri sizleri takip ediyorum. Çok faydalı oldu benim için :)
4eylül de doğum yaptım.bugün tam 4 aylıklar ikizlerim.bugn elma suyuna başladm biraz yediler gibi..sonrasnda yoğurt la devam edicem inş.benimkiler ikiz oldgu için doğdugundan beri mama yıyorlar.anne sutu de var tabi ama az maalesef...4aydan sonra anne sutu artabilir mi ki... Ne yapmak lazım
Çok Kötü bi hafta geçirdim kızlar,2013 bana çok uğursuz geldiücretsiz izne ayrılmak için verdiğim dilekçede ve yaza denk gelen 5 haftada sorun çıktı ve çarşamba günü işe başlamak zorunda kaldım,kendimi çalışmaya hiç hazırlamadığım için resmen bunalıma girdim,2 gün içinde biberona alıştırmaya çalıştım kızımı ama çok yadırgadı,halada doğru düzgün almıyo kabus gibi 3 gün yaşadım,göğüslerim şişiyo,sütlerim akıyo ve ben okuldayım,kızım evde aç,o halde ders anlatmaya çalışıyorum,çok kötüydü neyseki sadece 3 gün dersim var.ptesi,salı boş.ama o 3 gün nasıl geçicek bilmiyorum. biberonu tam alsa biraz daha rahatlıcam ama alışana kadar baya zorlanıcaz gibi görünüyo (
slm kızlar nasılsınız?yaa sizinde saçlarınız dökülüyor mu?çok canım sıkılıyor ya avuç avuç saçlarım dökülüyor.doğum sonrası olurmuş ama sanki benimki biraz fazla gibi..banyo yapmak istemiyorum vallahi ya...birde ben mecburen sezeryan olmuştum sezeryan izim yani dikişim hala kırmızı ve şiş sezeryan olanlar sizinde ölemi? ne zaman geçecek bu şişlik?[/QU benimde saçlarımda aşırı bir dökülme var hele banyoda sanki yarısı dökülmüş gibi oluyor.inşallah bu durum geçicidir.bende sezaryan oldum ve dikişlerimde hafif bir pembelik kaldı şişlikte az var ama bazen sızlıyor dikişlerim.
slm kızlar nasılsınız?yaa sizinde saçlarınız dökülüyor mu?çok canım sıkılıyor ya avuç avuç saçlarım dökülüyor.doğum sonrası olurmuş ama sanki benimki biraz fazla gibi..banyo yapmak istemiyorum vallahi ya...birde ben mecburen sezeryan olmuştum sezeryan izim yani dikişim hala kırmızı ve şiş sezeryan olanlar sizinde ölemi? ne zaman geçecek bu şişlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?