Nasil bi sorun cıktı ücretsiz izin konusunda? 5 haftayı aktarmıstn da aktaramazsn mı dediler
evet canım aynen öyle oldu
slm kızlar nasılsınız?yaa sizinde saçlarınız dökülüyor mu?çok canım sıkılıyor ya avuç avuç saçlarım dökülüyor.doğum sonrası olurmuş ama sanki benimki biraz fazla gibi..banyo yapmak istemiyorum vallahi ya...birde ben mecburen sezeryan olmuştum sezeryan izim yani dikişim hala kırmızı ve şiş sezeryan olanlar sizinde ölemi? ne zaman geçecek bu şişlik?
slm kızlar nasılsınız?yaa sizinde saçlarınız dökülüyor mu?çok canım sıkılıyor ya avuç avuç saçlarım dökülüyor.doğum sonrası olurmuş ama sanki benimki biraz fazla gibi..banyo yapmak istemiyorum vallahi ya...birde ben mecburen sezeryan olmuştum sezeryan izim yani dikişim hala kırmızı ve şiş sezeryan olanlar sizinde ölemi? ne zaman geçecek bu şişlik?
Selam kızlar
Benim prensesim 31 ağustos doğumlu
bugün aylık kontrol için doktora gittik 1 haftadır keyifsiz mama içiyordu kilo alımında diğer aylara göre azalma( yaklaşık 600 gram almış ) olmuş doktor idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi idrar torbası taktı ama kızım idrarını torbaya yapmayı başaramadı sonrada torba kaymış bütün çişler beze( pazar kapalı olduğu için pazartesi sabahı tekrar idrar torbası takıp idrarını almayı deneyeceğim ama zor oluyormuş bu durum sanırım kızlarda bu olay çok canımı sıktı sizlerde bu enfensiyonu geçiren oldu mu ne önerilerileriniz var acaba ?
:)cnm bnm bebeğim de cok kg alırken bi anda iki aydır 550-600 gr almaya basladı dr.um bu dutrumun normal oldugunu artık eskisi gibi çok kg almıyacağını önemlı olan 500 un uzerınde alması gerektiğini söyledi .. enfeksıyon vs durumlarında genelde hiç kg almama veya kg kaybı oluo ama sen yine de tahlilleri yaptır için rahat eder ben de süt alerjisinden şüphelenmiştim ama bişi çıkmadı çok şükür bnmkide 31 agustos cnm
dökülmek kelimesi az kalıyor bende:)) banyoda zaten yarısı falan gidiyor diğer kısmı da halılarımın üstünde:)) o değil de allah muhafaza biri geldiğinde yemeğe böreğe düşecek görmeden diye ödüm patlıyor.nasıl dikkat ediyorum herşeye.....slm kızlar nasılsınız?yaa sizinde saçlarınız dökülüyor mu?çok canım sıkılıyor ya avuç avuç saçlarım dökülüyor.doğum sonrası olurmuş ama sanki benimki biraz fazla gibi..banyo yapmak istemiyorum vallahi ya...birde ben mecburen sezeryan olmuştum sezeryan izim yani dikişim hala kırmızı ve şiş sezeryan olanlar sizinde ölemi? ne zaman geçecek bu şişlik?
Selam kızlar
bugün aylık kontrol için doktora gittik 1 haftadır keyifsiz mama içiyordu kilo alımında diğer aylara göre azalma( yaklaşık 600 gram almış ) olmuş doktor idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi idrar torbası taktı ama kızım idrarını torbaya yapmayı başaramadı sonrada torba kaymış bütün çişler beze( pazar kapalı olduğu için pazartesi sabahı tekrar idrar torbası takıp idrarını almayı deneyeceğim ama zor oluyormuş bu durum sanırım kızlarda bu olay çok canımı sıktı sizlerde bu enfensiyonu geçiren oldu mu ne önerilerileriniz var acaba ?
3 haftadan fazla kullanma canım ara verip tekrar 3 hafta kullanabiliyorsunaktardan eşim ısırgan otu almıs, kocaman bır poşeti 4 tl ye almış
fiyatı da gayet uygun
cezvede kaynayan suya bır tutam otu atıp 2-3 dk kaynatıp, içine de limon sıkarak için
dun ve bugun ıctım 1 er bardak ve sütümde artış oldu
600 gr 4.ay için gayet iyi benimki de 30 ağustos doğumlu bu ay 550 gr almışSelam kızlar
her dr nasl farklı konuşur anlamıyorum:)
normalde 800 gram alıyordu üç aydır ama bu ay 600 alınca ve mama içmesinde isteksizlik olunca doktor bu olabilir diye düşündü sanırım bende bayağı panik oldum birde hafta sonuna denk geldi pazar olduğu için gittiğimiz poliklinik kapalı pazartesiye kaldı tahlil işi ama beni daha çok idrarını alabilmek zor diyorlar bakalım pazartesiye kadar sabredeceğiz...
ben saçlarımı hep topluyorum sıkıca kenarlarıda tokalıyorumdökülmek kelimesi az kalıyor bende:)) banyoda zaten yarısı falan gidiyor diğer kısmı da halılarımın üstünde:)) o değil de allah muhafaza biri geldiğinde yemeğe böreğe düşecek görmeden diye ödüm patlıyor.nasıl dikkat ediyorum herşeye.....
cnm yaa kızlarda idrar almak çok zor. benim kızımdan sarılık olduğu dönemde istemişti doktor. ben bir türlü becerememiştim. veremedim o yüzden(
5 haftayı anladım da ücretsiz izin neden alamazmışsın??
100 msjım dolmadığı için özelden yazamadım. arada 5 haftalık açık kaldığı için ücretsiz izin dilekçesini işleme koymadılar,karışıklık çözülene kadar işe başla,15 tatilden sonra ücretsiz izne ayrılırsın dediler, ozamandan sonra da zaten ek gıdalara geçilcek,başlamışken çalışmaya devam ederim zaten. her ilde farklı uygulama var dediğin gibi. bu durumu açıklığa kavuşturmaları gerekiyo bi an önce,
3 haftadan fazla kullanma canım ara verip tekrar 3 hafta kullanabiliyorsun
yanlız limon ekşi ekşide sütü kaçırır yazıyor bilgin olsun
600 gr 4.ay için gayet iyi benimki de 30 ağustos doğumlu bu ay 550 gr almış
idrar yolu enfeksiyonunda huysuzluk olur ve çişini yaparken canı yandığından hırçınlaşır diye biliyorum
her dr nasl farklı konuşur anlamıyorumbenimki 600 gr a iyi diyor başkası hastamıda az kilo aldı diyor
ayrıca iştahsızlık benimkindede 1 aydır var canım heralde dönemsel
ben saçlarımı hep topluyorum sıkıca kenarlarıda tokalıyorum
benimde korkum bebeğimin ağzına felan kaçar diye e saçlarda uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?