kızlar ek gıdalardan bahsetmişsiniz benım için erken mi acaba :26:
dr 6.aya kadar bısey verme sütün yetiyo diyor
bende emzırme taraftarıyım ama yenı seyler tadsın alışsın istiyorm
bi de biz yerken agzıma bakması yok mu dayanamıyorm
kızlar bu ek gıda konusunda ne düşünüyosunuz.
şunu bunu ezip bi arada vermeyi düşünmüyorum ben tabi tam araştırmadım daha.
oğlum 3 ay 15 günlük, bi süredir elma falan yalatıyorum bugün portakal yalattım, nasıl sevdi. bi yalasın yeter dedim çektim elimdeki portakala bakıp nasıl ağladı
parçası kopar diye vermedim ben de.
cnm portakal mıdesıne zarar veriyomuş haberin olsun asitli olduğu için
Masallah kuzuna
bende havucun suyunu iciriyordum onuda cok seviyordu vermeyince kiziyordu bu sefer püresini verdim doktorun önerisiyle tabiki cok doyurcak kadar degil tadimlik bizim doktor özellikle havucla basla tadi saf oldugu icin armutu bende sordum ama tatli oldugu icin hemen önermemisdi tatsiz seylerle baslayin tatliyi her cocuk yer diye bakalim haftaya kontrole gidecegiz .
doktorunuzda size önerdigi gibidaha agirlikli meyvenin sularinda kalcam kizim kabizligina cünki iyi geldi sanki püreyide haftada 2 defa felan alissin diye verecegim dotkorumuz baska birsey haftaya önermesse bakalim bi hayirlisi
gnydın kızlar sizin bebeklerin emmesi nasıl düzenlimi saati mi var yoksa her istediğinde mi veriyorsunuz? ha bir de iki memeyide veriyormusunuz?
benim ki saat başı, ikisini de versem öyle.. bu konuda cnm çok sıkılıyor. sütüm yetmiyor diye üzülüyorum ağlıyorum
ek gıda içinde erken galiba 4 ay 3 günlük
beni bilgilendirirseniz sevinecem
benim kızım tembelmidir nedir 4.5 aylık hala dönmüyor dönmeye çalışmıyor bileee
benim ki de dönmeye çalışmıyor bu tembellikle nasıl emekleyecek bilmiyorum
ek gıdaya yavştan başlayan anneler neler veriyorsunuz nasıl veriyorsunuz azcık paylaşalım ne dersiniz
ben meyve suyu veriyordum artık meyveleri püre yapıyorum elma havuç ayva armut ve muz denedik
daha sonra sebze çorbası yapmayı planlıyorum,
dün ilk defa yoğurt mayaladım bugün yediricem bakalım ne tepki verecek
6 aya kadar doyumluk vermeyi düşünmüyorum ben, sadece tatsın yabancılamasın diye..kızlar ek gıdalardan bahsetmişsiniz benım için erken mi acaba :26:
dr 6.aya kadar bısey verme sütün yetiyo diyor
bende emzırme taraftarıyım ama yenı seyler tadsın alışsın istiyorm
bi de biz yerken agzıma bakması yok mu dayanamıyorm
kavanoz mama olarak evde yapamadığı zamanlar hipp kullanacağım diğerlerine göre daha güvenilir olduğunu düşünüyorum çünkü baya bi araştırmıştım kavanoz maması konusunu.kızlar oğlum 2 eylül doğumlu
geçen hafta doktora ek gıdaya başlayalım mı dedim
altıncı ay bittikten sonra başla dedi.
meyve suları ve çorba sularından başla dedi.
bana bi mesaj gelmişti en uygun besin pirinçtir diye.
altıncı aya yaklaşırken ara ara pirinç unu mu versem.
çünkü hazır mamalara güvenemiyorum.koruyucu maddeler katkı maddeleri olabilir;(bahsettiğim şu kavanozlardaki mammalar)
direk kaşık mamasıyla başlama bence sebzelere falan alışınca verirsn, benim doktor 6 ayda akşam öğününe muhallebi yerine tahıllı kaşık maması koyarsın gece tok tutar az uyanır demişti.ben çok pimpirikli anne oldum dr ek gıdalara başlattı ya şimdi bize acaba kaşık maması da alıp wersemmi karar weremedim ne dersiniz kaşık mamaları besleyecimi sizce
bende canım meyve suyu veriyorum elma ve havuç armuta da başlıycam haftaya içine de çay kaşığının ucuyla pekmez koyuyorum.. muz için erken değilmi sindirimi çok zor biliyorsun... ayy eli kolu hiç durmuyor ama dönmek gibi bir niyeti yok karın üstü yatmayı da hiçç sewmiyor emeklemez sanırım bizimki:)
hoşgeldin :) amin inşallah.slm kızlar bende aranıza yeni katıldım oğlum 22 eylül doğumlu adı çınar herkesin evladı adıyla yaşasın inşallah...
benim kızım tembelmidir nedir 4.5 aylık hala dönmüyor dönmeye çalışmıyor bileee
hoşgeldin :) amin inşallah.
ne zaman dönecekler acaba, ben de merakla bekliyorum, benimki daha 3,5 aylık :) her bebeğin gelişimi farklı, varsın geç dönsün boşver, döner zamanla nasılsa takmayalım :)
ya herkes ek gıdaya başlıyo yavaştan, eylül sonu doğduğu için kızım, 1 ay fark var çoğunuzla aramızda, biz geçten geliyoruz yetişemiyorum sizeönceki sayfaları okurum artık ben he heee bilgim olsun diye okuyorum ama aklımda kalmıyo ki :44:
kızlar cam rend demiştiniz ya bi ara, geçen kipada gördüm de minik ama çook ağır ve tırtıklı kısmı çok az hani rendelesen rendelenmez gibi duruyor, onla mı rendelememiz gerek meyveleri ? suyunu nasıl yapıyorsunuz meyvelerin ?
benim oğluş da eylül sonu, 21 eylül doğumlu.
başına neler geleceğini bilmek iyi oluyoarada ağustos annelerine bakıyorum, düşmüş bikaç bebek dönüp. dikkat etmek lazım, her an yeni bişey yapıyolar çünkü
benim oğluş da eylül sonu, 21 eylül doğumlu.
başına neler geleceğini bilmek iyi oluyoarada ağustos annelerine bakıyorum, düşmüş bikaç bebek dönüp. dikkat etmek lazım, her an yeni bişey yapıyolar çünkü
benim oğluşumda 21 eylül doğumlu..daha dönmüyor ama dönme eğilimi var yalnız bırakmaya korkuyorum koltukta.allah korusun.bir an da ne olacağı belli olmaz.yüzüstü yatırdığım da ayaklarına destek verince ittiriyo kendini tosbağa gibi çok komik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?