kızlar slm
ya benım oglum her aksam 9 dan sonra sureklı aglıyor ve uykusu oldugu halde uyumamak için direniyo
şu zmna kadar gaz sancısı olmayan cocuk kolik mi oldu acaba :26:
bı de sureklı eli agzında diş te yok
kafayı yicem artık gece yarısına kadar elimizde sallıyoruz belim kopuyo
evimde yok borcumda çok:))) ama kızıma bakacak kimsem yokbi evim olsa
şu borçlarımda olmasa hemen izne ayrılırdım ya 2 yıl bakardım bebeme
cnmmm nerdesin? uğrayamıyorsun galiba cimcimeden dolayı.:))))slm kızlar nasılsınız?
herşey yolunda mı?
biz kızımla ii sayılırız ,,,onun mızmızlıkları tam gaz devam ediyoo hala....
kızlar slm
ya benım oglum her aksam 9 dan sonra sureklı aglıyor ve uykusu oldugu halde uyumamak için direniyo
şu zmna kadar gaz sancısı olmayan cocuk kolik mi oldu acaba :26:
bı de sureklı eli agzında diş te yok
kafayı yicem artık gece yarısına kadar elimizde sallıyoruz belim kopuyo
evet 15 gün önceden dilekçe veriyorsun yazışmalar ancak bitiyormuş. birde ayın 15 inden sonra alırsan maaşını geri istiyorlar o yüsden ay başında dilekçe verip müdüre benim bu ayki maaşımı yapmayın demek lazımmıs ya da maasını alıp geri yatırırsın. dilekçedeki tarihten önce başlamak istersen de başlayabiliyorsun. doğum izninin bitiminden itibaren 24 ay alınabiliyor.
evimde yok borcumda çok:))) ama kızıma bakacak kimsem yok((( bu konuda şanslısın aslında unutma önemli olan çocuğunla kaliteli zaman geçirmek..
bana gelince......keşke annem yakınımda olsa da kızıma baksa diyorum.üniversitedeyken öyleee hayallerim,ideallerim vardı ki...şu an hiçbirinden eser yok.
ama kızım için herşeye değerevlat sevgisinin tarifi yok. bazen ona bakarken duygulanıp ağlıyorum.bir kere gülümsüyor yaaa bana, bütün hayallerim, kariyer planlarım boşmuş diyorum. iyi ki var,iyi ki Rabbim bana nasip etmiş bir evlat vermiş neredeyse her dk şükrediyorum onun varlığına
KPSS ye hazırlanacağım bu yıl.bakalım o zamana kadar kzımda biraz büyür.inşallah kamuya da atanırsam en azından düzenli olurum.
ayy ne doluymuşum
1:
dilekçeyi okula yazıp veriyosun canım,onlar üst yazıyla milli eğitime gönderiyolar,en az 15 gün önceden de dilekçeyi vermiş olman gerekiyo okula. dilekçenin nasıl yazılacağını okuldan öğrenebilirsin.ay sağol canım bilgi verdiğin için. milli eğitimler uyuz yerler malum, ne yapacakları belli olmaz,gıcık oluyorumd ilekçe örneğini milli eğitimde yazdırırlar de mi, yönlendirirle yani nasıl yazacağımız konusunda ?
sen aldın mı izin naptın ???
biz de iyiyiz eylülnaz, benim kız da uyuyorkakasına da rengini veriyo muymuş havuç, vay be .) havuçlu mama kaşık maması denilen de mi ?
ay sağol canım bilgi verdiğin için. milli eğitimler uyuz yerler malum, ne yapacakları belli olmaz,gıcık oluyorumd ilekçe örneğini milli eğitimde yazdırırlar de mi, yönlendirirle yani nasıl yazacağımız konusunda ?
umutluay,
kariyer planlarına devam edersin inşallah kaldığın yerden,ben de öyle asla evde duramam derdim de evden çıkamıyorum şimdi, ne saç baş bakımı ne kilo derdi he biri kaldı öylece... şükürler olsun ellerini ağzına sokan şapur şupur emmeye çalışan ve hala dönmeye çalışmayan bebeklerimiz varseneye eylülde başlıycam artık çalışmaya ben de, bakalım izin alabilirsem tabi...
kaşık mama veren arkadaşlar, o mamalar fazla geliyodur, günde 1 kaşık falan veriliyor bebeklere, kalanı ziyan mı oluyor
benimki de gözünün dibini kanattıkorkyuo insan. ben duymamıştım tırnaklarının çabuk uzadığını, söylediğin iyi oldu. tırnağının beyaz kısmını hepten kesebiliyo musun sekos ? ben kesemiyorum işte, biraz beyazlık kalıyor, elimle elleyince çizemezmiş gibi geliyor ama 2 gün sonra çizebiliyor. bi de ayak tırnağını kestin mi hiç, anca uzuyor benimkiin de kesmedim hiç.
ben çalışmaya başlamadım henüz, rapor alıp duruyorum, ücretsiz izin düşünüyorum ama bakalım nasıl olur... süt iznini 1 güne topluyosan iyiymiş, o da şans.
arkadaşlar ücretsiz izin için dilekçeyi önceden mi vermek gerekiyor, süreç nasıl işliyor, öğretmen arkadaşlardn öğrenmek isterim
ben yeni öğpretmen oldum bana rapor alamayacağımı sölediler???ücretliden sonra rapor alırsam işe başlamış sayılırsın sonrada ücretsize çıkamazsın dediler??
ücretlinin son gününde ellerinde olması lazımmış dilekçenin ??ben şimdi ücretsizdeyim..ama hiç göreve başlamadım ölede bir durumum var.. bankadaydım eylülde atandım babam vekalet ile kayıt yaptırdı sinde aynı gün izne ayrıldım ücretli...şimdide ücretsizle devam ediyombankadan sonra yaşasın özgürlük oldum resmen rapor bile aramadım
ne saçı ne başı:))) ayyynennn öyle cnm.çok şükürumutluay,
kariyer planlarına devam edersin inşallah kaldığın yerden,ben de öyle asla evde duramam derdim de evden çıkamıyorum şimdi, ne saç baş bakımı ne kilo derdi he biri kaldı öylece... şükürler olsun ellerini ağzına sokan şapur şupur emmeye çalışan ve hala dönmeye çalışmayan bebeklerimiz varseneye eylülde başlıycam artık çalışmaya ben de, bakalım izin alabilirsem tabi...
amin cnm inşallahbende 1 sene çalışmam,kızıma bakarım diyodum ama kısmet değilmiş,maalesef başladım,inşallah sende kamuya atanırsın canım.
merhaba kızlarnasılsınız bebişlerin keyfi yerinde gördüğüm kadarıyla.. Allah neşelerini arttırsın benim bir kaç sorum var..gerçi ek gıdaya 5. ay dolduktan sonra başlicam ama yine de sorayım.. meyve püresini rendeleyip mi elde ediyosunuz yoksa haşlıyo musunuz? cam rendenin normal rendeden farkı nedir? gıdaları mutfak robotundan geçirsek olmaz mı?hem inek sütü 1 yaşına kadar yasak diyolar ama ek gıdaya yoğurtla başlayın diyolar:44:burda bir tezat yok mu? önceden çok dert ederdim bebeğim burda katkılı şeylerle büyüyecek diye ama tayinimiz bir köye çıktığı için bize doğal ürünlerin kapısı açılmış oldu.. napiyimm kendimi böyle avutuyorum
merhabalar,
bende MEB mensubuyum:)ÜCRETSİZ İZİN dogum izni bittikten 24 ay içinde mi sonra mı alınabiliyor??
ay sağol canım bilgi verdiğin için. milli eğitimler uyuz yerler malum, ne yapacakları belli olmaz,gıcık oluyorumd ilekçe örneğini milli eğitimde yazdırırlar de mi, yönlendirirle yani nasıl yazacağımız konusunda ?
umutluay,
kaşık mama veren arkadaşlar, o mamalar fazla geliyodur, günde 1 kaşık falan veriliyor bebeklere, kalanı ziyan mı oluyor
merhaba kızlarnasılsınız bebişlerin keyfi yerinde gördüğüm kadarıyla.. Allah neşelerini arttırsın benim bir kaç sorum var..gerçi ek gıdaya 5. ay dolduktan sonra başlicam ama yine de sorayım.. meyve püresini rendeleyip mi elde ediyosunuz yoksa haşlıyo musunuz? cam rendenin normal rendeden farkı nedir? gıdaları mutfak robotundan geçirsek olmaz mı?hem inek sütü 1 yaşına kadar yasak diyolar ama ek gıdaya yoğurtla başlayın diyolar:44:burda bir tezat yok mu? önceden çok dert ederdim bebeğim burda katkılı şeylerle büyüyecek diye ama tayinimiz bir köye çıktığı için bize doğal ürünlerin kapısı açılmış oldu.. napiyimm kendimi böyle avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?